Canim cogu dogum yapmis kadinda ayni seyi duydum.. caresi nedir hic bir fikrim yok, ama bulursan bizimle paylasirsan sevinirim :)Kızlar ayıptır sorması ilişki esnasinda canı yanan var mi ilkkez bu durumla karsilasiyorum kuruluk da yok
Kızlar çok sağolun hepsini deniycem yawrm kucağmda inliyo şuan o inliyo ben ağlıyorum
Nasıl ya!! Bide acımı kalıyor geriye. Zaten sezaryen sonrası kalan uyuşukluk hissinden hiç kimse bahsetmedi daha önce. Peki hamilelikte göbekte oluşan siyah çizgidemi geçmeyenler arasında. Benim hala fazlasıyla dııruyor o çizgiCanim cogu dogum yapmis kadinda ayni seyi duydum.. caresi nedir hic bir fikrim yok, ama bulursan bizimle paylasirsan sevinirim :)
Dediklerimi mutlaka yap canım. Gazlı yada karnı ağrıyan çocuğa sıcak çok iyi geliyorKızlar çok sağolun hepsini deniycem yawrm kucağmda inliyo şuan o inliyo ben ağlıyorum
Çok sağol canm uyudu şuan ama uyandırır mı yoksa uyanıkken uyumaya çalıştığındamı yapıyımÇok agladiginda benim en pratik çözümüm fön makinesi. Ilık ayara alip karnini ayaklarını isitiyorum hem sesi de hoşuna gidiyor. Çocuk ağlarken yalnızsan havluyla sıcak su torbası ile ugrasmak daha zor oluyor. Karnina havlu koyup fon makinesini oyle tut işe yarıyor bizde
Karnın üstüne doğru kendi göğsüme yatıırıyodm demekki ondan rahatlıyodu yawrum.. şmdi hemen havlu ısıtıp sıcak su koyacam uyuyo ama genede işe yarar dimi rahatsz olmazDediklerimi mutlaka yap canım. Gazlı yada karnı ağrıyan çocuğa sıcak çok iyi geliyormümkünse kendi bacaklarınında arasına sok ekstra senin sıcaklığında süper olur. Bebek karınüstü olsun
Yani netten bakıyorum ama birsey bulamiyorum . Bakalım zamanla ne olacakCanim cogu dogum yapmis kadinda ayni seyi duydum.. caresi nedir hic bir fikrim yok, ama bulursan bizimle paylasirsan sevinirim :)
Saç kurutma mkinesini uzatma kablosuna fişe tak odanın dışında aç sesini uzaktan duymaya başlarsa uyanmaz. Yanında açarsan birde ilk defa duyacaksa uyanabşlir canım. Sonr çalışırken yanına getirip ısıt bacaklarınıÇok sağol canm uyudu şuan ama uyandırır mı yoksa uyanıkken uyumaya çalıştığındamı yapıyım
Tabiki yarar canım ama havluyu sararken uyanabilir. Sadece sıcak su torbası koy yada saç kurutma makinesi açKarnın üstüne doğru kendi göğsüme yatıırıyodm demekki ondan rahatlıyodu yawrum.. şmdi hemen havlu ısıtıp sıcak su koyacam uyuyo ama genede işe yarar dimi rahatsz olmaz
Yok o cizgi geciyor zamanla.. valla tatlim hic hos degil ama maalesef iliskiye girerken daralmadan oturu agri oluyormus, bunu sezeryanli arkadaslarimdanda cokca duydum.. normal dogumda dikislerden oturu kesin agrir zaten.. neyse canim hallolur bir sekilde :) Bu arada ben hissizligi anlayamadim nerende var o hissizlik?Nasıl ya!! Bide acımı kalıyor geriye. Zaten sezaryen sonrası kalan uyuşukluk hissinden hiç kimse bahsetmedi daha önce. Peki hamilelikte göbekte oluşan siyah çizgidemi geçmeyenler arasında. Benim hala fazlasıyla dııruyor o çizgi
Şimdi uyuduğu için sıcak su torbası koydum canm uyuyor.. Dünden beri okadar uykusuz ki gözleri kıpkırmızı artk kıyamıyorum çok üzülüyorum 1 günde perişan oldı yawrum bakamıyorum galibaTabiki yarar canım ama havluyu sararken uyanabilir. Sadece sıcak su torbası koy yada saç kurutma makinesi aç
Ya iyice gevsemek lazim belkide.. hepimiz vajinismus oluyomusuz ne gulerim puahahahYani netten bakıyorum ama birsey bulamiyorum . Bakalım zamanla ne olacak
Bakamıyorum diye düşünme canım. Eninde sonunda sen bakacaksın ona kaçış yokŞimdi uyuduğu için sıcak su torbası koydum canm uyuyor.. Dünden beri okadar uykusuz ki gözleri kıpkırmızı artk kıyamıyorum çok üzülüyorum 1 günde perişan oldı yawrum bakamıyorum galiba
Canm 2 zıbın 1badi 1 yelek 1çorap 1kilotlu çorap bide patikli alt giydirdm.. sıcak su torbası koydm.. İnce bi battaniyeye sardm bide kalın battaniye örttüm yatıyor.. Yeterli mi senceBakamıyorum diye düşünme canım. Eninde sonunda sen bakacaksın ona kaçış yokdaha dur bakalım diş çıkaracak ateşlenecek hasta olacak sabaha kadar uyumayacak. Karın ağrısı çekecek... bu gaz problemi belkide en kolayı olacak. Yavaş yavaş herşey yoluna girer. Sadece bebegini üşütmemeye çalış. Evin sıcak olsa bile onlar daha vücut ısılarını ayarlayamazlar. Doktorların dedipi gibi sadece birkat giydirirsek çocuklar üşüyor canım. Doktorlar nederse desin ben 2 kat giydiriyorum ayağına mutlaka kalın çorapta giydiriyorum. Çorabını en içe giydiriyorum. Doktorlar dıştan giydir diyor. Birde mutlaka kendi kendine uyanıkken yatarken bile battaniye atıyorum üzerine. Sadece sıkı sıkı battaniyelere sarmıyorum. Hareketsiz oldukları için üşürler elleri buzgibi oluyor. Havalar ısınsın o zaman dahada rahatlarız inş. Evde kafası üşümez bebegin ama ayakları bacakları üşür oraları üşürsede gaz olur karın agrısı olur.
Bizde alicaza baba cok seviyor kucakta tutmayi ama bebekte yatmayi seviyor.. garip bir haldeyizKızlar ya kanguru kullanan var mı aranızda? Bizim kız birazcık kucağa alıştı ben de kanguru alsam da evde işlerime bakarken o da kucağımda dursa diyorum ama erken mi ki acaba? Zararı olur mu? Bilgisi olan var mı??
Canım,sling kullanabilirsin.kanguru için Küçükler daha bence...ben babasling aldım.gazı olduğu için ona sıkışıp yatmak da iyi geldi.bazen sıkılıyor o zaman inada bindirmiyorum soğumasın diye...yenidoğan kangurularında sanırım ergobaby vardı.bir bak istersen...Kızlar ya kanguru kullanan var mı aranızda? Bizim kız birazcık kucağa alıştı ben de kanguru alsam da evde işlerime bakarken o da kucağımda dursa diyorum ama erken mi ki acaba? Zararı olur mu? Bilgisi olan var mı??
Karnın üstüne doğru kendi göğsüme yatıırıyodm demekki ondan rahatlıyodu yawrum.. şmdi hemen havlu ısıtıp sıcak su koyacam uyuyo ama genede işe yarar dimi rahatsz olmaz
Canm ayaklarını karnına doğru kaldırıp indirince çok rahat çıkarıyodu gazını ama şmdi kendini okadar kasıyor ki yapamıyorum yaptırmıyoCanim öncelikle sakin olman lazım firkan hakli daha ne tur problemlerimiz olacak kimbilir. Annelik sabir ve sakinlik gerektiriyor galiba başka türlü bebislerimize faydalı olamayiz.ben fon makinesini cok aglayip sakinlesmediginde kullanıyorum uyurken rahatsız etme istersen. Genelde bizimki kucagimda evde turlar atarken gazini çıkarıp sakinlesiyor. Deneye deneye sana ve bebegine en uygun yolu buluyorsun zaten. O guvendigimiz annelerimiz de zamanında öyle yapti. Ilk annemler gittiginde ben de senin gibi düşünmüştüm ama şimdi annemden iyi sakinlestiriyorum bebegimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?