2016 Şubat Anneleri

Canim cogu dogum yapmis kadinda ayni seyi duydum.. caresi nedir hic bir fikrim yok, ama bulursan bizimle paylasirsan sevinirim :)
Ben doğumdan sonra daha denemedim ama dr um kontrolde uyarmıştı ki zaten bilinen bişeydir.. Prolaktin fazlalığı ve östrojen azlığından dolayı vajinal kuruluk oluyor ve ağrıya sebeb oluyor ki zaten uzun süre ara yada dikiş Vs sebeplerden hassas oluyor.. Kayganlaştırıcı kullanmak rahatlatıyor ben normalde bile bazen ihtiyaç duyuyordum

Kizlar spinal sezeryan sonrasi ne zmaan iyilestiniz tam olarak .bn cocugumu kucagima aalamiyorum sut sikintim da var ilk defa bugun cok az geldi aut mama vrriyorum annem yanimda gecen paAar oldu bi hafta olck bn ilgilenemiorum bebegmle cok uzuluykrum

Şimdi uyuduğu için sıcak su torbası koydum canm uyuyor.. Dünden beri okadar uykusuz ki gözleri kıpkırmızı artk kıyamıyorum çok üzülüyorum 1 günde perişan oldı yawrum bakamıyorum galiba
Canm ayaklarını karnına doğru kaldırıp indirince çok rahat çıkarıyodu gazını ama şmdi kendini okadar kasıyor ki yapamıyorum yaptırmıyo
Canım bebeğini iki Bacağın arasına koy hem bacağını n sıcaklığı karnını ısıtır sende sırtını yavaş yavaş ovalardan hem ağızdan hemde popo dan nasıl gaz çıkartıyor

Cnm bn bir haftada iyileşti m hiç oturmadım sürekli dolandım bebeğimle ilgilendim. Eger yürümezsen yatarsan iyileşmesi zor olur

Canım bebeğini iki Bacağın arasına koy hem bacağını n sıcaklığı karnını ısıtır sende sırtını yavaş yavaş ovalardan hem ağızdan hemde popo dan nasıl gaz çıkartıyor
Canm okadar ağlıyo ki gaz çıkartacak bişey yaptırmıyo o ağlarkende ben devam edemiyorum hemen alıp pışpışlıyorum

Bide canm tam olarak nasıl alıcam

Bide canm tam olarak nasıl alıcam
Cnm bnm bebeğim kolik çok ağlar. Senin sakın olman gerekiyor bn de o ağlayınca bende ağlıyordum sakin olunca onunda sakinleştiği ni farkettim. Bebeğinin bacakları senin bacaklarını n arasında olacak bir elin iki kollarının arasında kalacak diğer elinlede sırtını ovala

Canm 2 zıbın 1badi 1 yelek 1çorap 1kilotlu çorap bide patikli alt giydirdm.. sıcak su torbası koydm.. İnce bi battaniyeye sardm bide kalın battaniye örttüm yatıyor.. Yeterli mi sence
Oo çok bile çokda fazla abartırsak isilik olabiliyorlar canım. Sen durumuna bak terliyorsa azaltman gerekebilir. Kilotlu çorap direk giydiriyorsan bacaklarını rahstsız edebilir.
firkan senide bunaltıyorm ama Sütüm akıyı ve üstümdr kuruyo soğuyana kadar fark edemiyorum bide grip gibiym acaba oda etkiler mi
Senin gribin onu etkilemez ama kendini de üüşütmemen lazım sütüne dikkat üzerin çok ıslak kalmasın canım üşütür seni.
En az 10 günde iyice ayaklanabiliyoesun canım endişelenme..

Doymamış olabilir mi? Benimki de el emiyor ama acıkınca.
Bende el yerne emzik alsın isterim tabiki ama olmayınca olmuyor
yok canım bizimki keyiften emmiyorda itiyordu kendini amayatağında elini emiyor.

Üstüm çok ıslanıyor canm arada sağıyorum göğüslerim çok yara inanılmaz kanıyo ve akıyo diye .. Ama sağarsan sütün gider diyolar

Kizlar cocuk hastaliklari konusu acilmisken, annem benim kizamik cikarip cikarmadigimdan pek emin degil.. ben bunu bir yerde test ettirebilirmiyim? Hani cikarmadiysam asisi filan varsa yaptiriyimde hafif geciriyim bari
evet canım testi var onun hatta benim hamilelik öncesinde bakmışlardı ben çıkarmışım ama toksoplazma geçirmemişim yediklerime çok dikkat ediyorum şimdi de etmem gerekir mi acaba by enfeksiyonu emzirirken geçirsem sütümden bebeğime geçermi çocuk doktoruna sordum hayır geçmez dedi ama sen dikkat et dedi çelişti yani

O zaman çikolata aklandı sivilcede bir nevi
Ben hiç çikolata yemiyorum ama benim kizdada var sivilce ama kuruyemiş yiyorum

ben kanguru aldım ama daha çok küçükler onun için babasling kullanabilirsin illa kucakta dolaşacaksa

Kendin icin dikkat etmen gerekir tabi.. ben bir bakiyim kendi doktorum sonuclara bir yorum yapmamisti, sorun olsa uyarirdi heralde :/ ayhh umarim gecirmisimdir ya

Çok geçmiş olsun. Rabbim acil şifalar versin. Bebeklerin damarları malesef saç telinden inceler o yüzden çok zor bulunur. Birde hangi renk iğneyle deniyorlar. Sarı mı mor mu ?
Amn canım. Sarı da mor da takıyorlar canım. Ayağında şuanda damar yolu

Canım ne durumdasiniz

KirkimiZ da insallah sağlıkla çıkacağız hastaneden bizde çarşamba günü
inşallah canım benim cook geçmiş olsun enfeksiyon mu vardı yanlış mı hatırlıyorum! ayin kaçında doğum olmuştu canm ben yanlış hesapladim benim perşembe :) anneme göre çarşamba:)[/QUOTE]
Biz hastanedeyiz hala 40 neyin hak getire.. 1o gundur yikanmiyor bile. 6 şubat doğum tarihimiz

Bizim minnak da kucakta seviyor da kollarım omzum tutuldu :) yatağına yatırdığım an basıyo yaygarayı :)
Oyun halisindan oturumudur bilmem seviyor yeri bizimki :) yarim saat takiliyor sonra cani SIKILIYO ya emiyor yada uyuyor sonra zaten :)

Bende uzaktan takip ediyorum sizi. 7 şubatta ikizlerim oldu. Sezaryenle doğan bebeklere doktorunuz bağırsak floransı için damla verdi ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…