2016 Şubat Anneleri

Dikişlerin üstünde karnımda var

Canım sen neden ilgilenemiyorsun. Çokmu Ağrın var

Sezeryan olan birkaç kişi o hissizliği uzun Zaman hissedeceğimi söyledi canım.
Canim zaten sinir uclarin zedelendigi icin (kestiler neticede) artik o bolge hissis kalicaktir.. ama zamanla alisacagin icin hissetmiyeceksin, vucudunun bir parcasi gibi olucak cunku.

sezeryan olan arkadaşlar şu göbeğimiz ne olacak yaaa..baktıkça sinir olmaya başladım..incecik belim dümdüz karnım vardı ama artık yokk
bıngılbıngıl duruyo artık..spora başladınız mı ya da nezaman başlayacaksınız

Ben slig kullanıyorum :) evde de bazen takıyorum hemen uyuyor veya kafayı dikip etrafı izliyor.
Ve çok zevkli oluyor. Hatta dışarı çıkarken pusetle birlikte gidiyoruz ama yanıma alıyorum.durmazsa diye. Vee bir kere başıma geldi. Durmadı arabasında.

Kizlar dun ciktik hastaneden.evdeyiz.minnos oksuruyor hala balgami var ama iyi..bu arada bende uyumuyo ya..bi dk sonra babanne aliyo onda uyuyor..oglum iyice zivanadan cikti hircin uyumsuz aglak.bi resim cizmis evdeki tahtasina kendini uzaga cizmis kedi yada kopege benziyo..anne baba ve bebegi yanyana canavar gibi cizmis..10gundur hastanelerdeydim.bu surec baya zordu bende kendimi berbat bi anne gibi hissediyorum

Oyun halisindan oturumudur bilmem seviyor yeri bizimki :) yarim saat takiliyor sonra cani SIKILIYO ya emiyor yada uyuyor sonra zaten :)
Senin bebek tracy nin kitabında anlatılan melek bebek
Okuudun mu bilmiyorum ama. Aynı onu tarif ediyorsun Ben benimkini henüz çözemediö

Allahbyardımcın olsun canım :
Toparlarsınız inşallah

Dün akşamdan beri bebeğimi zor uyandırıyorum emmeye. Dün hep uyanıktı. Bugün hep uyuyor. Sadece sabah 1-2 saat uyanıktı. Dün öyle bugün böyle normalmi ya. Sarılığımız var diye 2 saatte bir uyandırıyorum

Geçmiş olsun cnm iyi olmasına sevindim. Allah kolaylık versin

Gecmis olsun :) cok zor bir surec Allah sabir versin zor olan kismi gecti Allah in iZniyle icini ferah tut alisop duzelecektir

Benim bebegim de cok guzel emiyordu ama onbes gunlukken kuvoze girdi. O hastalaninca uzuntuden gitti sutum. Uc saat emmese tas gibi serrtlesiyodu gogsum. Simdi bombos hic dolmuyor. Sagmak da cozum olmadi.

40 dan sonra basliorm ben evde plates yapicam canm.

Merhaba annişler
Yoğun geçiyo hafta sonum
dun ve bugün mecburen oglumu emzirip 2 saatligine anneme biraktim
Offf ne zormus resmen vicdan azabı cekiyor insan

sütüm hâlâ artmadi
Ama sebebler belli
uykusuzluk , dinlenememe, düzensiz beslenme az su içme

Pazartesi spor diyet beslenme mümkün olduğunca uyuyacağım

yok öylehazir bebek uyumusken 2 saate ebi derle topla bbilgisayar basinda is yap, peehhh hepsine ara veriyorum hadi bakalim cok pis gaza getirdim kendimi

Onu icincerahat uyuyo bide ben smdi iki gogsumu de emzryrm sonra sagdgm sütten 60 cc veryrm 3 gundr 5 saat 4 buçuk saat 3 buçuk saat uyuyo

Bizim düzen akşam bozuldu mik mik bi durmadı. Gündüz çok uyuyo nca böyle olucak sanırım. Salladim durdum. Bu arada gün içinde mi sagiyorsun 60 cc canım. Ben ilk zamanlar emmedi gi ve sutum çok olduğu için sağıp buzluğa attığım sutleri bir bir çıkarıyorum aksamlari. 100 cc den 10 poşet filan kaldi. Artık sagmiyorum çünkü 2 saatte bir yaklaşık yarım saat emdiği için dolmuyor bile. Seninkinin emme düzeni nasıl. ?

Bende yapayim.canim :) bizimde emmemizde sknti yok uykumuz ikinmali ve kisa :)
Bu ıkınmalar ne zaman bitecek. İkinarak uyuyor uyaniyor uyuyup uymadığı bile belli olmuyor bazen
Canım ben de 40 gün kadar hep sagdim 3 saatte bir. Sarılık olunca biberona alışmıştı bizimki de. Çok zordu. Annem yanımda olmasa dayanamazdım heralde. Hem bebek bakıp hem sağmak çok zor. Mastit oldum hatta makina tam bosaltamadi mi nedir. Sonra 40 mevludu nu yaptık hop aldı memeyi çok şükür. Ne büyük nimetmis emmesi. Seninki kaç günlük? Belki çenesi kuvvetlenmemistir daha. Ben ona bağlıyorum artık çünkü çoook uğramıştım almiyordu. Nasıl alıştı ben de anlamadim. B

sizinde bebişleriniz çok uyuyormu . Ayyy hemen herşeye panik oluyorum ben ya. Sonrada kocama hep atarlanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…