Yok o cizgi geciyor zamanla.. valla tatlim hic hos degil ama maalesef iliskiye girerken daralmadan oturu agri oluyormus, bunu sezeryanli arkadaslarimdanda cokca duydum.. normal dogumda dikislerden oturu kesin agrir zaten.. neyse canim hallolur bir sekilde :) Bu arada ben hissizligi anlayamadim nerende var o hissizlik?
Kizlar spinal sezeryan sonrasi ne zmaan iyilestiniz tam olarak .bn cocugumu kucagima aalamiyorum sut sikintim da var ilk defa bugun cok az geldi aut mama vrriyorum annem yanimda gecen paAar oldu bi hafta olck bn ilgilenemiorum bebegmle cok uzuluykrum
Canim zaten sinir uclarin zedelendigi icin (kestiler neticede) artik o bolge hissis kalicaktir.. ama zamanla alisacagin icin hissetmiyeceksin, vucudunun bir parcasi gibi olucak cunku.
sezeryan olan arkadaşlar şu göbeğimiz ne olacak yaaa..baktıkça sinir olmaya başladım..incecik belim dümdüz karnım vardı ama artık yokk
bıngılbıngıl duruyo artık..spora başladınız mı ya da nezaman başlayacaksınız
Kızlar ya kanguru kullanan var mı aranızda? Bizim kız birazcık kucağa alıştı ben de kanguru alsam da evde işlerime bakarken o da kucağımda dursa diyorum ama erken mi ki acaba? Zararı olur mu? Bilgisi olan var mı??
Ben slig kullanıyorum :) evde de bazen takıyorum hemen uyuyor veya kafayı dikip etrafı izliyor.
Ve çok zevkli oluyor. Hatta dışarı çıkarken pusetle birlikte gidiyoruz ama yanıma alıyorum.durmazsa diye. Vee bir kere başıma geldi. Durmadı arabasında.
Kizlar dun ciktik hastaneden.evdeyiz.minnos oksuruyor hala balgami var ama iyi..bu arada bende uyumuyo ya..bi dk sonra babanne aliyo onda uyuyor..oglum iyice zivanadan cikti hircin uyumsuz aglak.bi resim cizmis evdeki tahtasina kendini uzaga cizmis kedi yada kopege benziyo..anne baba ve bebegi yanyana canavar gibi cizmis..10gundur hastanelerdeydim.bu surec baya zordu bende kendimi berbat bi anne gibi hissediyorum
Kizlar dun ciktik hastaneden.evdeyiz.minnos oksuruyor hala balgami var ama iyi..bu arada bende uyumuyo ya..bi dk sonra babanne aliyo onda uyuyor..oglum iyice zivanadan cikti hircin uyumsuz aglak.bi resim cizmis evdeki tahtasina kendini uzaga cizmis kedi yada kopege benziyo..anne baba ve bebegi yanyana canavar gibi cizmis..10gundur hastanelerdeydim.bu surec baya zordu bende kendimi berbat bi anne gibi hissediyorum
Dün akşamdan beri bebeğimi zor uyandırıyorum emmeye. Dün hep uyanıktı. Bugün hep uyuyor. Sadece sabah 1-2 saat uyanıktı. Dün öyle bugün böyle normalmi ya. Sarılığımız var diye 2 saatte bir uyandırıyorum
Üzüldüm canım senin durumunda kotuymus.benim sutum başta artiyordu bile ama suan azalmaya başladı sanki. Günde bir kere mama veriyorum genelde onun disinda sut yetiyor gibi. Bu şekilde uzun süre devam eden varmış ama ben de senin gibi azalmasindan korkuyorum. Göğüs ucumu kavralayamadi bizimki başta şimdi de alıştı tembellige. Gittiği yere kadar böyle idare edicez bakalım kısmet artık. Imreniyorum emen bebeklere
Benim bebegim de cok guzel emiyordu ama onbes gunlukken kuvoze girdi. O hastalaninca uzuntuden gitti sutum. Uc saat emmese tas gibi serrtlesiyodu gogsum. Simdi bombos hic dolmuyor. Sagmak da cozum olmadi.
sezeryan olan arkadaşlar şu göbeğimiz ne olacak yaaa..baktıkça sinir olmaya başladım..incecik belim dümdüz karnım vardı ama artık yokk
bıngılbıngıl duruyo artık..spora başladınız mı ya da nezaman başlayacaksınız
Merhaba annişler
Yoğun geçiyo hafta sonum
dun ve bugün mecburen oglumu emzirip 2 saatligine anneme biraktim
Offf ne zormus resmen vicdan azabı cekiyor insan
sütüm hâlâ artmadi
Ama sebebler belli
uykusuzluk , dinlenememe, düzensiz beslenme az su içme
Pazartesi spor diyet beslenme mümkün olduğunca uyuyacağım
yok öylehazir bebek uyumusken 2 saate ebi derle topla bbilgisayar basinda is yap, peehhh hepsine ara veriyorum hadi bakalim cok pis gaza getirdim kendimi
Bizim düzen akşam bozuldu mik mik bi durmadı. Gündüz çok uyuyo nca böyle olucak sanırım. Salladim durdum. Bu arada gün içinde mi sagiyorsun 60 cc canım. Ben ilk zamanlar emmedi gi ve sutum çok olduğu için sağıp buzluğa attığım sutleri bir bir çıkarıyorum aksamlari. 100 cc den 10 poşet filan kaldi. Artık sagmiyorum çünkü 2 saatte bir yaklaşık yarım saat emdiği için dolmuyor bile. Seninkinin emme düzeni nasıl. ?
Kızlar burda bebeği emmeyen sagip veren bi arkadas vardi kimdi acaba ismini unuttum da bir gelişme var mı merak ettim bizim kız biberona alisti almıyor hala gogsumu sagip veriyorum mecburen.bu saaten sonra da alismayacak gibi duruyor:'(
Canım ben de 40 gün kadar hep sagdim 3 saatte bir. Sarılık olunca biberona alışmıştı bizimki de. Çok zordu. Annem yanımda olmasa dayanamazdım heralde. Hem bebek bakıp hem sağmak çok zor. Mastit oldum hatta makina tam bosaltamadi mi nedir. Sonra 40 mevludu nu yaptık hop aldı memeyi çok şükür. Ne büyük nimetmis emmesi. Seninki kaç günlük? Belki çenesi kuvvetlenmemistir daha. Ben ona bağlıyorum artık çünkü çoook uğramıştım almiyordu. Nasıl alıştı ben de anlamadim. B