2016 Şubat Anneleri

Bebeğim uykuya zor geçiyor artık.her uyanışında bir işim yarım kalıyor ve 2-3 saat aksıyor...uykuya direniyor.gözleri kırmızı olana kadar ayakta.kaka yapınca rahatlasa da gaz rahat bırakmıyor.15 dk kedi uykusu gibi uyuyor hop yine uyanık...yemeği yaktım hem de bile bile..sırf uykuya geçsin diye,dolmanın dibi yandı çünkü uyku başına vuruyor iyice mız mızlanıyor.gece de aynı gündüz de aynı..uykusuzluktan bayılcam...misafir gelcek..ben yemeği yeni yapıyorum...fıttırcam...nasıl kaos var kafamın içinde anlatamam...

Kızlar bir de sırtımın üst kısmı nasıl kötü ..Sancı ve ağrı karışık..biri oturuyor üstüne sanki...2 saat deliksiz uyursam şanslıyım da 1 saat uyuyup kalkınca vücudumdan kamyon geçmiş gibi oluyor.külçe gibi oluyorum.nasıl geçer bu Sırt ağrısı ?

Ay bende diyete girdim bile :) tabi benim diyet süt alerjisi için
ve bu diyet hoşuma gitmeye başladı, bu hafta 1kilo daha vermişim. Kilo vermem durmuştu çünkğ :)
Birde İki günde bir huysuz olan çocuğumu da slinge bağlayıp dans ediyoruz
Gitsin göbüşler(dans eden smile)

sizinde bebişleriniz çok uyuyormu . Ayyy hemen herşeye panik oluyorum ben ya. Sonrada kocama hep atarlanıyorum
Bugün uyudu. Yarın gündüz kesin uyumaz.
Bugün misafir geldi diye uyumuş olabilir
Valla bebde korkuyrum gündüz uyuduğu zaman
Acaba sarılık mı arttı gene diyorum
Pimpiriklianne.com

inşallah canım benim cook geçmiş olsun enfeksiyon mu vardı yanlış mı hatırlıyorum! ayin kaçında doğum olmuştu canm ben yanlış hesapladim benim perşembe :) anneme göre çarşamba:)
Biz hastanedeyiz hala 40 neyin hak getire.. 1o gundur yikanmiyor bile. 6 şubat doğum tarihimiz[/QUOTE]
Canim benim ya çok üzüldüm bebis hala iyileşmedi mı allahim acil şifalar versin ya durumu nasıl şimdi hemencecik iyi olur inşallah. sen nasılsın canım lütfen üzme kendini iyi olacak bebeğin biraz daha sabret

bende de bi ara öyle oldu canım inan emzrmekten iki buklum oluyoruz ondan oluyor ağrı. iyi bi masaj geçirir canım

süt alerjisi nasıl oluyor canım?

Al benden de o kadar. Benımkıde bugun cok uyudu emerken cok uyuyakalıyo sankı az da emdı gıbı. Sarılıgı azalmıstı ınsallah artmıyordur, ınsan korkuyor

Kv gitti 40 günlük ( ilk 20 annem) rahatım bitti az önce yemek yerken 5 kez kalktım :) sözde uyuyor :) yemek bitti uyumaya devam ediyor :)

Benim oglum da uyuyor ama ben bundan rahatsız değilim . çünkü onlar bebek. Uyumalari lazim :) uyuya uyuya büyürler onlar. Kalkıyor emiyor uyuyor :) altını alıyoruz hala cıvık olsa da ;( hatta uyanınca salliyorum uyusun diye. Bir de bakıyorum. Uyandı emdi altını aldım bir iki saati geçti uyutmazsam uyumuyor ve çok huzursuz oluyor o yüzden mümkün olduğunca uyusun ki uyanınca Gülsün bana :)

süt alerjisi nasıl oluyor canım?
Kakada mukus, köpüklü ve kan gözlemleniyorsa, ciltte döküntü vs gibi değişiklikler varsa süt alerjisi belirtileri olduğu düşünülüyor.
bağırsak annesütünden geçen inek sütünü sindiremiyor ve bağırsak tahribata uğruyormuş.
Bizim kakamızda ilk önce parçalı parçalıydı. Kıruyemiş yeme dendi.
Sonrasında mukuslu ipliksi dokular vardı. Şimdide inek sütü ve ürünleri yemiyoruz.
Test yapılmadı ne yazıkki, gittiğim dr lar yapma niyetinde değiller. Testte çıkmama olasılığı var diye istemiyorlar. Henüz kan grünmediği içinde önemsemiyorlar...

Canim benim çok geçmiş olsun kendini kötü hissetme bu durumlar seni duygusal olarak yıpratti haliyle her şey bi zaman sonra normale dönecek canım

umarım nedeni hemen bulunur canım sende bebis de rahat edersiniz . bi tahlil yapmaktan neden bu kadar acizler ki anlamıyorum . döküntü derken nasıl oluyor canım bebislerimizin yanaklarında çıkan kırmızı noktalar gibi mi?

kızlar gaz sıkıntımız var 2 gündür bugün 16. gündeyiz ne önerirsiniz birde bebekle dışarda gezmeye ne zaman başladınız çok tecrübesizim ne soracağımı bile bilmiyorum tüm tavsiyelerinizi öğrenmek isterim bir de 2 farklı doktora gitmiştik biri ev 24 derece olsun diyor diğeri 22-23 diyor biri senden bir kat fazla giysn diyor diğeri iç zıbın bir tane dış takım diyor siz neler giydiriyorsunuz

Kiar nasilsiniz kac gundur giremiyorum benim bebegim surekli kivraniyor ya gunboyu sizinkilerde mi ogle

Sezeryan olan arkadaslar.. 40 dan sonra doktor kontrolune gittiginizde alttan muayne ediyorlarmi? Ediyorlarsa sebebi ne acaba?

Aa etrafı izleyebiliyor mu onun içinde ya ben hep göremez canı sıkılır diye düşünüp sıcak bakamamıştım ona :) bi inceleyeyim bakayım :)

Sarılık geçmişimiz olmasaydı bende hiç dert etmezdim

Aa etrafı izleyebiliyor mu onun içinde ya ben hep göremez canı sıkılır diye düşünüp sıcak bakamamıştım ona :) bi inceleyeyim bakayım :)
Ay uyumak istemeyince dikiyor kafayı o aradan yukarı doğru bakıyor :)
Komik oluyor, ama maximum 10-15dakik sonra uyuyr zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…