2016 Şubat Anneleri

Senin bebek tracy nin kitabında anlatılan melek bebek
Okuudun mu bilmiyorum ama. Aynı onu tarif ediyorsun Ben benimkini henüz çözemediö
Aaa okumadim ama okuyimm :)) cok uyumlu simdilik kuzum ya bende katlaniyorum, agressiflesmiyorum, sabrediyorum.. Hissediyor ve karsiligini veriyor sanki

Can'ım sıcaklık en fazla 24 olması lazım 23-24 iyi kıyafette seninkinin 1 fazlası iyi. İçine biri iç zıbın ,çorap ve tulum ideal bence . Yani biz öyleyiz. Biz 1 haftalıkken gezmeye başladık. Ama şimdi evdeyiz çıkasımız yok dışarı. Gaz için sadece banyo,sıcak havlu ve masaj önerebilirim. Biz ilaç kullanmıyoruz. Ve bacak haraketleri

test yapmayı neden istemediklerini bende çözemedim. İki dr a sırf test için gitmiştim ama istemediker :/
Döküntü değişik. Mesela dediğin gibi geçmeyen sivilce, kızarıklık, kırmızı noktacıklar, isilik tarzı noktalar. geçmeyen pişik gibi. Vs. Alerji ile yaşam platformj var facede. Tabi orayı okudukça herşeyin alerjiden olduğunu düşünüyor insan o da ayrı mesele.
Hatta orada kolikli bebek yani sebepsiz ağlayan veya gazlı bebek yoktur, sindiremediği yani alerji yapan besin vardır düşüncesi var

Kızlar az önce oğlumun başını okşarken farkettim bıngıldağı çökmüş gibi hastane gitmeli miyim inşallah korkulacak bişey değildir (((

Kızlar az önce oğlumun başını okşarken farkettim bıngıldağı çökmüş gibi hastane gitmeli miyim inşallah korkulacak bişey değildir (((
Canim o cukuru yenimi farkettin kapanmasi 1,5 -2 yasini buluyomus..

Yok canım onu biliyorum yumuşak olan yeri içine çökmüş gibi nete baktım sıvı kaybı falan diyor bugün az su içtim kalasınıda sulu yaptı ondan mı acaba
Korkma tatlim kiz kardesimdede oldu diye hatirliyorum sen doktoruna bir sor istersen yinede..

2 saatte bi 3 saatte bi 1 saatte bi degsyo canım ben emzrdkten yarm saat sonra.kalan sütü sagyrm 10 dkda 70cc ye yakın ckiyo tek memeden ama yorldgm için birakyrm genelde onu verirsem eğer sonra bi daha sagyrm aslnda surekli sagsam biriktirirom bende ama çok usenyrm

...[/QUOTE]
Maşallah canım epey sutlusun sen o zaman. Denemedim emmeye basladigindan beri sagmayi ama Benimkiler 2 saate pek dolmuyor bile. Yumusak oluyorlar. Sut yok gibi geliyor.acaba var mi.İlk aydan kalma sutleri tüketiyoruz Biz geceleri birer birer bakalım 1 haftalik kaldılar. Sonra olmadı geceleri doymayinca mama verrirm diyorum.

Canım kaç günlük bebeğin önemli birşey değildir inşallah niye pazaryesiyi beklediler ki oneemli ise

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…