Aaa okumadim ama okuyimm :)) cok uyumlu simdilik kuzum ya bende katlaniyorum, agressiflesmiyorum, sabrediyorum.. Hissediyor ve karsiligini veriyor sankiSenin bebek tracy nin kitabında anlatılan melek bebek
Okuudun mu bilmiyorum ama. Aynı onu tarif ediyorsunBen benimkini henüz çözemediö
Amin canim bitsin artik bu kabus :/Amin ya çocuklarımız adına üzülüyorum inş çabucak biter bu kabus
Can'ım sıcaklık en fazla 24 olması lazım 23-24 iyi kıyafette seninkinin 1 fazlası iyi. İçine biri iç zıbın ,çorap ve tulum ideal bence . Yani biz öyleyiz. Biz 1 haftalıkken gezmeye başladık. Ama şimdi evdeyiz çıkasımız yok dışarı. Gaz için sadece banyo,sıcak havlu ve masaj önerebilirim. Biz ilaç kullanmıyoruz. Ve bacak haraketlerikızlar gaz sıkıntımız var 2 gündür bugün 16. gündeyiz ne önerirsiniz birde bebekle dışarda gezmeye ne zaman başladınız çok tecrübesizim ne soracağımı bile bilmiyorum tüm tavsiyelerinizi öğrenmek isterim bir de 2 farklı doktora gitmiştik biri ev 24 derece olsun diyor diğeri 22-23 diyor biri senden bir kat fazla giysn diyor diğeri iç zıbın bir tane dış takım diyor siz neler giydiriyorsunuz
test yapmayı neden istemediklerini bende çözemedim. İki dr a sırf test için gitmiştim ama istemediker :/umarım nedeni hemen bulunur canım sende bebis de rahat edersiniz . bi tahlil yapmaktan neden bu kadar acizler ki anlamıyorum . döküntü derken nasıl oluyor canım bebislerimizin yanaklarında çıkan kırmızı noktalar gibi mi?
Sizin satılığınıza Nasıl hala varmı canımSarılık geçmişimiz olmasaydı bende hiç dert etmezdim
Sarılık demek istedimzin
Sizin satılığınıza Nasıl hala varmı canım
Aaa okumadim ama okuyimm :)) cok uyumlu simdilik kuzum ya bende katlaniyorum, agressiflesmiyorum, sabrediyorum.. Hissediyor ve karsiligini veriyor sanki[/QUO
İşte böyleAaa okumadim ama okuyimm :)) cok uyumlu simdilik kuzum ya bende katlaniyorum, agressiflesmiyorum, sabrediyorum.. Hissediyor ve karsiligini veriyor sanki
Cok tesekkurler, benim melek oglum bir tanedir :)) tarif edildigi gibi oysaki gergin bir hamilelik donemi gecirmistim :/ Herseyi anliyor gibi bakiyor sanirim sezgileri guclu.. Ictigim omega 3 'ler bosa gitmemis :))
Canim o cukuru yenimi farkettin kapanmasi 1,5 -2 yasini buluyomus..Kızlar az önce oğlumun başını okşarken farkettim bıngıldağı çökmüş gibi hastane gitmeli miyim inşallah korkulacak bişey değildir(((
Sarılık geçmişimiz olmasaydı bende hiç dert etmezdim
Yok canım onu biliyorum yumuşak olan yeri içine çökmüş gibi nete baktım sıvı kaybı falan diyor bugün az su içtim kalasınıda sulu yaptı ondan mı acabaCanim o cukuru yenimi farkettin kapanmasi 1,5 -2 yasini buluyomus..
Korkma tatlim kiz kardesimdede oldu diye hatirliyorum sen doktoruna bir sor istersen yinede..Yok canım onu biliyorum yumuşak olan yeri içine çökmüş gibi nete baktım sıvı kaybı falan diyor bugün az su içtim kalasınıda sulu yaptı ondan mı acaba
2 saatte bi 3 saatte bi 1 saatte bi degsyo canım ben emzrdkten yarm saat sonra.kalan sütü sagyrm 10 dkda 70cc ye yakın ckiyo tek memeden ama yorldgm için birakyrm genelde onu verirsem eğer sonra bi daha sagyrm aslnda surekli sagsam biriktirirom bende ama çok usenyrmBizim düzen akşam bozuldu mik mik bi durmadı. Gündüz çok uyuyo nca böyle olucak sanırım. Salladim durdum. Bu arada gün içinde mi sagiyorsun 60 cc canım. Ben ilk zamanlar emmedi gi ve sutum çok olduğu için sağıp buzluğa attığım sutleri bir bir çıkarıyorum aksamlari. 100 cc den 10 poşet filan kaldi. Artık sagmiyorum çünkü 2 saatte bir yaklaşık yarım saat emdiği için dolmuyor bile. Seninkinin emme düzeni nasıl. ?
Bu ıkınmalar ne zaman bitecek. İkinarak uyuyor uyaniyor uyuyup uymadığı bile belli olmuyor bazen
Canım ben de 40 gün kadar hep sagdim 3 saatte bir. Sarılık olunca biberona alışmıştı bizimki de. Çok zordu. Annem yanımda olmasa dayanamazdım heralde. Hem bebek bakıp hem sağmak çok zor. Mastit oldum hatta makina tam bosaltamadi mi nedir. Sonra 40 mevludu nu yaptık hop aldı memeyi çok şükür. Ne büyük nimetmis emmesi. Seninki kaç günlük? Belki çenesi kuvvetlenmemistir daha. Ben ona bağlıyorum artık çünkü çoook uğramıştım almiyordu. Nasıl alıştı ben de anlamadim. B
Sağol canım su verdim biraz inşallah normal bir durumdur doktor numarasını vermedi malesefKorkma tatlim kiz kardesimdede oldu diye hatirliyorum sen doktoruna bir sor istersen yinede..
Maşallah canım epey sutlusun sen o zaman. Denemedim emmeye basladigindan beri sagmayi ama Benimkiler 2 saate pek dolmuyor bile. Yumusak oluyorlar. Sut yok gibi geliyor.acaba var mi.2 saatte bi 3 saatte bi 1 saatte bi degsyo canım ben emzrdkten yarm saat sonra.kalan sütü sagyrm 10 dkda 70cc ye yakın ckiyo tek memeden ama yorldgm için birakyrm genelde onu verirsem eğer sonra bi daha sagyrm aslnda surekli sagsam biriktirirom bende ama çok usenyrm
muayenemi oda neSezeryan olan arkadaslar.. 40 dan sonra doktor kontrolune gittiginizde alttan muayne ediyorlarmi? Ediyorlarsa sebebi ne acaba?
12den sonra ÖlçtürmedimSarılık demek istedim
Canım kaç günlük bebeğin önemli birşey değildir inşallah niye pazaryesiyi beklediler ki oneemli iseMerhaba arkadaslar bufun dr gittm emme durumumuzu sordum cene kaslari kuvvetli sutte cok geldigi icin suresi kisaliyor dedi doymasa aglar ve kaka yapmaz dedi ikinci sorumu da sordum bebegim yesil kaka yapior dedim rengini gordu ne enfeksiyon nede fazla beslenmeden degilmis sariligimiz var ve bebegimin cok sari oldugunu sariliktan dolayida kakasinin bu renge donustugunu soyledi cok ciddi bir durum olabilir dedi paztsi dr tekrar gidip bazi onemli testler yaptirip karaciger filmi cekilecekmis canim cok sıkıldı beslenmesi kilo alimini guzel buldu buna ragmen sarilik illeti var ve buna sebep oluyormus insaallah bisey cikmaz cok canm sıkkın cokkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?