- 26 Şubat 2015
- 1.223
- 878
- 123
Canım ben de 10. Günde 12,64 de olçturmeyi bıraktım. Şu an 40 gunluğuz kendi doktorumuz sarılık artık geçti demişti bugün başka bir doktora goturduk hala satılığınız devam ediyor dedi ama tahlil istemedi. Sizin tahliller yapılırken kanı nereden aldılar. Doktor bize topuktan alsaydık daha düşük çıkardı dedi.bsna saçma geldi.kan kandır nereden alındığının ne önemi var.12den sonra Ölçtürmedim
Kan almaktan çocukta savaşacak kan bırakmadılarkıyamadım. Zaten syeni doğan sarılığıydı. Rengi düzelimce yaptırmadjm.
Aa birisi bana neden topuktan almadılar demişti.Canım ben de 10. Günde 12,64 de olçturmeyi bıraktım. Şu an 40 gunluğuz kendi doktorumuz sarılık artık geçti demişti bugün başka bir doktora goturduk hala satılığınız devam ediyor dedi ama tahlil istemedi. Sizin tahliller yapılırken kanı nereden aldılar. Doktor bize topuktan alsaydık daha düşük çıkardı dedi.bsna saçma geldi.kan kandır nereden alındığının ne önemi var.
Sabır sabır inşallahEveeeet tam bir saattir savaş veriyoruz neden cunku saat 03.00 olmus sanki kızın içine alarm kurmuşlar memeyi mıkmık emıyor hanımefendi gunaydın dıyor ısıklar kapalıyken aglıyor acınca susuyor delirmeklik hallerrrrr....
Canım ya benim de 4yaşında kuzenim var. Bna çok düşkün olduğu için bebeğin olması onun için bir travmaya döndü. Çaktırmasa da .Ne zamandır doğru durust giremiyorum..babam geldi istanbuldan onunla vakit geçirdik torunları gördü.. Herşey yolunda problem yok..sabah kahvaltıdan snr marmarise gidiyorum dedem hastanede ydi..allahtan yoğun bakımdan çıkmış şükür..
Büyük kizimla basım dertte hele birde öğlen uyumazsa..dur yapmasana etmesene yumuşak sev öyle cekme kardeşini canı acır.. allahtan akşam erken uyudu da rahat ettik..
Küçüğüm oğlum da iyi allaha sukur.. Babamla akşam dışarılara yemeğe çıktık hiç huysuzlanmadi..sadece bugün hiç kaka yapmadı bir şey olmaz umarım..
Yarın sabahtan gidiyoruz bakalım nasıl bir yolculuk bizi bekliyor??
Kocanla ayrı yatıyoruz o kizimla icerki.misafir odasında koyun Koyna ben oglumla..ama özledim yanı kocamla da uyumayı..normalde hamileyken ve öncesinde kendi odasında yatardı büyük kızım ama bebek olduktan sonra illa yanında birini istiyordüzelir mi?? Herhalde düzelir umuyorum yanı..
Herkes kendine iyi baksın gunn içersinde bakamiyorum ama geceleri arada okuyorum..hepinize allah kolaylık versin..güzel uykular versin allah..
Bi iki resim denedim canim hepsinin boyutu ayni diye ugrasmadim sanirim dusuk boyuttaki fotolar yuklenebiliyor profil resmi de yukleyememistimYapcak bsy yok o zaman her resme mi diyo
Evet canım bizim terapistimizde aynışeyi söyledi. Abla abi oldun kardeşini koruyacaksın ona dikkat et. Çok bagırma onun kulakları küçük rahatsız olur gibi cümleler yok. Severken çok müdahale yok. Baştan dokunmaması ve yapmaması gereken hareketleri anlatın. Ama özellikle dış etkenlerin(anneanne babaannne dede) büyük çocuğa karışmasına izin vermeyin dedi.bidik1983 ayni dertten muzdaribiz benim de buyuk kizim cok daha fazla yoruyor bizi. Ikizlerim 2aylik oldular ancak alismaya basladi ama surekli temkinliyiz evde yataklarina cikip sozde ustlerini ortuyor kafalarina yorgani bastirmak suretiyle. Kucagina almaya calisiyor daha kendi 2.5yasinda. Ama onlar da cocuk benimkinin yasi kucuk zarar verecegini dusunmeden yapiyor ama bi kez anneannesinde kaldi ertesi gun geldiginde bana sarildiktan sonra bebekleri sordu ikisine de kac defa bakti noldu kizim ozledin mi dedim ozledim dedi. Sevseler de ustlerine kuma geldi napsin cocuklar. Ben daha buyuk kizimin yaninda ikizleri sevemedim biri sevdigi zaman ters ters bakiyor bi yazi okumustum nette her psikiyatr farkli soyler belki ama mantikli geldi bana. Buyuk cocugunuza bebekle ilgili gorevler vermeyin abla abi oldun demeyin o da daha cocuk kendi isterse ilgilensin mesela bezini getirsin istemezse zorlamayin. Onun yaninda bebeklere seni kakali bebek pis bebek gibi seyler soylemeyin bebeklerden sogumasin ya da kakali cocuklarin sevildigini dusunmesin ...... Boyle bi kac madde vardi aklimda kalanlar bunlar canim maalesef gecmemiz gereken bi surecten geciyoruz yapacak hic bi sey yok beklemekten baska. Kiskanclik belki de omur boyu surecek cunku biz onlarin bas taciyiz bizi paylasamicaklar biz yine de ayirt etmemek icin elimizden geleni yapicaz
bende 6 şubatta sezeryan oldum canım o kadar çok korktum ki yüz üstü uyumaya ağrın sizin yoksa sorun yok bence. sagolsun annem bi güzel sırtıma masaj yaptı cesaretlendirdi de öyle . korkudan omzum tutulsa dokundrtmuyordum:)Masaj demişken sizlere soru
9 şubatta sezeryan olan bir anne masaj ne Zaman yaptırabilir
tabi profosyonel bi masaj değildi benimkisi anne masajı:)Masaj demişken sizlere soru
9 şubatta sezeryan olan bir anne masaj ne Zaman yaptırabilir
Kv gitti40 günlük ( ilk 20 annem) rahatım bitti az önce yemek yerken 5 kez kalktım :) sözde uyuyor :) yemek bitti uyumaya devam ediyor :)
Sezeryan olan arkadaslar.. 40 dan sonra doktor kontrolune gittiginizde alttan muayne ediyorlarmi? Ediyorlarsa sebebi ne acaba?
Sevincim Kursağımda kaldıtabi profosyonel bi masaj değildi benimkisi anne masajı:)
Ben 15 kilo almıştım 10 kilosu gitti 5 kılo kaldı geriye hala korse kullanıyorum öyle aman aman göbek kalmadı havalar ısınınca kızı babaya bırakıp spor salonuna yazilicamsezeryan olan arkadaşlar şu göbeğimiz ne olacak yaaa..baktıkça sinir olmaya başladım..incecik belim dümdüz karnım vardı ama artık yokk
bıngılbıngıl duruyo artık..spora başladınız mı ya da nezaman başlayacaksınız
Ben evi 22 23 derecede tutuyorum iki kat giydirip battaniye örtüyorum üzerine çok sıcağa alistirinca çabuk hasta olur bebekler gezmeye çıkabilirsiniz istediğiniz zaman ama haftasonu avm ler çok kalabalık oluyor mümkünse hafta içi git arkadaş akraba ziyareti yapacaksan ara evi biraz daha ısıtın diye öyle git bence ben öyle yapıyorumkızlar gaz sıkıntımız var 2 gündür bugün 16. gündeyiz ne önerirsiniz birde bebekle dışarda gezmeye ne zaman başladınız çok tecrübesizim ne soracağımı bile bilmiyorum tüm tavsiyelerinizi öğrenmek isterim bir de 2 farklı doktora gitmiştik biri ev 24 derece olsun diyor diğeri 22-23 diyor biri senden bir kat fazla giysn diyor diğeri iç zıbın bir tane dış takım diyor siz neler giydiriyorsunuz
Doktorlar pek bir rahat ama benim içim rahat olmuyor ya karaciğere zarar verir vs. Diye goturduğum doktorun işi değildi cerraha goturmuştuk belki ondan istemedi diye takuldı şimdi kafama kendi doktoruna kalsa 10 gün önce rengine bakıp geçti demişti.sanırım doktor değiştireceğim.Aa birisi bana neden topuktan almadılar demişti.
Elinin üstünden aldılar tabi kaç kere deldiler bir kan için
sadece Anne sütüyle beslenenlerde uzun sürermiş. Bir mama versek belkide hemen geçexek de.
Sarılığı çok da yüksek değil ki tahlil istememiş demek ki
Canim benim ya çok üzüldüm bebis hala iyileşmedi mı allahim acil şifalar versin ya durumu nasıl şimdi hemencecik iyi olur inşallah. sen nasılsın canım lütfen üzme kendini iyi olacak bebeğin biraz daha sabret[/QUOTE]Biz hastanedeyiz hala40 neyin hak getire.. 1o gundur yikanmiyor bile. 6 şubat doğum tarihimiz
Aman canim bu sefer sen ayakta kalamayacaksin..bence herseyi ye.alissinlar her yemegin gazina bizimkiler oyle yaptilar rahat ettiler bencede mantikli cunku o cocuga kim bakacak bizler bakacagiz.oyle degil mi?Kuzen oyle yapmıştı. Delirdin mi demiştim hiç öyle yapamam. O dikkat ediyordu çok gazlitdi. Ben belli şeyler dışında yiyorum her şeyi gaz elbette var ama onunki kadar değil ;( yesek de oluyor yemesek de diyorum bazen.
Canım karnına masaj yap. Alttan bir şey çıkarmak için ugrasiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?