2016 Şubat Anneleri

Haklisin canim anne sutu sariligi uzun suruyor komsumun 3 bucuk ay surdu..

Dün gece korkuttular beni ve hâlâ kendime gelebilmiş değilm evde yanlızm şuan bile korkuyorum.. Çok bilmişler 40 gün lohusanın mezarı açık olur diyip durdular her gördüklerinde yada aradıklarında.. Üstümden atamadım o pskolojiyi

Canım ya bende cok yalnız kaldm ve hiç aklıma bu tarz seyler getirmedim korkutma kendi bol bol oku beynin sana oyun oynamasın ..

@DilberiRana ben de yalnız kaldığımız için mutluyum. Kafama gore takılıruz :) ama hala kahvaltı yapamadim :) önceden hazır olurdu kahvaltım :) bebis de durmuyor bugün :)

Aman canim bu sefer sen ayakta kalamayacaksin..bence herseyi ye.alissinlar her yemegin gazina bizimkiler oyle yaptilar rahat ettiler bencede mantikli cunku o cocuga kim bakacak bizler bakacagiz.oyle degil mi?

Ben yiyorum canım kuru fasulye mercimek dışında her şeyi. Sukur oğlum çok gazlı değil.

4 yasinda oglum babayla icerde bende kizla yatak odasinda yatiyorum.hamileykende oglumla yatiyordum valla esimle denk gelirsek bi ara sariliyoruz
Oglumun durumu biraz canmi skiyo..10gun hastanede kaldik kizla oglum baya kotu etkilenmis nasil toparlicaz bilmem.evde ve kreste hic yapmadigi seyleri yapiyo..aksam emzikle uyuyo felan

Bende kaldım yalnız canım bişey olmadı şükür. Duyma onları sen çok bilmiş onlar.
Lohusayken gusülsüz dolaşıyoruz ya ondan bu söylentiler var. Duyma tıka kulaklarını.
Çok korkuyorsan oturduğun odada kuranı kerim bulundur. Birde netten ayetel kürsi aç dinle rahatlarsın.

Annemm kıyamam ya.. arada onunlada yatsan canım. Bebegi uyut en azından oğlun uyuyana kadar yanında yat. Anne sıcaklığı istiyor olabilir. kendini bebek gibi gördüğünde onunla daha çok ilgilenecegini sanıyor olabilir. Birde siz tamamen bölünmüşsünüz sen bebek baba abi..
Onun gözünde bu büyüyebilir canım. Sen bebege aitsin baba ona ait gibi..
Allah yardımcın olsun

Tam lohusalıktan çıktm abdestlenince rahatladm bu seferde adet oldm gene aynı olunca etkilendm bende biraz.. Sağol canm dediğin gibi biraz kuran dinleyim

Evet cnm ya.bebek kuvezde kaldi.dr yanina kimseyi alma dedi yoksa oglum bebis ben beraber uyuyorduk..oglum krese gidiyor 9da uyuyo bebek o saatte uyanik .suan babanne var ama i gidince hepten zor olacak.dun agladim yetisemiyorum oglumlq ilgilenemiyorum..babanne kizi aliyo ama aglayinca anne gell diyo ben hicbiseye odaklanamiyorum..oncesinde oglumu krese birakir alirdim biyerlere gotururdum suan hicbiri yok.babanne gidince duzenimi kurarim suan evde 3 buyuk var ama cocuk arada kayniyor

Evet inan bana yanlız kalmak daha iyi oluyor bende öyleyim. Evet bazen çook zor özellikle mesela tam emzirmeye oturuyorum büyük tuvalette yardım istiyor. Tam bebek aglarken oda o anda birşey istiyor falan.. zorlanıyorum ama psikolojik olarak onlar daha rahat özellikle büyük olan. Evdeki anneanne babaanne yokken çocuklar daha ılımlılar daha bir yardımseverler ve daha bir uyumlu oluyorlar. Ve sende düzenini oturtuyorsun. Büyük olan artık kendi kendine bazı şeyleri yapmaya başlıyor. Evde biri varken mutlaka yardım ediliyor ya çocuk kendini bulamıyor.
Geçen gün bir baktım bebek ağlarken yanına oturmuş minik minik pişpişleyip sallıyor.Yoksa hayatta bebegi öyle pişpişlemez.İstersem öff diyordu benmi yapcam sen yap diyordu. Yanımda kimse olmayınca acıyor bana galiba

Canm sürekli aynı şeyler söylenince insanın beynine yer ediyo ya

Evet çevremizdekiler bu konuda saolsun cok anlayıslı sürekli hurafeler Hakkı'nda bilgi veriyorlar :) ama hıc girme o kafalara bebegın bir melek onun oldugu yerde Melek'ten baska bıse olmaz cok şükür

Sevindim senin adına canım bizimki 52gunluk oldu deniyorum yine ama almıyor. Birkaç kere dalginligina geldi galiba emdi sonra yine almadi.artik ememedigi için değil biberon kolayina geldigi için almiyo. 40gunden sonra alışmış seninki belki ben de alistiririm pes etmeyelim bari. Böyle cok zor oluyo gerçekten genelde yalnizim da bunaliyoruz baya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…