Haklisin canim anne sutu sariligi uzun suruyor komsumun 3 bucuk ay surdu..Aa birisi bana neden topuktan almadılar demişti.
Elinin üstünden aldılar tabi kaç kere deldiler bir kan için
sadece Anne sütüyle beslenenlerde uzun sürermiş. Bir mama versek belkide hemen geçexek de.
Sarılığı çok da yüksek değil ki tahlil istememiş demek ki
Dün gece korkuttular beni ve hâlâ kendime gelebilmiş değilm evde yanlızm şuan bile korkuyorum.. Çok bilmişler 40 gün lohusanın mezarı açık olur diyip durdular her gördüklerinde yada aradıklarında.. Üstümden atamadım o pskolojiyi
Aman canim bu sefer sen ayakta kalamayacaksin..bence herseyi ye.alissinlar her yemegin gazina bizimkiler oyle yaptilar rahat ettiler bencede mantikli cunku o cocuga kim bakacak bizler bakacagiz.oyle degil mi?
Bende yukleyemedm başka resmi yuklicektm olmuyo boyutu iyicenkucltmek lazm heralde kim ugrasckBi iki resim denedim canim hepsinin boyutu ayni diye ugrasmadim sanirim dusuk boyuttaki fotolar yuklenebiliyor profil resmi de yukleyememistim
Canm sürekli aynı şeyler söylenince insanın beynine yer ediyo yaCanım ya bende cok yalnız kaldm ve hiç aklıma bu tarz seyler getirmedim korkutma kendi bol bol oku beynin sana oyun oynamasın ..
4 yasinda oglum babayla icerde bende kizla yatak odasinda yatiyorum.hamileykende oglumla yatiyordum valla esimle denk gelirsek bi ara sariliyoruzNe zamandır doğru durust giremiyorum..babam geldi istanbuldan onunla vakit geçirdik torunları gördü.. Herşey yolunda problem yok..sabah kahvaltıdan snr marmarise gidiyorum dedem hastanede ydi..allahtan yoğun bakımdan çıkmış şükür..
Büyük kizimla basım dertte hele birde öğlen uyumazsa..dur yapmasana etmesene yumuşak sev öyle cekme kardeşini canı acır.. allahtan akşam erken uyudu da rahat ettik..
Küçüğüm oğlum da iyi allaha sukur.. Babamla akşam dışarılara yemeğe çıktık hiç huysuzlanmadi..sadece bugün hiç kaka yapmadı bir şey olmaz umarım..
Yarın sabahtan gidiyoruz bakalım nasıl bir yolculuk bizi bekliyor??
Kocanla ayrı yatıyoruz o kizimla icerki.misafir odasında koyun Koyna ben oglumla..ama özledim yanı kocamla da uyumayı..normalde hamileyken ve öncesinde kendi odasında yatardı büyük kızım ama bebek olduktan sonra illa yanında birini istiyordüzelir mi?? Herhalde düzelir umuyorum yanı..
Herkes kendine iyi baksın gunn içersinde bakamiyorum ama geceleri arada okuyorum..hepinize allah kolaylık versin..güzel uykular versin allah..
Bende kaldım yalnız canım bişey olmadı şükür. Duyma onları sen çok bilmiş onlar.Dün gece korkuttular beni ve hâlâ kendime gelebilmiş değilm evde yanlızm şuan bile korkuyorum.. Çok bilmişler 40 gün lohusanın mezarı açık olur diyip durdular her gördüklerinde yada aradıklarında.. Üstümden atamadım o pskolojiyi
Annemm kıyamam ya.. arada onunlada yatsan canım. Bebegi uyut en azından oğlun uyuyana kadar yanında yat. Anne sıcaklığı istiyor olabilir.4 yasinda oglum babayla icerde bende kizla yatak odasinda yatiyorum.hamileykende oglumla yatiyordum valla esimle denk gelirsek bi ara sariliyoruz
Oglumun durumu biraz canmi skiyo..10gun hastanede kaldik kizla oglum baya kotu etkilenmis nasil toparlicaz bilmem.evde ve kreste hic yapmadigi seyleri yapiyo..aksam emzikle uyuyo felan
Tam lohusalıktan çıktm abdestlenince rahatladm bu seferde adet oldm gene aynı olunca etkilendm bende biraz.. Sağol canm dediğin gibi biraz kuran dinleyimBende kaldım yalnız canım bişey olmadı şükür. Duyma onları sen çok bilmiş onlar.
Lohusayken gusülsüz dolaşıyoruz ya ondan bu söylentiler var. Duyma tıka kulaklarını.
Çok korkuyorsan oturduğun odada kuranı kerim bulundur. Birde netten ayetel kürsi aç dinle rahatlarsın.
Evet cnm ya.bebek kuvezde kaldi.dr yanina kimseyi alma dedi yoksa oglum bebis ben beraber uyuyorduk..oglum krese gidiyor 9da uyuyo bebek o saatte uyanik .suan babanne var ama i gidince hepten zor olacak.dun agladim yetisemiyorum oglumlq ilgilenemiyorum..babanne kizi aliyo ama aglayinca anne gell diyo ben hicbiseye odaklanamiyorum..oncesinde oglumu krese birakir alirdim biyerlere gotururdum suan hicbiri yok.babanne gidince duzenimi kurarim suan evde 3 buyuk var ama cocuk arada kayniyorAnnemm kıyamam ya.. arada onunlada yatsan canım. Bebegi uyut en azından oğlun uyuyana kadar yanında yat. Anne sıcaklığı istiyor olabilir.kendini bebek gibi gördüğünde onunla daha çok ilgilenecegini sanıyor olabilir. Birde siz tamamen bölünmüşsünüz sen bebek baba abi..
Onun gözünde bu büyüyebilir canım. Sen bebege aitsin baba ona ait gibi..
Allah yardımcın olsun
Tahlili o gun yapamiyorlarmis o yuzden cnmCanım kaç günlük bebeğin önemli birşey değildir inşallah niye pazaryesiyi beklediler ki oneemli ise
Evet inan bana yanlız kalmak daha iyi oluyor bende öyleyim. Evet bazen çook zor özellikle mesela tam emzirmeye oturuyorum büyük tuvalette yardım istiyor. Tam bebek aglarken oda o anda birşey istiyor falan.. zorlanıyorum ama psikolojik olarak onlar daha rahat özellikle büyük olan. Evdeki anneanne babaanne yokken çocuklar daha ılımlılar daha bir yardımseverler ve daha bir uyumlu oluyorlar. Ve sende düzenini oturtuyorsun. Büyük olan artık kendi kendine bazı şeyleri yapmaya başlıyor. Evde biri varken mutlaka yardım ediliyor ya çocuk kendini bulamıyor.Evet cnm ya.bebek kuvezde kaldi.dr yanina kimseyi alma dedi yoksa oglum bebis ben beraber uyuyorduk..oglum krese gidiyor 9da uyuyo bebek o saatte uyanik .suan babanne var ama i gidince hepten zor olacak.dun agladim yetisemiyorum oglumlq ilgilenemiyorum..babanne kizi aliyo ama aglayinca anne gell diyo ben hicbiseye odaklanamiyorum..oncesinde oglumu krese birakir alirdim biyerlere gotururdum suan hicbiri yok.babanne gidince duzenimi kurarim suan evde 3 buyuk var ama cocuk arada kayniyor
Canm sürekli aynı şeyler söylenince insanın beynine yer ediyo ya
Ahh canm ne hurafeler duydum şu lohusalıkta neler :)Evet çevremizdekiler bu konuda saolsun cok anlayıslı sürekli hurafeler Hakkı'nda bilgi veriyorlar :) ama hıc girme o kafalara bebegın bir melek onun oldugu yerde Melek'ten baska bıse olmaz cok şükür
Bizim düzen akşam bozuldu mik mik bi durmadı. Gündüz çok uyuyo nca böyle olucak sanırım. Salladim durdum. Bu arada gün içinde mi sagiyorsun 60 cc canım. Ben ilk zamanlar emmedi gi ve sutum çok olduğu için sağıp buzluğa attığım sutleri bir bir çıkarıyorum aksamlari. 100 cc den 10 poşet filan kaldi. Artık sagmiyorum çünkü 2 saatte bir yaklaşık yarım saat emdiği için dolmuyor bile. Seninkinin emme düzeni nasıl. ?
Bu ıkınmalar ne zaman bitecek. İkinarak uyuyor uyaniyor uyuyup uymadığı bile belli olmuyor bazen
Canım ben de 40 gün kadar hep sagdim 3 saatte bir. Sarılık olunca biberona alışmıştı bizimki de. Çok zordu. Annem yanımda olmasa dayanamazdım heralde. Hem bebek bakıp hem sağmak çok zor. Mastit oldum hatta makina tam bosaltamadi mi nedir. Sonra 40 mevludu nu yaptık hop aldı memeyi çok şükür. Ne büyük nimetmis emmesi. Seninki kaç günlük? Belki çenesi kuvvetlenmemistir daha. Ben ona bağlıyorum artık çünkü çoook uğramıştım almiyordu. Nasıl alıştı ben de anlamadim. B
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?