- 30 Ocak 2015
- 19.917
- 29.045
- 798
- 29
Senin bebis resmdrki gibi eller kollar açık nasl uyuyo yaa ben kundağını acsam hemen uyanuyo gerile gerileDun 2. Ay asimizi olduk.Buyuk kizim esim ve bebegim hasta.Bogazlari agriyo, oksuruk hapsirik burun akintisiKuzumun burnuna sprey sıktım bir sumukler geldi ki fisir fisir Olmazsa dr a gotureyim sabah kizlari
Orayi ov canim istersen. Ovarak dagitabilirsin belkiKizlar yardimmmm
sag göğüsümün altında bir ssertlik var
Sicak duşa aldım uzerine bebeği emzirdim ve sutu sagdim ama hala var ve canım cok yyanıyor
ne yapmalıyım?
Orayi ov canim istersen. Ovarak dagitabilirsin belki
Canm bilmiyorum valla çok sağmadm ben göğüslerim hâlâ inanılmaz yara arada bir sağıp veriyorum hepsinde de en az 100cc çıkıyoduCanım bendende bir bakıyorum 120 cc bir bakıyorum 60cc zor çıkıyor.. Sağı solu belli olmuyor bu memelerin :)))
Emzirmeden bi daha sağıp bakıym annem gitti çok üzüldm belki azalmıştırMasallah tek gogusten 120 cc cikoyosa doymamasi Mumkun degil.sutunu sagip miktardan emin ol istersen.benim ikisi birden ancak 120 oluyor.aksam yatmadan 60 cc mama veriyorum bu ara
6 haftalığız canm 6 haftalıkken olur nette yazıyo ama umarım geçici vi durumdurcanım büyüme atağına girdiyse olur öyle...
Goz temasi kurmasi onemli cnm.bebegin gelisimiyle ilgili bu, bilimsel aciklamasini yapamam ama okudumda bunu..ikinci ayin icinde sanirm kuruyolarmisKuruyo Canm hatta bazen sagiyorm biberonla babası iciryo o zamanda ona bakyo kim karnını doyurursa ama kurmaasa nolur ki
Alistirmayla ilgisi var canimben hic birini kundakladim en bastan. Simdi sarsam el kol disari cikana kadar dalamiyorlarSenin bebis resmdrki gibi eller kollar açık nasl uyuyo yaa ben kundağını acsam hemen uyanuyo gerile gerile
Eşim 9 şubatta doğum yaptığımda kimliğimle ve doğum belgesiyle aile ve sosyal politikalar il müdürlüğüne başvuru yapmıştı, belge doldurtmuşlar, 20 martta herhangi bir pttden kimliğimle 300 tl çekebileceğimi söylemişler, direkt gittik aldık L Lavyer2012Dogum parasini nasil cektiniz? Ne yapmak lazim?
Kizlardan biri ilk basta bakmiyordu emerken kiyafetimi inceliyordu ilgisini cekiyor galiba canli renkler giyme bi de oyle deneKizlar ne sorcaam..emzirirken bebeginiz sizle goz temasi kuruyo mu..benimki kurmuyo yaa(
Canım benim koltuk altımda olmuştu zamanla geçti. Sen fursat buldukça sıcak suda ov.Aklima geldikce canim yandikca ovuyorum
ama şimdilik bir faydası olmadi :/
Alıştırmak ile alakalı canım. Baştan nasıl uyutursan bebişler alışıyor. Sende kademeli olarak yavaş yavaş bollaştırarak kudaktan çıkarabilirsinSenin bebis resmdrki gibi eller kollar açık nasl uyuyo yaa ben kundağını acsam hemen uyanuyo gerile gerile
Mastit olmuşsun sanırım canım bilirim çok canı yanıyor insanın benim 2 kere başıma geldi ilerlerse ateş halsizlik falan yapıyor aynı grip gibi. Tek çaresi bebeği bol bol emzirmek,sağmak sıcak duşta rahatlatıyor. Dayanamazsan doktor antibiyotik veriyor. Ben enfeksiyon olduğu için o sütü bebeğime vermek istememiştim doktor sebebi zaten bebeğin,onun ağzındaki bakteriler yüzünden oluyor demişti emzirdikçe acısı azalıyor canım rahatlayamazsan doktora gidersinKizlar yardimmmm
sag göğüsümün altında bir ssertlik var
Sicak duşa aldım uzerine bebeği emzirdim ve sutu sagdim ama hala var ve canım cok yyanıyor
ne yapmalıyım?
Ahh kızlar bi akıl verin ya dun geceden beri uyumadı diyebilirim sürekli ağlama modunda emıyor emerken gaz sancısı giriyor bırakıyor gazını çıkarıyoruz ama yetmıyor sanırm kakasını da düzenli yapıyor anlamadm Yaa. Meme de uyuyakalıyor oh rahatladı uyuyacak dıyorum 2 dakıka sonra yine aynı kısır döngü baslıyor emzır aglasın yada uyusun yine ağlayarak uyansın sabahtan beri offf.... Dün aksam hastaneye gittim arkadasım dogum yapmıstı orda basladı huysuzluga hala devam Nasıl dayanıyor bu kdr uykusuzluga anlamıyorum. Uyumasına sevınmıyorm artk cunku 2-5 dakıka sürüyor ne versem. Gece 22.30 cıvarı bio gaia verıyorum oda artık etki etmıyor sankı. Kendimi oldukça sıcak tutuyorum oda oyle herseyı iki kat gıydırıyorm eldiven de takıyorm yok yok yok....!!!! Aglamaktan helak oldu yavrum ya
Canım bir kere çiş yaptığında degiştirmene gerek yokki.. sadece çiş varsa bırak hemen degişme..Kızlar benim ilk bebek ondan sorucam
Bir aylık olduk ve prima premium care kullanıyoruz
Ve bu süre de 7 paket bitirdik 50 lik
Normal mi
Annem saat başı değişiyo bir kere çiş yapsın atıyo hemen
Bu bez dayanıklı değil mi ya
Canım benim koltuk altımda olmuştu zamanla geçti. Sen fursat buldukça sıcak suda ov.
Annemler eskiden kolonyaya batırılmış pamuk koyarlarmış. İnmesine yardımcı olurmuş. Ben bebek tiksinir diye korktum.
Zamanla kendi geçti.
Eğer geömezse daha sonra cerrahi müdahale ile alıyorlarmış.
Mastit olmuşsun sanırım canım bilirim çok canı yanıyor insanın benim 2 kere başıma geldi ilerlerse ateş halsizlik falan yapıyor aynı grip gibi. Tek çaresi bebeği bol bol emzirmek,sağmak sıcak duşta rahatlatıyor. Dayanamazsan doktor antibiyotik veriyor. Ben enfeksiyon olduğu için o sütü bebeğime vermek istememiştim doktor sebebi zaten bebeğin,onun ağzındaki bakteriler yüzünden oluyor demişti emzirdikçe acısı azalıyor canım rahatlayamazsan doktora gidersin
Canim biz 2 ayligiz yanlis bilmiyorsam 5. Paketim. Bana cok geldi 7 paket 1 ayda. Ben ortalama 3 saatte bir degistiriyorum.Kızlar benim ilk bebek ondan sorucam
Normal mi
Kızlar benim ilk bebek ondan sorucam
Normal mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?