2016 Şubat Anneleri

Canım bir kere çiş yaptığında degiştirmene gerek yokki.. sadece çiş varsa bırak hemen degişme.. yoksa bu bebiş sizi batırır

Canim biz 2 ayligiz yanlis bilmiyorsam 5. Paketim. Bana cok geldi 7 paket 1 ayda. Ben ortalama 3 saatte bir degistiriyorum.

Ben 3 saate bir değiştiriyorum
bi emzirmeden önce birde emzirdikten sonra çünkü emerken yapmayı seviyor

Ama du bakalim ne harcadim
3 adet 1 numara (40 adetlik)
1 Adet 2 numara (52 adetlik)
simdi 2 numaranin sonundayiz

O zamn cidden çok harcıyomuşuz
Ama anneme diyemiyorum
Bezden mi kaçıyosun ben alırım deyip gıcık ediyo beni

Napcaz böyle bilmiyorum

Bir kitap vardı " Bebekler Üç Ay Erken Doğar" diye kitabı okumadım. İsmi ne kadar doğru. Yazık kuzularımıza bu üç ay ne kadar zorluklar yaşıyorlar. Allah yardım etsin canım inşallah sıkıntıların bir an önce geçer gerçekten zor

Can'ım benimki ilk ay 780 gr almıştı fakat dr daha fazla almalıydı dedi fakat bizim 20 günden sonra kusma başladı galiba onunda etkisi var seninki ne kadar aldı zaten 600 ile 1000 GATA'sında alınmalı galiba

Yahu maşallah maşallah. Şu evi bir de ben temizleyebilsem. Yemek yapabilsem. Ah ah... Evim elden gitti üstelik yaşadığım şehirde yardımcı kadın da bulunmuyor. Maşallah size

Can'ım benimki ilk ay 780 gr almıştı fakat dr daha fazla almalıydı dedi fakat bizim 20 günden sonra kusma başladı galiba onunda etkisi var seninki ne kadar aldı zaten 600 ile 1000 GATA'sında alınmalı galiba
Gram gata olmuş Bebek'le bu kadar oluyor demekli

Kizlar yardimmmm

sag göğüsümün altında bir ssertlik var
Sicak duşa aldım uzerine bebeği emzirdim ve sutu sagdim ama hala var ve canım cok yyanıyor

ne yapmalıyım?
Emzirrken ovala canım benim surekli oluyo sağ göğsünün her yerinde emerken sıkıyorum ovaliyorm hatta sagarken elimle skyrm nasıl süt cikiyo
Goz temasi kurmasi onemli cnm.bebegin gelisimiyle ilgili bu, bilimsel aciklamasini yapamam ama okudumda bunu..ikinci ayin icinde sanirm kuruyolarmis
Anladm canım maşallah bizimki çok iyi göz teması kuruyo ben odadan çıkarken arkamdan bakiyo
Alistirmayla ilgisi var canimben hic birini kundakladim en bastan. Simdi sarsam el kol disari cikana kadar dalamiyorlar
Ya bende hep kundak yaptm hemen eli ciksn dışarı uyaniyo sıpa zaten uyurken çıkarmaya cabaliyo sonra pes ediyo

Alıştırmak ile alakalı canım. Baştan nasıl uyutursan bebişler alışıyor. Sende kademeli olarak yavaş yavaş bollaştırarak kudaktan çıkarabilirsin
Deneyim bi çünkü bazen ben uyandryorm kundağı acmam yeterli oluyo gerile gerile uyaniyo

7den beri uyutmaya calisiyirum. Yok sabah uykusunu hiccc sevmiyor ((

Gunaydin, uykulu anneler :)

O zamn cidden çok harcıyomuşuz
Ama anneme diyemiyorum
Bezden mi kaçıyosun ben alırım deyip gıcık ediyo beni

Napcaz böyle bilmiyorum
Can'ım bende çok kullandım sorun etme bazen değiştirdikten hemen sonra çiş yapıyor tekrar yeniliyorum iki saate bir değiştiriyorum bebeğim 1,5 aylık biz 0 numara kullanıyoruz 30 lu saymadım ana bizde kesin 9 10 paket kullanmışızdır

Hanımlar ben humana stil tee içtiğinde göğüslerimin dolu olduğunu hissediyorum. İki üç gündür içmiyorum göğüslerim o kadar dolmuyor. Acaba vücudu o çaya mı alıştırdım bilmiyorum. Ama sütü azalan annelerimizde belki yarayabilir. Şifa olsun süt olsun

Arkadaşlar bir de bir sorum var. Yavrumun burnu hep tıkalı. Xlear damla, otri bebe kullanıyorum ama maalesef hep hırıltılı nefes alıyor. Doktor yapacak blr şey yok, evini nemli tut dedi ama benim içim acıyor

7den beri uyutmaya calisiyirum. Yok sabah uykusunu hiccc sevmiyor ((

Gunaydin, uykulu anneler :)
Benimde öyle canım. Artık bulduğum çare hiiç uyutmaya uğraşmıyorum çok ağlarsa emzirip bırakıyorum. İyice uyku sıkarsa uyutuyorum. Uyanıklık zamanı 3 saati bulup geçiyor bazen. O zaman en azından psikolojim iyi oluyor. bebekte çok uykusu geldiği için bayılıyor hemen...
Aksi taktirde benim psikolojim alt üst oluyor çok bunalıyorum.

Aynen uyuyacak diye ugrasip uyumadikca ben iyice geriliyorum..baktim bikac ugrasmaya uyumuyor ugrasmiyorum tabi o surecte oyalamak lazim.yorulunca uyku iyice gelince belli ediyo zaten

Benim rekoru elimden almışsın. Bebde çok değişiyorum ama sadece kaka yaptığında. Çiş yaptığında değişitrmiyorum. Hatta bugün kaka yapmamıştı gece değiştirmesim. Sızdırma vs yok.
Bizde 41ginlüğüz 4buöuk oaket kullndık.

Bugun daha cok sut elde etmek istiyorum.. dere otu aldim onu yiyicem.. bakalim ne kadar artiya cikaricak beni :)
SütünYetiyorsa arttırma çabasına girme bence. Sonra gece yarısı (çocuk uyusa bile) kalkıp süt sağarsın, rahatlamak uyumak için
Gündüzü söylemiyorum zaten

Aynen uyuyacak diye ugrasip uyumadikca ben iyice geriliyorum..baktim bikac ugrasmaya uyumuyor ugrasmiyorum tabi o surecte oyalamak lazim.yorulunca uyku iyice gelince belli ediyo zaten

Peki kuzularınız uyutmayınca ık mık zık vık etmiyor mu?
Ç
Bizimkisi şuan sadece mıkır mıkır sesler çıkartıyor. Göğsüme yatırıyorum susuyor. Haa sürekli titreşim halindeyim anca sakinleşiyor.
O süreçte nasıl oyalanıyor?

Bizim Dün geceden beri Çok gazı vardı. Sürekli sancılandı ve pırtlattı :) onun d evamı sanırım.

Benimkide nerdeyse sizinki kadar aldı. Bi doktor normal dedi biride araştıralım dedi. Malum dr ların görüşleri hep farklı

Ben her ık mık yaptığında almıyorum. Renkli kuşların olduğu bir nevresim takımı var. Bazen koltuğa yatırıyorum koltuğın sırt kısmınada seriyorum nevresimi.. o kuşlarla vakit geçiriyor. Bazen oyun halısına koyuyorum bazende anadizine koyup mutfaga yanıma alıyorum. Mutfaktada çok takıl tukul olunca bakacak çok şey buluyor.
Devamlı kucakta olmaz ki başka işim olmasa bile almıyorum kucagıma ağlarsa alıyorum. ağlamadan ık mık yaparsa ellemiyorum sadece bakıyorum kustumu falan diye o kadar. .bebişlerin yavaş yavaş kendi kendilerine oyalanmayı öğrenmeleri lazım. 2 ık mık yapıyor yine duruyor gözüne birşey takılıyor ona bakıyor.
Yada ben görebilecegi yerlere başka renkli birşeyler koyuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…