Canım bir kere çiş yaptığında degiştirmene gerek yokki.. sadece çiş varsa bırak hemen degişme..yoksa bu bebiş sizi batırır
Canim biz 2 ayligiz yanlis bilmiyorsam 5. Paketim. Bana cok geldi 7 paket 1 ayda. Ben ortalama 3 saatte bir degistiriyorum.
Ben 3 saate bir değiştiriyorum
bi emzirmeden önce birde emzirdikten sonra çünkü emerken yapmayı seviyor
Ama du bakalim ne harcadim
3 adet 1 numara (40 adetlik)
1 Adet 2 numara (52 adetlik)
simdi 2 numaranin sonundayiz
Bir kitap vardı " Bebekler Üç Ay Erken Doğar" diye kitabı okumadım. İsmi ne kadar doğru. Yazık kuzularımıza bu üç ay ne kadar zorluklar yaşıyorlar. Allah yardım etsin canım inşallah sıkıntıların bir an önce geçer gerçekten zorCanım benim bebeğimde de çok gaz var doktorumuz iki damla verdi şimdi iyiyiz gazını rahat çıkarıyor ama buna rağmen o kadar çok gazı var ki yinede gaz konusunda şikayetimiz tam olarak düzelmiş degil zaten bikaç gün önceki kontrolümüzde doktor iki ay civarında gaz probleminin yogun yaşandığını söyledi galiba bu böyle devam adecekAma kusma beni resmen bitirdi çamaşır yıkamak, giydirmek, gece gündüz yanından ayrılamamak en önemlisi kustuktan sonra onun ağlamasını görmek beni çok yıpratıyor. Evet kusacagı zaman bende artık anlamaya başladım beslenme sırasında ara ara gazını çıkarıyorum beslendikten sonra yarım saat kadar dik tutuyorum yatarken yan yatırıyorum bunlara rağmen kusmalarımız devam ediyor ve çok az kilo alıyor.
Can'ım benimki ilk ay 780 gr almıştı fakat dr daha fazla almalıydı dedi fakat bizim 20 günden sonra kusma başladı galiba onunda etkisi var seninki ne kadar aldı zaten 600 ile 1000 GATA'sında alınmalı galibaMerhabaa arkadaşlar doğumdan sonra pek uğrayamadm buralara. Kolik ve uyumayan bi kızım var çünkü :) maşallah hâlâ çok aktifsiniZ. İnşallah sizde bebişlerde iyisinizdir. Kızım ilk ay fazla kilo almadı çok taktım kafama ya sizinkiler ilk ay ne kadar aldılar
Yahu maşallah maşallah. Şu evi bir de ben temizleyebilsem. Yemek yapabilsem. Ah ah... Evim elden gitti üstelik yaşadığım şehirde yardımcı kadın da bulunmuyor. Maşallah sizeKızlar Merhaba bugün kızım sakindi yatak odasında yatagimin üzerine yatirdim gardrop aynalı orta kısmı kendine bakıp bakıp güldü
Bende evi supurdum sildim arada baktım
Emzirdim uyudu nevresimleri yikattim astım Ayy ilk defa bu kadar iş yaptım bugün
Yemeğim vardı dün akşamdan büyüyor benim kızım teyzeleri 64 günlük olduk
Bu arada ikinci ay asimizida atessiz atlattik maşallah
Gram gata olmuş Bebek'le bu kadar oluyor demekliCan'ım benimki ilk ay 780 gr almıştı fakat dr daha fazla almalıydı dedi fakat bizim 20 günden sonra kusma başladı galiba onunda etkisi var seninki ne kadar aldı zaten 600 ile 1000 GATA'sında alınmalı galiba
Emzirrken ovala canım benim surekli oluyo sağ göğsünün her yerinde emerken sıkıyorum ovaliyorm hatta sagarken elimle skyrm nasıl süt cikiyoKizlar yardimmmm
sag göğüsümün altında bir ssertlik var
Sicak duşa aldım uzerine bebeği emzirdim ve sutu sagdim ama hala var ve canım cok yyanıyor
ne yapmalıyım?
Anladm canım maşallah bizimki çok iyi göz teması kuruyo ben odadan çıkarken arkamdan bakiyoGoz temasi kurmasi onemli cnm.bebegin gelisimiyle ilgili bu, bilimsel aciklamasini yapamam ama okudumda bunu..ikinci ayin icinde sanirm kuruyolarmis
Ya bende hep kundak yaptm hemen eli ciksn dışarı uyaniyo sıpaAlistirmayla ilgisi var canimben hic birini kundakladim en bastan. Simdi sarsam el kol disari cikana kadar dalamiyorlar
Deneyim bi çünkü bazen ben uyandryorm kundağı acmam yeterli oluyo gerile gerile uyaniyoAlıştırmak ile alakalı canım. Baştan nasıl uyutursan bebişler alışıyor. Sende kademeli olarak yavaş yavaş bollaştırarak kudaktan çıkarabilirsin
Can'ım bende çok kullandım sorun etme bazen değiştirdikten hemen sonra çiş yapıyor tekrar yeniliyorum iki saate bir değiştiriyorum bebeğim 1,5 aylık biz 0 numara kullanıyoruz 30 lu saymadım ana bizde kesin 9 10 paket kullanmışızdırO zamn cidden çok harcıyomuşuz
Ama anneme diyemiyorum
Bezden mi kaçıyosun ben alırım deyip gıcık ediyo beni
Napcaz böyle bilmiyorum
Bugun daha cok sut elde etmek istiyorum.. dere otu aldim onu yiyicem.. bakalim ne kadar artiya cikaricak beni :)Bunu ben de duymustum video vs izlemek onun bir esyasi vs gogusleru uyarabilirmis
Canım yavaştan başlasan iyi olur çünkü yazın o çetin sıcaklarında çok sıcaklar yavrucukDeneyim bi çünkü bazen ben uyandryorm kundağı acmam yeterli oluyo gerile gerile uyaniyo
Benimde öyle canım. Artık bulduğum çare hiiç uyutmaya uğraşmıyorum çok ağlarsa emzirip bırakıyorum. İyice uyku sıkarsa uyutuyorum. Uyanıklık zamanı 3 saati bulup geçiyor bazen. O zaman en azından psikolojim iyi oluyor.7den beri uyutmaya calisiyirum. Yok sabah uykusunu hiccc sevmiyor((
Gunaydin, uykulu anneler :)
Aynen uyuyacak diye ugrasip uyumadikca ben iyice geriliyorum..baktim bikac ugrasmaya uyumuyor ugrasmiyorum tabi o surecte oyalamak lazim.yorulunca uyku iyice gelince belli ediyo zatenBenimde öyle canım. Artık bulduğum çare hiiç uyutmaya uğraşmıyorum çok ağlarsa emzirip bırakıyorum. İyice uyku sıkarsa uyutuyorum. Uyanıklık zamanı 3 saati bulup geçiyor bazen. O zaman en azından psikolojim iyi oluyor.bebekte çok uykusu geldiği için bayılıyor hemen...
Aksi taktirde benim psikolojim alt üst oluyor çok bunalıyorum.
Benim rekoru elimden almışsın. Bebde çok değişiyorum ama sadece kaka yaptığında. Çiş yaptığında değişitrmiyorum. Hatta bugün kaka yapmamıştı gece değiştirmesim. Sızdırma vs yok.Kızlar benim ilk bebek ondan sorucam
Bir aylık olduk ve prima premium care kullanıyoruz
Ve bu süre de 7 paket bitirdik 50 lik
Normal mi
Annem saat başı değişiyo bir kere çiş yapsın atıyo hemen
Bu bez dayanıklı değil mi ya
Aynen doğru soyluyosn ben bgn başlayın gundzleri elleri açık yatriyimCanım yavaştan başlasan iyi olur çünkü yazın o çetin sıcaklarında çok sıcaklar yavrucuk
SütünYetiyorsa arttırma çabasına girme bence. Sonra gece yarısı (çocuk uyusa bile) kalkıp süt sağarsın, rahatlamak uyumak içinBugun daha cok sut elde etmek istiyorum.. dere otu aldim onu yiyicem.. bakalim ne kadar artiya cikaricak beni :)
Benimde öyle canım. Artık bulduğum çare hiiç uyutmaya uğraşmıyorum çok ağlarsa emzirip bırakıyorum. İyice uyku sıkarsa uyutuyorum. Uyanıklık zamanı 3 saati bulup geçiyor bazen. O zaman en azından psikolojim iyi oluyor.bebekte çok uykusu geldiği için bayılıyor hemen...
Aksi taktirde benim psikolojim alt üst oluyor çok bunalıyorum.
Aynen uyuyacak diye ugrasip uyumadikca ben iyice geriliyorum..baktim bikac ugrasmaya uyumuyor ugrasmiyorum tabi o surecte oyalamak lazim.yorulunca uyku iyice gelince belli ediyo zaten
Benimkide nerdeyse sizinki kadar aldı. Bi doktor normal dedi biride araştıralım dedi. Malum dr ların görüşleri hep farklıCan'ım benimki ilk ay 780 gr almıştı fakat dr daha fazla almalıydı dedi fakat bizim 20 günden sonra kusma başladı galiba onunda etkisi var seninki ne kadar aldı zaten 600 ile 1000 GATA'sında alınmalı galiba
Aynen uyuyacak diye ugrasip uyumadikca ben iyice geriliyorum..baktim bikac ugrasmaya uyumuyor ugrasmiyorum tabi o surecte oyalamak lazim.yorulunca uyku iyice gelince belli ediyo zaten
Ben her ık mık yaptığında almıyorum. Renkli kuşların olduğu bir nevresim takımı var. Bazen koltuğa yatırıyorum koltuğın sırt kısmınada seriyorum nevresimi.. o kuşlarla vakit geçiriyor. Bazen oyun halısına koyuyorum bazende anadizine koyup mutfaga yanıma alıyorum. Mutfaktada çok takıl tukul olunca bakacak çok şey buluyor.Peki kuzularınız uyutmayınca ık mık zık vık etmiyor mu?
Ç
Bizimkisi şuan sadece mıkır mıkır sesler çıkartıyor. Göğsüme yatırıyorum susuyor. Haa sürekli titreşim halindeyimanca sakinleşiyor.
O süreçte nasıl oyalanıyor?
Bizim Dün geceden beri Çok gazı vardı. Sürekli sancılandı ve pırtlattı :) onun d evamı sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?