Bazen sasiyorum kiza o minicik burundan o kadar sey nasil cikiyo diye :) damlayi sikinca beklemeden cekersen iyi geliyo tavsiye ederim.Demek bünyeden bünyeye fark varsa canım. Sorma benim kızım da sümüklü çok. Sanki koca insan
Bende de benzer bişey var dün ilk kez koydum gülmekten o ağzı kapanmadı ışıklar yanıyo sönüyo onlarla konuşuyo gülüyo hayvanları inceliyo :)) normalde hıçkırıktan nefret eder geçene kadar ağlar ama hıçkırığnı bile unuttu maymuşKızlar bebegim oyun halısında dururmu demeyin çokda güzel duruyor44 günlüğüz biz.
bazen 10 dk bazen yarım saat..
Oyuncaklarla öyle tatlı konuşuyordu ki abimizde dayanamadı yanına girdi
O sarı aslanla bildiğin sohbet ediyor yavv
Evet canım haklısın ama gerçektende saatlerce uyutmaya çalışıpta uyumazsa çok bunalıyorum. O zaman stres oluyorum ve bebek daha çok mızıldıyor. Annenin stresi bebege çok geçiyor. Afakanlar basıyor banabende uğraşmıyorum. Zaten uyumayacagı varsa uyumuyor.
Kizlar dogumdan bebeginin popoşinde morluk olan var mı? Ebe normal demişti 2 aylık olacağız hala geçmedi 4-5 yaşı bulabiliyor muşİnternetten araştırdım mongalian blue spot türkçesi moğol lekesi yazıyo yani türkmen kökenliler de buğday tenli esmer bebeklerde oluyor mus.. Bu konuda tecrübesi olan var mı acaba
Bugün gazimiz var ve kakayi da az az parca parca yapıyoruzondan sanirim uyuyamiyor. dun yoğurt yemistim. Ondan oldu sanırım bu denli çok az uyuxu bugün hicbir şey yapmadım. Yarın misafir gelebilir. Sabah kahvaltim bile mutfakta. Uyuyor 5 dk yarim saat bir saat. Normalde uyurdu iki saat rezene vermedimdi kesinlikle stres oldum hic uyumuyor
Benımkınde var canım 36 gunluguz bızde.Kizlar dogumdan bebeginin popoşinde morluk olan var mı? Ebe normal demişti 2 aylık olacağız hala geçmedi 4-5 yaşı bulabiliyor muşİnternetten araştırdım mongalian blue spot türkçesi moğol lekesi yazıyo yani türkmen kökenliler de buğday tenli esmer bebeklerde oluyor mus.. Bu konuda tecrübesi olan var mı acaba
Pooffff bende dün 1 kase yoğurt yedim ondan mi bu çektiği eziyet
Yok Canm benim instagram eşimin var onu kullanyrm bide sana bisey diyim biz burda profl resmi yapyyorz.ya Google onu kaydedyms gorsellerde cikiyo kaldrdm ben onun için bi daha koymicamYaa bende acayip benzettim :))) instagramın var mı? Eklimiyiz birbirimizde?
Demekki o da baya yaygın ve gecici:)Benımkınde var canım 36 gunluguz bızde.
Canım benimkinin kilo alımı iyi zaten biz 45 günlük olduk.siz daha kuçuksunuz sanırım. İnşallah kilo sorununuz olmaz. Memede çok tutmaya bak bebeğini benimki hiç emmek isyrmiyor ve sutum gittikçe azalıyor.zaten azdı baştan beri emme de az olunca biberonun kolaylığına alışınca emmek zor gelince sut yetmiyor hiç.Bugün çocuk doktorunun verdiği ilaçları kullandığımızın ikinci günü birinci gün sanki daha iyiydi birinde kusarsa bi sonrakinde küsmüyordu ama bugün her defasında kusuyor biraz önce yine kustu şimdi kucağımda uyuyor benim sütüm ortalama 40 ml geliyor bebeğimde 2250 doğdu daha sonra 2130 a indi o yüzden iki saatte bir besliyorum birimde sadece süt digerinde hem süt hem mama şu kusma önleyici mamalardan kilosu iyi olsa güzelde kilo alsa artık kusmasını sa sorun etmeyeceğim ama çok küçük eğer bu ilaçlar etki etmezse çocuk gAstroloji ya da metabolizma doktoruna götürecekmişiz seninkinin de kilo problemi oluyor mu kusmadan dolayı eğer iyi kilo alsaimiş kusması sorun olmaz mış öyle dedi doktor
Kuru ve hava almadan tutulsa ben çok sorun olmayacağını düşünüyorum ama bebek olduğu için insan güvenemiyor.Benim aldiklarimda 1ay yaziyordu attim kalani 2.paketi 3haftada bitirdim
Canım hangi pompayı kullanıyorsun. Ben en fazla 40 cc sağabiliyorum ve ne ssğarsam ilk 10 dakika geliyor sonra çok az geliyor sıtum de hiç artmadı hatta son günlerde azalıyor. İyi bir pompa kiralamayı düşünüyorumOnla alakası var mı ki acaba bide ben deneyim ya ben cabk sklyrm aslında yarım saat sağmak gerekiyoms bi memeyi benm 5 dkda hızlı hızlı gelyo 70 ccyi gecyo yorlp birakyrm sonra yavaş yavaş geliyo daha sonra hizlanyo yaa yapasim gelmyo bu arada benim oglusun aynısı gbi ya seninki
130u iki memeden mi sağdın canım. Ben de emzirmek istiyorum ama bizim sıpa emmiyor kaç saatte bir emzirdin sen. Bizimki sut gelmeyince çıldırıyor hiç emmek istemiyor. Ancak 5 saat falan bekleyince göğüs dolunca 5dk ancak emzirebiliyorum.Sütü azalan anneler ben de meme ucu yaralarından dolayı düzenli emzirmediğimden sütüm azlamıştı pompa ile sağınca 30cc ancak çıkıyordu.. 1 haftadır daha sık emziriyorum az önce sağdım 130cc çıktı çok sevindim artmış sütüm.. Yeme içme ile alakası yok gerçekten okadar şey yemiştim artmamıştı bir ikş gündür yemiyoruö doğru düzgün bişey sadce daha sık emzirdim bi de gece emzirmesi de artırıyo gibi geldi.. Ha bir de daha çok su içiyorum gece de içiyorum
Canım bende de oldu zeytinyağı ile memenin dibinden başkayarak canım yanansa da uca doğru sıvazlayarak ov uzunca bir sure sıcak duş ve emzir.Kizlar yardimmmm
sag göğüsümün altında bir ssertlik var
Sicak duşa aldım uzerine bebeği emzirdim ve sutu sagdim ama hala var ve canım cok yyanıyor
ne yapmalıyım?
Canım 4 şubat'a dogum yaptım 49 günlük oldu bugün iştahı iyi gibi midesinde tutmayı bir başarabilse bugün gece 3 ten öğle 12 ye kadar hiç mama verhefim sık sık emzirdim 13 de denemek için bi 60 ml vereyim dedim 2 dk sonra hop dışarıda kusmayı bi çözsek hızlı ilerleyecek inşallah.Canım benimkinin kilo alımı iyi zaten biz 45 günlük olduk.siz daha kuçuksunuz sanırım. İnşallah kilo sorununuz olmaz. Memede çok tutmaya bak bebeğini benimki hiç emmek isyrmiyor ve sutum gittikçe azalıyor.zaten azdı baştan beri emme de az olunca biberonun kolaylığına alışınca emmek zor gelince sut yetmiyor hiç.
Renkli çarşaf renkli kitap renkli şişe renkli kutu renkli herhangi bir eşya.. hepsi işe yarar canım. Siyah beyaz nesneleride çok seviyorlar.Bizimki de hep ik mik. 2 haftadır yalnizim düzen kuramadim. Sanırım acemilik. Aglamaya başlayınca hemen alıyorum. Hafif de değil. 6 kilo nerdeyse. Belim kopuyor. Benimki nerdeyse hic bakinmjyor. Şu renkli çarşaf olayını ben de deneyeyim. 2 ayı doldurduk artık azıcık bakınsin yahuu
Kesinlikle al hiç pişman olmazsınKızlar bebislerınize oyun halısı aldınız mı? peki ne zaman kullanmaya başlayacaksiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?