2016 Şubat Anneleri

Demek bünyeden bünyeye fark varsa canım. Sorma benim kızım da sümüklü çok. Sanki koca insan
Bazen sasiyorum kiza o minicik burundan o kadar sey nasil cikiyo diye :) damlayi sikinca beklemeden cekersen iyi geliyo tavsiye ederim.

Kizlar dogumdan bebeginin popoşinde morluk olan var mı? Ebe normal demişti 2 aylık olacağız hala geçmedi 4-5 yaşı bulabiliyor muşİnternetten araştırdım mongalian blue spot türkçesi moğol lekesi yazıyo yani türkmen kökenliler de buğday tenli esmer bebeklerde oluyor mus.. Bu konuda tecrübesi olan var mı acaba

Bende de benzer bişey var dün ilk kez koydum gülmekten o ağzı kapanmadı ışıklar yanıyo sönüyo onlarla konuşuyo gülüyo hayvanları inceliyo :)) normalde hıçkırıktan nefret eder geçene kadar ağlar ama hıçkırığnı bile unuttu maymuş

Bugün gazimiz var ve kakayi da az az parca parca yapıyoruz ondan sanirim uyuyamiyor. dun yoğurt yemistim. Ondan oldu sanırım bu denli çok az uyuxu bugün hicbir şey yapmadım. Yarın misafir gelebilir. Sabah kahvaltim bile mutfakta. Uyuyor 5 dk yarim saat bir saat. Normalde uyurdu iki saat rezene vermedimdi kesinlikle stres oldum hic uyumuyor

Bizim kalcamizda mor bir leke var ve dr normal 2 3 yaşında tamamen gecer demisti. Açıkcası araştırmadim

zaten lekede bir yere carpmista morarmis gibi. Nette ki fotoğraflar daki gibi degil

Pooffff bende dün 1 kase yoğurt yedim ondan mi bu çektiği eziyet

Benımkınde var canım 36 gunluguz bızde.

Momfortbaby kullanan arkadaşlar memnun musunuz? Birde 3. aydan itibaren diyor ya 3. aydan gün almis mi olmak gerekiyor yoksa 3. ayı bitirmek mi gerekiyor?

Yaa bende acayip benzettim :))) instagramın var mı? Eklimiyiz birbirimizde?
Yok Canm benim instagram eşimin var onu kullanyrm bide sana bisey diyim biz burda profl resmi yapyyorz.ya Google onu kaydedyms gorsellerde cikiyo kaldrdm ben onun için bi daha koymicam

Canım benimkinin kilo alımı iyi zaten biz 45 günlük olduk.siz daha kuçuksunuz sanırım. İnşallah kilo sorununuz olmaz. Memede çok tutmaya bak bebeğini benimki hiç emmek isyrmiyor ve sutum gittikçe azalıyor.zaten azdı baştan beri emme de az olunca biberonun kolaylığına alışınca emmek zor gelince sut yetmiyor hiç.

Sütü azalan anneler ben de meme ucu yaralarından dolayı düzenli emzirmediğimden sütüm azlamıştı pompa ile sağınca 30cc ancak çıkıyordu.. 1 haftadır daha sık emziriyorum az önce sağdım 130cc çıktı çok sevindim artmış sütüm.. Yeme içme ile alakası yok gerçekten okadar şey yemiştim artmamıştı bir ikş gündür yemiyoruö doğru düzgün bişey sadce daha sık emzirdim bi de gece emzirmesi de artırıyo gibi geldi.. Ha bir de daha çok su içiyorum gece de içiyorum

Canım hangi pompayı kullanıyorsun. Ben en fazla 40 cc sağabiliyorum ve ne ssğarsam ilk 10 dakika geliyor sonra çok az geliyor sıtum de hiç artmadı hatta son günlerde azalıyor. İyi bir pompa kiralamayı düşünüyorum

Canım 130u iki memeden mi sağdın canım. Ben de emzirmek istiyorum ama bizim sıpa emmiyor kaç saatte bir emzirdin sen. Bizimki sut gelmeyince çıldırıyor hiç emmek istemiyor. Ancak 5 saat falan bekleyince göğüs dolunca 5dk ancak emzirebiliyorum.

Kizlar yardimmmm

sag göğüsümün altında bir ssertlik var
Sicak duşa aldım uzerine bebeği emzirdim ve sutu sagdim ama hala var ve canım cok yyanıyor

ne yapmalıyım?
Canım bende de oldu zeytinyağı ile memenin dibinden başkayarak canım yanansa da uca doğru sıvazlayarak ov uzunca bir sure sıcak duş ve emzir.

Canım 4 şubat'a dogum yaptım 49 günlük oldu bugün iştahı iyi gibi midesinde tutmayı bir başarabilse bugün gece 3 ten öğle 12 ye kadar hiç mama verhefim sık sık emzirdim 13 de denemek için bi 60 ml vereyim dedim 2 dk sonra hop dışarıda kusmayı bi çözsek hızlı ilerleyecek inşallah.
Benim sütüm ilk iki hafta 10 ml falandı şimdi ise 50 ml kere çıktı zaten emdikten sonra uyuyorsa ağlamaya devam etmiyorsa süt yeterlidir giye biliyorum rahat sen de sık sık sağ hiç bırakma

Renkli çarşaf renkli kitap renkli şişe renkli kutu renkli herhangi bir eşya.. hepsi işe yarar canım. Siyah beyaz nesneleride çok seviyorlar.
Kızlar bebislerınize oyun halısı aldınız mı? peki ne zaman kullanmaya başlayacaksiniz?
Kesinlikle al hiç pişman olmazsın benimki 45 günlük bayagı bir vakit geçiriyor. Sarı bir aslan var onunla sohbet ediyor benimle o kadar konuşmuyor

İyi günler kızlar. Aranıza yeni katıldım. 42 günlük bir bebeğim. İki sorum olucak. Birincisi göğüs yaraları için ne kullandınız. İkincisi süt artırmak için neler yaptınız. Rezene, çörek otu yağı,hoşaf, helva gibi şeyleri denedim ama yok çoğalmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…