Ben oturmaya başladıgında da koyuyordum canım. İlk oğlan ayakta sıralayıp dolaşmaya başlana kadar oynamıştı. Bu bebiş ne kadar oynar bilmem ama bu kadar küçükken başka birşeylerle oyalanamadığı için almaya deger. Yoksa devamlı ilgi istiyor konuşma bekliyor. Oyun halısındaki oyuncaklara kolu çarptıkça hareket ediyor oda bebegin hoşuna gidiyor. biraz daha büyüyünce onları turup çekiyor falan...
süt içiyor musunuz süt içen bazı annelerin bebeklerinde kanama kakada görülebiliyormuş diye duydum, üst üste çok yapmış belki ondan da yıpranmış olabilir poposu
Evetttt... Çoğunlukla sakin olan çocuk gitti bambaşka bir çocuk geldi bugün uyuması. Bir kez bir saat uyudu bir kez de yarim saat. Sağ olsun birinde kahvaltı yaptım birinde yemek yedim. Simdi hala ayağımda ayağımi hissetmiyorum
prima anladığım kadarıyla yenilenmiş canım. Ama benim hiç hoşuma gitmedi. Beyaz olanlarda hiç sorun yaşamamıştım. Mavi olan iki kez sızdırdı. Kaka beline kadar taşmıştı buraya da yazmıştım hatta. Elimdekiler bitsin primanın yeşil paketini deniycem önce beğenmezsem molfix e bi bakıcam
Ya benimkide sabahtan beri uyumadi 10 dk uyuyo uyaniyo etrafi izleyim diyo akıllı akıllı duruyo ac degl olsa ağlar heralde kaç kere emzrdm yatrdm yok uyumicm diyo resmen
prima anladığım kadarıyla yenilenmiş canım. Ama benim hiç hoşuma gitmedi. Beyaz olanlarda hiç sorun yaşamamıştım. Mavi olan iki kez sızdırdı. Kaka beline kadar taşmıştı buraya da yazmıştım hatta. Elimdekiler bitsin primanın yeşil paketini deniycem önce beğenmezsem molfix e bi bakıcam
Yesil paketi denersen buraya yaz canim. Beyazolandan ben de memnundum. Bu mavi olani kullanmaya basladim bugun. Kaka yapmisti kizim zibinina gecmis. Beyazda hic sizma yoktu. Ben de begenmedim pek zaten ince geldi elime.
Renkli cicili bicili çarşaflar çok dikkat çekiyor canım. Ben bu çarşafı ikeadan almıştım. Çok sevdi bunu.. bebegi koltuğa yatırıyorum koltuğun sırt kısmınada bu çarşafı seriyorum bayagı bir bakıyor kuşlarla konuşuyor
Oyun halısındanda ben çok memnunum canım
çok sağol canım benim
sicak dus aldim uzunca ovdum
once sagdim sonra çocuğu emzirdim
ceviz seklinde ki sertlik gitti sadece ağrısı var o da gecer insAllah
Yesil paketi denersen buraya yaz canim. Beyazolandan ben de memnundum. Bu mavi olani kullanmaya basladim bugun. Kaka yapmisti kizim zibinina gecmis. Beyazda hic sizma yoktu. Ben de begenmedim pek zaten ince geldi elime.
ES-ER
kızlar ben yeşil prima kullandım gayet memnun kaldım Sızdırma vs yaşamadım şimdi huggies kullanıyorum bunu daha çok begendım nedenine gelince prima huggies E göre daha kaba ve naylonumsuymus bunun yapısını dokusunu görunce anladım daha yumusak pamuksu oldugundan sanki kızım daha rahatmış gibi geliyor :)
Ya aksama kadar yeten sut aksam olunca niye yetmez.cocuk 4 saattir emiyor aralarda 30dk anca mola..uyutmaya calistim kalkip agliyor ufff..strese girdim bu sut olayindan.emzirdukce artiyordu hani..gecegunduz emiyor ya..bide uste mama vercem simdi..
Canım evin kaç derece iki kat giydiriyorum demişsin fazla sıcakta onları bunaltıyor. Ben artık eldiven bile takmıyorum. Bakıyorum göğsü sıcaksa üşümüyor zaten. Elleri soğuk oluyor. Ama dr sen ona bakmıcan dedi. Eller ayaklar soğuk olur dedi. Önemli olan göğsü sıcaksa sorun yok dedi. Birde zor uyuyosa uyuduğu pozisyonu hiç bozmadan 20 dk bekle. 20 dk da tam dalarmış. Birde canım ben oğlumu dışarı çıkardığım zamanlarda daha bi huysuz oluyor. O zmnlarda hem ben hem ananesi okuyoruz onu. Rahatlatıyor. Gaz sancısı için ben ayak altına adaçayı yağıyla masaj yapıorum. Bebeyağıyla karnına saat yönünde bide yukardan aşağı masaj yapıyorum. Öylede rahatlıyor.
Sagol canımm..
Bende sürekli okuyorum kızımı agladıgı Zaman özellikle ..
Doktorlar hep farklı konuşuyor benım gittigim dr da basını elini ayağını üşütme yeter dedi sen üşüyünce ellerin ayakların Nasıl buz kesıyorsa kendinden düşünerek giydir dedi bende öyle yapıyorum.
Birde sunu farkettm elleri üşümüşse hapşırmaya baslıyor
Bugun gaz olarak daha ıyıydı cok sukur umarım gecemiz de rahat gecer.
Ya aksama kadar yeten sut aksam olunca niye yetmez.cocuk 4 saattir emiyor aralarda 30dk anca mola..uyutmaya calistim kalkip agliyor ufff..strese girdim bu sut olayindan.emzirdukce artiyordu hani..gecegunduz emiyor ya..bide uste mama vercem simdi..
Canım sık sık emiyor cunku memelerin dolmasına ızın vermıyor bir-iki saat uyusa şimdi göguslerin şişer emin ol. Kendini strese sokma. Ben artk her istedgnde vermıyorum oyalıyorum onu bu sekılde düzene gireceğiz insallah