2016 Şubat Anneleri

Aliyim o zaman aynen sabah uyanınca özellikle bizim yatağa alınca ses yok kendi yatağında bagrp duruyo alana kadar

1.5 saattir uyutmaya calisiyorum bebeyi ben şşşş yaptikca bana bakip guluyor.zor gercekten neyse ikinciyi yaptik 3 dusunuyordum biara vazgectim..

Aliyim o zaman aynen sabah uyanınca özellikle bizim yatağa alınca ses yok kendi yatağında bagrp duruyo alana kadar
Canım yaklaşık yarım saattir aslan ile bakışıyor
rahat rahat yemek bile yedim şimdi mızıldamaya başladı

süt içiyor musunuz süt içen bazı annelerin bebeklerinde kanama kakada görülebiliyormuş diye duydum, üst üste çok yapmış belki ondan da yıpranmış olabilir poposu

Canım bu sut alerjidibi gösterir sanırım. O yüzden dikkat etmek lazım

Evetttt... Çoğunlukla sakin olan çocuk gitti bambaşka bir çocuk geldi bugün uyuması. Bir kez bir saat uyudu bir kez de yarim saat. Sağ olsun birinde kahvaltı yaptım birinde yemek yedim. Simdi hala ayağımda ayağımi hissetmiyorum

ben hamileyken hem prima hem de molfix almıştım molfix iyi değil hiç deneme canım primanın emiş gücü daha fazla

Canım yaklaşık yarım saattir aslan ile bakışıyor
rahat rahat yemek bile yedim şimdi mızıldamaya başladı
Ya benimkide sabahtan beri uyumadi 10 dk uyuyo uyaniyo etrafi izleyim diyo akıllı akıllı duruyo ac degl olsa ağlar heralde kaç kere emzrdm yatrdm yok uyumicm diyo resmen

Yesil paketi denersen buraya yaz canim. Beyazolandan ben de memnundum. Bu mavi olani kullanmaya basladim bugun. Kaka yapmisti kizim zibinina gecmis. Beyazda hic sizma yoktu. Ben de begenmedim pek zaten ince geldi elime.

gerçekten mı ya bu kadar dikkatlerini çekiyor mu? bende alayım o zaman ya. çarşaf olayı ne canım?

gerçekten mı ya bu kadar dikkatlerini çekiyor mu? bende alayım o zaman ya. çarşaf olayı ne canım?
Renkli cicili bicili çarşaflar çok dikkat çekiyor canım. Ben bu çarşafı ikeadan almıştım. Çok sevdi bunu.. bebegi koltuğa yatırıyorum koltuğun sırt kısmınada bu çarşafı seriyorum bayagı bir bakıyor kuşlarla konuşuyor
Oyun halısındanda ben çok memnunum canım

Eklentiler

• PhotoGrid_1458846054333.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 93
Canım bende de oldu zeytinyağı ile memenin dibinden başkayarak canım yanansa da uca doğru sıvazlayarak ov uzunca bir sure sıcak duş ve emzir.

çok sağol canım benim
sicak dus aldim uzunca ovdum
once sagdim sonra çocuğu emzirdim
ceviz seklinde ki sertlik gitti sadece ağrısı var o da gecer insAllah

Pooffff bende dün 1 kase yoğurt yedim ondan mi bu çektiği eziyet

Çoğumuzun gaz sancsı basladı Allah yardımcmız olsun kii asla gaz yapan birşey yemiyorum bu gaz nerden gelıyor bilmemmm

Yesil paketi denersen buraya yaz canim. Beyazolandan ben de memnundum. Bu mavi olani kullanmaya basladim bugun. Kaka yapmisti kizim zibinina gecmis. Beyazda hic sizma yoktu. Ben de begenmedim pek zaten ince geldi elime.

ES-ER kızlar ben yeşil prima kullandım gayet memnun kaldım Sızdırma vs yaşamadım şimdi huggies kullanıyorum bunu daha çok begendım nedenine gelince prima huggies E göre daha kaba ve naylonumsuymus bunun yapısını dokusunu görunce anladım daha yumusak pamuksu oldugundan sanki kızım daha rahatmış gibi geliyor :)

Ya aksama kadar yeten sut aksam olunca niye yetmez.cocuk 4 saattir emiyor aralarda 30dk anca mola..uyutmaya calistim kalkip agliyor ufff..strese girdim bu sut olayindan.emzirdukce artiyordu hani..gecegunduz emiyor ya..bide uste mama vercem simdi..

Sagol canımm..
Bende sürekli okuyorum kızımı agladıgı Zaman özellikle ..
Doktorlar hep farklı konuşuyor benım gittigim dr da basını elini ayağını üşütme yeter dedi sen üşüyünce ellerin ayakların Nasıl buz kesıyorsa kendinden düşünerek giydir dedi bende öyle yapıyorum.
Birde sunu farkettm elleri üşümüşse hapşırmaya baslıyor
Bugun gaz olarak daha ıyıydı cok sukur umarım gecemiz de rahat gecer.

Ya aksama kadar yeten sut aksam olunca niye yetmez.cocuk 4 saattir emiyor aralarda 30dk anca mola..uyutmaya calistim kalkip agliyor ufff..strese girdim bu sut olayindan.emzirdukce artiyordu hani..gecegunduz emiyor ya..bide uste mama vercem simdi..

Canım sık sık emiyor cunku memelerin dolmasına ızın vermıyor bir-iki saat uyusa şimdi göguslerin şişer emin ol. Kendini strese sokma. Ben artk her istedgnde vermıyorum oyalıyorum onu bu sekılde düzene gireceğiz insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…