2016 Şubat Anneleri

Meme yarası için ne kullandınız acaba ve ne kadar sürede iyileşti.

Canım bizimki hiç agucuk gugucuk yapmıyor biz de 45 gunluğuz. Ystağın donencesi var açıyorum izliyor sadece buyulenmiş gibi

Wee baby Canm manuel elektrikli degl aslnda bende elektrikli istyorum çok yoruyo bu gece çok doluyo gogslerm gcede kim sagcak

Gogus yaram hala geçmedi 56 günlük olduk pes ettm hiç bsy denemyrm süt için kuru incir kesinlikle azalms gibi hissettiğimde yiyorm 5 6 tane gece uyuyamyrm o kadar doluyo

Bende almayı dusunyrm oyun halısı ama ne kadar kullanablyrz

Gogus yaram hala geçmedi 56 günlük olduk pes ettm hiç bsy denemyrm süt için kuru incir kesinlikle azalms gibi hissettiğimde yiyorm 5 6 tane gece uyuyamyrm o kadar doluyo
Nasıl emziriyorsunuz benim Can'ımdan can gidiyor sağarak veriyorum. Bi gündür. Kuru inciri de deniyeyim inş artar benim de

Canim gogus yarasi icin en buyuk cozum lansinoh kremi surup avent kalkani kullanmak acaip faydasi oluyor. Sut arttirmak icin ise incir hurma pekmez dereotu ve et.

Valla o ayrı bir sıkıntı zaten. Memeyi çıkar ver em kolayı ve güzeli ama bizde şuan o yok. Gerçi sağıncada çıkan 40cc takviye mama veriyorum
Bende az kilo alms diye mama aldm meğer benimki emmeyi beceremiyomus smdi akşam yatmadan önce emzryrm sagdgm sütü veryrm çok iyi uyuyo

Canım bizimki hiç agucuk gugucuk yapmıyor biz de 45 gunluğuz. Ystağın donencesi var açıyorum izliyor sadece buyulenmiş gibi
:) seninkide başlar canım
Bende almayı dusunyrm oyun halısı ama ne kadar kullanablyrz
Ben oturmaya başladıgında da koyuyordum canım. İlk oğlan ayakta sıralayıp dolaşmaya başlana kadar oynamıştı. Bu bebiş ne kadar oynar bilmem ama bu kadar küçükken başka birşeylerle oyalanamadığı için almaya deger. Yoksa devamlı ilgi istiyor konuşma bekliyor. Oyun halısındaki oyuncaklara kolu çarptıkça hareket ediyor oda bebegin hoşuna gidiyor. biraz daha büyüyünce onları turup çekiyor falan...

Kizlar ben prima premium care kullaniyorum. Marketten aldigim bezi ici beyazdi. O bitti internetten aldik. Bunun ici mavi cikti. Acaba aralarindaki fark nedir bilen var mi ?

Canim gogus yarasi icin en buyuk cozum lansinoh kremi surup avent kalkani kullanmak acaip faydasi oluyor. Sut arttirmak icin ise incir hurma pekmez dereotu ve et.
Lansinoh kullandım Can'ım işe yaramadı. Bugün doktora gittim bakalım verdikleri işe yarar mı kalkanı bulunduğum ilde bulamadım internetten sipariş vericem inş onunda etkisini görürüm

süt içiyor musunuz süt içen bazı annelerin bebeklerinde kanama kakada görülebiliyormuş diye duydum, üst üste çok yapmış belki ondan da yıpranmış olabilir poposu

Kizlar ben prima premium care kullaniyorum. Marketten aldigim bezi ici beyazdi. O bitti internetten aldik. Bunun ici mavi cikti. Acaba aralarindaki fark nedir bilen var mi ?
prima anladığım kadarıyla yenilenmiş canım. Ama benim hiç hoşuma gitmedi. Beyaz olanlarda hiç sorun yaşamamıştım. Mavi olan iki kez sızdırdı. Kaka beline kadar taşmıştı buraya da yazmıştım hatta. Elimdekiler bitsin primanın yeşil paketini deniycem önce beğenmezsem molfix e bi bakıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…