Sütü azalan anneler ben de meme ucu yaralarından dolayı düzenli emzirmediğimden sütüm azlamıştı pompa ile sağınca 30cc ancak çıkıyordu.. 1 haftadır daha sık emziriyorum az önce sağdım 130cc çıktı çok sevindim artmış sütüm.. Yeme içme ile alakası yok gerçekten okadar şey yemiştim artmamıştı bir ikş gündür yemiyoruö doğru düzgün bişey sadce daha sık emzirdim bi de gece emzirmesi de artırıyo gibi geldi.. Ha bir de daha çok su içiyorum gece de içiyorum
Canım hangi pompayı kullanıyorsun. Ben en fazla 40 cc sağabiliyorum ve ne ssğarsam ilk 10 dakika geliyor sonra çok az geliyor sıtum de hiç artmadı hatta son günlerde azalıyor. İyi bir pompa kiralamayı düşünüyorum
İyi günler kızlar. Aranıza yeni katıldım. 42 günlük bir bebeğim. İki sorum olucak. Birincisi göğüs yaraları için ne kullandınız. İkincisi süt artırmak için neler yaptınız. Rezene, çörek otu yağı,hoşaf, helva gibi şeyleri denedim ama yok çoğalmıyor.
Gogus yaram hala geçmedi 56 günlük olduk pes ettm hiç bsy denemyrm süt için kuru incir kesinlikle azalms gibi hissettiğimde yiyorm 5 6 tane gece uyuyamyrm o kadar doluyo
Gogus yaram hala geçmedi 56 günlük olduk pes ettm hiç bsy denemyrm süt için kuru incir kesinlikle azalms gibi hissettiğimde yiyorm 5 6 tane gece uyuyamyrm o kadar doluyo
İyi günler kızlar. Aranıza yeni katıldım. 42 günlük bir bebeğim. İki sorum olucak. Birincisi göğüs yaraları için ne kullandınız. İkincisi süt artırmak için neler yaptınız. Rezene, çörek otu yağı,hoşaf, helva gibi şeyleri denedim ama yok çoğalmıyor.
Canim gogus yarasi icin en buyuk cozum lansinoh kremi surup avent kalkani kullanmak acaip faydasi oluyor. Sut arttirmak icin ise incir hurma pekmez dereotu ve et.
Ben oturmaya başladıgında da koyuyordum canım. İlk oğlan ayakta sıralayıp dolaşmaya başlana kadar oynamıştı. Bu bebiş ne kadar oynar bilmem ama bu kadar küçükken başka birşeylerle oyalanamadığı için almaya deger. Yoksa devamlı ilgi istiyor konuşma bekliyor. Oyun halısındaki oyuncaklara kolu çarptıkça hareket ediyor oda bebegin hoşuna gidiyor. biraz daha büyüyünce onları turup çekiyor falan...
Kizlar ben prima premium care kullaniyorum. Marketten aldigim bezi ici beyazdi. O bitti internetten aldik. Bunun ici mavi cikti. Acaba aralarindaki fark nedir bilen var mi ?
Canim gogus yarasi icin en buyuk cozum lansinoh kremi surup avent kalkani kullanmak acaip faydasi oluyor. Sut arttirmak icin ise incir hurma pekmez dereotu ve et.
Arkadaslar bana yardim edin. Bebegim sabahtan beri dort kez kakasini yapti ki normalde yapmaz son 3 kakada kilcal damar seklinde kan var. Dr a sordum hatta fotosunu yolladim normal izleyelim diyor ama cildircak gibiyim. Var mi bunu yasayan?
Bir de duzenli emzirmeme ragmen bugun 48. Gun adet oldum sanirim. Uzerine bir de hemoroidim kocaman olmus. Ya adet olan var mi? Hemoroid ceken var mi?
süt içiyor musunuz süt içen bazı annelerin bebeklerinde kanama kakada görülebiliyormuş diye duydum, üst üste çok yapmış belki ondan da yıpranmış olabilir poposu
Kizlar ben prima premium care kullaniyorum. Marketten aldigim bezi ici beyazdi. O bitti internetten aldik. Bunun ici mavi cikti. Acaba aralarindaki fark nedir bilen var mi ?
prima anladığım kadarıyla yenilenmiş canım. Ama benim hiç hoşuma gitmedi. Beyaz olanlarda hiç sorun yaşamamıştım. Mavi olan iki kez sızdırdı. Kaka beline kadar taşmıştı buraya da yazmıştım hatta. Elimdekiler bitsin primanın yeşil paketini deniycem önce beğenmezsem molfix e bi bakıcam