2016 Şubat Anneleri

Benim bebeğimdede var doğumdaki baskıdan oluyor dedi doktor iki yıla kaybolur dedi ve rengi giderek açılıyor ilk doğduğunda mosmordu

Kizlar iyi aksamlar benim bebegim prematür ondan ilk zamanlar meme veremedim ememiyodu cunki biberonla sagip verdik o yuzden bu gune kadar emmek istemiyor memeyi itiyor. 2 aydir da bazen emizirip bazen sagip veriyorum o yuzdenmi bilmiyorum ama gozgusume acayip sancilar giriyor aniden nefesim kesiliyor sanki bilen varmi kizlar nedenini?

Sagol canım bende öyle yapacam mutlaka

bu arada çarşaf hakkaten şekermis Yumurcagin dikkatini çekmesi normal:) canım bebisim ya oyun halısı almadım henüz kendi kendine oynuyor garibim en kisa zamanda alacam mutlaka

Kizlar ben prima premium care kullaniyorum. Marketten aldigim bezi ici beyazdi. O bitti internetten aldik. Bunun ici mavi cikti. Acaba aralarindaki fark nedir bilen var mi ?
Bence bu yenilenmiş hali canım . bende aynısından kullanıyorum

bende deneyeyım Huggise canım benimde yenilenen prima pek hoşuma gitmedi.yeşil dediğin aktif bebek mi

Kızlar iyi akşamlar. Bebeğimin sesi kısık. Çok terliyor kafası sanırım soğuk almış bburun akıntısı öksürme ateş yok. Çok kaka yapıyor gaz çıkarıyor totodan kakası da sarıdan hafif yeşile dönük. Çok huzursuz. Sün rutin kontrolümüz vardı ciğerleri temiz demişti dr hapşırıyor diyince. Bir de mantar tekrar etti perişan durumdayız. İki yeni kreme başladık ama gr işe yaramadı sanki. Çok üzgünüm ne yapabilirim hiçbir fikrin yok çok çaresizim

Canim cok ağladı ise sesi kısılabilir.mantardan dolayı huzursuzdur belki. ev çok mu sıcak canım çok sıcak olunca benim bebisinde başı terler

Öyleydi canım düz kademeli olarak ısıyı düşürdüm biraz ama hala terliyor emerken ve uyurken su içinde kalıyor kuzum burnunda pislikler vardı onlar ses kısıklığı yapar mı? Otri bebeyle bugün çektim ondanda çkmıyo bişi. Görünün pisliklee kayboldu ama otri bebe mi serum fizyolojik mi etkili oldu bilmiyorum. Otri bebede görünen bişi yok ama:;

Çok geçmiş olsun canım çok üst üste gelmiş .. İnsan geriliyor böyle olunca haliyle tabi :/ Ama mantarı anlamadım, neresinde mantar çıktı ki

İçi acıyo insanın ya poposunda canım. İlk hafta kuvezde antibiyotik aldığı için poposu mantar olmuştu ilaçlar çok iyi gelmişti hemen geçmişti. Şimdi o tekrar etti bu kez kremler de fayda etmedi
Çok geçmiş olsun canım çok üst üste gelmiş .. İnsan geriliyor böyle olunca haliyle tabi :/ Ama mantarı anlamadım, neresinde mantar çıktı ki

Ben bu bebisi anlamadim.doymadigini dusunup mama verdim ..5ten 8.30a kadar cok sık emiyordu .yaklasik 1.5 saat oldu emmeyeli sagdim 90cc cikti toplam dahada cikardi sagsam.acaba o emerken az geliyorda ondanmi agliyo doymuyor anlamadim.baya kriz yaratti enson salladim fon makinesi sesi actim uyudu.

Kizlar birçoğunuz sagmaktan bahsediyorsunuz sütünüzu.iyi de niye sagiyorsunuz anlamadim
Sagmak mi lazim
Ben hic sagmadim

Kizlar birçoğunuz sagmaktan bahsediyorsunuz sütünüzu.iyi de niye sagiyorsunuz anlamadim
Sagmak mi lazim
Ben hic sagmadim
Canim ben herzamn sagmiyorum..sut varmi yokmu bebis doyuyormu onu hesaplamak icin sagdim bugun .onca emmesine ragmen 90cc iyi miktar ama kesik kesik emiyor tek seferde cokca emse rahatlicak sanirim

Aynı sorun bizde de var emerken çıldırıyor ağlıyor mamayı içiyor ama. Biberona alıştı diye düşünüyorum artık ben

Bnmkinin de Ayağında var morluk. Küçük birşey :)

Yemeyle içmeyle değil bu süt işi arkadaşlar. 10 gündür yedipim şeyler pilav patates makarna yeni yeni keçi peyniri.
Süt devam...
Öyle olsa afrikAdakiler masıl emzirirdi :/

Stres+emzirme+genetik faktörler

Yesil paketi denersen buraya yaz canim. Beyazolandan ben de memnundum. Bu mavi olani kullanmaya basladim bugun. Kaka yapmisti kizim zibinina gecmis. Beyazda hic sizma yoktu. Ben de begenmedim pek zaten ince geldi elime.
Bn denedim yeşili. Care 1 numara ile yeşil iki numara aynı boy hatta.
Sızdırma vs olmadı. Hoş primanın içi mavili olanı da hiç sızdkrmadı bende...

Bende huggies i çok beğenmiştim. Hatta bi paket almılştık. Ama doktor kızdı ne kullanıyorsan ona dön dedi.(pişikten sebep)
Dönsem nolur firma bezi değişmiş zaten dedim ama sen dön gene dedi:/

Canım ateş yok değil mi?
Ben pişik için hoş pşik değildi mantar olmuştu. Kantaron yağı ve sudokrem kullandım.
Bir de ekstra olarak süt irünleri tümetmedeim. Kaka değiştiği için ve düzene girdiği için yafdımxı olduz
Şuan pişik problememiz yok denecek kadar az. çok şükür.

Otri bebe ile çekmesende damlayı bir iki damla damlat. O bile nefes almayı rahatlatır.
Ayrıca ben hergün beş dakikadan fazla uğraşıyorum anca çıkıyor sümükler. Nereye gidiyprsa bir türlü gelmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…