2016 Şubat Anneleri

Ben tek meme veriyorum. Onu bile boşalt ıyor zaten :/
Bende tek veriyorum hep ve emdikten sonra muhakkak kusuyor biraz, bir ogun bir gogsumu digerinde birini.Bosalttigi da oluyor bosaltmadigi da.Acaba az mi emiyor yoksa doydugu icin mi birakiyor

30 derecede yikadim canim bisey olmadı.. Valla bende zayıf değilim kendime göre ayarını yaptim bel kısmının.. Ama yinede 3.aydan sonra rahat kullanacagiz gibi.. Yenidogan aparati hosuma gitmiyor..

Bende premium care kullandım iki paket farklı çıktı ortası beyaz olandan memnundum ama mavi olan hoşuma gitmedi,bu sefer deneme amaçlı huggies aldık dediğin gibi canım dokusu,yumuşaklığı kızımın vücuduna oturması çok hoşuma gitti bel lastiği falan olunca çok rahat duruyor emici kısmıda güzel geldi yumuşaklığı falan sanırım bizde huggiesle devam edicez canım birde bu bezi görünce prima çok naylonumsu geldi birde prima çok kokuyordu lastik gibi huggieste o koku yok

Beliimmmm ahh belim
Ne zor geciyor gunum yaa
Sabah 7de uyan aksam 6da uyu 8de uyan daha da uyuma
Gozler kapalı ııı ıııhhhh sesleri
tam uyudu kalkayim derken hafif bi ağlama, ayağımın üstünde salamada yok ama nedense orda olmak istiyor

2 80 uzandim oda Ayagimda öyle dinlenebiliyorum su an

Kizlar ben prima premium care kullaniyorum. Marketten aldigim bezi ici beyazdi. O bitti internetten aldik. Bunun ici mavi cikti. Acaba aralarindaki fark nedir bilen var mi ?
ici mavi olan büyük ihtimal sahte biz marketten aldik ben suphelendim zaten görünce de kullanınca da onceki paketin ambalajiyla kiyasladik barkot yok markete iade ettik inceleyin sahteyse iade edin

Ateş yok çok şükür canım. Süt peynir kesiyim bende en iyisi serum fizyolojik hep damlatıyorum artırıyım en iyisi

Meme yarası için ne kullandınız acaba ve ne kadar sürede iyileşti.
Uzun bi süreçti herşeyi denedim geçmedi en son Lansinoh krem aldım o iyi geldi.. Elimde başka krem vardı hepsi lanolinli krem aynıdır diye denememiştim ama kesinlikle tavsiye ederim lansinoh hemen gidip alın.. 50 günlük oldu bebeğim bugün 10 gündür falan düzenli emziriyorum hala her memeyi ilk tutuşta bi acı oluyo ama sonra bişey hissetmiyosun.. Yaralar iltihaplar kanamalar hepsi geçti

Yesil paketi denersen buraya yaz canim. Beyazolandan ben de memnundum. Bu mavi olani kullanmaya basladim bugun. Kaka yapmisti kizim zibinina gecmis. Beyazda hic sizma yoktu. Ben de begenmedim pek zaten ince geldi elime.

Ben kizim 20gunluk falanken premium care 1 numarasindan bulamadım civardaki marketlerde ve yeşil paket aldık kizim pisik oldu ve o paket bitip premium care e dönünce düzeldi bir daha da pisik olmadi çok şükür. Cok kalite farki var yeşil paketli bezler hiç pamuksu değil. Premium care stok yapıyorum artık bulamazsam sonra diye. Huggies nasıl onu merak ediyorum ben de

Evet canım dogru yakalamıssın prima kokuyordu pisleyince :)

Canım huggies kullandıktan sonra mı pişik oldu?

Çok
Ben tek göğsu veriyorum canım.
duruma göre değişiyor Can'ım emiyorsa ve istiyorsa ikisinde veriyorum benimki birini maksimum 10 dakika emiyor zaten, fakat bazen daha birini 5 dakika emmeden uyuyor 10-15 dakika sonra kalkacak zaten diye pek zorlamıyorum bazen zorlaşmasa utanmıyor çünkü uyku daha tatlı geliyor. O senin süyün ve emdiği süreçte ne kadar aktif çektiğine göre değişir
Ben tek göğsu veriyorum canım.

bende zorlamiyorum canım özellikle aksamlari uyurken zorlasam kusuyor. gündüzleri bazen zorluyorum ama tek göğüs gene 2 saat kuralı . emdi diyelim Bu iki saat icinde bi daha istedi ise aynı göğsu veriyorum. ama diyelimki bebis ağlamaya başladı Çıldırdi o zaman iki gogsu deniyorum:)

Aynen bende boyle yapiyorum ama benim 2 saati gectigi de cok oluyo 3 saat falan bebegin istegine gore

Olsun yinede aliyor yavrun,bende yememe icmeme dikkat etmezsem hemen azaliyor
Allah a şükür daha mamaya gecmeme gerek olmadı, kilo alımı da fazla zaten ama nedense hiç öyle sutum falan akmadi sagsam ikisinde max 110 çıkıyor ama bebis iyi kilo alıyor.. Anlamadım bu işi neyse insallah böyle devam eder :) hepimizin bol sütlü günleri olsunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…