2016 Şubat Anneleri

Zorla uğraşıyoruz hatta annem kafayı memeye bile bastırıyor arada ama kıyamet kopuyor mecbur ayırıyorum memeden. Biberon rahatlığına alıştı ondan istemiyor diye düşünüyorum
Bende biberonla veryrm günde iki kez felan bazen daha fazla htta.gogslerm çok yarayken öyle yaptm çok sukur hala emiyo reddetmeden ama nasl verysn ilk memeyi sonra biberonu verirsen sorn olmaz diye duymstm ben hep öyle yapyrm hatta biraz emzryrm sonra sagdgim.sütten veryrm biraz biberonla arkasından tekrar meme bide biberondan az az içmesini saglyrmyan tutarak

Ca Canım bu bir kır dongu herhalde yapacak bşrşey de yok kaşıkla yedirmenin imkanı yok beceremiyoruz hem de çok ağlıyor.ben de mesela almayı düşünüyordum zaten bebeğim gazlı daha da gazlı olursa mahvoluruz. Ben aventle içiriyorum o da doğal akış güya ama yok alıştı ona yani meme daha zor.

Arkadaşlar bebek için kamera vs almak isteyen arkadaşlar biz bebevo diye bir markayı aldık normal kameralar a göre fiyatı daha uygundu sanırım. Onbeş gündür kullanıyoruz memnunum. Tavsiye dır :)

Ben gun içinde ssagdigimi akşam yatarken veryrm 4 5 saat aralıksız uyuyo rahat edyrm

bende ilk defa biberonda 120 ml görünce çok mes'ud oldum
2 günün toplamı ama olsundu yine de gördüm onu, gece iyi emdi diye sabah verdim 2,5 saat uyuttu

Bende bugn kndaksz uyutuyum dedm sonc başarısız uyandırdı kaç kere kendini

napcaz bu sıpaları
ahh eskiden 4 saat uyurdu ben zor uyandırırdım
yatağa koy pat uyurdu deyme keyfine ama
son 15 gündür geceleri 2 saat gündüzleri 1 saat uyuyor
çok özledim laaaaannnn o günleri

Zorla uğraşıyoruz hatta annem kafayı memeye bile bastırıyor arada ama kıyamet kopuyor mecbur ayırıyorum memeden. Biberon rahatlığına alıştı ondan istemiyor diye düşünüyorum
Dilerim 6 aya kadar meme verebilirim.. hem sagligi icin hemde gece kalkip mama hazirlamak eziyet olmasin diye.. simdi veriyorsun memeyi susuyor hemen, diger turlu aglamaya basliyor hele de cok acsa :/ .. 6 aylikken artik ek gida vs alicagi icin problem olmaz pek

Canım sadece sutmu verdi arkadaşın bu sürede

Sanki çok zaman gecms gbi.oldu benmki zaten emerken uyuyo.sorun olmyo yatağına yatırırken uyanrsa iki pispisliyorm bi kaç kere ayagmda salladm ondan bsy anlamyo baktm sallamayncsda uyuyo

O yapamiyor ben geriliyorum :/ .. yapsin yaa 5 gun yapamasa ben acile kosardim heralde.. bugun banyoda biraz oyniyim bakalim yapacakmi bizim pitircik

O yapamiyor ben geriliyorum :/ .. yapsin yaa 5 gun yapamasa ben acile kosardim heralde.. bugun banyoda biraz oyniyim bakalim yapacakmi bizim pitircik
Anne.sütü alan bebekler 10 gune kadar yapmayablyoms ben hemen hemşireyi.aryrm bisey olduğu zaman genelde yapmayıp yapacağı gün skntiya giriyo yapınca rahatloyo 5 günlük yapyo

Bizim ufaklik iki gundur kakasini yapmiyor.. alin benden bir problem sizlere kizlar.. ne yapmaliyim

Birgün ben de bunu yazacak miyim acaba
Beninkinin kakalari size gelsin :)

Canım benimki de bunu yapıyor. Ben ki biberonla vermedim . AC olunca deli gibi saldırıyor onun dışında imkânı yok veremiyotum basıyor çığlığı kaşıkla verince içiyor ama :) benimki de kaşığı sevdi

Kızlar bebeğimin sacı çok düzensiz dökülüyor önü kel arkada biraz var acaba kessek mi hepsini eşit çıksa Nasıl olur
Biz kestik canım benim bebişde saçlı doğmuştu bayagıda vardı ama dökülecek zaten biz kestik baştan. Kabak kafalı oğlum diye seviyorum
Röntgen degil canım ultrason ile bakıyorlar.
Canım kademeli yavaş yavaş bollaştırarak uyutmaya çalış. Sabırla dene uyumuyor diye yine sıkı kundak yapma. Yaz geliyor alıştırman lazım

İlk meme sonra biberon veriyorum.bşberondan sonra bir daha meme almıyor. Ben öyle az az akutma olayı yapmadım 60ccyş 2 dk içinde emiyordur saat tutmadım ama hemen bitiriyor sonra da kilitliyor dudakları meme vermek imkansız oluyor.

Ben 40. Gununde yaptirdim. Temiz cikti.
Sende mutlaka yaptir. Allah korusun kalca cikigi varsa ilerde topal oluyor.
Ozellikle kiz bebeklerde cok sik gorulen bir durummus.

Benimki açsa bile emmiyor sorun o kaşık ds sevmddij onda da ağlıyoruz.sadece bşbron isterim de isterim diyor sıpa.

Sirtina ve onune destek koy yan yatir. Kusarsada hemen atar disari ama sadece kafayi yana cevirmek tehlikeli.

Canım biz de ayrı yatıyoruz ben yatak odasındayım eşim salonda yatıyor soylenmeye başladı artık belim sırtım ağrıyor diye ama horladığı için uyuyacağım bir iki saat uykuyu da uyuyamıyorum. Ama bence bebekler ayrı yatabilir bizimki gunduz odada hep tek yatıyor telsiz açık ama ondan biraz uzağa koyuyorum en ufak ses gelmiyor yani ağlarsa y da bağırısa geliyor. Kusar da boğulursa demişsin ama artık kafalarını rahat çeviriyorlar. Benim bebeğim çok kusan bir bebek buna rağmen kendi başedebiliyor. Hem kusmuktan boğulacak olsa Allah göstermesin çok ses çıkmaz daha sessiz olur diye düşünüyorum ses çıkarabilse zaten hava da alır. Bebeklrimşz Allah a emanet bence ayrı odada yatması çok sorun olmaz.

Sabahtan gece yatana kadar ya ayagimda salliyorum ya da emziriyorum. Onun disinda kesinlikle durmuyor. Bir yere kipirdiyamiyorum.

Hadi ya smdi sen biberonlada az az emmeisini sağla yan tut biberonu yavaş yavaş gtsn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…