- 30 Ocak 2015
- 19.883
- 28.795
- 798
- 29
Bende biberonla veryrm günde iki kez felan bazen daha fazla htta.gogslerm çok yarayken öyle yaptm çok sukur hala emiyo reddetmeden ama nasl verysn ilk memeyi sonra biberonu verirsen sorn olmaz diye duymstm ben hep öyle yapyrm hatta biraz emzryrm sonra sagdgim.sütten veryrm biraz biberonla arkasından tekrar meme bide biberondan az az içmesini saglyrmyan tutarakZorla uğraşıyoruz hatta annem kafayı memeye bile bastırıyor arada ama kıyamet kopuyor mecbur ayırıyorum memeden. Biberon rahatlığına alıştı ondan istemiyor diye düşünüyorum
Canım bu bir kır dongu herhalde yapacak bşrşey de yok kaşıkla yedirmenin imkanı yok beceremiyoruz hem de çok ağlıyor.ben de mesela almayı düşünüyordum zaten bebeğim gazlı daha da gazlı olursa mahvoluruz. Ben aventle içiriyorum o da doğal akış güya ama yok alıştı ona yani meme daha zor.Arkadasım 6 ay sagarak verdı tamamen sutu 6 aya yettı, mama vereyım demıssın ama zaten mamayı da bıberonla vereceksın, bıberon alınca malesef alısıyorlar o yuzden ben de sasırdım ne yapacagımı, medela bıberon vereyım dıyorum onda da ılk emmeye calısınca aglıyor sonra ısın mantıgını kavrayınca ıcıyor ama o bıberon da cok hava yapıyor asırı gaz yapıyor, mamajoo kullanıyorum o daha az gaz yapıyor, gaz olacagına mamajoo ıle vereyım dıyorum onda da cok cok gelıyor sonra memeyı emerken aglıyor
Ben gun içinde ssagdigimi akşam yatarken veryrm 4 5 saat aralıksız uyuyo rahat edyrm
Bende bugn kndaksz uyutuyum dedm sonc başarısız uyandırdı kaç kere kendini
Dilerim 6 aya kadar meme verebilirim.. hem sagligi icin hemde gece kalkip mama hazirlamak eziyet olmasin diye.. simdi veriyorsun memeyi susuyor hemen, diger turlu aglamaya basliyor hele de cok acsa :/ .. 6 aylikken artik ek gida vs alicagi icin problem olmaz pekZorla uğraşıyoruz hatta annem kafayı memeye bile bastırıyor arada ama kıyamet kopuyor mecbur ayırıyorum memeden. Biberon rahatlığına alıştı ondan istemiyor diye düşünüyorum
Canım sadece sutmu verdi arkadaşın bu süredeArkadasım 6 ay sagarak verdı tamamen sutu 6 aya yettı, mama vereyım demıssın ama zaten mamayı da bıberonla vereceksın, bıberon alınca malesef alısıyorlar o yuzden ben de sasırdım ne yapacagımı, medela bıberon vereyım dıyorum onda da ılk emmeye calısınca aglıyor sonra ısın mantıgını kavrayınca ıcıyor ama o bıberon da cok hava yapıyor asırı gaz yapıyor, mamajoo kullanıyorum o daha az gaz yapıyor, gaz olacagına mamajoo ıle vereyım dıyorum onda da cok cok gelıyor sonra memeyı emerken aglıyor
Sanki çok zaman gecms gbi.oldubende ilk defa biberonda 120 ml görünce çok mes'ud oldum
2 günün toplamı ama olsundu yine de gördüm onu, gece iyi emdi diye sabah verdim 2,5 saat uyuttu
napcaz bu sıpaları
ahh eskiden 4 saat uyurdu ben zor uyandırırdım
yatağa koy pat uyurdu deyme keyfine ama
son 15 gündür geceleri 2 saat gündüzleri 1 saat uyuyor
çok özledim laaaaannnn o günleri
O yapamiyor ben geriliyorum :/ .. yapsin yaa 5 gun yapamasa ben acile kosardim heralde.. bugun banyoda biraz oyniyim bakalim yapacakmi bizim pitircikBizimkide e gundrgeçen bi 5 gün yapmadı yine 4 gün yapmadı sütun yariyoms öyle diyolar bi çay kaşığı zeytinyağı iciireblrsn poposuna sur ben öyle yapyrm zeytinyağlı pamuguda poposunda birakyrm bide ikinirken bacaklarını karnına doğru bastirirsan hemen cikaryo
Anne.sütü alan bebekler 10 gune kadar yapmayablyoms ben hemen hemşireyi.aryrm bisey olduğu zaman genelde yapmayıp yapacağı gün skntiya giriyo yapınca rahatloyo 5 günlük yapyoO yapamiyor ben geriliyorum :/ .. yapsin yaa 5 gun yapamasa ben acile kosardim heralde.. bugun banyoda biraz oyniyim bakalim yapacakmi bizim pitircik
Bizim ufaklik iki gundur kakasini yapmiyor.. alin benden bir problem sizlere kizlar.. ne yapmaliyim
Zorla uğraşıyoruz hatta annem kafayı memeye bile bastırıyor arada ama kıyamet kopuyor mecbur ayırıyorum memeden. Biberon rahatlığına alıştı ondan istemiyor diye düşünüyorum
Biz kestik canım benim bebişde saçlı doğmuştu bayagıda vardı ama dökülecek zaten biz kestik baştan. Kabak kafalı oğlum diye seviyorumKızlar bebeğimin sacı çok düzensiz dökülüyor önü kel arkada biraz var acaba kessek mi hepsini eşit çıksa Nasıl olur
Röntgen degil canım ultrason ile bakıyorlar.Bir soru da ben soracağım arkadaşlar bebişler iki aylık olunca kalça çıkığı taraması yapılıyormuş rontgen çekiliyor diyorlar varmı aranızda yaptıran ve bebişlere röntgen zararlı değilmidir
Canım kademeli yavaş yavaş bollaştırarak uyutmaya çalış. Sabırla dene uyumuyor diye yine sıkı kundak yapma. Yaz geliyor alıştırman lazımkızlar ya bişy sorcam
bizim oğlan kundaksız uyumuyor uyuyorsa bile ellerini kolları aşırı hareketli
kendini hemen uyandırıyor eşek sıpası
kundakta onu terletiyor, elbiseleri de bi zıbın patıklı pantolon ince bi tulum giydiriyorum
kundaksız uyutmaya calısıyorum 3 denemem de başarısız oldu napsam bilemedim
tülbentle kundak yaptım ince olsun diye oda terletiyor poff napsam bilemedim
İlk meme sonra biberon veriyorum.bşberondan sonra bir daha meme almıyor. Ben öyle az az akutma olayı yapmadım 60ccyş 2 dk içinde emiyordur saat tutmadım ama hemen bitiriyor sonra da kilitliyor dudakları meme vermek imkansız oluyor.Bende biberonla veryrm günde iki kez felan bazen daha fazla htta.gogslerm çok yarayken öyle yaptm çok sukur hala emiyo reddetmeden ama nasl verysn ilk memeyi sonra biberonu verirsen sorn olmaz diye duymstm ben hep öyle yapyrm hatta biraz emzryrm sonra sagdgim.sütten veryrm biraz biberonla arkasından tekrar meme bide biberondan az az içmesini saglyrmyan tutarak
Ben 40. Gununde yaptirdim. Temiz cikti.Bir soru da ben soracağım arkadaşlar bebişler iki aylık olunca kalça çıkığı taraması yapılıyormuş rontgen çekiliyor diyorlar varmı aranızda yaptıran ve bebişlere röntgen zararlı değilmidir
Benimki açsa bile emmiyor sorun o kaşık ds sevmddij onda da ağlıyoruz.sadece bşbron isterim de isterim diyor sıpa.Birgün ben de bunu yazacak miyim acaba
Beninkinin kakalari size gelsin :)
Canım benimki de bunu yapıyor. Ben ki biberonla vermedim . AC olunca deli gibi saldırıyor onun dışında imkânı yok veremiyotum basıyor çığlığıkaşıkla verince içiyor ama :) benimki de kaşığı sevdi
Benimki açsa bile emmiyor sorun o kaşık ds sevmddij onda da ağlıyoruz.sadece bşbron isterim de isterim diyor sıpa.
Sirtina ve onune destek koy yan yatir. Kusarsada hemen atar disari ama sadece kafayi yana cevirmek tehlikeli.Bir gunun sorusu da benden. Bebısım 37 gunluk. Ben sımdıye dek onun odasındakı kanepede yattım. Esım yatakodasında yattı. Yatak odasıyla bebısın odası bıtısık aynı duvarı kullanıyorlar. Bızım yatak odasında ne besık ne daha ufagı olan sepet besık koyacak yer yok. Sımdı yatak odasına gecmek ıstıyorum artık, zaten esımle aramız kotu bır de ayrı yatınca daha da uzaklastık, kendısının de ısıne gelıyor sabah erken kalktıgı ıcın ben zırt pırt kalkınca uykusu kacarmıs. Telsız de var baya gık sesını bıle duyabılıyorum, sızce erken mı kendı odamda yatmak ıcın. Zaten emzır uyut basında bekle bıraz derken gece 2 saatı buluyor tekrar uyutmak. Tek korkum kusma vs olurda bogazına kacarsa dıye, sırt ustu yatırıyorum ama bası yan oluyor.
Canım biz de ayrı yatıyoruz ben yatak odasındayım eşim salonda yatıyor soylenmeye başladı artık belim sırtım ağrıyor diye ama horladığı için uyuyacağım bir iki saat uykuyu da uyuyamıyorum. Ama bence bebekler ayrı yatabilir bizimki gunduz odada hep tek yatıyor telsiz açık ama ondan biraz uzağa koyuyorum en ufak ses gelmiyor yani ağlarsa y da bağırısa geliyor. Kusar da boğulursa demişsin ama artık kafalarını rahat çeviriyorlar. Benim bebeğim çok kusan bir bebek buna rağmen kendi başedebiliyor. Hem kusmuktan boğulacak olsa Allah göstermesin çok ses çıkmaz daha sessiz olur diye düşünüyorum ses çıkarabilse zaten hava da alır. Bebeklrimşz Allah a emanet bence ayrı odada yatması çok sorun olmaz.Bir gunun sorusu da benden. Bebısım 37 gunluk. Ben sımdıye dek onun odasındakı kanepede yattım. Esım yatakodasında yattı. Yatak odasıyla bebısın odası bıtısık aynı duvarı kullanıyorlar. Bızım yatak odasında ne besık ne daha ufagı olan sepet besık koyacak yer yok. Sımdı yatak odasına gecmek ıstıyorum artık, zaten esımle aramız kotu bır de ayrı yatınca daha da uzaklastık, kendısının de ısıne gelıyor sabah erken kalktıgı ıcın ben zırt pırt kalkınca uykusu kacarmıs. Telsız de var baya gık sesını bıle duyabılıyorum, sızce erken mı kendı odamda yatmak ıcın. Zaten emzır uyut basında bekle bıraz derken gece 2 saatı buluyor tekrar uyutmak. Tek korkum kusma vs olurda bogazına kacarsa dıye, sırt ustu yatırıyorum ama bası yan oluyor.
Sabahtan gece yatana kadar ya ayagimda salliyorum ya da emziriyorum. Onun disinda kesinlikle durmuyor. Bir yere kipirdiyamiyorum.Hanımlar bebeklerinizi gündüz nasıl uyutuyorsunuz? Öğleden sonraları ben ayağımda sallıyorum ve indirdiğim Zaman uyanıyor. Yakında kayınvalide gelecek. Diyecek şimdi ayağa alıştırmışsın falan diye... Off Nasıl uyur ki bebişler
Canım kulak çubuğunu yağa batır hafifçe poposubu uyar içine sok ama çok hafif bizimki ancak böyle yapıyor kakasınıBizim ufaklik iki gundur kakasini yapmiyor.. alin benden bir problem sizlere kizlar.. ne yapmaliyim
Hadi ya smdi sen biberonlada az az emmeisini sağla yan tut biberonu yavaş yavaş gtsnİlk meme sonra biberon veriyorum.bşberondan sonra bir daha meme almıyor. Ben öyle az az akutma olayı yapmadım 60ccyş 2 dk içinde emiyordur saat tutmadım ama hemen bitiriyor sonra da kilitliyor dudakları meme vermek imkansız oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?