2016 Şubat Anneleri

kusura bakma canım ancak girebildim yeni okudum msjinı. ilk ay bayagi emiyordu 30 40 dk da. Şimdi mümkün değil o kadar emmiyor canım tas çatlasa 20 dk en çok gece 3 dk bile emdiği oluyor. yani büyüdükçe azaldı emme. istemediginde dili ile itiyor artık

Canim sonunda oyun halısı aldım:) hakikaten çok ilgisini çekti vurup oynuyor oyuncaklarla konuşuyor:) sen e bebekten mı almıştın ? maymun var falan demiştinde bende öyle bi şey aldım tesadüf:)

Canim sonunda oyun halısı aldım:) hakikaten çok ilgisini çekti vurup oynuyor oyuncaklarla konuşuyor:) sen e bebekten mı almıştın ? maymun var falan demiştinde bende öyle bi şey aldım tesadüf:)
Canım kaça aldın. Halı kalın mı

Güle güle kullansın canım. Bende almayı düşünüyorum ama kararsızım hangisini alacağımı
Sagol güzelim. bence görsel olarak biraz büyük oyuncakli olanları seç canım bebeklerin daha çok dikkatini çekiyor. senin takıldığın nokta ne güzelim

Canım yatarken de temizlenir. Ben dikçe daha çok çıktığını farkettim ondan dolayı hastayken öyle temizliyorum.
Kakadaki mukusun balgam olduğunu hiç dıymadım ben canım bilmiyorum.
Ablamınkide ağlarken morarıyordu. Bilmiyorum ondanmı sen yinede çok ağlatma canım. Allah yardımcın olsun.
Evet canım inş.
Ben ilk oğlanda almıştım canım. 6 sene önce ebebekten
Markası oyuncakları farketmez onlar sadece renkleri ile sesi ile ışıkları ile ilgileniyor

Doktor Doktor reflu dedi ilaç başladık pek bir işe yaramadı şu iki gündür çok daha kötü

Canım ne marka seninki gece modlu ışıklı filan?
Fisher prise'ın Disney serisinden ışık düğmesinde yanıp sönüyor gece modunda melodik ninniler gündüz modunda hayvan sesleri, neşeli melodiler vs var :)

Kv geldi niye torbalar yerde duruyomuş filan dedi eşim yine sinirlendi tabi.. Aha gidiyolar galiba, henüz bana bulaşmadılar

Mrh bizde 45 gunluguz ama sütüm az Mama veriyorum doymuyor sütumle süt artırma için yaptığınız özel bi şey varmı yada yediğiniz.kaç saatte bir besliyorsunuz bebeği.sütümü sürekli sağanak artirabilirmiyim yoksa bebek emsinmi sizce

Son düzenleme:
Slm arkadaşlar,uzun zaman takip edemedim biz de 2aylik olduk inek sütü alerjisiyle uğraştık, bir de idrar yolu enfeksiyonu olmustu oglusum,anca toparlayabildim

Slm arkadaşlar,uzun zaman takip edemedim biz de 2aylik olduk inek sütü alerjisiyle uğraştık, bir de idrar yolu enfeksiyonu olmustu oglusum,anca toparlayabildim

Canım geçmiş olsun. Alerji nasıl ortaya çıktı? Nasıl anladın ?

Benim oğlum da idrar yolu enfeksiyonu oldu hatta pipin sisti antibiyotik kullanıyoruz

Oğlumu yikadik bugün antibiyotik kullaniyor uc gundur ve saatlerdir uyuyor 5 saati geçti sanırım. Arada emzirdim. Altını aldim . bakıp gülüp maşallah uykuya daldı gece uyumazsa Yandık :)

Oğlumu yikadik bugün antibiyotik kullaniyor uc gundur ve saatlerdir uyuyor 5 saati geçti sanırım. Arada emzirdim. Altını aldim . bakıp gülüp maşallah uykuya daldı gece uyumazsa Yandık :)
Çok geçmiş olsun canım niye idrar yolu enfeksiyonu olmuşki ben çok tırsıyorum korkuyorum böyle şeylerden ya çok sık altını değiştiriyorum bu sebepten

Masıl yani inek sütü alerjisi, sen içtiğin içinmi bebeğe geçip alerji yapmış?

Hayırlı olsun canım gule gule kullanin :)

Yenidogan aparati küp gibi poposunu oraya oturtuyorsun bence havluyu ya da kucuk battaniyeyi o hale getirip kullanabilirsin zaten 3. Ayda gerek kalmiyor :)
Ben bugun ılk defa dısarı cıktım, aparatı takınca o kup gıbı sey yamuluyo ama elle duzeltıyorum en son, bır de sırt kısmını sankı duzgun yapamadım agrı yapacak gıbı duruyor, burnunu da sureklı kontrol ettım kapanıyormu dıye bebısın

Nasılsınız kızlar bebişler nasıl? Birkaç gündür hiç bakamıyorum benim kızım artık gündüzleri maksimum yarım saat uyuyup uyanıyor ve çok huysuz düzen değiştiriyor diyor annemler ama bende takat denen şey kalmadı artık haftaya aşıda var valla korkuyorum şimdiden nasıl atlatıcaz diye gündüz o yatınca vur kafayı yat edemezler mi birde deli oluyorum

Masıl yani inek sütü alerjisi, sen içtiğin içinmi bebeğe geçip alerji yapmış?
Oglumda inek sütü alerjisi çıktı, ben de ilk kez duymustum anne sütü aldığı için benim dikkat etmem gerekiyormus,inek sütü yoğurdu vb yememem icmemem gerekiyor, zor bir durum

Çok geçmiş olsun canım niye idrar yolu enfeksiyonu olmuşki ben çok tırsıyorum korkuyorum böyle şeylerden ya çok sık altını değiştiriyorum bu sebepten

Ben de öyle canım. Ki devamlı kaka yaptığı için degistiriyordum. O gün çok huysuzdu ki maşallah oğlum da Uzay gibi sakin bir bebek çoğunlukla. Her yolu denedim ama sakinlesmedi. Ben de pipiyi ileri geri yapıp beyaz kireç gibi şeyler vardı onları temizledim. Erkek kardeşim sıkıntı yaşamıştı o aklıma geldi. Temizlenmedigi icin kireç olmuştu. Doktor temizle demişti anneme. Ama doktorlar yayın diyor simdi de . temizleyince gece bir şey yoktu. Öğlene doğru kizardi aksama sisti acilen gittik hemen sonra sabah doktora. Şimdi iyi şükür. Ben bu yüzden olduğunu dusundugum için sormadim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…