Bence de öyle, hatta bende bunu belirttim.Ek olarak yanlis bilinen birseyi düzeltmek istiyorum engin tecrubelerime dayanarak.. Süt sağmak sütü kesmez emzirdiğin sürece. Her iki saatte bir emzirirsen zaten süt üretimi çoğalıyor.. Benim sütüm azalacağına çoğaldı bu en güzel kanıtıdır sanırım :)
Bizimki bazen duruyor. Gaz sancısı varsa durmuyor. Seninkisi de gaz sancısı mı?Kızlar uyanıkken ağlamadan duruyor mu bebekleriniz? Başım ağrıyor çok fena artık.minoset var ama plus.bişey olur mu ki içsem ya
He minoset plus içeriğinde düşük dozda bir madde vardı o yüzden kategorisi bir kademe farklıydı. Ama o kademeyi ihitsyç durumhnda kullandırkylrlsrmış.Kızlar uyanıkken ağlamadan duruyor mu bebekleriniz? Başım ağrıyor çok fena artık.minoset var ama plus.bişey olur mu ki içsem ya
Iyi geceler bende mart annesi olmayı beklerken Şubat annesi oldum. 45 günlük bir kizim var. Gündüz uyaninca nasıl oyaliyorsunuz? Uyanık kalma suresi ne kadar olmalı ortalama? Gündüz emiyor 1saat icinde uyutmazsam ciyak ciyak ağlıyor kızım. Ama gece 10da 10.30 bi uyaniyor bur daha uyut uyutabilirsen.... geceyi gündüzü mü ayırt edemiyor yoksa bi sıkıntısı mı var çözemiyoruz eşimle siz de düzen nasıl genel olarak? Gündüz uyutmayip oyalayim mı yoksa kolik mi bebeğim? Ne dersinizKızlar uyanıkken ağlamadan duruyor mu bebekleriniz? Başım ağrıyor çok fena artık.minoset var ama plus.bişey olur mu ki içsem ya
cnm 45 gunluk bebege uyku egitimi vermen zor bence.Iyi geceler bende mart annesi olmayı beklerken Şubat annesi oldum. 45 günlük bir kizim var. Gündüz uyaninca nasıl oyaliyorsunuz? Uyanık kalma suresi ne kadar olmalı ortalama? Gündüz emiyor 1saat icinde uyutmazsam ciyak ciyak ağlıyor kızım. Ama gece 10da 10.30 bi uyaniyor bur daha uyut uyutabilirsen.... geceyi gündüzü mü ayırt edemiyor yoksa bi sıkıntısı mı var çözemiyoruz eşimle siz de düzen nasıl genel olarak? Gündüz uyutmayip oyalayim mı yoksa kolik mi bebeğim? Ne dersiniz
Alerji nasil ortaya cikti canimSlm arkadaşlar,uzun zaman takip edemedim biz de 2aylik olduk inek sütü alerjisiyle uğraştık, bir de idrar yolu enfeksiyonu olmustu oglusum,anca toparlayabildim
Gündüz TV açık sesli odada uyuyor gece yatak odasında yanımızda eskiden gündüz de gecede uyuduğu zaman 2 saat uyurdu en az ama buara bizimde düzen bozuldu 55 günlük şuan annemlere göre artık kendisi belirlicekmiş uyku süresini bekliyip görücem küçük hanım nasıl bi düzen oluşturacakIyi geceler bende mart annesi olmayı beklerken Şubat annesi oldum. 45 günlük bir kizim var. Gündüz uyaninca nasıl oyaliyorsunuz? Uyanık kalma suresi ne kadar olmalı ortalama? Gündüz emiyor 1saat icinde uyutmazsam ciyak ciyak ağlıyor kızım. Ama gece 10da 10.30 bi uyaniyor bur daha uyut uyutabilirsen.... geceyi gündüzü mü ayırt edemiyor yoksa bi sıkıntısı mı var çözemiyoruz eşimle siz de düzen nasıl genel olarak? Gündüz uyutmayip oyalayim mı yoksa kolik mi bebeğim? Ne dersiniz
Benimki maksimum 5 dk bakınıyor uyanıkken canım ondada ben çıngırak falan sallıyorum yada konuşuyorum çok çabuk sıkılıp ağlıyor oyun halısı alcam bende buradaki arkadaşlar işe yarıyor demiş umarım bizde de öyle olur yoksa ben yavaştan bu hali alcamKızlar uyanıkken ağlamadan duruyor mu bebekleriniz? Başım ağrıyor çok fena artık.minoset var ama plus.bişey olur mu ki içsem ya
O kendi düzenini kurdu gibi bişey aslında.ilk 3 ayda çok düzenli olamıyor uykular gazdan dolayı.fakat işte genel tablo olarak 9-11 ,12:30-14:30,16:00-18:30 ,19:30-21:00,23:00-02:30,03:30-05:30 gibi yani her zaman değil ama uyku aralıkları bu genelde.uyanıkk olduğunda düzgün durmuyor işte sorun orda..yalancı meme de almadı.o aralıklarda emzirme süremi uzatmak zorunda kalıyorum.sağa sola bakınıp yerinde yatan bir çocuk değil yani.bizimki hem bakınıyor hem ağlıyor:) sorunu gazdır canım.ondan ağlıyordur seninki de...ben bu iki gündür çok gazlıyım bebek de mahvoldu.gece kalkınca terli sırtıma birşey giymeye vaktim olmuyor ondan.bebeğe yatmadan rezene ve anason çayından 3 çay kaşığı verdim o yüzden bir nebze daha iyi.Iyi geceler bende mart annesi olmayı beklerken Şubat annesi oldum. 45 günlük bir kizim var. Gündüz uyaninca nasıl oyaliyorsunuz? Uyanık kalma suresi ne kadar olmalı ortalama? Gündüz emiyor 1saat icinde uyutmazsam ciyak ciyak ağlıyor kızım. Ama gece 10da 10.30 bi uyaniyor bur daha uyut uyutabilirsen.... geceyi gündüzü mü ayırt edemiyor yoksa bi sıkıntısı mı var çözemiyoruz eşimle siz de düzen nasıl genel olarak? Gündüz uyutmayip oyalayim mı yoksa kolik mi bebeğim? Ne dersiniz
He minoset plus içeriğinde düşük dozda bir madde vardı o yüzden kategorisi bir kademe farklıydı. Ama o kademeyi ihitsyç durumhnda kullandırkylrlsrmış.
Ben bi kere gebelikte kullanmıştım, vicdan yapmış olsam dayanamamıştım.
Gebelikte hiç ilaç almadım,migren ataklarımı 2 gün çektim,istifra dalan çok kötüydü.şimdi bebek bakımı da var ya dayanamam.hamileyken yatıyordum yine de tabii...içtim napim amaaaan...zaten bunaldım vallahi billahi ya..ne zormuş bu işler...He minoset plus içeriğinde düşük dozda bir madde vardı o yüzden kategorisi bir kademe farklıydı. Ama o kademeyi ihitsyç durumhnda kullandırkylrlsrmış.
Ben bi kere gebelikte kullanmıştım, vicdan yapmış olsam dayanamamıştım.
Gaz olmasa duracak..gülücükler atıyor bazen...gaz varsa ki hep var,ağlıyor sürekli..mütemadiyen...başımı ağrıtana kadar...uzun yani :)Bizimki bazen duruyor. Gaz sancısı varsa durmuyor. Seninkisi de gaz sancısı mı?
Neymiş ben üşütüyormuşım çocuğu ondan gazı oluyormuş.
Sarıp sarmaladılar ama gene Yoook.
bi iki kat daaha sarılsa gene gazı var gene sancılanıp ağlıyor.
Ciyak ciyak olmasa da acı çeker gibi ağlama. bizde uzun sürmüyor ama
Szde de öyle mi?
Oğlunun kakasinda çok mukus vardıbasirsaklarindan çok ses geliyordu zaten
Alerjik mi ki? Kaka için test yapıldı ama alerji için ayrı test mi yapılıyor ?
Tatlım mukus ne?Oğlunun kakasinda çok mukus vardıbasirsaklarindan çok ses geliyordu zaten
Alerjik mi ki? Kaka için test yapıldı ama alerji için ayrı test mi yapılıyor ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?