2016 Şubat Anneleri

Canim ben acil e gitmistim. Randevu falan ugrasacak durumda degildim. eger atesin yoksa bol bol emzirmeye devam et ve doktora git hemen. Apse yaparsa cok zor olur.

Ben apsenin kiyisindan kurtardim.aglaya aglaya emzirdim gogsum kipkirmizi ve sismisti. Doktor bile apse olmamasina sasirdi, 2 gunun sonunda 39.5 derece atesi dusuremedigim icin doktora gittim. Ihmal.etme masajla gecmediyse ve kizariklik varsa hemen git.

Kizlar bu kangurular 0-6ay diyor ama oturur pozisyon olmuyor mi? Kullananiniz var mi?

Olabilir canım sevinirim yardımcı olursan
Tiny Love
Tiny Love Gym Maymun Adası benim aldıgim bu canim e bebekten bakabilirsin. kalın değil açıkçası halısı oyuncaklarıda büyüklu küçüklü. maymunun boyutu iyi büyük. en çok bebeğimin dikkatini Cingirak çekti açıkçası.

bebisler ikinci ayda ilk ay aldiklari kadar mi kilo aliyor? 2aylik bebisi olanlar.ne kadar uzadi be kilosu arrti bebeginizin ?

Acılde ne yapacaklarkı canım gece doktor olmuyor. Sabaha kadar ıdare etmem lazım sabah zaten bebıs ıcın gıdıcez. Emzırıp sagıcam , dus aldım bebısı uyandırcam sımdı, 1 tane ates dusurucu ıctım sımdı ates yok ama halsızlık bas agrısı ve kas agrısı var.

Bebegim neredeyse her emme sonrasi cikartmaya basladi son 1 haftadir. Reflusu falan mi oldu acaba ? belirtisi nedir ki reflunun

Canim bisey yapmicak zaten. Acilde cwrrahi mudahale kismina aldilar oradaki doktor bakti bana. Gogsunu kontrol.ediyor bezelerini apse var mi diye. Antibiyotik yaziyor. Benim apse olusmak uzereydi igne vermisti

Igne cok rahatlatti artik atesten kasilip titreme krizine giriyordum. 6igne kullandim sonrasinda da igneler bitinve icmem icin antibiyotik verdi 5gunde onu kullandim.

Ama atesin yoksa belki emzirerek atlatirsin. Ben 2 gun sadece o gogsumu emzirdim ve surekli sagdim ama.bir turlu ates gecmemisti ve hala kipkirmizi sertti. Dokununca vok aci veriyordu

Canım pompa ile sağ sert ise bebek emmez bende mastit oldum antibiyotik kullandım

Bebek gorme sezonu acildi oysaki mevlut yapmistim herkes tekrar gelmek istiyo nedense bende hic misafir modunda degilimmm
Seninki de iyiymiş. Bana da yarın gelecekler :/
Eşim ctesi mevlüt yapıcaz o gün gelin demiş (edepsizlik ama demeseydi öldürrdüm onu ) tabi ikna olmamışlar
Gelenlere napıyorsunuz? İkram vs???
Lohusa serbeti vardı dolapta bozulmuştur dimi o 25günlük :/
Benımkı resımdekı gıbı cok dık, kırmızı puuduk bı battanıye koydum nasıl olmus?
Bence olmuş. Bizimki de cuma günü kafası sığıyordu akşam kydum bir tuhaf durdu. Sanki kafası sığmıyor gibi. Biraz inceliyim belki destek minderi kaldırıp battaniye koyarım bende

Su çiçeğini arkadaşım 30 unda çok agir geçirdi daha yeni canım
Uuuppss

firkan senin ablan baskı yapıyordu değil mi?
İsim yazar mı acaba? İg deki ismini alabilir miyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…