Mücadele ediyorum ama çok ağlayınca sabrım kalmıyo artıkBen bir hafta verdim mama günde üçer kez baktım benim kız hemen alıştı bıraktım biberonu emzirme kampı yaptım iki gün şimdi daha iyi emiyor
Arkadaslar bu mastıt ıcın kadın doguma mı gotmek lazım yoksa jınekologa mı? Yarın bebısın sunnet kontrolu var, onunkı bıtınce bende kımse bosluk varsa muayne olcam, gogsum cok sıstı kızardı, evde tekım sabahtan berı uyutmaya calıstıgımdan dusa gırememıstım az once dusa gırdım su tuttum masaj yaptım ama masajla olacak gıbı degıl. Sanırım antıbıyotık kullanacak duruma gelmıs. Bebıs emıyor da neden oldu anlamadım
Tiny LoveOlabilir canım sevinirim yardımcı olursan
3 damla canım her sabahD bitamini damlasini ne kadar kullaniyorsunuz? Yani kac damla ?
3 damla canım her sabah
Acılde ne yapacaklarkı canım gece doktor olmuyor. Sabaha kadar ıdare etmem lazım sabah zaten bebıs ıcın gıdıcez. Emzırıp sagıcam , dus aldım bebısı uyandırcam sımdı, 1 tane ates dusurucu ıctım sımdı ates yok ama halsızlık bas agrısı ve kas agrısı var.Canim ben acil e gitmistim. Randevu falan ugrasacak durumda degildim. eger atesin yoksa bol bol emzirmeye devam et ve doktora git hemen. Apse yaparsa cok zor olur.
Ben apsenin kiyisindan kurtardim.aglaya aglaya emzirdim gogsum kipkirmizi ve sismisti. Doktor bile apse olmamasina sasirdi, 2 gunun sonunda 39.5 derece atesi dusuremedigim icin doktora gittim. Ihmal.etme masajla gecmediyse ve kizariklik varsa hemen git.
PlaygroOlabilir canım sevinirim yardımcı olursan
Acılde ne yapacaklarkı canım gece doktor olmuyor. Sabaha kadar ıdare etmem lazım sabah zaten bebıs ıcın gıdıcez. Emzırıp sagıcam , dus aldım bebısı uyandırcam sımdı, 1 tane ates dusurucu ıctım sımdı ates yok ama halsızlık bas agrısı ve kas agrısı var.
Ama atesin yoksa belki emzirerek atlatirsin. Ben 2 gun sadece o gogsumu emzirdim ve surekli sagdim ama.bir turlu ates gecmemisti ve hala kipkirmizi sertti. Dokununca vok aci veriyorduAcılde ne yapacaklarkı canım gece doktor olmuyor. Sabaha kadar ıdare etmem lazım sabah zaten bebıs ıcın gıdıcez. Emzırıp sagıcam , dus aldım bebısı uyandırcam sımdı, 1 tane ates dusurucu ıctım sımdı ates yok ama halsızlık bas agrısı ve kas agrısı var.
Canım pompa ile sağ sert ise bebek emmez bende mastit oldum antibiyotik kullandımArkadaslar bu mastıt ıcın kadın doguma mı gotmek lazım yoksa jınekologa mı? Yarın bebısın sunnet kontrolu var, onunkı bıtınce bende kımse bosluk varsa muayne olcam, gogsum cok sıstı kızardı, evde tekım sabahtan berı uyutmaya calıstıgımdan dusa gırememıstım az once dusa gırdım su tuttum masaj yaptım ama masajla olacak gıbı degıl. Sanırım antıbıyotık kullanacak duruma gelmıs. Bebıs emıyor da neden oldu anlamadım
Canim mağazada gördüklerimı nette bulamadım tek tek baktım sadece Yolladıklarimin ikisi vardı. bi kaç tanede ufak olanlardan gördüm yani oyuncakları epey küçük onların.Olabilir canım sevinirim yardımcı olursan
Tamam cnm bakayımTiny Love
Tiny Love Gym Maymun Adası benim aldıgim bu canim e bebekten bakabilirsin. kalın değil açıkçası halısı oyuncaklarıda büyüklu küçüklü. maymunun boyutu iyi büyük. en çok bebeğimin dikkatini Cingirak çekti açıkçası.
inan bilmiyorum canım ayin 12 sinde doktora gidecem istersen sorarım canım. ne zamana kadar kullan dedi doktor ?Saglik ocaginda once 3 sonra 5 damla.demisti doktorda ben de bazen 3 bazen 5 veriyorum. 5 versem cok mu acaba neden oyle dedi ki :s
Benimki bu ay sadece 100 gr aldi maalesef bi yesil kaka bitirdi oglumu 61 cm oldu ama kg alamadibebisler ikinci ayda ilk ay aldiklari kadar mi kilo aliyor? 2aylik bebisi olanlar.ne kadar uzadi be kilosu arrti bebeginizin ?
Seninki de iyiymiş. Bana da yarın gelecekler :/Bebek gorme sezonu acildi oysaki mevlut yapmistim herkes tekrar gelmek istiyo nedense bende hic misafir modunda degilimmm
Bence olmuş. Bizimki de cuma günü kafası sığıyordu akşam kydum bir tuhaf durdu. Sanki kafası sığmıyor gibi. Biraz inceliyim belki destek minderi kaldırıp battaniye koyarım bendeBenımkı resımdekı gıbı cok dık, kırmızı puuduk bı battanıye koydum nasıl olmus?
UuuppssSu çiçeğini arkadaşım 30 unda çok agir geçirdi daha yeni canım
Seninki de iyiymiş. Bana da yarın gelecekler :/
Eşim ctesi mevlüt yapıcaz o gün gelin demiş (edepsizlik ama demeseydi öldürrdüm onu) tabi ikna olmamışlar
Gelenlere napıyorsunuz? İkram vs???
Lohusa serbeti vardı dolapta bozulmuştur dimi o 25günlük :/
Bence olmuş. Bizimki de cuma günü kafası sığıyordu akşam kydum bir tuhaf durdu. Sanki kafası sığmıyor gibi. Biraz inceliyim belki destek minderi kaldırıp battaniye koyarım bende
Uuuppss
firkan senin ablan baskı yapıyordu değil mi?
İsim yazar mı acaba? İg deki ismini alabilir miyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?