2016 Şubat Anneleri

Ben kiymali pide yaprak sarma tuzlu kurabiye patates salatasi ve baklava ikram ettim ayran cay vs iste ama herkes bebek gormeyede ayri geliriz dediler sinir bozucu 3 cocuk ustunede misafirler eklennce yoruluyorum musafirlwrim yeni gitti ve inanin basim catliyo mutfak cokecek durum vahimm

Nasıl ya o zaman şimdi neden gelmisler ki bebek burada bakin deseydin

cnm bisey sorcam sana
simdi bu rota asisini 2. ay asilariyla ayni gun vuruyorlar mi
yoksa baska gun mu vurulmasi gerekiyor?
kiyamam
cok gecmis olsun
drunu ara istersen cnm
D bitamini damlasini ne kadar kullaniyorsunuz? Yani kac damla ?
dr baska sekilde onemedikce her gun 3 damla 1 yasina girene kadar

Arkadaslar kakada 5. 6 lokosit cikti bilgisibolan varsa yorumlayabilir mi

C cnstly anlattiklarini bizzat yasamis biriyim.kixim 6 gun yogunbakimda kaldi.bronsit olmus nefes alamadigi icin emmiyor uyuklutordu gik demiyordu.gozleri sararmis benzi solmustu.ihmale gelmez ki biz bu duruma hergun gelip dr sirtini dinlerken dustuk tekrar kontrole gotur evde olmaz antibiyotiksiz gecmez .bize ilk 5 gun sadece buhar verdiler hastanede yattik ama enfeksiyon cigere inmis nefesi zor aliyordu .6 gunde kuvezde kaldi

evdekiler kv ve esim zaten sagma diyo sagacak sutum yokda hic olmazsa gunduz her emmeden sonra cikan 10 20 cc yi biriktireyim aksama bi 50 olsa gene onu tutar diye dusundum.ama kiziyolar..birde burda yanlis anlamayin sizler benim sutum cok artti cogaldi dedikce uzüluyorum kafama takiyorum.

O sut yapiyo bu süt yapiyo deniyor herseyi yiyorum 1 saat gecmiyo agzim bos kalmiyor ictigim caylar sular cabasi..ama aksam olunca memeler hepten sonuyor .kizim hep emmek istiyor az geliyor. Ozamanda sinirleniyo..mecbur demin mama verdim ;(((insallah 6 ay emziririm ..oglum 26 ay emdi onda boyle degildi .birn once bu ruh halinden kurtulmaliyim..yemekle icmekle alakali degil bu süt olayi

Kızlar eve geldik yemeğimizi yedik kv ve kp hiç konuşmadılar sofrada sonrada kp eşime biz cumartesine bilet alıyoruz gidiyoruz dedi, eşimde siz bilirsiniz dedi.. Kurtuluyoruz sanırım, yaşlılarla uğraşmak çok zor yaw

Bu sarkma olayını söylemen çok iyi oldu canım benim kürek kemiklerim felaket ağrıyor zaten bebeğim sadece kucağımda uyuyor öyle yatağa koyup pışpışlamayla yada sallamayla uyumuyor oyüzden sırtımdan çıtır çıtır ses geliyor artık birde kanguruyu araştırayım bakalım

Son düzenleme:
Ben kabullendim oluruna bıraktım artık ne kadar varsa o kadar yediklerimden kilo aldım valla haftaya perşembe kontrol var bakalım kg hakkında ne dicek doktor mama takviye derse vericem direnmekten yoruldum herkes inatla mama ver diyor eşime de dedim önümüzdeki kontrole kadar mama deme eğer yeterli kg almadıysa sen söylemeden ben vermeye başlıcam diye uğraştıkça ve kafaya taktıkca hiç olmuyor bu iş sadece akşamları veriyormuşsun sende bu kadar üzme kendini ya hiç emziremeseydik birde bu yönden bak mecbur olduğun için takviye yapıyorsun canım keyfi değil ki

Bu menü mevlüt içindi dimi. Bebek görmeye gelenlere napıyırsunuz demek istedim.
Ben yarın gelecek misafirlere
patates salatası
Börek
Çikolats soslu kek (ekstra tatlı yapmmak için soslu yapayım bari dedim)
Yapmayı planlıyorum. Tabi oğlum uslu durursa:)
Hazır uyumuşken marulları yıkadım şimdiden börekte buzlukta.
Hem temizlik hem çocuk hem ikramlık İnşallah becerebilirim :)

Canim bende ayni durumdayim ne yazikki sen yine emzirdikten sonra 15-20 cc cikariyormussun ne yazikki her emzirmede ikisinide veriyorum sonra sagiyorum en fazla 2-3 damla cikiyor neler yedim neler ictim emzirme kamplari yaptim ki bu kamplarda sakin bebegimi viz viz aglayan bebege cevirdim ama olmuyor gunde 2-3 defa 60 cc mama veriyorum süt olayi yüzünden eşimle de aram açıldı her mama verdigimde agladigim icin esim cok kızıyor ama napim benki bebegimi en dogal sekilde buyutmek icin sezeyan diyen doktora yalvardim ve normal dogurdum ama iste su süt olayı tamamen psikoljimi bozdu sagma makinemi bile sakladı esim burdaki su kadar sütüm çıktı dedikleri zaman bende çok üzülüyorum bu gidişle telefonda gidecek elimden ayyy cok yazdim hakkini helal et ama çok dertliyim coookkkk

Arkadaslar kakada 5. 6 lokosit cikti bilgisibolan varsa yorumlayabilir mi
Bakteri var demek. Büyük ihtimalle doktor antibiyotik önerecektir.

Süt yedikçe olmuyor bence de. Ama emzirdikçe oluyor diye düşünüyorum. Birde sağma işlemini öne alsan? Biraz sağıp sonra emzirsen? Bebeğin emmesi daha güçlü olacağı için pompadan daha güçlü öekiş yapar süt ihtiyacı olduğunun sinyali gider belki. Bir iki gün böyle denesen?
Mama vermek de çok kötü birşey değil canım ya. Sıkıntı etme bu konuyu. En azından etrafındakiler mama vermen konusunda destekçi

Ya nasıl geldiniz bu duruma anlamadım. Çok hızlı mı gelişti yoksa sen hiç serzenişte bulunmadım ama son iki üç gündür tak etmişti?
E sen işe de gidiyorsun nolacak?
Bak şimdi derdi beni aldı vallahi

Canım o zaman her halükarda zorlanacaksın tabii ama videosunu izlersen momfortbaby Kürek kemiklerimin üstünden ikisinin de üstüne eşit ağırlık veriyor gibi kemeri öyle görünüyor.o zmn slingi sakın alma.arka Çapraz Kürek kemiklernin üstünden omuza bağlanıyor.sen aslında böyle bir şikayetin varsa bence bebişi kucakta değil arabasında taşısan daha iyi değil mi? Sırtın dinlenir.

Teşekkür ederim canım cevabın için☺ aynen böyle devam o zaman gündüz ablasıyla oyun oynuyoruz zaten bütün gün sesli ortamda uyuyor. Gecede ışıkları kapatıyorum olursa sadece kısık seste müzik oluyor onu da azaltayim inş zamanla duzelir bakalim. Buyuk kizim gece gunduz uyumazdi kucuk simdi gunduz uyuyunca bocaladim bir yerde ha5a mi yapıyorum acaba diye ama en azından gündüz uyuyor buna şükür Inşallah kisa zamanda güzel bir düzen kurarlar diyelim o zaman bizleri yormadan
Deneyeceğiz dedigin gibi hakkımızda hayırlısı inş... bende sabırsız davranıyorum heralde biraz
mı yapılıyyor yanı uc defa mı ıgne sokacaklar yoksa ucunu karıstırıp tek defa da mı vuracaklar
eger tek defa da oluyosa sıkıntı yok ama uc defa aynı anda ıgne sokmak acıtmaz mı ay ben bıle korkuyorum asıdan DD[/QUOTE] üçü ayri ayri canım biri ağızdan ikisi bacaktan ağır geliyor kuzucuklara ama keşke bölseler hafta hafta fln...

Huggies kullananlar arkadaşlar tek çeşitmi var iki çeşitmi eşime denemek için aldırdım dün dokusu prima gibi burda görmüştüm kabarcıklı bir dokusu vardı eşim kızlar için olandan almış farklı da var acaba

Birde arkadaşlar bebişleri nasıl yatırıyorsunuz ben iki kat giydiriyorum üzerine de peluş battaniyeler var ya yetişkinler için de oluyor hani onların bebek için olanlarından sanki kalın gibi geliyor ev sıcaklığı 24-25 derece bana sıcak geliyorda ona fa geliyormudur bir türlü karar veremedim bazen gece ince örtü örtüyorum sonra üşür diye alıyorum

Oyun halimiz geldi hemen yatırıp denedm ilgisini çekti 20 30 dk oynadı snra huysuzlsndi bgn aşı oldgmz için huysuzlugu üzernde bakalm sevcek mi küçük bey
güle güle kullanın canım nettenmi aldın hangisinden ve hangi siteden aldın bende alacağım karar veremedim bir türlü memnunmusun iyi mi

Canım fön makinesi veya elektrik süpürgesi aç durursa kolik oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…