2016 Şubat Anneleri

ahh ahh
aylar gecti ama su sutumuzu bebegimize yetirecek kadar arttiramadik
hala icim ciz ediyor ama olmuyor. bira mayasi hapi bile kullaniyorum ama arttigini hissetmiyorum. yarin sagicam bakalim ne kadar cikacak. en son iki gogusten 40cc cikmisti.

sutu bol olan arkadaslara cok seviniyorum. bizim gibi mama vermek zorunda kalmiyorlar, o yetersiz anne psikolojisini yasamiyorlar.

ama ne kadar sevinsem de icim buruluyor.

bskn arkadasima degil. cunku gecenki yazisi oyle hosuma gitti ki. cok ince dusunmus arkadasim, yaziyi yazarken bile sutu az olanlari incitmemek icin yazmadim bu zamana kadar sutumun 180cc oldugunu demisti. bunu demesi bile mutlu etti beni:)

ama keryneia arkadasim biraz fazla ballandirarak yaziyor sutunun bollugunu.
yanlis anlasilmasin, inanin cok seviniyorum sutu yetenlere ama sutu yetmeyenlerin kalbini incitiyor bu tarz ballandirmalar istemeden.
en azindan benim...

Kizlar bugun kizim 2 aylik kardesine cips yedirmis ttezgahin ustunde cips vardi bende mutfakta yemek yapiyorum kizim aldi yemek icin sonra bi baktim icerden ses geliyor sen kirip cocugun agzina ver iki parca zar zor cikardim ama korktumda

Ben de gunde iki defa sagiyorum. Kirkar cc ancak cikiyor. Ne denedimse artmadi. Kabullendim artik. Mamayla buyuyor kizim Canlari sagolsun uzmeyin kendinizi

Canım emzrmeden önce sagsan bebek daha iyi cekiyo pompadan ben bazen öyle yapyrm doymadığını anlarsan sağdığını verirsin

Canım çok özeniyorum da öyle gezenlere bi tanesini alıp denerim bi iki hevesimi alırım olmadı

Canım emzrmeden önce sagsan bebek daha iyi cekiyo pompadan ben bazen öyle yapyrm doymadığını anlarsan sağdığını verirsin
Emzirmeden önce ne kadar yani kaç dk sağıyorsun canım bebişe ne kadar kalacağını nerden bilcez benim göğüsler mesela iki üç çekişte yumuşamaya başlıyor pompada nasıl olur bilemiyorum hiç

Emzirmeden önce ne kadar yani kaç dk sağıyorsun canım bebişe ne kadar kalacağını nerden bilcez benim göğüsler mesela iki üç çekişte yumuşamaya başlıyor pompada nasıl olur bilemiyorum hiç
Canm 10 dkya yakın sagyrm ilk 10 dk hızlı hızlı geliyo çünkü bebisi uyandrmadan yarim saat önce feln yapyrm hem biraz doluyo yine yetiyoda bırakana kadsr emzryrm

Canım dr serum fizyolojik değildir dedi en azından bizimki için geçmeyen dirençli ekzama tarzı pişik artı sık kaka ve mukus büyük ihtimalle allerji dedi sabahtan hastaneye gidicez
İnşallah bi sorun çıkmaz canım bizimki hala devam ediyor bugün balgam gibi parçalarda vardı pişik yok ama bizde sık kaka yapıyoruz Bnde gidecem doktora.iyi haberlerini bekliyorum inşallah

Kardeşim yapıyor canım ig adı cocukcafikirler
cnm bisey sorcam sana
simdi bu rota asisini 2. ay asilariyla ayni gun vuruyorlar mi
yoksa baska gun mu vurulmasi gerekiyor?

kiyamam
cok gecmis olsun
drunu ara istersen cnm

dr baska sekilde onemedikce her gun 3 damla 1 yasina girene kadar
Rotavirüsünü saglık ocagı yapmıyor canım. Ayrıca 3 aşı birden olacak rota virüsünüde o gün yaptırma bence yavrucuğa ağır gelmesin sen saglık ocagına gittiğinde yinede sorarsın canım.
Ben nazara çok inanırım canım o yüzden bende söyleme taraftarı degilim hem süt hemde nekadar uyku uyuduğu...
İlkinde hem sütüm gitmişti hemde uykuları şaşmaya başlamıştı. O yüzden bu sefer ne süt hakkında nede hergünkü uyku saatleri hakkında birşey demeye korkuyorum.
Sütün için herşeyi yaptın başka yapacak birşey yok canım. Bebeginin nasibi bu kadarmış. Ya hiç sütün olmasaydı o zaman annesütünün faydasından hiiç alamayacaktı. En azından faydasını alıyor

İnşallah bi sorun çıkmaz canım bizimki hala devam ediyor bugün balgam gibi parçalarda vardı pişik yok ama bizde sık kaka yapıyoruz Bnde gidecem doktora.iyi haberlerini bekliyorum inşallah

Bizim mukus bugün duzeldi. Ama sulu biraz kaka.mukus Tavuk yemistim ondan mi oldu diyorum. ya da sut ürünleri inşallah alerji değildir Okean

Bizim mukus bugün duzeldi. Ama sulu biraz kaka.mukus Tavuk yemistim ondan mi oldu diyorum. ya da sut ürünleri inşallah alerji değildir Okean
Süt ürünlerine alerjisi olsa ilk günden yapmaz mı Can'ım ben hep ayran içtim yoğurt peynir yedim.bizimkininde kakası sulu üşütmeden falan olabilir mi oğlum birkaç gün çok terli uyanmıştı.bide ağzında tükürük biriktiriyor herşeyde doktora gitmek istemiyorum bir sürü tahlil istiyorlar önce bir sağlıkocağına götüreceğim

Gece oğlum durmadı yine akşam 7 den gece nerdeyse 4 e kadar ne yaptimsa uyumadi salladim pışpışladım yok uyumadi gazını herzaman zorda olsa azda olsa çıkarırdı yine biraz çıkardı ama yetmedi galiba 2 çay kaşığı kimyon suyundan verdim biraz faydası oldu ama yine uyumadi emerken uyuyo besigine bıraktığım an basiyor çığlığı sonra belki faydası olur diye kolik bebekler için rahatlatıcı sesleri açtım sustu kapatinca yine ağladı çok şaşırdım oğlum kolik mi şimdi sizce yani

Bakıcı ayarlıcaz canım.. Ya bir kaç olay olmuştu ama eşimle tartıştılar ben hiç bulaşmadım.. Sorun aslında gezmeyi çok seven iki insanın şuan eve tıkanmış olması artı haftasonları temizliğe karışmaması kaldıki onlar olmasa ev bu kadar kirlenmeyecek.. Çok uzun gitmezdi bu iş, ya bugün ya yarın gidiceklerdi zaten.. Hani vazgeçseler, zaten biz çok sabretmezdik.. Kv anneanneye devamlı çemkiriyor o beni üzüyodu, ben bebeğimi böyle negatif bir ortamda büyütemem zaten.. Şimdi oğlu haklı halde karşı çıkıyor diye bozuluyor, ama önce bir kendine bakıcaksın.. Etme bulma dünyası işte kardeş :))

4 moms bende var. İlk başlarda asla yatıramadım. Ağlıyordu hemen. Ama ben ısrarla sürekli ona koydum. Şimdilerde daha uzun süre duruyor bazen de uykuya dalıyor kendi kendine. Eğer uykuya daldıysa titreşimini kapatmıyorum ki daha uzun süre uyusun.

Ahh kuzum özür dilerim bende çok zor koşullarda sağıyorum ya gururlanıyorum işte kendimce, tabi sütü yetmeyenleri düşünemedim.. Bilinçli yapmıyorum kusura bakma olurmu.. Sağlık olsun yarın benim sütüm kesilse açmı kalıcak bebek sanki, vericez mamayı büyüyecek işte.. Takma kafana

Aşımızı olduk şuan uyuyor bebeğim, koluna 6 ay boyunca dikkat etmemizi söyledi hemşire, ovalamadan yıkayacakmışız kolunu enfeksiyon olmasın diye.. 6 ay biraz uzun bir süre değilmi ya .. Bir tanıdığımızın bebeği kısmi felç olmuş enfeksiyon geçirmiş sonra koma offf çok stres oldum şimdi

Aa evet canm mevlut icin bu menu vardi dun aksamki misafirlwrime pogaca yas pasta yaprak sarma cig kofte fasulye kavurmasi yogurtlu koz biber bide kurabiye ikram ettim

Hangi aşı koluna yaptıkları ? Ne acayip bir şeymiş öyle o 6 ay sonra bile enfeksiyon yapıyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…