Bosver emsin uyusun Allahtan baska ne istiyosun :))Biz dün olduk 2 aşı.. 2. Ay asimizi.. Ateş falan yapar diye carpol aldık ama allahtan gece ateşi çıkmadı çok şükür.. Yanlız sabahtan beri emiyor altını değiştiriyorum gazını çıkarıyorum ve hemen uyuyor anlamadım gitti..akşam beni maffeedecek bu gidişle..
Bizim onu damlattığımız gün oldu Canım iki gündür de devam ediyo bende aynen bu kadar balgam olamaz diye düşündüm ama çocuğu olan kime sorduysam normal o bizde de oldu geçer diyor.oğlumun bir sıkıntısı yok başka o yüzden bende aklıma kötü şeyler getirmiyorum
Canım ben kv ile altlı üstlü oturuyorum oyüzden akşamları nefes alabiliyorum hiç değilse gündüzler zor geçiyor bizimde sling bende alsam diyorum mayısta yürüyüşe çıkarken iyi olur diye ama eşim o ne öyle askıda duruyor çocuk diyo araba var bindir gezin diyor bakalım ikna yollarındayım bu aralarBen yalnızım.wc ye birlikte gidiyoruz.dayanamıyorum artık çünkü napim.bağlıyorum slinge,uyusun diye bekleyip giriyorum.yemeğimi yarım saatte ocağa koydum koydum koyamadım,Allahtan difirize atmıştım birkaç şey.onları ısıtıyoruz veya dışardan söylüyoruz.bazen slinge bağlayıp kucağımda yemek yapıyorum davlumbaz sesiyle uyuyor.kendi kendine durduğu anlat çok nadir...hiç istemedim çok da denedim böyle alışmasın diye ama napimtek problem duş.onu da bebişe eşim bakarsa yapıyorum.o da yani uyuyacak o da nöbetçi olarak uyuyacak o şekilde daha uygun oluyor :) çok sıkıldım.acaba diyorum panik atak mı var yoksa normal mi....emme süresi 15 dk yı geçince üstümden atıp kalkasım geliyor.kucağımda uyuyor yere koyduğum an Uyanıyor.sabrediyorum çok ama ben de kollarımı açarak yatmayı özledim.bacaklarımı açarak yatmayı özledim sereserpe.yani ben de oyalayacak birşey istiyorum ama kendisi takılan bi çocuk değil ki bende otomatik salıncak da var.onda bile durmuyor öyle aman aman...dikkat et evin şimdi dolu.kucaktan kucağa iyi hoş oluyor sana şimdi ama sonrası da var bu işin...duşa girip benim gibi yarı sabunlu Çıkma yalnız kalınca
Olabilir canım sevinirim yardımcı olursanAnladim canım haklısın. ama sanırım hemen hemen hali kalınlıklari aynı çok kalın değiller yani. e bebekte bi kaç ürün gördüm ordan mı alacaksın yardimci olmaya çalışırım.
Popo kısmına dıyosun demı, resmen oturur vazıyette cocuk ve benım ıcın hıc rahat degıl, mınder koyarsam emnıyet kılıdını baglayamam ama nasıl olcak, resım varsa atarmısın fıkır olurCanım içine minder koy o zaman rahat oluor.
Normal canım 2. Ay aşısı 3 tane birden bir kol bir bacak biride agıza damlaydı benim ilk oğlanda.. şimdi nasıl bilmiyorum.
Karıştırma yok canım ayrı ayrı hepsi.
Aşı vurulunca hafif geçiriyor. Ben ilk oplanda rota virüsünü kaçırmıştım. 2. Ay dolunca yapılıyordu. Rota virüsüne bir yakalandıki sorma ishal oldu bacaklarından akıyordu hastaneye yaturmışlardı. Bunda inş unutmayacagım. En azından yakalanırsa hafif geçer. İlk oğlan su çiçeği geçirdi bayagı bir hafifti çok şükür. Aşıları kaçırma bence
Ben bir hafta verdim mama günde üçer kez baktım benim kız hemen alıştı bıraktım biberonu emzirme kampı yaptım iki gün şimdi daha iyi emiyorBiberon kullanan arkadaşlar bebeğiniz biberona alışınca sizi emmeyi reddettimi. Çok sık kullanmamama rağmen ne ara alıştı bu kadar anlamadım. Önce güzel emiyr ama süt azalıp yavaş akmaya başlayınca ağlıyo. Bi akıl verin bana
Ya bizimkide kehifli oluyor ama yanında durucam falan.
Mesela bugün uyandı, altını değiştim emzirdim 10dakika ortaılıkta dolandım sesi çıkmadı. Şaşırdım gidip gelip birşey mi oldu diye bakındım
Sonra zaten uslu çocuğun burnunu temizleyip içindeki canavarı ortaya çıkardım
Normalde 12 ye kadar em uyutmaya çalış modunda geçiyor. Uyutmak istemiyorum ama uyumaya ihtiyacı var gibi oluyor, gözünün teki açılırken diğeri kapanır cinsten oluyor
Hala almadım.
Ben 4moms a taktım kafayı çünkü bizimki kucağı seviyor ama kucakta titreşimi seviyor
Tutumlu annede 450e bulmuştum satılmış. Eşimin işyerinde varmış onun pazarlığındalar.
Oyun halısı almak için akşam e bebeğe gidelim mi dedm akşam çok trafik oluyormuş... Acaba şimdi tek mi gitsem
Anakucağının sapına evdeki minik oyuncaklardan. Mı assam yaa
Ayarlanmıyor baş kısmı. Ama içinde bel desteği var, ilk günler içine koyunca yumuş gibi oluyordu. Şimdi çok daha iyi durumda.
İçinde bel desteği dışında kafasının etrafını saran bir şey var. Cadillac air bizimki
Çok normal bunalmaların. Bende viyak sesi duymadan bir gün geçirmeyi çok istiyorum :)
Elektrikli salıncağın ne model?
Kucak için üzülme kucağa doyan bebekler daha sonra istemez işbmyle avunuyorum
Alerji nasil ortaya cikti canim
Canım senin koyduğun battaniye olmuş zaten. Anakucagının yaş sınırı ne? Doğumdan itibaren demiyormu? Doğumdan itibaren ise koyabilirsin bebişi. Biz kıyamooruz koymuyoruz ama yabancılar koyuyor minicik bebegi. Aslında beline poposuna baskı yapmıyor. Beli dümdüz duruyor sadece kafası yamulıyor ona destek lazım.Popo kısmına dıyosun demı, resmen oturur vazıyette cocuk ve benım ıcın hıc rahat degıl, mınder koyarsam emnıyet kılıdını baglayamam ama nasıl olcak, resım varsa atarmısın fıkır olur
Evet maalesef iki türlüde yorumlar çok. Ama ben oğlumda rota virüsünden çok çektiğim için ve su çiçeğini hafif atlattığı için aşıdan yanayım canım. Yaptırmazsan saglık ocagı rahat bırakmıyor devamlı arıyor. Sadece özel olan aşıları hatırlatmayabiliyorlar.
Hadi menenjit hepatit neyse de suçiçeği kızamık kabakulak aşısı ne gereksiz aşılar... Bir çoğumuz o hastalıkalrı geçirmişizdir. :/ neyse o zamana daha var fikrim değişebilir
Aynen bence de 3-4 aylık olduklarında uygun gıbı bunlar, ben ıcıne oturtugumda sankı oturuyomus gıbı oluyo cocuk, bakalım bıde boyle denıyeyım yarın doktora gıderken.Canım senin koyduğun battaniye olmuş zaten. Anakucagının yaş sınırı ne? Doğumdan itibaren demiyormu? Doğumdan itibaren ise koyabilirsin bebişi. Biz kıyamooruz koymuyoruz ama yabancılar koyuyor minicik bebegi. Aslında beline poposuna baskı yapmıyor. Beli dümdüz duruyor sadece kafası yamulıyor ona destek lazım.
Ben minder koyduğumda kemerini takamıyordum. En sonunda bende poposunun altına seninki gibi battaniyesini koyup kemerini takıyorum canım. Şöyle bir 3.4 aylık olsalar rahatça koyarızda...
Evet maalesef iki türlüde yorumlar çok. Ama ben oğlumda rota virüsünden çok çektiğim için ve su çiçeğini hafif atlattığı için aşıdan yanayım canım. Yaptırmazsan saglık ocagı rahat bırakmıyor devamlı arıyor. Sadece özel olan aşıları hatırlatmayabiliyorlar.
Canım şöyle diyim,sling ile Taşıma sevdası bende çok fazlaydı fakat dılardan göründüğü kadar kolay değil.çocuk gazlıysa sıkışmayı seviyor uyuyor ok iyi ama bez sonuçta ve işlerini yapmaya başlıyorsun bebekle ve sarkıyor da sarkıyor.dedim ya bez sonuçta.ve Sarktıkça da bebeğin ağırlığını omuzlarında 3 katı gibi hissediyorsun.çıkartıp yine bağlaman lazım tabii enerjin kalırsa..mesela ütü yapayım dedim 3.pantolondan sonrasında sling ağırlaştı omuzlarım kalkmadı.ben de momfortbaby sipariş ettim geçen gün.bebeğin ağırlığını üst Gövdeye yayıyor omuza yüklenmiyormuş.ve daha pratik klik klik kilit takıyorsun bitiyor ama slingi bağlayana kadar zaman geçiyor.yani öyle slinge bebeği koyayım da çarşıya tek başıma gideyim işlerimi halledeyim durumu bence zor.kısa yürüyüş,bakkal çakkal belki...ona 60-70 tl vereceğine eşinin dediği gibi arabayı kullan ya da kanguru alırsın yaza zaten sen de...benim fikrim bu canım bir Kullanıcı olarak...Canım ben kv ile altlı üstlü oturuyorum oyüzden akşamları nefes alabiliyorum hiç değilse gündüzler zor geçiyor bizimde sling bende alsam diyorum mayısta yürüyüşe çıkarken iyi olur diye ama eşim o ne öyle askıda duruyor çocuk diyo araba var bindir gezin diyor bakalım ikna yollarındayım bu aralar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?