2016 Şubat Anneleri

Bosver emsin uyusun Allahtan baska ne istiyosun :))

Slm kızlar kaç gündür giremedim siteye kızımın mevlüt ünü yaptık kalabalıkti ev bayağı kızim sürekli sallanmak istiyor bizde mevlüt te gelen paralarla ona kraft dondy 5 siparişi verdik inşallah sever de kullanabiliriz yoksa 5 dk huzur vermiyor su an annane var yanımızda çok şükür ama oda sıkıldı gitmek istiyor ben çocuğa bakamam diye duygu sömürüsü yapıyorum :) ha bu arada teyzemizi süt anne yaptık sağolsun bize buzluga sutte bıraktı gitmeden malesef benim sütüm çok değil mama vermekten iyi dedik bizden haberler böyle ışte

Biberon kullanan arkadaşlar bebeğiniz biberona alışınca sizi emmeyi reddettimi. Çok sık kullanmamama rağmen ne ara alıştı bu kadar anlamadım. Önce güzel emiyr ama süt azalıp yavaş akmaya başlayınca ağlıyo. Bi akıl verin bana

Canım dr serum fizyolojik değildir dedi en azından bizimki için geçmeyen dirençli ekzama tarzı pişik artı sık kaka ve mukus büyük ihtimalle allerji dedi sabahtan hastaneye gidicez

Kızlar benim bebeğim hasta oldu gecen gün burnu tıkandı balgam oldu bogazında nefes alamadı hiç kusturduk zorla acıldı dr gıttık buhar makınası verdı buhar verıyorux balgam sokturucu ıcıo ama emmesı azaldı emmiyo hep uyuyo korkuyorum hiç eskısı gıbı hareketli degil aglamıyor bile ne yapsam iyi gelir

Canım ben kv ile altlı üstlü oturuyorum oyüzden akşamları nefes alabiliyorum hiç değilse gündüzler zor geçiyor bizimde sling bende alsam diyorum mayısta yürüyüşe çıkarken iyi olur diye ama eşim o ne öyle askıda duruyor çocuk diyo araba var bindir gezin diyor bakalım ikna yollarındayım bu aralar

Bebek gorme sezonu acildi oysaki mevlut yapmistim herkes tekrar gelmek istiyo nedense bende hic misafir modunda degilimmm

45 günlük olduk ve herkes benden foto bekliyor diye facebookata profil fotomu değiştim oülumla bi foto ekledim
kocam diyor ahaaa kardeşim gördü annem birazdan arar kızar niye koydunuz, nazar değecek diye

dedim merak etme bizden başka herkesin torunu evladı yeğeni var
sen oku üfle bişy olmaz evladına , oda haklısın anamın pimpirikli halinden sıkıldım dedi

bu adam sanırım 3cü yılımızda anladı ayrı bi aile olduğumu

Popo kısmına dıyosun demı, resmen oturur vazıyette cocuk ve benım ıcın hıc rahat degıl, mınder koyarsam emnıyet kılıdını baglayamam ama nasıl olcak, resım varsa atarmısın fıkır olur

Sag gogsumde sut kanalım tıkanmıs fecı bı agrı var. Atesım yok ama sabah gogus pedınde sarı sumukumsu akıntı gordum gogsumden gelmıs , bebıse emzırdım ama ıyımı yaptım kotumu bılemedım. Sagdım sonrakı ogunde emzırdım ama gogsumun kenarında yumru gıbı bı sertlık var ve fecı acıyor. Evde yalnızım esım gelınce dusa gırıp masaj yapıcam, sımdı de ısırgan cayı ıcıyorum ıltıhap ıcın. Baska ne yapmam lazım, aslında uzun sure emzırmedıgım olmadı neden tıkandı anlamadım

Ben bir hafta verdim mama günde üçer kez baktım benim kız hemen alıştı bıraktım biberonu emzirme kampı yaptım iki gün şimdi daha iyi emiyor

Benımkı resımdekı gıbı cok dık, kırmızı puuduk bı battanıye koydum nasıl olmus?

Eklentiler

• IMG_1448.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 87
  • IMG_1899.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 87
firkan keryneia şu aşı konusu çok kafamı kurcalayan bir durum :/ yoksa koruduğunu hafid atlatıldığını biliyorum ama... Bilirsiniz işte güven sarsıcı çok söylemler var

Popo kısmına dıyosun demı, resmen oturur vazıyette cocuk ve benım ıcın hıc rahat degıl, mınder koyarsam emnıyet kılıdını baglayamam ama nasıl olcak, resım varsa atarmısın fıkır olur
Canım senin koyduğun battaniye olmuş zaten. Anakucagının yaş sınırı ne? Doğumdan itibaren demiyormu? Doğumdan itibaren ise koyabilirsin bebişi. Biz kıyamooruz koymuyoruz ama yabancılar koyuyor minicik bebegi. Aslında beline poposuna baskı yapmıyor. Beli dümdüz duruyor sadece kafası yamulıyor ona destek lazım.
Ben minder koyduğumda kemerini takamıyordum. En sonunda bende poposunun altına seninki gibi battaniyesini koyup kemerini takıyorum canım. Şöyle bir 3.4 aylık olsalar rahatça koyarızda...
firkan keryneia şu aşı konusu çok kafamı kurcalayan bir durum :/ yoksa koruduğunu hafid atlatıldığını biliyorum ama... Bilirsiniz işte güven sarsıcı çok söylemler var
Evet maalesef iki türlüde yorumlar çok. Ama ben oğlumda rota virüsünden çok çektiğim için ve su çiçeğini hafif atlattığı için aşıdan yanayım canım. Yaptırmazsan saglık ocagı rahat bırakmıyor devamlı arıyor. Sadece özel olan aşıları hatırlatmayabiliyorlar.

Hadi menenjit hepatit neyse de suçiçeği kızamık kabakulak aşısı ne gereksiz aşılar... Bir çoğumuz o hastalıkalrı geçirmişizdir. :/ neyse o zamana daha var fikrim değişebilir

Su çiçeğini arkadaşım 30 unda çok agir geçirdi daha yeni canım

Aynen bence de 3-4 aylık olduklarında uygun gıbı bunlar, ben ıcıne oturtugumda sankı oturuyomus gıbı oluyo cocuk, bakalım bıde boyle denıyeyım yarın doktora gıderken.

Canım şöyle diyim,sling ile Taşıma sevdası bende çok fazlaydı fakat dılardan göründüğü kadar kolay değil.çocuk gazlıysa sıkışmayı seviyor uyuyor ok iyi ama bez sonuçta ve işlerini yapmaya başlıyorsun bebekle ve sarkıyor da sarkıyor.dedim ya bez sonuçta.ve Sarktıkça da bebeğin ağırlığını omuzlarında 3 katı gibi hissediyorsun.çıkartıp yine bağlaman lazım tabii enerjin kalırsa..mesela ütü yapayım dedim 3.pantolondan sonrasında sling ağırlaştı omuzlarım kalkmadı.ben de momfortbaby sipariş ettim geçen gün.bebeğin ağırlığını üst Gövdeye yayıyor omuza yüklenmiyormuş.ve daha pratik klik klik kilit takıyorsun bitiyor ama slingi bağlayana kadar zaman geçiyor.yani öyle slinge bebeği koyayım da çarşıya tek başıma gideyim işlerimi halledeyim durumu bence zor.kısa yürüyüş,bakkal çakkal belki...ona 60-70 tl vereceğine eşinin dediği gibi arabayı kullan ya da kanguru alırsın yaza zaten sen de...benim fikrim bu canım bir Kullanıcı olarak...

Arkadaslar bu mastıt ıcın kadın doguma mı gotmek lazım yoksa jınekologa mı? Yarın bebısın sunnet kontrolu var, onunkı bıtınce bende kımse bosluk varsa muayne olcam, gogsum cok sıstı kızardı, evde tekım sabahtan berı uyutmaya calıstıgımdan dusa gırememıstım az once dusa gırdım su tuttum masaj yaptım ama masajla olacak gıbı degıl. Sanırım antıbıyotık kullanacak duruma gelmıs. Bebıs emıyor da neden oldu anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…