- 5 Ağustos 2015
- 6.328
- 24.986
- 498
bakici fiyatlari ne acaba piyasasi ne ona gore teklif sunuyim bari.. ust komsum var emekli bir cift.. esi doktor kendi ogretmen belki bakmak ister bilemiyorum sormam lazim
Ya kızlar ne yemek yapsam.vallahi gaz yapcak diye bişey yiyemiyorum.pazara da gidemiyorum.evde Patlıcandan başka bişey yok.onu da yeni yaptımakşam be yenecek derdi sardı yine.dün kahvaltı ettik.hamile değiliz nasılsa yazsanıza
Kızlar regl olan var mı?
Ben de bugün oldum ama simsiyah geliyor nedense. Ağrım eskisi gibi değil ama halsizlik var çok fazla bacaklarımda da güç yok hiç. Canım hiçbir şey istemiyor. Olmayaydım iyiydi aslında. :)Bennnnn oldum sanırım :) gelen bir sey var :) bitmedi 7 gün hatta 10 gün sürer normalde de 7 gün filan oldu. Dun bitti sandım bitmemiş
Bu arada olmayan arkadaşlar dikkat edin :) arada test yapın :) nolur nolmsz :)
Kınayalım bari de başımıza gelsinahahah nazar etmeyelim noluur bebek halleridir bizim de olur
Ben de bugün oldum ama simsiyah geliyor nedense. Ağrım eskisi gibi değil ama halsizlik var çok fazla bacaklarımda da güç yok hiç. Canım hiçbir şey istemiyor. Olmayaydım iyiydi aslında. :)
Bizde pişik yok.ben balgam olduğunu düşünüyorum hala ya.çünkü serum fizyolojikten sonraki kakaları mukuslu geldi.otri Bebe ile burnundan çektim hiçbirşey gelmedi ama genzi çok tıkalıydı yuttuda alttan mı çıkardı ama 3 4 gün sürecek kadar balgam var mıydı orası şüphelisizede çok geçmiş olsun Can'ım emdiği sürece diyet yapacaksın mecbur onlar için değer
Evet okorkunç değil mi yaaa
Yaa ben pişiği diyet ile ve sudokrem+kantaron yağı ile geçirdm.
Hoş gene başlıyor gibi. Diyeti bozunca. Bende arayıştayım. 3doktor gezdm. Dediğin gibi test yapma ihtiyacı duymuyor çnkü çıkmayabilşr diyor. Ne gerek var vs...
Bende ispatlansın istiyorum. Hoş ben diyet sırasında düzeldiği için kendimce ispatlamış durumdahım ama millete derdimi anlatmak için evin kapısına asıcam test sonucunu
@minekr1 degmez mi canim yerim ben onlari miniklerKızlar bir ateş ölçer almak istiyorum uzaktan ölçenlerden tavsiyesi olan var mı. Tutarsız ölçüm yspabiliyormuş bazıları. Kullanıp memnun kaldığınız bir ateşölçer varsa yazar mısınız marka ve modelini
Biz sorun yaşamadık aşı vurulurken biraz sinirlendi söylendi o kadar. Aşılar eskisi kadar ateş, huzursuzluk vs. yapmıyormuş artık.2. Ay asilarindan sonra sorun yasayan oldu mu arkadaslar
Aynı şeyi ben de söyledim ya gittikçe de halsizleşiyorum ya.Benim de çok kirmizoydi... Ve olmadan iki gün önce ayaklarim çok AĞRIDI ;( hanı geçecekti bu ağrılar bile dedim
Aynı durum bende de var.Aventin damaklisini,nukun damakli kauçuk olanını dahil 5 emzik aldım birini almadı. Ama alması lazım.Benim dünyaya alışamamış oğlum tam bir meme düşkünü. Sadece emme güdüsünü tatmin için bile 30 dk emebilir memenin ucunu sündüre sündüre.Anasının tuvalete gitmesi lazımmış,anası aç kalmış umru değil. Bakkal emziği dediler bize de memlekete haber saldik buralarda dışarı çıkamıyoruz diye.İnşallah bulur da yollarlar diye umut ediyorum. Soothie emziklerin numarası ne bilen varsa aydınlatsın bizi.
Benim oğlum haftaya 2 aylık olacak yaklaşık 20. Günden bu yana kusuyor biz kusma işinden çok çektik halada devam ediyor beşlenmeden sonra mutlaka gazını çıkar ve bir süre dik tut dıl kusarsa da ihmal etme37 gunluk canım ağlamadan da kusuyor biz çözemedik kızımızı
Dr. Brown kullandık biz 5o günlük olana kadar sonra istemedi lansinoh momma kullanıyorum canım. Eczaneden aldıkLansinoh momma mj kullanıyorsun xanim? Bunun 0 6 ayı yok mi ki
Biberonum avent. Var mı ki değişik uçları bi bakiim. Daha önce cork cork çekiyordu. Noldu anladım. Unuttu heralde
Dr. Brownu istemedi yani seninki. Lansinoh momma yi mj sevdi? Joker de yok buralarda. Nette var mi ki
Konunun başını kaçırdım bulamadımNerdeyse bir ay olacak sizin. Doktor bize bir haftada gecer demisti
Canim ben bir yontem buldum. Ayakta Kucagima alip mememi tutturuyorum ve evin icinde dolasa dolasa emziriyorum. Dolasinca gaz sancisi dagiliyor ve emiyor. Gerci emdiginin yarisini kusuyor ama ben yinede emziriyorum. Sabahtan beri yedi kez kaka yapti. Aslinda gorunurde kaka cok yok ama bez o kadar agirki hep sulu belli.
Sen tozu nasil veriyorsun. Ben gunde yarim paketi sagdigim sutume katiyorum. Tek seferde veriyorum.
Haşlanmış patates yanına pilavYa kızlar ne yemek yapsam.vallahi gaz yapcak diye bişey yiyemiyorum.pazara da gidemiyorum.evde Patlıcandan başka bişey yok.onu da yeni yaptımakşam be yenecek derdi sardı yine.dün kahvaltı ettik.hamile değiliz nasılsa yazsanıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?