2016 Şubat Anneleri

Bende cok degisik yontemler denedim emzirmek icin ama istemiyor istah yok sagdigimi bile ostemiyor yedirmezsem sorun yok mutlu ama besleyeyim deyince cildiriyor bende tozu paketi ikiye bolup yarisini sabah yarisini aksam biraz sut sagip icine karistirip veriyorum sanirim ilk gunlere gore bizdede bi degisme var suan emiyor o kadar mutlu oldumki anlatamam ruyalarimda bile emdigini goruyordum sanirim iyilesiyor

bakici fiyatlari ne acaba piyasasi ne ona gore teklif sunuyim bari.. ust komsum var emekli bir cift.. esi doktor kendi ogretmen belki bakmak ister bilemiyorum sormam lazim

Eylülde bize de lazım ve şimdiden beni bu durum geriyor Allah yardim etsin

Pilav :) su ara hergun yapabilirim :) ıspanak kavuracağım yeter bence :)

maiii patlıcan yaptim dedin. Patlıcan da nikotin var ya bebeğe zararı yok demi :)

Bu arada yaz mevsimi geliyor. Çilek, erik vs çıkar artik bunlar alerjik mi yerken dikkat etmek lazim mi. Gazi onemsemiyorum ben de nasılsa oluyor diye de alerji durumu kafami yoruyor

Kızlar regl olan var mı?

Bennnnn oldum sanırım :) gelen bir sey var :) bitmedi 7 gün hatta 10 gün sürer normalde de 7 gün filan oldu. Dun bitti sandım bitmemiş

Bu arada olmayan arkadaşlar dikkat edin :) arada test yapın :) nolur nolmsz :)

Bennnnn oldum sanırım :) gelen bir sey var :) bitmedi 7 gün hatta 10 gün sürer normalde de 7 gün filan oldu. Dun bitti sandım bitmemiş

Bu arada olmayan arkadaşlar dikkat edin :) arada test yapın :) nolur nolmsz :)
Ben de bugün oldum ama simsiyah geliyor nedense. Ağrım eskisi gibi değil ama halsizlik var çok fazla bacaklarımda da güç yok hiç. Canım hiçbir şey istemiyor. Olmayaydım iyiydi aslında. :)

Ben de bugün oldum ama simsiyah geliyor nedense. Ağrım eskisi gibi değil ama halsizlik var çok fazla bacaklarımda da güç yok hiç. Canım hiçbir şey istemiyor. Olmayaydım iyiydi aslında. :)

Benim de çok kirmizoydi... Ve olmadan iki gün önce ayaklarim çok AĞRIDI ;( hanı geçecekti bu ağrılar bile dedim

@minekr1 degmez mi canim yerim ben onlari minikler
@bskn memorial şişlinin yenidoüan yoğun bakım dr çok methettiler dün aradım ercan tutaç ismi adam izindeymiş 3 mayısa kadar :( @maskot94 ben medisana kullanıyorum temazsız cankm sonuçları gayet tutarlı biberon banyo suyu sıcaklığı falan da ölçebiliyorsun tavsiye ederim

Benim bebe memede almıyor ki küçücük suratı var. Alması olmamasından çok çok iyi canım. Gerçi o kadar asirisi da iyi degil tabii ki. İnsallah normale doner yavrusun canım. Bakalım nasıl alıştircax emzlge

37 gunluk canım ağlamadan da kusuyor biz çözemedik kızımızı
Benim oğlum haftaya 2 aylık olacak yaklaşık 20. Günden bu yana kusuyor biz kusma işinden çok çektik halada devam ediyor beşlenmeden sonra mutlaka gazını çıkar ve bir süre dik tut dıl kusarsa da ihmal etme

Dr. Brown kullandık biz 5o günlük olana kadar sonra istemedi lansinoh momma kullanıyorum canım. Eczaneden aldık

Arkadaslar kizim bingildagina elliyorum. Hafif iceri cokuk. Dumduz mu olmasi lazim yoksa biraz cokuntu normal mi?

Bugn dr gittik neyseki idrarda enfeksiyon cikmadi..ama cok kusuyor popsu pisti kakasi bazen siviya donuk ve sumugumsu..sut urunu alerjisi olabilir dedi takip edecez

Konunun başını kaçırdım bulamadım
Neden evde sallayarak emziriyorsun? Gaz mı, meme reddi mi? Başka birşey mi?
Bir de kusunca neden emziriyorsun?

Bana bir doktor e bu kadar kilo aldığına göre iyi yemiş, tabiki gazı da olur kakası da çok olur pişiği de, demişti. Sende öyle diyince merak uyandırdı:/

Haşlanmış patates yanına pilav

Hele süt ürünü diyetindeysen muhteşem ikili oluyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…