2016 Şubat Anneleri

Braun kulaktan ölçer. En son ki modeli hafızalı. Hafızalısına hiç gerek yok. Bir önceki. Thermo...

yaaa kizlar herseyim tamam ama bakici ariyorum iste durum bu hic hos degil.. :/
Kerneiacığımmm işe götür, seninki uyur zaten
Zzzzzzz...

Şaka bir yana da allah kolaylık veesin. İst da fiyatlar uçmuş durumda. 1000den aşağı yok diyordu benm alt komşum:/

Canim kizim ishal oldu. Cok fazla su kaybi var. Emmesi azaldi ve kusmasi artti. Doktor kucuk bebeklerde si kaybi ölumculdur mutlaka sik sik emzir dedi ama ishalden dolayi gaz sancisi cektigi icin emmek istemiyor. O yuzden dolanarak emziriyorum. Simdi de bingildaginin biraz cokuk oldugunu farkettim. Duz mu olmasi lazim yoksa biraz cukur olmasi normal mi bilmiyorum. Susuzluk bingildak cokuntusu yaparmis ama ne kadar cokuntu oluyor bilmiyorum.

bakici fiyatlari ne acaba piyasasi ne ona gore teklif sunuyim bari.. ust komsum var emekli bir cift.. esi doktor kendi ogretmen belki bakmak ister bilemiyorum sormam lazim
Süpermiş inş kabul eder.fiyatlar şehirlere göre değişiyor.istanbul Ankara İzmir buralarda çok yükselmiş.küçük şehirler bir nebze iste...emekli öğretmen ise çocukla uğraşmayı istemeyecektir bence ama bir sor.keşke bilgili şöyle dadı tipi kişilere emanet etsek ama zor.

tavuk ve fırın patates yapacağım canım ben olmasa makarna yaparım domates soslu oh missss

Ayyy delircem valla 10.30da yattim 1de biri uyandi 2de digeri uyandi 4de biri uyandi 6da zor uyuttum 6da oburu uyandi digeri de kalkti hala uyutmaya ugrasiyoruz sabahtan beri 5dk uyuyorlar 3saat uyaniklar uyanik olduklari surece agliyorlar gaz sancisi icin agri kesici verdim damla verdim her dk emdiler mama verdik ustune su verdik disariya cikardik hava alsinlar temiz hava yorar diye hala aynilar hala uyutmaya calisiyoruz 2ayi bitirdiler bi turlu duzene girmediler Allah'im hepimize kolaylik versin sabir versin kolayca hakkiyla buyutmeyi nasip etsin uykuya hasret kaldim basimi bi yere koyar koymaz 1dk olmadan uyuyakaliyorum ama bugun basimi yastigi birak koltugun kenarina koymaya firsat bulamadim

Biz sorun yaşamadık aşı vurulurken biraz sinirlendi söylendi o kadar. Aşılar eskisi kadar ateş, huzursuzluk vs. yapmıyormuş artık.
Biz de bugun yaptirdik agladi bayagi. 10 hastada 1 ates huzursuzluk gorulebilir dedi dr. Bekliyoruz ates olcup duruyorum son 3 saattir yarim saatte bir insaallah biz de atessiz sorunsuz atlaririz l.
Rota virusu asimizi da olduk.
Kilomuz olmasi gerektigi gibi degilmis sutum yaramiyor sanirim.
Rabbim tum bebislere meleklere saglik afiyet hayir versin insaallah.

bakici fiyatlari ne acaba piyasasi ne ona gore teklif sunuyim bari.. ust komsum var emekli bir cift.. esi doktor kendi ogretmen belki bakmak ister bilemiyorum sormam lazim
canım ben 1 yaşına kadarbakacağım ücretsiz izne ayrılcam..işe başladığımda kv ben bakcam ben bakcam diyip dolanıyo ama yakındeğil bana istanbulun iki ıcunda oturuyorz kp yi bırakıp da bize taşınamaz hoş diyorum..aile dostumuzla aynı apartmandayız ona asılcam ben yapcak bişi yok inşallah ikna edebilirim

Pilav :) su ara hergun yapabilirim :) ıspanak kavuracağım yeter bence :)
Ya bak adama diyorum uğra şu pazara.sırf ık mık ediyor.bir an önce eve varayım diyor kendince işte:) ıspanak olaydı yemek yapardım bugün de dedim.pilavı yeni yaptım.makarna yiyelim bari:) salça suyu içinde bıngıl bıngıl Yüzen makarnayı pek seviyor:)

Sen öyle diyinxs baktım. İlk defa dokundum ayrıca :) Bizimde haff çökül canım. 48günlüğüz. İsalden olacağını sanmıyorum tedirgin olma. Üst bıngıldak çok geç kapanırmış zaten.
İsal olması kötü olmuş
Bakteri vs mi varmış ki :/

Arkadaşlar bebişim öksürüyor günde 5-6 kez normal mi acaba bu bir öksürmesinde 3-4 kere öksürüyor arka arkaya ve hırıltı var gibi geliyor bana çok endişelendim rutin kontrolümüz haftaya ctsi beklemeyip yarın mı götürsek acaba

Tek denemediğiniz banyo kalmış Tahmin ediyorum zorluğunu desem yalan olur.
Sadece biri zorken üçüne bakmak ne kadar zor olur diye düşünüyorum.
Allah yardımcın olsun :/

Başka sebze yok ki piyasada e acı suyunu çıkartıyorum da artık ne yiyelim yav:) olmaz kadarcıktan bişey.ay arkadaşım hamileyken sigara içermiş günde 1 tane:)
Aman olsun nohut fasulye yeme en azından:)

Boyu nasıldı?
Süt yaramaz olur mu. Boya gitmiştir birşeyler olmuştur
Doktorlar evhamlatıyor bizleri

tavuk ve fırın patates yapacağım canım ben olmasa makarna yaparım domates soslu oh missss
Yarın bu menüyü yapcam:) gelirken alsın da:) sağol ay sık yaptığım da bişey aslında niye aklıma gelmedi ki:)

keryneia bir de tv de bakıcıya sigorta, annesine para desteği söylemleri dönüyor ya :/ Ondan da arttı
anlamıyorlar ki sadece pilot 3ilde var bu durum orada da kontenjanlar dolu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…