Hiç uyumuyor çok huysuz hep ırın kırın yapıyor diye anlattıysam birine ve o bizdeyse o an
3-4-5saar uyur belki on saat bile olabilir
Ne zaman tek kalayım işte o an çıldırıyor
Küçük adam bana tavır yapıyor
Hiç uyumuyor çok huysuz hep ırın kırın yapıyor diye anlattıysam birine ve o bizdeyse o an
Fatih ürek in yılan dansını benim kız gazdan dolayı tüm vücut yapıyor.sabah 7 den beri toplam 40 dk falan uyumuşuzdur.hep onunlayım.saatlerdir emiyor gına geldi.tüm günümü yedi.bir çamaşır atayım makinaya dedim ona bile müsade etmedi.kucsğımda hala emiyor.halsizleştim ben de onun başında beklerken...yemek yapcam daha püff kucağımda uyuyor yerine koyunca Uyanıyor.Gece rutinimiz az çok oturdu da gündüz böyle dengesiz bi gün öylebişey gün böyle.
Sizin uyku rutininiz nasıl kızlar?
Ay benim yarın mevlüdüm var acaba yarın nasıl bir uyku düzeni olacak.
20sini yaptığımızda çok usluydu anca uyumuştu:)
Akşamına bir kaka yapmıştı ki akıllara zarar
Altını temizliyorduk Yataktan duvara kadar fırlatmıştı
Bu sefer bakalım nasıl bir atraksiyon olcak.
Ay benim yarın mevlüdüm var acaba yarın nasıl bir uyku düzeni olacak.
20sini yaptığımızda çok usluydu anca uyumuştu:)
Akşamına bir kaka yapmıştı ki akıllara zarar
Altını temizliyorduk Yataktan duvara kadar fırlatmıştı
Bu sefer bakalım nasıl bir atraksiyon olcak.
Nerdeyse bir ay olacak sizin. Doktor bize bir haftada gecer demisti
Canim ben bir yontem buldum. Ayakta Kucagima alip mememi tutturuyorum ve evin icinde dolasa dolasa emziriyorum. Dolasinca gaz sancisi dagiliyor ve emiyor. Gerci emdiginin yarisini kusuyor ama ben yinede emziriyorum. Sabahtan beri yedi kez kaka yapti. Aslinda gorunurde kaka cok yok ama bez o kadar agirki hep sulu belli.
Sen tozu nasil veriyorsun. Ben gunde yarim paketi sagdigim sutume katiyorum. Tek seferde veriyorum.
Şu saat aralığı şu kadar uyur demek için daha erken ama az da olsa rutin oluyor.ay evet ne dersen tersi oluyor dimi bizde de var o.tersini söyleyelim bari :)
bakici fiyatlari ne acaba piyasasi ne ona gore teklif sunuyim bari.. ust komsum var emekli bir cift.. esi doktor kendi ogretmen belki bakmak ister bilemiyorum sormam lazim
Kızlar bir ateş ölçer almak istiyorum uzaktan ölçenlerden tavsiyesi olan var mı. Tutarsız ölçüm yspabiliyormuş bazıları. Kullanıp memnun kaldığınız bir ateşölçer varsa yazar mısınız marka ve modelini
Ya kızlar ne yemek yapsam.vallahi gaz yapcak diye bişey yiyemiyorum.pazara da gidemiyorum.evde Patlıcandan başka bişey yok.onu da yeni yaptım akşam be yenecek derdi sardı yine.dün kahvaltı ettik.hamile değiliz nasılsa yazsanıza