2016 Şubat Anneleri

Ayy kadın var Bebek bar göruntu titrek siyah beyaz onu mu diyorsun gecen gece actm kapadım vallahi heyheylendim :)
Benimkinde resimler gidip geliyor öykü Bebek yazıyor üstünde o cok rahatlatıyor bzimkini

Dün ben sahile indim hava alsın dedim biraz acaba üşüttümü orda bilemiyorum ki bugun yine memeyi nazlı alıyor biberon alıyor vallahi delircem yaaa gülimmi Aglıymmı

Hem de ne pisik canim istanbuldayim avrupa takasinda yenibosna safa hastanesi aysu hanim dr muz. Testi verdik ama negatif bile cikan bazi durumlarsa bebegin hassasiyeti okabilir dedi. Acikcasi bende iki gundur ciksiyeci ve pediatri arayisindayim. Aysu hanimdan cok memnunum ama bir baska dr daha girsun ona gore karar kikalim istiyorum. Dermatolog da bulsum ama randevu almak imkansiz

Verdim canm gaz sıkıntisi yok ishalden oluyor hep sanirim nazar degdi saglik ocagindaki bi anne nazar etti kuzumu

Canım ilcedeyim dedin doktor çocuk doktorumu yoksa aile hekimimi? Merak ettim. Emmemesinin nedeni ishalde olabilor canim. Tekrar gotur ayni doktora duzelme yok kaka tahlili yapin de? Ah o nazarlar... Oku ufle... Sık sık uyurken filan. Benim oğlum da maşallah iri doğdu ve maşallah kilo alimi güzel yani normal. Gören masallah diyor ama içim gidiyor

Oğlum ayağımda üst katta tamir var sanırım gürültü matkap vs. Oğlum uyandikca salliyorum yarim saati geçtik de ben de Yoruldum

canim bende ayni biberonu kullaniyorum dr onermisti hoc problem yasamiuoruz
Lansinoh momma mj kullanıyorsun xanim? Bunun 0 6 ayı yok mi ki

Bibronun ucunu değiştirsen?
Biberonum avent. Var mı ki değişik uçları bi bakiim. Daha önce cork cork çekiyordu. Noldu anladım. Unuttu heralde

Canım lansinoh un biberonu dene istersen. Dr Brown kullaniyordum hastaneden sonra 2 gün birşey yediremedim
Dr bu biberonu önerdi aldik ve içmeye basladi mamayi

Dr. Brownu istemedi yani seninki. Lansinoh momma yi mj sevdi? Joker de yok buralarda. Nette var mi ki

Canim resim atamiyorum da ben google a lansinoh momma bineron yazinca gorsellerde cikan ikinci fotodaki bizimki
Ya bende sizden duyup aldım ama 4+ diyor biberonda tombul biberon geldi bana acaba yanlış mi geldi siz elinizdeki biberonlarin resmini atar misiniz kızlar

Canim ben cok caresiz bi durumda almistim ben dlkkat etmedim ama google a lansinoh momma biberon yazinca gorsellerde acikan ikinci resim bizimki

bskn alinti yapmamisim canm

Canim resmen beni anlatmissin. Biz de ilk ay 2 kilo aldik. İstahi cok iyiydi. Simdi zorla emziriyorum. Dunden beri de surekli uyumak istiyor. Kusma olayi da inanilmaz fazla. İnsallah kilosu dusmez. Cok uzuluyorum. Doktor 1 haftaya gecer dedi ama dunden beri basini kaldiramiyor yavrum. Sanki git gide kotuye gidiyor. Siz ne zamandan beri ishalle ugrasiyorsunuz!

bizim surekli gecmeyen ve tekrar eden pisik var ordan yola cikip tahlile yonlendirdiler canim. Onceleri bizim de kalamiz falan iyiydi ama zamanla mi olmus anlamadim ki ben ki yasamini sutle peynirkw surduren insan zor ama kuUm iyi olaun yeree:)
Bizde pişik yok.ben balgam olduğunu düşünüyorum hala ya.çünkü serum fizyolojikten sonraki kakaları mukuslu geldi.otri Bebe ile burnundan çektim hiçbirşey gelmedi ama genzi çok tıkalıydı yuttuda alttan mı çıkardı ama 3 4 gün sürecek kadar balgam var mıydı orası şüpheli sizede çok geçmiş olsun Can'ım emdiği sürece diyet yapacaksın mecbur onlar için değer

Verdim canm gaz sıkıntisi yok ishalden oluyor hep sanirim nazar degdi saglik ocagindaki bi
Once ilceye goturdum sonra merkeze gidip uzman cocuk dr goturdum arastirma hastanesine herseyini arastirdi ama kakaya bakmadi yediklerine dikkat et dedi minikti benm oglum daha sonra kg aldi sonrada almadi bidaha insaallah duzelir

8 marttan beri boyleyiz bi kac gun duzeliyo sonra tekrar ayni halsizlik emmeme hep devam ama zorla veriyorum agzina

Fatih ürek in yılan dansını benim kız gazdan dolayı tüm vücut yapıyor.sabah 7 den beri toplam 40 dk falan uyumuşuzdur.hep onunlayım.saatlerdir emiyor gına geldi.tüm günümü yedi.bir çamaşır atayım makinaya dedim ona bile müsade etmedi.kucsğımda hala emiyor.halsizleştim ben de onun başında beklerken...yemek yapcam daha püff kucağımda uyuyor yerine koyunca Uyanıyor.Gece rutinimiz az çok oturdu da gündüz böyle dengesiz bi gün öylebişey gün böyle.
Sizin uyku rutininiz nasıl kızlar?

Ayy kadın var Bebek bar göruntu titrek siyah beyaz onu mu diyorsun gecen gece actm kapadım vallahi heyheylendim :)
Benimkinde resimler gidip geliyor öykü Bebek yazıyor üstünde o cok rahatlatıyor bzimkini

Evet o korkunç değil mi yaaa
Yaa ben pişiği diyet ile ve sudokrem+kantaron yağı ile geçirdm.
Hoş gene başlıyor gibi. Diyeti bozunca. Bende arayıştayım. 3doktor gezdm. Dediğin gibi test yapma ihtiyacı duymuyor çnkü çıkmayabilşr diyor. Ne gerek var vs...
Bende ispatlansın istiyorum. Hoş ben diyet sırasında düzeldiği için kendimce ispatlamış durumdahım ama millete derdimi anlatmak için evin kapısına asıcam test sonucunu

Hiç uyumuyor çok huysuz hep ırın kırın yapıyor diye anlattıysam birine ve o bizdeyse o an
3-4-5saar uyur belki on saat bile olabilir
Ne zaman tek kalayım işte o an çıldırıyor
Küçük adam bana tavır yapıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…