- 21 Ağustos 2015
- 1.432
- 1.315
- 53
- 35
Ayy kadın var Bebek bar göruntu titrek siyah beyaz onu mu diyorsun gecen gece actm kapadım vallahi heyheylendim :)
Benimkinde resimler gidip geliyor öykü Bebek yazıyor üstünde o cok rahatlatıyor bzimkini
Verdim canm gaz sıkıntisi yok ishalden oluyor hep sanirim nazar degdi saglik ocagindaki bi anne nazar etti kuzumu
Bebeğin kaç günlük Can'ım birde bebekler çok ağladıktan sonra da kusar mış
Kesmik gibi mi canım böylece iyi canıö
Annesini sinir etmek icin kusarr
Lansinoh momma mj kullanıyorsun xanim? Bunun 0 6 ayı yok mi kicanim bende ayni biberonu kullaniyorum dr onermisti hoc problem yasamiuoruz
Biberonum avent. Var mı ki değişik uçları bi bakiim. Daha önce cork cork çekiyordu. Noldu anladım. Unuttu heraldeBibronun ucunu değiştirsen?
Canım lansinoh un biberonu dene istersen. Dr Brown kullaniyordum hastaneden sonra 2 gün birşey yediremedim
Dr bu biberonu önerdi aldik ve içmeye basladi mamayi
Ya bende sizden duyup aldım ama 4+ diyor biberonda tombul biberon geldi bana acaba yanlış mi geldi siz elinizdeki biberonlarin resmini atar misiniz kızlar
Yesil ve sulu kaka yapiyor. Gunde 10 taneden fazla kaka yapiyor.benm bebis ishal oldu az bi şey. cok mu cıvık senin bebisinki canım ve günde kaç kez yapıyor hangi renk
Lansinoh momma mj kullanıyorsun xanim? Bunun 0 6 ayı yok mi ki
Biberonum avent. Var mı ki değişik uçları bi bakiim. Daha önce cork cork çekiyordu. Noldu anladım. Unuttu heralde
Dr. Brownu istemedi yani seninki. Lansinoh momma yi mj sevdi? Joker de yok buralarda. Nette var mi ki
Hem de ne pisik canimistanbuldayim avrupa takasinda yenibosna safa hastanesi aysu hanim dr muz. Testi verdik ama negatif bile cikan bazi durumlarsa bebegin hassasiyeti okabilir dedi. Acikcasi bende iki gundur ciksiyeci ve pediatri arayisindayim. Aysu hanimdan cok memnunum ama bir baska dr daha girsun ona gore karar kikalim istiyorum. Dermatolog da bulsum ama randevu almak imkansiz
Canim resmen beni anlatmissin. Biz de ilk ay 2 kilo aldik. İstahi cok iyiydi. Simdi zorla emziriyorum. Dunden beri de surekli uyumak istiyor. Kusma olayi da inanilmaz fazla. İnsallah kilosu dusmez. Cok uzuluyorum. Doktor 1 haftaya gecer dedi ama dunden beri basini kaldiramiyor yavrum. Sanki git gide kotuye gidiyor. Siz ne zamandan beri ishalle ugrasiyorsunuz!Benim bebegim ilk ay 2 kg aldi emmesi kilo almasi muhtesemdi ilk ay asisini yaptirdim ertesi gun yesil gunde 13 u bulan sulu kaka yapti dr gittik serum taktilar toz verdiler bu arada istahta gitti bu yesil kaka devam edince cocuk dr gittm birsuru kan tahlili idrar tahlili yapildi kaka tahlili yapilmasini istedim gerek yok dedi 6 tup kan birden verdi o gunden sonra da halsiz dustu emmedi uyanamadi zorla sagio agzina verdim ama ishal verdigim geri cikio tozu kullaninca bir kakasi duzgun oluuo sonra yine ayni simdi biraz daha gozu acildi gibi ama ishale devam 24 saatte 11 kezz yapti sariya dondu bu defada acik sari oldu bi tutturamadik renginide kivaminida pztsi gunu asimiz var 2 aylik olacagiz ve bu ay kg alamadi bile dr gore diger ay cok almis gerek yok normal dedi cok sinirim bozuk ilcedeyim ve merkeze gidip ozel bi hastaneye gitcem esimide ikna edemiyorum biseyi yokmus abartma diyo ama belli cocugun karninda acayip sesler geliyo
Bizde pişik yok.ben balgam olduğunu düşünüyorum hala ya.çünkü serum fizyolojikten sonraki kakaları mukuslu geldi.otri Bebe ile burnundan çektim hiçbirşey gelmedi ama genzi çok tıkalıydı yuttuda alttan mı çıkardı ama 3 4 gün sürecek kadar balgam var mıydı orası şüphelibizim surekli gecmeyen ve tekrar eden pisik var ordan yola cikip tahlile yonlendirdiler canim. Onceleri bizim de kalamiz falan iyiydi ama zamanla mi olmus anlamadim ki ben ki yasamini sutle peynirkw surduren insan zor ama kuUm iyi olaun yeree:)
Verdim canm gaz sıkıntisi yok ishalden oluyor hep sanirim nazar degdi saglik ocagindaki binazar olmuştur canım bebeğin maşallah ilk ay 2 almış diyorsun..
benim bebekte de çok karın gurultusu var normaldir..bağırsakları bizim gibi düzenli değil yavruların..rezene çayı vermeyi denedinmi rahatlatır bebeği
Once ilceye goturdum sonra merkeze gidip uzman cocuk dr goturdum arastirma hastanesine herseyini arastirdi ama kakaya bakmadi yediklerine dikkat et dedi minikti benm oglum daha sonra kg aldi sonrada almadi bidaha insaallah duzelirCanım ilcedeyim dedin doktor çocuk doktorumu yoksa aile hekimimi? Merak ettim. Emmemesinin nedeni ishalde olabilor canim. Tekrar gotur ayni doktora duzelme yok kaka tahlili yapin de? Ah o nazarlar... Oku ufle... Sık sık uyurken filan. Benim oğlum da maşallah iri doğdu ve maşallah kilo alimi güzel yani normal. Gören masallah diyor ama içim gidiyor
8 marttan beri boyleyiz bi kac gun duzeliyo sonra tekrar ayni halsizlik emmeme hep devam ama zorla veriyorum agzinaCanim resmen beni anlatmissin. Biz de ilk ay 2 kilo aldik. İstahi cok iyiydi. Simdi zorla emziriyorum. Dunden beri de surekli uyumak istiyor. Kusma olayi da inanilmaz fazla. İnsallah kilosu dusmez. Cok uzuluyorum. Doktor 1 haftaya gecer dedi ama dunden beri basini kaldiramiyor yavrum. Sanki git gide kotuye gidiyor. Siz ne zamandan beri ishalle ugrasiyorsunuz!
Ayy kadın var Bebek bar göruntu titrek siyah beyaz onu mu diyorsun gecen gece actm kapadım vallahi heyheylendim :)
Benimkinde resimler gidip geliyor öykü Bebek yazıyor üstünde o cok rahatlatıyor bzimkini
Yaa ben pişiği diyet ile ve sudokrem+kantaron yağı ile geçirdm.Hem de ne pisik canimistanbuldayim avrupa takasinda yenibosna safa hastanesi aysu hanim dr muz. Testi verdik ama negatif bile cikan bazi durumlarsa bebegin hassasiyeti okabilir dedi. Acikcasi bende iki gundur ciksiyeci ve pediatri arayisindayim. Aysu hanimdan cok memnunum ama bir baska dr daha girsun ona gore karar kikalim istiyorum. Dermatolog da bulsum ama randevu almak imkansiz
Hiç uyumuyor çok huysuz hep ırın kırın yapıyor diye anlattıysam birine ve o bizdeyse o anFatih ürek in yılan dansını benim kız gazdan dolayı tüm vücut yapıyor.sabah 7 den beri toplam 40 dk falan uyumuşuzdur.hep onunlayım.saatlerdir emiyor gına geldi.tüm günümü yedi.bir çamaşır atayım makinaya dedim ona bile müsade etmedi.kucsğımda hala emiyor.halsizleştim ben de onun başında beklerken...yemek yapcam daha püffkucağımda uyuyor yerine koyunca Uyanıyor.Gece rutinimiz az çok oturdu da gündüz böyle dengesiz bi gün öylebişey gün böyle.
Sizin uyku rutininiz nasıl kızlar?
Sütün yaradığını ve midesinde sindirip kustuğunu gösteriyor ayrıca midesi büyürmüş bnm ki de öyle kusuyor annem kimseye söyleme detEvet Kesmik gibi nesi iyiymiş ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?