2016 Şubat Anneleri

sağol canım anne olmak çok zormuş

Aksamları doymuyor ama gece uyadıgında ve gunduz genelde emıp yuyyor gazı yoksa. Ben zaten sagdıgımı verıyodum aksamları ama artık evde annem olmadıgından bazen sagmaya da vaktım olmuyor, o tarz durumlarda mecbur mama verıcem.

Bugün doktora gittik canım açıkçası kakasının niye öyle olduğunu sormayı unuttum çünkü doktor arka bıngıldak kapanmamış, beyin sıvı akışında problem olabilir deyince benim aklım başımdan gitti. Ultrasonla baktılar bir şey yok dediler ama içim fena oldu. Gaz için rezeneyi sordum rahatlatıyorsa ver dedi. Ama burdan tekrar söylüyorum ben hiçbir bebeğe öneremem. Yavrucukların hepsi birbirinden farklı.

Annemlerde içme suyuyla gıkıyorduk. Burada aklıma geliyordu ama hiç yapmadım. Ay bazen emziği musluğa sokup çıkartıyordum yapmayayım bari
1000 tlye bulsam basima tac ederim arkadasim yeni tuttu 1400 istanbulda ben Ankaradayim asgari ucret 1300 enaz duydugum.

Haklıısn 1000iyi ihtimal
Dun banyo yaptirmistik dun de uyumadilar benimkileri banyo da uyutmuyor simdiden garip cocuklar yarim saat once uyuttuk derken simdi yine birini emziriyorum mama veriyoruz ustune su ama yine emmek istiyorlar
Çok zor yaa.ben çok istiyordum ikiz olsun ikisi bir arada çıksın diye. Şükrediyorum şuan resmen:/

canım anne sütünde d vitamini yok ama
Tamamen yok denmez. Var ama miktarı az. Biraz anne sütünden biraz da güneşten alıyoruz. Çok şükür havalarda güneşli gidiyor..
Verilen dmlada süt türevi bulunmakta ve alerjiyi tetikliyor. B ir kaç gün daha böyle güneşle idare ediceZ, sonra alerjiye etki etmeyen damla alacağım inş. O da huysuzluk olursa şansına küssün

Hergün güneşlendiriyorum. Bugün kollarımız bacakalrımız tamamen cıbıldı. Üşütücem diye korkuyorum yoksa sadece bezle oturucam balkona :)

@mevsimMehtap

bingildaktan mı bahsediyorsun canım? onun olmasi normal her muayenede dr binGildagi kontrol edip açık iyi diyor
Evet canım.ya bizim Dr o kapanacak diyor o kadar.inşallah sorunsuz kapanır.d vitamini bıngıldak için önemliymiş.onun tadını da hiç sevmiyoruz :) ama napalım :)

Bende dedm bgn pazara uğra diye uğramadan gelms yine sonra niye yemek yok keyfimden
Dün aynı muhabbet oldu.ne yemek yaptın diyor.her gün de başka şey istiyor içi aslında da işte :) ben de espriyle dedim kardeşim malzeme getir yapalım.telefonda tabii sırıtarak söylediğimi de anlamadı.sen bir kız bir kız.öfkeyle konuşmuşum ona diye.sonra ben ne dedim diyor.öf bırak şunu.zaten bu akşam da yaptı bi öküzlük.göresim yok.

keryneia bir de tv de bakıcıya sigorta, annesine para desteği söylemleri dönüyor ya :/ Ondan da arttı
anlamıyorlar ki sadece pilot 3ilde var bu durum orada da kontenjanlar dolu.
Benim komşu kafalamam lazım en acilinden arkadaş anneside olur

Ek iş olarak fotoğrafçılığa başlamayı düşünüyorum her hafta bir çekim yapsam yeterde artar bile :)
Oğluşumu çekerek başlıcam, ofisteki tüm bebekleri çeksem tamamdır

ben de hiç yatmadım gibi bir şey ilk günden beri dolandım evde ama iş yapmadım :) şimdi yeni yeni daha çamaşır bulaşıktı hafif işleri yapıyorum ama hemen sırtım ağrıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…