ah be canım uyanmıyorki altını açıyorum banamısın demiyor tedirgin oldum zaten 12 saattir uyuyor ya çok az emdi emerken bile uyuduSmdi uyanık tut uytma oyala
Aynen canım eylülde benimde bakıcı bulmam lazımEylülde bize de lazım ve şimdiden beni bu durum geriyorAllah yardim etsin
sağol canım anne olmak çok zormuşnormal diye biliyorum canım bazen benim bebisde öksürüyor emerkende oluyor öksürük. bebek hemşiresi oksurme hapşırma tıksırma falan normal demişti. hiriltı burnundan geliyor sanki değil mi canım ben dr gidince sordum normal dedi.
bol bol emzir canım su kaybını önlermis çok geçmiş olsunYesil ve sulu kaka yapiyor. Gunde 10 taneden fazla kaka yapiyor.
Dunden beri de surekli uyumak istiyor.
Ay hele ne zor canım.sağol canım anne olmak çok zormuş
canım anne sütünde d vitamini yok amaBen vermiyorum d vit.
Huyu değişiyor çocupun
hangi 3 il canım bunlarkeryneia bir de tv de bakıcıya sigorta, annesine para desteği söylemleri dönüyor ya :/ Ondan da arttı
anlamıyorlar ki sadece pilot 3ilde var bu durumorada da kontenjanlar dolu.
çocukların boyunun uzaması kilo almalarından daha zordur bskn doğru söylüyor canım. yani daha çok besine ihtiyaç varBoyumuz iyi aslinda hic o acidan dusunmemistim haklisin bak belki de boya gitti.
Ay bu fiyatlar ne öyle ya. eee gitti zaten maaşın yarısı1000 tlye bulsam basima tac ederim arkadasim yeni tuttu,1400 istanbulda ben Ankaradayim asgari ucret 1300 enaz duydugum.
Aksamları doymuyor ama gece uyadıgında ve gunduz genelde emıp yuyyor gazı yoksa. Ben zaten sagdıgımı verıyodum aksamları ama artık evde annem olmadıgından bazen sagmaya da vaktım olmuyor, o tarz durumlarda mecbur mama verıcem.Yaa sizin de mi pişik var
Bizde de vardı.4-5gündür iyiydi bende diyeti iki gündür saldım:/ bugün gene kızarıklık başlamış.
Biz test yaptıran doktor bulamadık. Madem öyle süt ürünü Yeme diyorlar sürekli
E yumurta da olabilir bi test yap da bilelim diyorum cıkkkk:/
Bi doktor bulmuştum, üsküdarda. Rndevu günü doktor sabahtan rahatsızlanmış:/
Sen ist da mısın? Kime gidiyorsun doktora?
Ya canım çok seçenek var.
Reflü
Üşütme
Çok yeme
Hıçkırık
Gaz çıkarma esnasında
Bir de halk ağzında olan "kusması iyidir" durumu var.
Ağızından burnundan fışkırtarak gelmiyorsa kafaya takma
Ütüle bir havlu koy karnına
Kimse yokken açıp dene işte daha iyikeşfetmiş olursun
Canım yaa ama doymasa emme sırasında sinir olur veya ne bileyim uyumaz. Doyuyordur. Bnmkisi de yaklaşık 70cc emiyormuş. Eşim biberınla verdiğinde öyle diyor. seninkide o kdrdır belkide:/
Ya bir video varkorku filmi gibi. Beyaz gürültü yazınca ilklerde çıkıyor. 9dakiakalık ve siyah beyaz videosu var.
Aayyuyy korkunç yaaa
Ama acayip etkilieşim öocuk korkudan uyuyor diyor
Linki atabilirsem atacam
Bugün doktora gittik canım açıkçası kakasının niye öyle olduğunu sormayı unuttum çünkü doktor arka bıngıldak kapanmamış, beyin sıvı akışında problem olabilir deyince benim aklım başımdan gitti. Ultrasonla baktılar bir şey yok dediler ama içim fena oldu. Gaz için rezeneyi sordum rahatlatıyorsa ver dedi. Ama burdan tekrar söylüyorum ben hiçbir bebeğe öneremem. Yavrucukların hepsi birbirinden farklı.Canım sanki benim oğlanı tarif ettin kakasını aynen öyle yapıyor sulu köpüklü ve sesli.fışkırtıyor bide bunlar normal mi bilmiyorum doktoruna sorduktan sonra burayada yazar mısın.çok gaz sancısı yok ama kendim içsem çocuğa etkisi olur mu
Annemlerde içme suyuyla gıkıyorduk. Burada aklıma geliyordu ama hiç yapmadım. Ay bazen emziği musluğa sokup çıkartıyordum yapmayayım bariBende ilk defa dokundum. İcim bir tuhaf Oldu.
Doktor ishal salgini var dedi. Sebeke suyundan bulasmis olabilir dedi.
Mutlaka bebegi kaynatilmis suda yikayin kizlar. Kaynatin ilitin. İshal cok zormus. Sabah 7 den beri 9. Kakasini yapti ve su gibi.
1000 tlye bulsam basima tac ederim arkadasim yeni tuttu 1400 istanbulda ben Ankaradayim asgari ucret 1300 enaz duydugum.
Çok zor yaa.ben çok istiyordum ikiz olsun ikisi bir arada çıksın diye. Şükrediyorum şuan resmen:/Dun banyo yaptirmistik dun de uyumadilar benimkileri banyo da uyutmuyor simdiden garip cocuklar yarim saat once uyuttuk derken simdi yine birini emziriyorum mama veriyoruz ustune su ama yine emmek istiyorlar
Tamamen yok denmez. Var ama miktarı az. Biraz anne sütünden biraz da güneşten alıyoruz. Çok şükür havalarda güneşli gidiyor..canım anne sütünde d vitamini yok ama
İzmir bursa antalyahangi 3 il canım bunlar
Kış bebeğinin ihtiyacı var ama versen iyi olur bence canım.tabii se bilirsinBen vermiyorum d vit.
Huyu değişiyor çocupun
Evet canım.ya bizim Dr o kapanacak diyor o kadar.inşallah sorunsuz kapanır.d vitamini bıngıldak için önemliymiş.onun tadını da hiç sevmiyoruz :) ama napalım :)bingildaktan mı bahsediyorsun canım? onun olmasi normal her muayenede dr binGildagi kontrol edip açık iyi diyor
Dün aynı muhabbet oldu.ne yemek yaptın diyor.her gün de başka şey istiyor içi aslında da işte :) ben de espriyle dedim kardeşim malzeme getir yapalım.telefonda tabii sırıtarak söylediğimi de anlamadı.sen bir kız bir kız.öfkeyle konuşmuşum ona diye.sonra ben ne dedim diyor.öf bırak şunu.zaten bu akşam da yaptı bi öküzlük.göresim yok.Bende dedm bgn pazara uğra diye uğramadan gelms yine sonra niye yemek yok keyfimden
Benim komşu kafalamam lazım en acilinden arkadaş anneside olurkeryneia bir de tv de bakıcıya sigorta, annesine para desteği söylemleri dönüyor ya :/ Ondan da arttı
anlamıyorlar ki sadece pilot 3ilde var bu durumorada da kontenjanlar dolu.
ben de hiç yatmadım gibi bir şey ilk günden beri dolandım evde ama iş yapmadım :) şimdi yeni yeni daha çamaşır bulaşıktı hafif işleri yapıyorum ama hemen sırtım ağrıyor.15 gün sonra ev supurdum 3 gun yattm zaten sadece annem 1 hafta kalablcekti kendimi yatmaya alstrmayim hmen ayaklaniyim diye yatmadm 50 Gün sonra da perde astm ama dikislerim gerilmyodu öyle cesaret ettm eşim supryodu arada ama begenmedgm için ben bi daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?