2016 Şubat Anneleri

chocolate19 canim sana bisey daha sorucam. Bebeginin kusma durumu nasil?
Onceyle simdi arasinda bir fark var mi?
Benim kizim cok kusuyor. Acaba buda mi alerjiden oluyor.
Ilk ay benim bebegim hic kusmadi sonra diger sikayetlerle birlikte cok kusmaya basladi simdi bayagi azaldi kusmasi ama tamamen gecti de diyemem eskiden emmiyor buna ragmen kusuyordu simdi emiyor daha az kusuyor alakasi var galiba sonucta alerji bagrsaklari etkiliyorsa bunun mideyede bi etkisi oluyordur

chocolate19 canim sana bisey daha sorucam. Bebeginin kusma durumu nasil?
Onceyle simdi arasinda bir fark var mi?
Benim kizim cok kusuyor. Acaba buda mi alerjiden oluyor.
Bizimkide alerjiden supheleniyor..surekli kusuyoruz .balgamli bazende suyun icinde kesik kesik .gurultulylu kaka mevcut ve sumugumsu.bende sutlu yogirtlu hicbisey yemiycem artik

Normal canım benm her zaman öyle kilo alımında sorun yoksa benmki bu ay hep öyle yaptı 1 kilo 100 gram alms
Maşallah canım nazar değmesin. şükür kilo alımında sorun yok gayet iyi ilk defa kaka yapmıyor. bakalim ne zaman yapacak. tam olarak kaç günlük bebeğin ve kaç kilo

Butun minnaklarda alerji var galiba bizdede ayniydi duzeldi biraz daha findik fistigada sut urunlerinede veda ettim
Bizimkide alerjiden supheleniyor..surekli kusuyoruz .balgamli bazende suyun icinde kesik kesik .gurultulylu kaka mevcut ve sumugumsu.bende sutlu yogirtlu hicbisey yemiycem artik

Kızlar kendiniz vitamin takviyesi alıyor musunuz? Ben Dr a soracağım.kan testi de yaptırmayı düşünüyorum.kaslarım çok yorgun.kollarımda bezeler çıktı hep kucakta taşımaktan.demir içiyordum bitti.siz de kullanıyor musunuz? Sinirlerim zayıfladı.enerjiye de ihtiyacımız var.

Nerden anliyosnz kizlar ben hepsini tuketyrm bsy farketmedim
Once yesil kaka yapti surekli ishal ve sumugumsu bi haldeydi kakasi, kusuyordu,kafasinin ici kulaklarinin arkasi yuzu minik sivilcelerle doluydu dr gittik bisey yok deyince netten arastirdim kuruyemis ve sut urunleri alerjisi varmis bi denedim duzeldi

Aklımda bulunsun olursa.smdilik bisey yok doktor nasl bisey yok diye gönderiyo bilmiyo

Hiç bisey kullanmiyorum bazen banada oluyo hatta genelde uykusuz kaldgm için duscek gbi oluyorm

Ben hala demir ilacı içiyorum güzelim dr 3 ay boyunca kullanmaya devam et demişti doğumdan sonra.

Ayy bende şubat annelerini arıyodummm merhabalar

Iyi aksamlar kizlar gunlerdir girmiyorum foruma okuyorum yazamiyorum kimseye sorum bile olsa icimde kaliyor sonunda bu yazmayi basardim sanirim depresyona girdim. Cok kotu hiss ediyorum sanki her sey ustume geliyor kendime bile nefret ediyorum esimi bile gormek istemiyorum annem yanimda su am bebegimle vakit gecirmeye calisyorum ama bi yere kadar oluyor cunki aglayinca cildiriyorum bende agliyorum dayanamiyorum artik o kadar aglamasina kendime nefret ediyorum ben nasil anneyim diyorum ama elimde degil kafami duvarlara vurasim var ya cok kotuyum aglama krizlerim bitmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…