- 26 Şubat 2016
- 843
- 739
- 103
Cybex priam kullaniyorum cok rahat biraz fiyati yuksek ama fikir olsun yinede ..Ben daha bebek arabası almadım siz ne aldınız memnun kalanlar marka verebilir misiniz yada tavsiye edeceğiniz araba var mı
Canimm sakin ol olabiliyor boyle seyler panik yapma mumkunse biraz disari cik dolas kafan dagilsin allah sifa versinIyi aksamlar kizlar gunlerdir girmiyorum foruma okuyorum yazamiyorum kimseye sorum bile olsa icimde kaliyor sonunda bu yazmayi basardim sanirim depresyona girdim. Cok kotu hiss ediyorum sanki her sey ustume geliyor kendime bile nefret ediyorum esimi bile gormek istemiyorum annem yanimda su am bebegimle vakit gecirmeye calisyorum ama bi yere kadar oluyor cunki aglayinca cildiriyorum bende agliyorum dayanamiyorum artik o kadar aglamasina kendime nefret ediyorum ben nasil anneyim diyorum ama elimde degil kafami duvarlara vurasim var ya cok kotuyum aglama krizlerim bitmiyor
HoşbuldummMrb cnm hosgeldinn
Saol canim cikasim yok inanki bazen cikiyorum ama kafam hep bebegimde uyuyum diyorum agliyor annem ben bakicam uyu diyor yok ben yine uyanip yanina gidiyorumCanimm sakin ol olabiliyor boyle seyler panik yapma mumkunse biraz disari cik dolas kafan dagilsin allah sifa versin
Genellikle cikmadikca oluyor canim zaten depresyon boyle kapandikca daha da artar hayattan zevk almaya bak rabbim ne guzel evlat nasip etmis olmayanlari dusun pozitif seyler dusun bi insanin doktoru kendisidir tatlim unutma kendini terapi et insaallah duzelirSaol canim cikasim yok inanki bazen cikiyorum ama kafam hep bebegimde uyuyum diyorum agliyor annem ben bakicam uyu diyor yok ben yine uyanip yanina gidiyorum
Sağol canim :)Masaallah canim bebisine
Canım arada banada oluyodu dua et bol.bol oylede düşünme tabiki çok iyi bi annesin ama yorgunluk bazen böyle yapablyoIyi aksamlar kizlar gunlerdir girmiyorum foruma okuyorum yazamiyorum kimseye sorum bile olsa icimde kaliyor sonunda bu yazmayi basardim sanirim depresyona girdim. Cok kotu hiss ediyorum sanki her sey ustume geliyor kendime bile nefret ediyorum esimi bile gormek istemiyorum annem yanimda su am bebegimle vakit gecirmeye calisyorum ama bi yere kadar oluyor cunki aglayinca cildiriyorum bende agliyorum dayanamiyorum artik o kadar aglamasina kendime nefret ediyorum ben nasil anneyim diyorum ama elimde degil kafami duvarlara vurasim var ya cok kotuyum aglama krizlerim bitmiyor
Bana dr gynoferro sanolu kullanmaya devam et dedi ama cok halsiz dustugumden vitamin de aliyorum ayrica balik yagi icmeye de devam ediyorum hatta arada kramp girmeye basladi gecenlerde kalsiyum ve magnezyum ictim kramp girdigini soyleyince saglik ocagindaki hemsire d vitamini ic deyip verdi 2kutu tabi hic birini duzenli almiyorum cogunu birer defaictim simdiye kadarKızlar kendiniz vitamin takviyesi alıyor musunuz? Ben Dr a soracağım.kan testi de yaptırmayı düşünüyorum.kaslarım çok yorgun.kollarımda bezeler çıktı hep kucakta taşımaktan.demir içiyordum bitti.siz de kullanıyor musunuz? Sinirlerim zayıfladı.enerjiye de ihtiyacımız var.
Zaten tek pozitif dusunduyum sey o insallah canim tesekkur ederimGenellikle cikmadikca oluyor canim zaten depresyon boyle kapandikca daha da artar hayattan zevk almaya bak rabbim ne guzel evlat nasip etmis olmayanlari dusun pozitif seyler dusun bi insanin doktoru kendisidir tatlim unutma kendini terapi et insaallah duzelir
Haklisin kuzum boyle olmamak elimde olsa keskeSağol canim :)
Canım arada banada oluyodu dua et bol.bol oylede düşünme tabiki çok iyi bi annesin ama yorgunluk bazen böyle yapablyo
Arada olur canim bana da oluyor biraz soyleniyorum herkese. Biraz da cikolata yedim mi geciyor bi sure sonraIyi aksamlar kizlar gunlerdir girmiyorum foruma okuyorum yazamiyorum kimseye sorum bile olsa icimde kaliyor sonunda bu yazmayi basardim sanirim depresyona girdim. Cok kotu hiss ediyorum sanki her sey ustume geliyor kendime bile nefret ediyorum esimi bile gormek istemiyorum annem yanimda su am bebegimle vakit gecirmeye calisyorum ama bi yere kadar oluyor cunki aglayinca cildiriyorum bende agliyorum dayanamiyorum artik o kadar aglamasina kendime nefret ediyorum ben nasil anneyim diyorum ama elimde degil kafami duvarlara vurasim var ya cok kotuyum aglama krizlerim bitmiyor
Ben chicco travel var ama hiç memnun kalmadım. Pusette bebeğim çok dik duruyor. Biraz daha yatar pozisyon olsa Bebek daha rahat ederdi. Kafası omuzları içine gömülüyor. Ayrıca sarsıntıları çok hissettiriyorBen daha bebek arabası almadım siz ne aldınız memnun kalanlar marka verebilir misiniz yada tavsiye edeceğiniz araba var mı
Kucak çok yorucu oluyor ama bebişlerimizin huzuru yerinde olsunBayağ bir süre giremedim buraya. Daha yeni okuyorum. Yazılarda birikmiş.
genelde kucağımda, yada dışarı çıkıyoruz. Zaten dışarı çıksın hemen uyuyor
Ben surekli vermeye calisiyorum 3 saati gecirmemeyede ozen gosteriyorum canim ayrica eminim sen cok iyi bir annesinZaten tek pozitif dusunduyum sey o insallah canim tesekkur ederim
Haklisin kuzum boyle olmamak elimde olsa keske
Bi de kizlar sorum hepinize bebeginize memeyi saatlemi veriyorsunuz yoksa her ne zaman acikirsa?
Zaten tek pozitif dusunduyum sey o insallah canim tesekkur ederim
Haklisin kuzum boyle olmamak elimde olsa keske
Bi de kizlar sorum hepinize bebeginize memeyi saatlemi veriyorsunuz yoksa her ne zaman acikirsa?
Arkadaşlar bebişine su veren var mı acaba ya doktor gerek olmadigini söyledi kv taktı su niye icirmiyosun vs diye niye icireceksem sanki kana kana su icecek el kadar bebiş
Bende öyle diyorum da anlayamadı bi doktorlar ne bilirmiş:))) kendi emziremedigi icin bunuda bir tutuyo heralde gerek yok diyorum cocuk istermiş:))))Ben vermiyorum canim sutun icinde zaten su da var hic gerek yok bence eskiler hep su verme derdinde surekli mama ile beslenmiyorsa gereksiz
Zaten dr ne bilirmis oluyo islerine gelmeyince bosver canm emzirmeye calis sen suya gerek yok belki cok sicaklarda olabilirBende öyle diyorum da anlayamadı bi doktorlar ne bilirmiş:))) kendi emziremedigi icin bunuda bir tutuyo heralde gerek yok diyorum cocuk istermiş:))))
Haklisiniz belki o zaman..Zaten dr ne bilirmis oluyo islerine gelmeyince bosver canm emzirmeye calis sen suya gerek yok belki cok sicaklarda olabilir
Cikolata evet canim ya ise yaraya bilir:)Arada olur canim bana da oluyor biraz soyleniyorum herkese. Biraz da cikolata yedim mi geciyor bi sure sonra
tesekkur ederim kuzum moralimi yukseltdinizBen surekli vermeye calisiyorum 3 saati gecirmemeyede ozen gosteriyorum canim ayrica eminim sen cok iyi bir annesin
Benimde sutum az oluyor canim benim dk 3 saatde bir vermem lazim diyor ama bebegim sik sik acikiyor napcami sasirdimGazı olmadıgına eminsem istedigi her zaman veriyorum doktorlarda emmek istediginde verin diyolar zaten ama genelde 3-4saatte emiyo zaten. Ve sütüm az anca yetiyo daha erken icmeye kalkarsa yetmez gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?