Ben de kanguruda davlumbaz sesi dinlettim mutfakta..en sonunda salıncağına koydum.ık mık ediyor ama ayılamıyor.çok uykusu var aslında yaa...gaz uyutmuyor.gözleri akıyor görsen.Canım memeyi emzik niyetine kullanıyolar. Ben en son dayanamadım. Koydum ayaklarıma hafif hafif salladım . Uyudu sonunda. ☺
Yok anacım gaz sorun.hepsi bu.gündüz horul horul uyuyan çocuk yeni pes etti uyuyor şimdi.uyanır ama sanmam çok uyucanı.Benimki de öyle akşamdan beri oldum valla hiç halim yok kizsan kizamiyosun ne derdi var cozemedm doymuyo desem sut baya fiskiryo iyide emiyo yutuyo
Benimkide pes etti uyudu biraz bende o sırada yemek yaptm biraz evi temizledm tam oturup dinlencem uyandıYok anacım gaz sorun.hepsi bu.gündüz horul horul uyuyan çocuk yeni pes etti uyuyor şimdi.uyanır ama sanmam çok uyucanı.
Çok sevindim canım benim gözünaydın. bende dikkat ediyorum artık. ya dün sulu yeşil kaka yaptıktan sonra şimdiye kadar kaka yapmadı normal midirCocugum duzeldi canim artik sut ve sut urunleri kuruyemis yemeyecegim emmeyede basladi cok mutlu oldumm
Evet burnu tikali oluncada emmek istemiyor insaallah emer canim birakinca biraz daha beklemek gerekiyormus butun etkiler birden gecmiuor alerji varsa icinde sut olan hicbisey tuketmemek gerekiyor ve ben peyniri cok seviyorum :) inan bebegim uzun zamandan sonra emdi ya nasil mutluyum sutum azalmis ama cunku bayagi oldu sagmistim oysaki ve inan hemen tartida da farketti bi aydir kilo almiyordu ve almiss :) emmesi ruyalarima giriyordu gercek oldu cok sukur rabbim herkesin cocuguna istah ve saglik versin ha bu arada canim pamukcuk flan var mi ona da dikkat et cunku pamukcuk olursa cok eykiliyo emmeyiBen de dun ve bugun sut urunleri yemedim. Kakasi hala duzelmedi ama miktari azaldi. Bu saate kadar 4 kere yapti. Yuzundeki sivilceler azaldi.
Bazen emiyor ama bazen emmek istemiyor. Esim simdi e- bebek e gitti okyanus tuzu spreyi ve burun aspiratoru alacak. Sanki burnu tikali o yuzden emmek istemiyor gibi geldi. Bir de bunu deneyeyim.
Kalsiyum takviyesi icin hindistan cevizi sutu icicem. Veganlar icin paketlerde satiliyor migrosta falan. Bakalim nasil olacak.
Zaten bebelerde doğuştan çip var.1.anne dinlenmeye oturunca 2.anne Yemeğe oturunca alarm çalıyor :)Benimkide pes etti uyudu biraz bende o sırada yemek yaptm biraz evi temizledm tam oturup dinlencem uyandı
Çok doğru söylüyor sun. Erkek Olmak varmış bn bir yıldır evde tıkalı kaldım halen öyle o ise gezmelerde çook bunaldımZaten bebelerde doğuştan çip var.1.anne dinlenmeye oturunca 2.anne Yemeğe oturunca alarm çalıyor :)
Canim benimde bebeğim dünden beri yapmadı kaka falan normal mi yani?@MaqameT benimkide 3 haftadır surekli 3 günde 4 gunde bi yapiyo kakasini yapincada cıvık yapiyo zaten anne sütü alan bebek kabız olmzms canım arkadasnda dediği gbi
bence de geçer gibi geliyor gaz yapan yiyecekleri yediğimizde bebiştede gaz oluyorsa ama nw biliyim doktorda birşey olmaz dedi bakalum başka bir doktora daha sorarım olmazsaTam olarak bilmiiyorum canm ama hemsireler bizi 4 gun hastanede tuttular ve o sure zarfinda meyve suyu ictirmediler ilk sezaryenden kalkinca icmistim bebegimin sekeri yuksek cikmissti sonra tatli seyler yeme icme bi kac gun dedi cocuga gectigi icinmi baska bisey icinmi bilmiyorum sonra normal cikti bebegimin sekeri ama yinede dikkat etmekte fayda var
bence de geçer gibi geliyor gaz yapan yiyecekleri yediğimizde bebiştede gaz oluyorsa ama nw biliyim doktorda birşey olmaz dedi bakalum başka bir doktora daha sorarım olmazsaTam olarak bilmiiyorum canm ama hemsireler bizi 4 gun hastanede tuttular ve o sure zarfinda meyve suyu ictirmediler ilk sezaryenden kalkinca icmistim bebegimin sekeri yuksek cikmissti sonra tatli seyler yeme icme bi kac gun dedi cocuga gectigi icinmi baska bisey icinmi bilmiyorum sonra normal cikti bebegimin sekeri ama yinede dikkat etmekte fayda var
Bayağ bir süre giremedim buraya. Daha yeni okuyorum. Yazılarda birikmiş.Canım uyumazsa bir süre sonra ya ağlıyor ya sıkılıyor küçük hanım. Uykusu sıkışıyor. Siz Nasıl vakit geçiriyorsunuz.
Senin adina cok sevindim. Masallah bebisine.Evet burnu tikali oluncada emmek istemiyor insaallah emer canim birakinca biraz daha beklemek gerekiyormus butun etkiler birden gecmiuor alerji varsa icinde sut olan hicbisey tuketmemek gerekiyor ve ben peyniri cok seviyorum :) inan bebegim uzun zamandan sonra emdi ya nasil mutluyum sutum azalmis ama cunku bayagi oldu sagmistim oysaki ve inan hemen tartida da farketti bi aydir kilo almiyordu ve almiss :) emmesi ruyalarima giriyordu gercek oldu cok sukur rabbim herkesin cocuguna istah ve saglik versin ha bu arada canim pamukcuk flan var mi ona da dikkat et cunku pamukcuk olursa cok eykiliyo emmeyi
Aynen öyle oluyo vallaZaten bebelerde doğuştan çip var.1.anne dinlenmeye oturunca 2.anne Yemeğe oturunca alarm çalıyor :)
Normal canım benm her zaman öyle kilo alımında sorun yoksa benmki bu ay hep öyle yaptı 1 kilo 100 gram almsCanim benimde bebeğim dünden beri yapmadı kaka falan normal mi yani?
Benimki genelde uyumuyo gundz çok uyuyunca akşam biraz uyanık tut istersenKizlar bebegim bugun cok uyudu hala uyuyo gecede uyurmu ki :/
Normal diyor canm drlarÇok sevindim canım benim gözünaydın. bende dikkat ediyorum artık. ya dün sulu yeşil kaka yaptıktan sonra şimdiye kadar kaka yapmadı normal midir
Senin adina cok sevindim. Masallah bebisine.
Ben sut olayini cok abarttim. Sutu cok seviyorum ve gunde dort bardak iciyordum. 3 kase yogurt ve hergun peynir yiyordum. Resmen kendim yaptim Kizim normale donsun kontrollu sekilde bir kase yogurt yemeye baslicam. Eger yine bir anormallik gorursem tamamen kesicem.
Burnuna spreyi siktik ve kaynatilnis suda yikayip aspiratorle cektik burnunu. Suan baya guzel emmesi insallah boyle devam eder. Pamukcuk nedir bilmiyorum ama doktor agzinin icini kontrol etti guzel dedi.[/QUOTE masaallah cnm insaallah devam eder emmesi pamukcuk agzijin icinde beyaz seyler oluyo onlara deniyor canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?