2016 Şubat Anneleri

Canım memeyi emzik niyetine kullanıyolar. Ben en son dayanamadım. Koydum ayaklarıma hafif hafif salladım . Uyudu sonunda. ☺
Ben de kanguruda davlumbaz sesi dinlettim mutfakta..en sonunda salıncağına koydum.ık mık ediyor ama ayılamıyor.çok uykusu var aslında yaa...gaz uyutmuyor.gözleri akıyor görsen.

Benimki de öyle akşamdan beri oldum valla hiç halim yok kizsan kizamiyosun ne derdi var cozemedm doymuyo desem sut baya fiskiryo iyide emiyo yutuyo
Yok anacım gaz sorun.hepsi bu.gündüz horul horul uyuyan çocuk yeni pes etti uyuyor şimdi.uyanır ama sanmam çok uyucanı.

Cocugum duzeldi canim artik sut ve sut urunleri kuruyemis yemeyecegim emmeyede basladi cok mutlu oldumm
Çok sevindim canım benim gözünaydın. bende dikkat ediyorum artık. ya dün sulu yeşil kaka yaptıktan sonra şimdiye kadar kaka yapmadı normal midir

Evet burnu tikali oluncada emmek istemiyor insaallah emer canim birakinca biraz daha beklemek gerekiyormus butun etkiler birden gecmiuor alerji varsa icinde sut olan hicbisey tuketmemek gerekiyor ve ben peyniri cok seviyorum :) inan bebegim uzun zamandan sonra emdi ya nasil mutluyum sutum azalmis ama cunku bayagi oldu sagmistim oysaki ve inan hemen tartida da farketti bi aydir kilo almiyordu ve almiss :) emmesi ruyalarima giriyordu gercek oldu cok sukur rabbim herkesin cocuguna istah ve saglik versin ha bu arada canim pamukcuk flan var mi ona da dikkat et cunku pamukcuk olursa cok eykiliyo emmeyi

P
Zaten bebelerde doğuştan çip var.1.anne dinlenmeye oturunca 2.anne Yemeğe oturunca alarm çalıyor :)
Çok doğru söylüyor sun. Erkek Olmak varmış bn bir yıldır evde tıkalı kaldım halen öyle o ise gezmelerde çook bunaldım

bence de geçer gibi geliyor gaz yapan yiyecekleri yediğimizde bebiştede gaz oluyorsa ama nw biliyim doktorda birşey olmaz dedi bakalum başka bir doktora daha sorarım olmazsa

bence de geçer gibi geliyor gaz yapan yiyecekleri yediğimizde bebiştede gaz oluyorsa ama nw biliyim doktorda birşey olmaz dedi bakalum başka bir doktora daha sorarım olmazsa

Canım uyumazsa bir süre sonra ya ağlıyor ya sıkılıyor küçük hanım. Uykusu sıkışıyor. Siz Nasıl vakit geçiriyorsunuz.
Bayağ bir süre giremedim buraya. Daha yeni okuyorum. Yazılarda birikmiş.
genelde kucağımda, yada dışarı çıkıyoruz. Zaten dışarı çıksın hemen uyuyor

Senin adina cok sevindim. Masallah bebisine.
Ben sut olayini cok abarttim. Sutu cok seviyorum ve gunde dort bardak iciyordum. 3 kase yogurt ve hergun peynir yiyordum. Resmen kendim yaptim Kizim normale donsun kontrollu sekilde bir kase yogurt yemeye baslicam. Eger yine bir anormallik gorursem tamamen kesicem.
Burnuna spreyi siktik ve kaynatilnis suda yikayip aspiratorle cektik burnunu. Suan baya guzel emmesi insallah boyle devam eder. Pamukcuk nedir bilmiyorum ama doktor agzinin icini kontrol etti guzel dedi.

chocolate19 canim sana bisey daha sorucam. Bebeginin kusma durumu nasil?
Onceyle simdi arasinda bir fark var mi?
Benim kizim cok kusuyor. Acaba buda mi alerjiden oluyor.

Kizlar bebegim bugun cok uyudu hala uyuyo gecede uyurmu ki :/

Ben daha bebek arabası almadım siz ne aldınız memnun kalanlar marka verebilir misiniz yada tavsiye edeceğiniz araba var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…