EvetMeme açıkta gezcem Afrikalı hatunlar gibi en güzeli aç kapa aç kapa sityenler tutmuyordu . sizinkiler de sürekli meme de mi yaa aç da olsa tokta olsa hep memede. Daral geldii oyyy anamm oyyyy
insaallah canimBir hafta olsun bak asıl sen o zman gör.gazsız bir bebe senin olacak ve Baldan yenmicek bebeğin
Aynen öyle oluyo yada uyumak için yatsam.hemen uyaniyo kalkyrm ses yok biraksam uyur akşama kadar uyutmamak için yapiyo resmenİnşallah canımiş güç yapmaktan ne ara uyicaz bilmiyorum uzanmisim rahat rahat yemegimi yiyorum bebek uyuyunca benim uykum kaçıyo yav boş boş tvye bakiom
Canım cok gazı var ondan benımkıde oyle gurul gurul karnı ve cıldırıyop gazdan. O durumda ıkı elını avucumun ıcıne alıp bebegı ters cevırıp poposundan sallıyorum su ınternette bı vıdeo var bebegı susturma metodu dıye onu yapıyorum ama bırakınca gene aynı. Gazını cıkarmak ıcın herseyı yapıyorum artık napıyım. Ne yaparsam yapayım gece mutlaka gaz sancısı oluyorKızlar benimde bebeğim çok huzsuz emzirriken karnından gurul gurul sesler geliyo çok ıkınıyo ağlıyo napıcağımı şaşırdım birde haftaya aşısı var henüz 27günlük nasıl ağlar kimbilir aşıda kıyamıyorum hiç benimle aynı şeyleri yaşayan var mı başka gaz problemini nasıl çözdünüz
Benimki de öyle akşamdan beri oldum valla hiç halim yok kizsan kizamiyosun ne derdi var cozemedm doymuyo desem sut baya fiskiryo iyide emiyo yutuyoYeter Allahım şu çocuk uyusun azıcık yameme benden öte birşey oldu.gözleri hafif Aralık.uyumuyor.yatırunca ağlıyor.kızlar hergün böyle nasıl olacak ! Gidesim var uçsuz bucaksız yerlere
benımkıde aksam 8den sonra asırı aglıyor gaz sancısından ve bazen 1e kadar uyumuyor ama gece hıc uyumadıgı olmadı. Yanı en gec 1e kadar durdu sımdıye kadar. Ikı gecedır de ılk gece uykusu 5 saat sonrası 2,5 ya da 3 saat oluyor. Ama tam doymazsa 3 saate uyanıyor. Ben yatmadan mama da verıyorum bazen cunku sureklı memede kaldıgından sut kalmıyor memede. Senınkı aglamıyor ama uykuya dalamıyor mu? Ben uyutmak ıcın agzına emzık verıp kolumda hafıf hafıf sallıyorum popoyu pıspıslıyorum. Gece de elektrık supurgesı sesıyle uyutuyorum cok aglarsa. Su gazlı gunler gecseydı artıkKizlar bi bebek uykuya neden dalqmaz..dun ginduz 6 saat aksam 4 saat uyumasi icin ugrasti. Dusunun..gece toplam 3 saat uyudu sabah 6ya kadar uyanikti bidaha 9a kadar sallayarak zar zor uyuttum..suan yine ugrasiyorum uyumak istiyor esniyo ..offf catliycak gibiyim tam uyudu derken icerden oglum anneee die geliyor.kiz gurultude uyumuyor .
Yeter Allahım şu çocuk uyusun azıcık yameme benden öte birşey oldu.gözleri hafif Aralık.uyumuyor.yatırunca ağlıyor.kızlar hergün böyle nasıl olacak ! Gidesim var uçsuz bucaksız yerlere
kızlar uzun süredir giremiyorum nete.annem gitti ve basbasa kaldık bebişle.şimdi işler daha da zorlaştı.geçen hafta bebeğim çok ağladı ve hiç susturamadık.acile gittik dr gaz olabilir dedi.önce film çekelim dedi ben istemedim.sonra lağman yaptılar minik yavruma.baya gaz çıkardı ve biraz rahatladı ve o gece hiç uyumadı yavrum.çok zor bir gün geçirdik.kayınvalidemle aynı şehirdeyiz ve bir telefon bile etmiyor,yanımıza bile gelmiyor.bazen eşim getiriyor zor duruyor bir gun ve sabah eşim işe gidince o da hemen onunla gidiyor sabahın köründe. beni eve bırak diyor bana bile bisey demeden.kızım da 4 yasında o da kıskanıyor kardesini.evde olunca hiç uyutmuyor surekli yaramazlık yapıyor.işim çok zor hiç yardımcım yok.sadece eşim yardımcı oluyor işten gelince.yavrularımızın canı sağ olsun.
pembecim beni de al gotur o diyarlaraKizlar ben galiba depresyona girdim. Kizim zor bi bebek.herseye aglanmazki yaa.aglama sesi de maksimumda başlıyor sanarsin kaynar su döktüm. gundz uyuyor ama aksam ve geceleri sadece haykirma. Dun aksam emzirmeye çalışırken emmiyor kendini morartasiya ağlıyor kaldırdım verdim eşime al şunu ya diyerek.sonra oturdum ağladım nasil çocuğu öyle savurursun diye.kacasim var uzak diyarlara
supermisMeme açıkta gezcem Afrikalı hatunlar gibi en güzeli aç kapa aç kapa sityenler tutmuyordu . sizinkiler de sürekli meme de mi yaa aç da olsa tokta olsa hep memede. Daral geldii oyyy anamm oyyyy
bi sure biogai kullandik. fayda etmedi. simdi metsil damla + nurse harveys surup kullaniyoruz.Kızlar benimde bebeğim çok huzsuz emzirriken karnından gurul gurul sesler geliyo çok ıkınıyo ağlıyo napıcağımı şaşırdım birde haftaya aşısı var henüz 27günlük nasıl ağlar kimbilir aşıda kıyamıyorum hiç benimle aynı şeyleri yaşayan var mı başka gaz problemini nasıl çözdünüz
Çok giremiyorum canım. Misafirlerim var.
Kızlar bizim ufaklığın salyaları akıyor diş çıkarmada başlamıyomu normalde?
Yaa yerim sizi hamile kalmadan önce hamile kalmak istersin hamile kalırsın doğum yaparsın gaz sancıları uyku sorunlarıııbende mi böyle olucam aman tanrım didim
Aynen canım benimkide cıvık yaptığı halde 4gün olunca zorlanarak yapıyor buda fizyolojik kabızlık olduğunu gösteriyormuş inşallah bebişlerimizin bağırsakları düzene girince bu sorunda ortadan kalkacak@MaqameT benimkide 3 haftadır surekli 3 günde 4 gunde bi yapiyo kakasini yapincada cıvık yapiyo zaten anne sütü alan bebek kabız olmzms canım arkadasnda dediği gbi
İnşallah benimki yapacağı gün huzursz oluyo yapana kadar ikiniyo ikinirken bacaklarını karnına doğru bastırınca yapiyo dene bak tam ikinirken amaAynen canım benimkide cıvık yaptığı halde 4gün olunca zorlanarak yapıyor buda fizyolojik kabızlık olduğunu gösteriyormuş inşallah bebişlerimizin bağırsakları düzene girince bu sorunda ortadan kalkacak
Canım bende senin gibi olmuştum kabizliktan kan geliyodu sonra iyice kötü oldu otramiyodum aciyodu uyuyamiyodm acisndan annem eczaneye sormus fitille krem alms o kadar iyi geldi ki tuvalete gitmeye korkyodm gitmemek için cabaliyodm resmenmahvoldukkkkk ana oğullll
o gaz cıkmadı 2 gündür ankaradayım damlasını evde unuttum veremedim
ıkıııın ıkııın bi hal oldu meğerse işe yarıyormuş
sabah hemen gidip bi tane aldırdım verdim 3 saat oldu etkisini bekl,iyorum 4 gözle
ben uykusuz yorgun bitap şekildeyim o yetmezmiş gibi
dişimde ki dolgu kalkmış içi boş sızıdan uyuyamadım ve çenem resmen iptal
ağrı kesici aldım aşırı fayda vermedi nolcak halimiz
haaa bi de kabız olmuşum wc gidiyorum kanlı kanlı oluyor
o kadar su hoşaf komposto işe yaramıyor işte
Ben de dun ve bugun sut urunleri yemedim. Kakasi hala duzelmedi ama miktari azaldi. Bu saate kadar 4 kere yapti. Yuzundeki sivilceler azaldi.Bunlari birakali 4 gun oldu bebegimin yuzu duzeldi ilk zamanlar hergun yesil ve sulu kaka yapiordu cok sukur iki gundur emmeye basladi kakasi duzeldi ve uykusuz gunlerimiz tekrar geldi
Ya benimkide aşıdan beri huysz ondan degldr diyodm ama aşı gününden sonra ooldubugun asi olali 4gun oldu ama cok huysuzuz. surekli agliyor. es kaza uykuya dalarsa da hik mik soyleniyor
2.ay asilarimizla beraber rotavirus asimizida olduk. acaba agir mi geldi cocuga bilemiyorum. yani her asi zamani boyle kok sokturecekse yandim ki ne yandim
ilk gece ve iki gunduz atesimiz vardi. suan yok ama huysuzlugu kalici olmaz umarim. zaten huysuzdu da bu bambaska bir boyuta atladi
pembecim beni de al gotur o diyarlara
supermis
bi sure biogai kullandik. fayda etmedi. simdi metsil damla + nurse harveys surup kullaniyoruz.
biraz daha rahat pirtlatiyor ama hala karninda oyle sesler geliyor ki inanamiyorum.
ben de olsa onca gaz ben dayanamam
her bebekte farkli ilac etki gosterirmia. deneyerek bulman lazim cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?