2016 Şubat Anneleri

Bir şey olmaz inşallah su anda her şey normal gibi :)

Sebzelerden sonra yogurt dedin ya bittim orada :) ahhh su sut ürünleri abur cubur niyetine ne yiyorsam sut urunuymus
Bende acıkınca gidip peynir atardım ağzıma :)
Çünkü daha dukan diyeti yapan biriyim,
peynir=protein=tokluk=zayıflaama
Düştüğüm hale bak
Haa 10gündr 1,5kilodan fazla bermiştim :)

Kizlar aramizda sut urunleri diyeti yapan cok kisi var. Buna ben de dahilim.
Biraz arastirdimda annede kalsiyum ekikligi ilerleyen yaslarda kemik erimesine yol aciyormus. Vucut annenin kemiginden alip bebege veriyormus.
Acaba kalsiyum tabletleri falan mi kullansak. Ya da dala iyi bir fikri olan var mi?
Hindistan cevizi sutu icmeyi dusunuyorum ama onu da bulmak kolay degil bir de yeterli olur mu bilmiyorum.

Teşekkür ederim canım gayet ayrıntılı anlatmışsın benim pusetim var onu ayrı aldım sadece arabası gerek onu bebek doğunca alalım dedim. Şartlar şunlar sanırım hafif olacak tek elle açılıp kapanabilecek

insallah canim ettafimda kimsede duymadigim bir sey meger ne kadar da yayginmis bir an evvel toparlariz hepimiz insallah

Bende acıkınca gidip peynir atardım ağzıma :)
Çünkü daha dukan diyeti yapan biriyim,
peynir=protein=tokluk=zayıflaama
Düştüğüm hale bak
Haa 10gündr 1,5kilodan fazla bermiştim :)

Ben de diyetisyen kontrolünde kilo vermistim ara öğünler sut yoğurt fillandi :) uç gündür dikkat ediyorum mukus yine var

Kızlar bizimki bu ara çok az emiyor. 5 6 dk. Emip bırakıyor. Normalde 20 dk yarım saatten az emmedi. Ama günde 2 3 kez kaka yapıyor. Ciş de yapiyor. 2 ay 1 haftaligiz. 2 saatte bir filan emziriyorum. 3 saaten önce vermesem mii. 3 saatte verirsem bi 15 dk. Filan emiyor. Böyle 5 dk da bile memeyi sok çıkar şok çıkar gaz arttı. Siz napiyosunuz?

Kızlar 54 günlük bebeğim sanki diş çıkaracak gibi tükürük yapıyor. Diş için daha erken diye biliyorum acaba ağzında pamukçuk var o yapar mı?

canım margarin katma tereyağı kullan..margarin bir yağ değildir zararı çok..ben kv ve kpyi bitürlü vazgeçiremiyorum margarinden dert oluyo içime biri margarin dedimi

Popoya bakiyorum da ben dd olsa bu yaralar dayanamam ya ;( cok sinir bozucu bir durum alt degistirme iskence bizde ya ciglik cigliga toto acik wmiyoriz ko gonlumuz olsun

benim kızda yapıyor arada :)
geçen sabaha karşı emzirdim wc yegittim geldim baktım konuşuyo oynuyo1 saat kadar oynadım kızla sonra uyudu tekrar
Bizimkini de hemen yatırdın yatırdın yoksa çenesi bi açılmasın babası sabahın köründe işe gidecek yine de sesini duyunca dayanamıyo kalkıyo :))

Kızlar olmadı diye seviniyordum ama dünden beri kızımın kafasında konak farkettim bugün iyice ilerlemiş.. Nasil gecircem tavsiyesi olan var mi??

Kızlar olmadı diye seviniyordum ama dünden beri kızımın kafasında konak farkettim bugün iyice ilerlemiş.. Nasil gecircem tavsiyesi olan var mi??
Banyodan önce zeytinyağı sür Can'ım. Biraz beklet yıka. Sonrada bebe tarağı ile bi güzel tara. Bişey kalmıyor ben öyle yaptım

insallah canim ettafimda kimsede duymadigim bir sey meger ne kadar da yayginmis bir an evvel toparlariz hepimiz insallah
Evet cnm salgin gibi resmen insaallah toparlanirlar cnm bugun aile hekimimize gittim cocuk gastroentroloji ye gitmek gerekiyormus arstirilmasi cok onemli dedi bebegim 15 gunde 200 gr almis bunun 100 grmini 3 gunde aldi ben diyete girince kilo almaya basladi yoksa hep ishal istahsizlik yerinde sayiyordu yine de gidecegim dr nedenini arastirsinlar rabbim hepimizin evlatlarini korusun

Badem sütü var. Ben bi kere denemiştim Kalsiyum içeriği çok zenginmiş.
Tablet kalsiyum alabilirsn. Ama Onlara da hassas olunabiliyormuş.
İnşallah diyetim kısa sürecek diye düşünüyorum.öyle ümit ediyorum yani:/

Cnm nasıl anladın alerji si olduğunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…