Bende acıkınca gidip peynir atardım ağzıma :)Bir şey olmaz inşallahsu anda her şey normal gibi :)
Sebzelerden sonra yogurt dedin ya bittim orada :) ahhh su sut ürünleriabur cubur niyetine ne yiyorsam sut urunuymus
Teşekkür ederim canım gayet ayrıntılı anlatmışsın benim pusetim var onu ayrı aldım sadece arabası gerek onu bebek doğunca alalım dedim. Şartlar şunlar sanırım hafif olacak tek elle açılıp kapanabilecekCasual cadillac air aldım.
Evet şuan memnun gibiyiz. Ana kucağını çıkart ön koltuğa koy , altını bagaja(sığarsa, tekerlerni çıkartmak zorundayım. Dün çıkartırken farkettim ellerim kirlenşyor sonra o kirli elle arabada çocuk avutuyorum. Islak mendille silsem de ne fayda)
İşte bu kısmı kolaydı ve memnun olduğumuz kısım.
Geçen karşıya vapurla geçicem, anakucağı yerine alt kısmını alayım, port bebe şeklinde gidelim elimdekileri de port bebeye koyarım sepete koyarım falan.
Ama port bebeli hali ile kapnması zor. Kapanmış hali ile açık hali neredeyse aynı.
Babamların araba jip tsrzında olmasına rağmen Zor sığdı. Bizim arabaya zaten port bebe ön koltuğa koyabildik.
Tek elle kapanmıyor olması da eksi bir durum. Çpcuk kucaktayken kapatamıyorsun.
Baston gibi pratik kapanmıyorlar.
Hafif değiller.
Ana kucağını arabadan hastaneye sokana kadar belim iki büklüm oluyor, tek elle ancak erkekler taşır oda bacağına deydiği için rahat taşıyamıyor.
Çok şıklar çok güzeller ama keşkelerim çok. Zaten almak istediğiö bu değildi.
İlk iki aylık dönem geçti hatta aldım alacam derken bir ay daha geçer. Baston tarzı olanları da tercih edebilirsin. Tabi iç yapısı elbette ergonomik olmalı.
https://instagram.com/p/9tTknAJ025/
Mesela bu 499tl. Türkiyede yok sanıyordum. Geçen Mağazada gördüm ama çoktan almıştım.
Ana kucağı da almalıyım arabam var diyorsan Bu;
Taşıma derdi yok, onun üstene takıldı takılmadı derd yok.
Benim fikirlerim aldığım ğrünlerle ilgili bu şekilde:/
insallah canim ettafimda kimsede duymadigim bir sey meger ne kadar da yayginmisBenim sonuc guzel canim 5 gun oldu bugun daha guzel bi ara cok abartmistim sut urunlerini sonra azalttim 5 gundur de tamamen kestim benim bebegimin yuzu ergenlige giren ergenler gibiydi su an tertemiz kakamizda duzeldi bilmiyorum belki de o azalttigim zamanlarin etkisi 5 gudur hic agzima almiyorum demekki daha iyi olacak
Bende acıkınca gidip peynir atardım ağzıma :)
Çünkü daha dukan diyeti yapan biriyim,
peynir=protein=tokluk=zayıflaama
Düştüğüm hale bak
Haa 10gündr 1,5kilodan fazla bermiştim :)
canım margarin katma tereyağı kullan..margarin bir yağ değildir zararı çok..ben kv ve kpyi bitürlü vazgeçiremiyorum margarinden dert oluyo içime biri margarin dedimiKızlar süt Çorbası sütü artırıyormuş.margarin veya tereyağında unu kavurun üstğne süt ve su kaynatıp dökün ve bir avuç da şehriye koyun.baya etkili olduğu söyleniyor bilmiyorum.denemedim ama yapcam bugün:)
benim kızda yapıyor arada :)Kalkıp karanlıkta oyunmu istiyor.. Bak sen şu şımarığaa :))
Bnm on gün sıkı diyetle düzeldi. Ama kaka hemen düzelmed hatta tam anlamkyla da düselmemişt. Öncesnde azalttım baktım olmuyor herşeyi kestim.
Patates pirinç makarna(ankara nuh marka) marul falan yedim.
Süt alerjenlerden zor uzaklaştı Ama sabahdiyeti bozayım öğlene kaka değişiyor ve totomuzdaki pişik tekrar oluşmaya başlıyor:/
İki günde kaka düzelmesi biraz zor gibi
Ben kullanıyorum ama bizimki görünce uykusu kaçıyo yatagın ustunde :)) uykuyu bırakıp onunla konuşuyoBen aldım ama daha kullanmadık hiç tiny love aldım ben inşallah sever bebis
Bizimkini de hemen yatırdın yatırdın yoksa çenesi bi açılmasın babası sabahın köründe işe gidecek yine de sesini duyunca dayanamıyo kalkıyo :))benim kızda yapıyor arada :)
geçen sabaha karşı emzirdim wc yegittim geldim baktım konuşuyo oynuyo1 saat kadar oynadım kızla sonra uyudu tekrar
Masaallah cnm cok sevindimchocolate19 Canim bugun cok mutluyum.
Bebegim iyilesti. Gece ve sabah yaptigi kakasinin rengi ve kivami cok guzeldi.
Eski gunlerimize geri donduk.
Agzi acik meme meme diye dolanmaya basladi.
Banyodan önce zeytinyağı sür Can'ım. Biraz beklet yıka. Sonrada bebe tarağı ile bi güzel tara. Bişey kalmıyor ben öyle yaptımKızlar olmadı diye seviniyordum ama dünden beri kızımın kafasında konak farkettim bugün iyice ilerlemiş.. Nasil gecircem tavsiyesi olan var mi??
Evet cnm salgin gibi resmen insaallah toparlanirlar cnm bugun aile hekimimize gittim cocuk gastroentroloji ye gitmek gerekiyormus arstirilmasi cok onemli dedi bebegim 15 gunde 200 gr almis bunun 100 grmini 3 gunde aldi ben diyete girince kilo almaya basladi yoksa hep ishal istahsizlik yerinde sayiyordu yine de gidecegim dr nedenini arastirsinlar rabbim hepimizin evlatlarini korusuninsallah canim ettafimda kimsede duymadigim bir sey meger ne kadar da yayginmisbir an evvel toparlariz hepimiz insallah
Evet canim sık ve sulu kaka kotu kokulu ve mukuslubskn ve chocolate19 bebeginiz kakasi mukuslumuydu...bide benimki emerken yapiyo patirkutur ediyo berbat kokuyor gubde 5 6 kez yapiyo..siviya yakin ce sumügumsu poposu kizariyo artik cok sık.
Canim yikadiktan sonra mi tariyoruz ?? Bu sefer hep sacinda kalmiyor mu? Tesekkurler.Banyodan önce zeytinyağı sür Can'ım. Biraz beklet yıka. Sonrada bebe tarağı ile bi güzel tara. Bişey kalmıyor ben öyle yaptım
Badem sütü var. Ben bi kere denemiştimKizlar aramizda sut urunleri diyeti yapan cok kisi var. Buna ben de dahilim.
Biraz arastirdimda annede kalsiyum ekikligi ilerleyen yaslarda kemik erimesine yol aciyormus. Vucut annenin kemiginden alip bebege veriyormus.
Acaba kalsiyum tabletleri falan mi kullansak. Ya da dala iyi bir fikri olan var mi?
Hindistan cevizi sutu icmeyi dusunuyorum ama onu da bulmak kolay degil bir de yeterli olur mu bilmiyorum.
Cnm nasıl anladın alerji si olduğunuBadem sütü var. Ben bi kere denemiştimKalsiyum içeriği çok zenginmiş.
Tablet kalsiyum alabilirsn. Ama Onlara da hassas olunabiliyormuş.
İnşallah diyetim kısa sürecek diye düşünüyorum.öyle ümit ediyorum yani:/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?