- 5 Ağustos 2015
- 6.328
- 24.986
- 498
Bu arada kac kg dogmustuKızlar bunarada dün aşı davasına yazamadım. Bizim sıpacık bu ay (3hafta aslında) 550gram almış. Çok az dedi hemşire. Durumu anlattım süt alerjisini meme reddini falan. Mama vermeye başlamalısın dedi. Ben şok
İlk ay 1350gran almıştı. Şimdi 550 almış olması Çok mu az ki ? 4750gram olmuş.
Hoş bir haftamız daha var 2.ayımıza:/ boyu da 4cm uzamış 58cm olmuş.
Emmek istemediğinde Biberonla takviyelere mi başlasam?
Ay doymasa fosur fosur uyumaz ama yaa :/ püf kafam allak bullak oldu. Bakalım doktor kontrolünde ne denecek
Canm ben kimyon katmadim hiç bi tatlı kaşığı rezene 1 çay kaşığı anason bi bardağa 10 dk demlencek snra suz yoksa tadi aci oluyoilknurrr22 Canım sen şu rezene kimyon anasonu nasıl yapıyordun? Birdaha anlatırmısın 1 bardaga ne kadar koyuyordun?
1500 cokmus ya benim maasin yarisi anammmSorma ya bende kara kara dusunuyorum ucretsız ızın bıtınce mım 1500u gozden cıkarıp ıyı bırını bulmam lazım, artık o parayı gozden cıkardımda en azından ıyı bırını bulmam lazım , 3 ay kala arastırmalara baslıycam bakalım, ıse baslamadan en az bır hafta da erken cagırıcam kadınıkı cocugun duzenını evın duzenını ogrensın
Nasil gidiyor bebisten sonra calisma hayati ozledinmi minnak kuzuyu1500 cokmus ya benim maasin yarisi anammm
Siringaya 2 ml cekip yarisini birine yarisini oburune canimBİZİMKİ de aynı öksürük devam burnunu açmaya çalışırken çok ağlıyor kaç damla serum damlatiyirsunuz canim
Ay ozlemezmiyim, az once konustum bebegim oynamis halisinda, karni doymus, alti degismis, suan uyuyormus.. ay umarim aralarida iyi olurda icim iyice rahat eder..Nasil gidiyor bebisten sonra calisma hayati ozledinmi minnak kuzuyu
Aynen canım hem sen biraz tanımis ve aşağı yukarı davranışlarini izlemiş olursun. nerde yaşıyordun canım hangi şehir? ise ne zaman başlamayı düşünüyorsunSorma ya bende kara kara dusunuyorum ucretsız ızın bıtınce mım 1500u gozden cıkarıp ıyı bırını bulmam lazım, artık o parayı gozden cıkardımda en azından ıyı bırını bulmam lazım , 3 ay kala arastırmalara baslıycam bakalım, ıse baslamadan en az bır hafta da erken cagırıcam kadınıkı cocugun duzenını evın duzenını ogrensın
Kiyamam yaa yerim ben onu benim bile icim ciz etti simdi kuzuuummAy ozlemezmiyim, az once konustum bebegim oynamis halisinda, karni doymus, alti degismis, suan uyuyormus.. ay umarim aralarida iyi olurda icim iyice rahat eder..
Ya sorma..Kiyamam yaa yerim ben onu benim bile icim ciz etti simdi kuzuuumm
Gazdan heralde Canm valla çok uzuldm o kadar kustu kioyy kuzumaa ya doyduğunu anlamamış yada gazdan dolayı kendini emmeye vermiş
140 cc ile en az 3 saat dayanması lazım
bende saat takıntısı cok fazla
kaçıncı dakika başladı keçincı dakına bıraktı
kaç dk emdi , kaç dk durdu aradan kaç saat gecti
hızlı mı yuttu yoksa yavaşş mı falan filan
3 günlük çıkmayan bi gazı vardı oda hamd olsun gece cıkardı
damla aşırı düşkün değilim ama en azından sancısını azaltıyor diye hissediyorum
diğer türlü bi anda çığlıklar atıyor
ilçede olduğumuz için burda cocuk doktoru yok, eee hafta içi de merkeze gelemiyorum
hafta sonu gitmek için mecburen sigorta paketi satın alıp özelde yaptırıyorum muayenesini
çukurambar koru hastahanesi
8 muayene + tüm tahliller + acil yatışlar = 550 TL
kimyoooonn candır yaaa, artık cantamda demlenmiş günlük kimyon bulunduracağım
ee ben konyalıyım bizim orda kuş cenneti gölü var filamingo ve leylek dolu
gidip hepsini uçurup ayrı ayrı dilekler tutayım
bi milyon dileeeekkkk
Canım doyması önemli degil sütünün bebege yaraması kg aldırması başka birşey.. bu çok önemli canım. Ablamında 4. Kızı yine foşur foşur emziriyordu sütü çok boldu ama kız bir türlü fazla kg alamadı oda devam sütü kullandı halada kullanıyor yemek yemesine ragmen alamıyor 1.5 yaşında oldu kızı... yani sütün bol olması bazen önemli olmuyor.Kızlar bunarada dün aşı davasına yazamadım. Bizim sıpacık bu ay (3hafta aslında) 550gram almış. Çok az dedi hemşire. Durumu anlattım süt alerjisini meme reddini falan. Mama vermeye başlamalısın dedi. Ben şok
Ay doymasa fosur fosur uyumaz ama yaa :/ püf kafam allak bullak oldu. Bakalım doktor kontrolünde ne denecek
normali zaten 1 ayda 600 ile 800 canım bu durumda kg alımı az değil bence. ateşi falan çıkmadı gece umarım. bizim aşıyada az kaldı korkuyorumKızlar bunarada dün aşı davasına yazamadım. Bizim sıpacık bu ay (3hafta aslında) 550gram almış. Çok az dedi hemşire. Durumu anlattım süt alerjisini meme reddini falan. Mama vermeye başlamalısın dedi. Ben şok
Kimyonu Nasıl yapıyorsunuz kızlar.Gazdan heralde Canm valla çok uzuldm o kadar kustu ki
Ben kimyon hiç yapmadm Canm rezeneyle anason yapyrm kendim iciyrm 5 6 cay kasigida bebise veryrmKimyonu Nasıl yapıyorsunuz kızlar.
Bu gaz için mi Can'ımCanm ben kimyon katmadim hiç bi tatlı kaşığı rezene 1 çay kaşığı anason bi bardağa 10 dk demlencek snra suz yoksa tadi aci oluyo
Kendin ne kadar içiyorsun canım. Benim bebeğim 57 günlük bende o kadar vereyim mi ? Fazla olur mu?Ben kimyon hiç yapmadm Canm rezeneyle anason yapyrm kendim iciyrm 5 6 cay kasigida bebise veryrm
Rezene gaz için anasonda uyku ici n canmBu gaz için mi Can'ım
Kendm bi bardak yok Canm ver tek seferde en fazla 5 6 kaşık verilebiliyor ben genelde akşam yatmadan önce veryrm gece iyi uyuyo ama her gün vermyrmKendin ne kadar içiyorsun canım. Benim bebeğim 57 günlük bende o kadar vereyim mi ? Fazla olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?