2016 Şubat Anneleri

Bu arada kac kg dogmustu

1500 cokmus ya benim maasin yarisi anammm

Aynen canım hem sen biraz tanımis ve aşağı yukarı davranışlarini izlemiş olursun. nerde yaşıyordun canım hangi şehir? ise ne zaman başlamayı düşünüyorsun

Gazdan heralde Canm valla çok uzuldm o kadar kustu ki

Canım doyması önemli degil sütünün bebege yaraması kg aldırması başka birşey.. bu çok önemli canım. Ablamında 4. Kızı yine foşur foşur emziriyordu sütü çok boldu ama kız bir türlü fazla kg alamadı oda devam sütü kullandı halada kullanıyor yemek yemesine ragmen alamıyor 1.5 yaşında oldu kızı... yani sütün bol olması bazen önemli olmuyor.
4 çocuk, aynı anne aynı bünye ama sütü son kızına çok kg aldıramadı.

1hafta sonra çocuk doktoruna git onlar hesap yapıyor günlük aldığı kg ya bakıyor. Oda derse verirsin mama

normali zaten 1 ayda 600 ile 800 canım bu durumda kg alımı az değil bence. ateşi falan çıkmadı gece umarım. bizim aşıyada az kaldı korkuyorum

Kızlar doktora gittik bugün kizim grip olmuş çok mutsuzum antibiyotik verdi doktor ama ateşi falan da yok antibiyotik için çok küçük değiller mi ya napacam şimdi ben

Kendin ne kadar içiyorsun canım. Benim bebeğim 57 günlük bende o kadar vereyim mi ? Fazla olur mu?
Kendm bi bardak yok Canm ver tek seferde en fazla 5 6 kaşık verilebiliyor ben genelde akşam yatmadan önce veryrm gece iyi uyuyo ama her gün vermyrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…