2016 Şubat Anneleri

canım boşver hemşireyi..banada kızın kafası normalden büyük dedi canımı fazlasıyla sıktı halbuki normal boyuna kilosuna göre..sabah sabah gerdi strese soktu beni

her ay aynı kiloyu alacak değiller hoş..seninkinin sıkıntısı falan vardı direk mama demesi saçma olmuş..doktor kesildiler başımıza

Haftaya kadar alır daha canım sıkıntı yapma, mamaya geçecek dusuklukte değil kilosu.. Emziren anneler grubuna üye olun kızlar, onlar sayesinde sutum yetiyor mu psikolojisinden kurtuldum.. Gak dese meme guk dese meme

Gazi çoksa surekli agliyosa huzursuzsa veriyorm Canm ve sende her günde verileblr ama durduk yerde vermeye gerek yok
Bi kaç gündür ağlama krizi var memede rahat ettiği için ayrılmak istemiyor ama bu da gazı daha çok tetikliyor. Çok saol bu arada canım

canımm size de geçmiş olsun Allah şifa versin doktor bize ilaç vermedi hiç üşütmüş dedi acil doktoru da vermedi burnunu temizleyin dedi öksürüğüde çok kuzımın kendi kendine nasıl geçecek bilmiyorum yarın kendi doktorumuza kontrolümüz var o ne diyecek. Saat başı aspiratör ile temizliyorum burnunu günde 3-4 kez de serum fizyolojik ile ama hemen doluyor

huzurunmeraklisi canım kimyonu nasıl demliyorsun acı olmuyormu? Bir bardaga ne kadar kimyon koyuyorsun?

hafif acımsı bi tadı var içim el vermiyor içirmek hatta bu yüzden 1 hafta vermedim
ama el mahkum mecburen veriyorum

1 su bardağım içine 1 tatlı kaşığı ( dolu olmayacak şekilde) kimyon + 3 de 1 kesme şekeri koyup demliyorum
emzirmeden önce iki şeker kaşığı veriyorum

Yoook tesadufi gormen lazim :)) denizin ortasinda yuzuyordu once sonra baktim kanatlarini cirpmaya basladi aha dedim kalkiyor veee ucmaya basladi bende ates acar gibi bam bam bam dilekleri siraladim

hiçde kaçırmaz hedefi
deme öyle deme ben genede gördükce sıralayım

elimde değil bazen saate bakmıyorum manyaklık bu diye ama sonra pişman oluyorum

Gazdan heralde Canm valla çok uzuldm o kadar kustu ki

ahh inşAllah kuzularımız bu gazı atlatırlar

Sağol canım ben iyice psikopata bağladım sabahtan beri iki makine çamaşır yıkadım dün hastanede kullandıklarımız battaniyesi çantası eve gelinde ağladı çok hemen üzerini değiştirmemiştim üzerine örttüğüm battaniye etek bezi temas eden nw varsa kendi giydiğimiz çamaşırlar kaldı size doktor hangi damlayı verdi canım ben serum fizyolojik ile temizliyorum hemen doluyor yarın kendi doktorumuz ne yapacak bskalum

Arkadaşlar birşey soracağım kızımın beninde çizgi şeklinde kan gibi birşey var kırmızı değil çok açık kırmızı pembemsi gibi birşey dün akşam vardı acile gittiğimizde kan tahlilili ve idrar tahlili istediler tahlil içün ilk verilen poşeti kızum kakasını da yaptı eşim hastaneye gitti tekrar aldı poşet idrar için onu da çok doldurmadı beze de sızmış idrar onu da az diye kabul etmemişler saat sabahın 5 i falandı kaldı öyle böyle bir durum yaşayanlar varmı acaba

Kacarmi bende bu kadar dilek varken

Yaaaa
ama bu göbekten ne çektim ben
Hersey hallolmuştu kurumustu kapanmıstı bugun bezlerken farkettim göbegının ıcı görunuyor neredeyse ne yapıcam ben şimdi???? Islak falan deıl akıntı yok sadece bi tarafından açılmış sanki böyle degıldı.!!!
Aglıycam artık

Ay kuzum nasil olabilir ki boyle birsey? Allahtan enfeksiyon kapmamis, hemen doktora git diksinler birsey yapsinlar olurmu boyle

Kızlar bebeğim üşütmüş galiba aşağıdan gazını yapınca sanki kaka yapmış gibi kokuyor ama kaks yaptığı yok. Ne yapabilirim acaba ?

Kızlar bebeğim üşütmüş galiba aşağıdan gazını yapınca sanki kaka yapmış gibi kokuyor ama kaks yaptığı yok. Ne yapabilirim acaba ?
Sicak tutmaya calis, yapicak birsey yok bir sure surer sonra gecer.. benim ufakliktada iki kere oldu ve bir gun sonra gecti :)

Fiyat çok iyiymiş ya. Koru da 1 muayene nerdeyse 200 tl. En mantıklısı sigorta yaptırmak ozaman. Sen hangi dr a gidiyosun peki canım huzurunmeraklisi

Canim moralin bozulmasin bak enfeksiyon olmamis cok sanslisin bu kadar sure kapanmamis ama birseyde olmamis.. sen doktora git acilen bence

Doktoru aradm Smdı normal sesi :/
İçi görunebilir göbegı büyüdükçe dedi eger sızıntı kanama varsa anormal dedi.. Enteresan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…