2016 Şubat Anneleri

Bazı çocuklar çok şanssız doğuyor. Bizler burada yaptıkları ya da yapamadıkları kakalarla kafayı yerken birileri bebeğine zarar veriyor. Dün hastanede bir kadın çocuğuna öyle kotu davranıyordu ki neden bir şey demedim diye üzülüyorum. Eşim sürekli gözümün içine baktı sus diye. Acelemiz vardi, kafam yoğundu ona uydum yoksa o kadını parcalamadigim için üzgünüm. Bebeği ağlıyor diye yere attı. Agla burda diyor. Cocuk meyve suyu icmrk istemiyor zorla veriyor cocuk kendini atiyor vs. Daha neler. İki yasinda yok bebek ya. Tam konuşacagim eşim sus işareti yaptı. Buranın bir yeri var ve oradaki insanlar çok problemli kavga vs ahlak açısından vs o da oraliymis. Uyarsan sen suçlu olurdun onlarla uğraşılmaz diyor. Eşim de zor durdu gerçi. Çok kötü oldu. Ama uyaramadik içim içimi yiyor. En azından inatlaşma kucakla sakinlessin deseydim Rabbim tüm çocukları korusun. Anne olduktan sonra hep onlar barışı sevgiyi yaysınlar diye dua ediyorum

Ne biliyim cnm benim bebegim aniden cok ahlamaya uyumamaya basladi.su icemiyorum bazen oyle katilip agliyo kivraniyo felan .seninki keyifliyse normaldir evet
sen tabiibki yine de dr a bir gorun. Benim dr ne sorsam normal diyor beni endiselendirmiyor onemli birsey olsa ben sizi yonlendiririm diyor. Ya beb de su alerji durumuna taktim kirk icinde burun tikanikligi ve hirilti nedeniyle cocuk acile gittik oradaki cocuk dr alerji olabilir mi dedigumizde bukadar kucuk cocukta alerji olmaz dedi. Daha bagisuklik sistemi oturmadi tam demisti. Ya ben kakada kan gordukten sonra sut ve sut urunlerini kestim kendimce ama sonra peynir yogurt ayran basladim sadece sut icmesim sukrolsun tekrarlamadi. Dr yine endiselenme dedi bazen bagirsaklar mukozasini degistirir dedi. Bilmiyorum artik ben de ama dr uma gercekten guveniyorum.

okadar cok kisiye usenmeden cevap yazmissin ki bir hayran kaldim sabrina iki kendiminkini buluncaya kadar bayagi ugrastim :)

Cok haklisin bazi anneler ve babalar bu dunyada cezasini vekmeli aslinda. Taciz vs olaylarini okudukca deliriyorum bir de su son gunlerde hani hebegini birakip 9 gunluk bayram tatiline giden bi kadin vardi onu dusunup duruyorum nasil yapabildi diye. Ki kadinda bi akil hastaligi da cikmamisti yanlis hatirlamiyorsam.

Onu ben de çok dusundum. Nasıl bir mantık vardı ki biz diğer odaya geçince huzursuz oluyoruz. Oğlum şimdi sabah uykusuna yattı, evimizde değiliz. Gelirken kamerayı getirmek aklımıza gelmemiş sürekli bakıyorum olur da ağlar duymam diye diyorum o kadın nasıl hangi durumla gitti bırakıp.

Devlet anne olan tüm kadınlara psikolojik destek sağlamalı bence...

devletimize sesleniyorum 16 hafta doğum izni 1 yıla çıkarılsın çıkarılmalıııı..el kadar bebeği bırakıp gitmek vicdana sığmıyor!

kremlemeden once iyice kurut canim hava alsin sonra krem sur

Canım badem yağını bi dene istersen.

Tamam kizlar cok sagolun insallah bir care buluruz

Ne yaptıysam göğüs ucu yaram geçmedi kızlar yardım edebilecek var mı?? Garmastan pomad kullandım lansinoh kullandım yok yok yok. Emerken biraz ucunu tutuyo tamamını alamıyo ondan olsa gerek tam geçecek yine aynı oluyo yerleri yoluyorum emzirirken valla ((

Tamamını alamadığı sürece yara devam eder canım ucunu tuttuğu icin oluyordur devamli.. Off benimki de silikon ucu bırakmıyor artik ucu büyüdü tutabilir ama 5 sn cekip bas bas bagiriyor yine silikon ucu takıp emziriyorum.. Kurtulamayacağim sanirim

Doğrudur canım o zmn. Çünkü oradaki anneler çok dhaa deneyimliler. Dediğim hibi hala normal kakayı göremediğimiz için tam da emin olanıyorum
Benimde yemediğim günler çok daha rahat oluyor yavrucak. O yüzden artık eminim. İnş 6.aya kadar bitrr bu işler

İnek sütünü gazdan biz içemiyoruz bebelere versek demek ooooouuuuuyyy
Eskiden Hersey kolaymıs, kadınların hayatı daha zor ama bebeleri daha kolaymıs,,
Ay sormaaa. Annem diyor ki hoppalaya koyardım biberonu sabitlerdim çocuk uyurdu orada. Ama bana naptıysa susmazmışım
İlgiyi hep sevmişimdir

Ben denemedim ama bana göğüs ucun yara olursa çam sakızı sür dediler neticede doğal bir dene bakalım umarım faydası olur.

keryneia canım dün nasıl geçti? Yazmadin sanırım
Haha dün eve geldik bebeğe banyo yaptırdık arkasından bende yaptım bebeği uyuturken bende uyumuşum :))

Bebeğin yüzü gülüyodu ama komşumun şaftı kaymıştı :/ :)) Umarım dayanabilir. Öyle yada böyle bir ay denicez, beni ortada bırakmaz umarım..

cancazim silikon ucu bwbegin emmedigu zaman araliginda memede takili birakmayi denedin mi? Meme ucu kwndi sütun icinde bekleyince de iyi geliyo bwn oyle gecirmistim

Yaa onun için de ilkse normal canım. Rabbim yardımcınız olsun :)

kremlemeden once iyice kurut canim hava alsin sonra krem sur
Öyle ypıyorum. Aslında yıkayıp pamukla kuruluyorum. Geceleri uni baby kullanıyordum.
Ama şuan yıkayamıyorum aşıdan sebep. İnş çok ilerlemez şu iki günde yıkamya başlarım belki düzelir. Çok korkuyorum artık pişik olmasından. O ciğer gibi dönemi gördükten sonra

Hihihihi. Aslında çoğu kişiyi emzirme aralarında okuyup alıntılıyorum. Ama bazen noluyorsa aljntılarım gidiyor. Cevaplayamıyorum
Bazen alıntıladığım kişiye ne yazacağımı da unutuyorum

Psikolojik destek kesinlikle gerekli. Sadece anneye değil, babaya da,kv de görümceye de....-ahh ahh tüm toplumca gerekli aslında .
Hastanelerden çıkmadan teşvik edilse birçok şeye ne kadar hoş olur.

Devletten çok isteğim var. Sezeryanı önermiyor, ama doğum koçluğunu desteklemiyor. Yaygınlaşmalı.
6ay anne sütü diyor ama çalışan annelerin izinleri toplam 16hafta.
Çalışan annelere yazıkkk

Canım neler yaptın? Belki yapılmamış birşey öneririz.tekrar tekrar aynı şeyleri yazmayalım.

Madem bebeğin emmesinden emzirmeden kaynaklı, emzirme danışmanı ile anlaşsan?
Ben görüşmüştüm gebbe pınar ile. Çok uçuk bir fiyat değildi. İki gün gelip yardımcı oluyordu, tabi anlaşmaya bağlı istanbul veya çevresindeysen sitesinde iletişim bilgisi var. Ulaşamazsan yazarım
Birde a sınıfı hastanelerde de emzirme danışmanlığı yapıyorlar ama onlarda ücret konusunda aynılar, bu kadın hizmeti sizin evde yapıyor avantajı o

Sen bu arada gene de joker bakıcı ayarlamaya çalış. Bakıcışarın ne yapacağı belli olmaz canım :/
İnşallah uzun süre karşılıklı memnuniyrt olur ve devam edersiniz

Kızlar bebeğim usuttu mu acaba yaa kaç gundr huzursuz karnı gurul gurul ediyo önceden daha çok gaz çıkarırdı smdi o kadar Zor cikaryoki gundz akşama kadar hiç durmuyo ya memede yada zar zor uyursa uyanıkken hep agliyo uykusunda da zaten surekli ih ih diyip duruyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…