2016 Şubat Anneleri

Canım aşı yerine su degmese yeterli. Şu alt açma bezleri varya 10 lu paket satılıyor ondan ser altına pamugu bol sulu ıslatarak temizlettir. Yıkamış kadar olursun
İnş popoşu yine pişmez canım

Kızlar doğumdan beri göbeğim hareket ediyor dışardan bakınca boyle sanki bebek var gibi hala doğumdan sonra 10 günlük kontrole gittim bir daha gitmedim sizde de boyle bir durum var mi normal doğum yaptım bu arada

sureklı krem surmek de pısıge karsı dırencsız hale getırırmıs. Ben de sudocrem kullanıyorum ama bı suruyosam bı surmuyorum. Cok kaka yaparsa oksıjenlı suyla yıkıyorum, kopuk kopuk su akan dus baslıgıyla poposuna tutuyorum. Sımdılık sadee hafıf kızarıklık oldu pısıge donusmedı ama ınsan korkuyo.

2 aylık su anda canım. Arkadaşın nasıl bir şekilde yapmış acaba daha bu sabah ustumuzu Çıkardim ten temasi için ama çocuk ağzına alıyor emmiyor ve midesi bulaniyor

Canım zdrave diye bir krem var bulgaristan dan ben onunla atlattım 2 günde geçmeye başladı sadece zdrave krem daha çabuk etki gösteriyormuş ama ben zdrave leka formula parabensiz olanı kullandım

Bugun babaanneye gidiyoruz bu demektirki oglum kuzenleri ve babannesi tarafindan bunaltilacak ben bunalacagim cocugu op op ne hale getirecekler offff gitmek istemiyorum cocugumun opulmesinden cok rahatsiz oluyorum

Ne diyelim devlet duyar belki sesimizi

Kızlar oğlumun pipisinden iltihap geliyor. Sizinde başına gelen var mı

Canım bizim sismisti. Enfeksiyon kaptı sonra antibiyotik ve antibiyotik içeren bir krem kullandık. Doktora git. Bit şey yoktur ama ihmal etme.

Bugun babaanneye gidiyoruz bu demektirki oglum kuzenleri ve babannesi tarafindan bunaltilacak ben bunalacagim cocugu op op ne hale getirecekler offff gitmek istemiyorum cocugumun opulmesinden cok rahatsiz oluyorum

Biz de babanedeyuz. Uyarıyorum. Acikliyorum. Çok hevesli bizimkiler. 3 yaşındaki bidik bile kucağına istedi :)) opme konusunda sukur bir şey yok.

simdiye dek hic ayakta sallamadim sadece kucagimda hafif salladim bakalim kismet ne zamana
Ben de buyuk kizimi 2yasina kadar sallamadim yazin sicakta oglen uykusuna dalamayinca sallamaya basladim ama ikizlerim cok arsiz hic bi sekilde uyumuyorlar ayakta sallaya sallaya uyuyorlar en az 15dk da iyice dalmasini bekliyoruz korka korka yatiriyoruz yavasca ustlerini orterken bile uyaniyorlar onlarin dalmasini beklerken ben uyuyakaliyorum

Ben de ilk kizimi ilk aylarda opmuyordum yanagindan ama simdikileri ilk gunden beri opuyorum sapur supur ben opunce de herkes opuyor cok sukur hic bi sey olmuyor cok yalap salap open olmuyor zaten hassas opuyorlar ilk basta birinde yuzunde sivilceler oldu sonra 1haftada gecti vucudu bagisiklik sagladi rahatca opuyorum ikisini de. 3 cocugum olunca cok yoruluyorum ama cok daha fazla sevmeye basladim op op doyamiyorum 3unu de

Ben guzellikle uyardim biz operiz banane diyo okuldan gelen torununa bile op op diyo sinir olacagim yine ben kendi cocuklarima bile opturmuyorum eltiminkiler ellerini agzina burnuna suruyolar cok sinir bozucu

Tmm cnm

Bizde ventolin pulmicort kullandık ve macrol doktor hemen geçmez 10 12 gün sürer demişti gerçekten de 2 hafta kadar sürdü antibiyotik ide 10 gün kullandık

Denedim canim denemedigim sey kalmadi hatta ama malesef artmiyor son olarak bira mayasi hapinin arttirdigini duydum onu almayi dusunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…