2016 Şubat Anneleri

Bende önceden hemen aliyodm ağlar ağlamaz smdi ellemyrm geri uykuya daliyo

Bende hala kundak yapyrm ya yazınnapcaz

Alışır canım sen her fırsatta yatır

Geçen gün carlson d vit amazondan temin etmeyi düşünen arkadaş.
Yırtdışındn vit ilaç getrilmşyormuş.
Boşuna parasını ödemiş oluyormuşuz. Bilgin olsun.
İg de bir hesap buldum, onunla bir görüşeyim güvenilir mi bilmyirm bakalım ne dicek

güneş sigorta dan yaptirdim canim
sadece
tamamlayıcı sağlık sigortası diye geçiyor
sadece bebek muayene ve tahlillerini kapsıyor
sana özelden iletisim numarasini vereyim

Bende hala kundak yapyrm ya yazınnapcaz

Uyurken caktirmadan kundağını gevşetiyorum alışsın diye ama malesef 5 dk icinde uyaniyor

yaza kadar alismasi lazim yoksa yandik

Eveeeettt kundaksiz yatan oglum su an ağlıyor
toplam 14 dakika uyudu

Kizlar bakici ablayla konustum.. biberonu zor tutuyormus sonra zorlada olsa emiyormus ve bitiriyormuz. Pamukcuk oldugundan suphelendi, sabah bebeyide cok emmedi biraz emdi birakti. Neden emmez ki .. varsayalim pamukcuk oldu nasil gecirebilirim en hizli? Eve gecince bakicam

Anladım canım ben de iki içiyorum da canım ikinciyi istedi:)) akşam da canım isterse diye elim gitmedi:)) keryneia

Ben de günde bir veya iki kupa içiyorum ama bazen canım istiyor mesela sabah içmiştim şimdi canım istedi içmeye çekindim akşam da içmek istersem diye
Kafeinsiz kahvelerden alabilirsin bence.. bende cok seviyorum bazen ondan iciyorum..

Canim karbonatli su ile silinmesi gerekiyor dedi hemsire ama nette onermiyorlar ben aile hekimimiz mikostatin yazdi ise yariyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…