Ben iki tarafıda içe katlıyorum canım çiş dolsada içe kıvrık olunca çıkmıyor dışarı kıvrık olursa atleti ıslanabiliyor.Sana gelen Soruya bak şimdi firkan
içe mi dışa mi katliyon ben göbeği dışa katliyorum. Prima premium kullanıyorum.
kızlar emziren anneler hashaslı borek yıyebilir mi
BİZ 32 günlükken idrar da ve kanda enfeksiyon yuuznden 19 gün hastanede yattık canım su anda da enfeksiyon var yine
Bebeğin surekli ağlıyor huzursuz ise tahlil yaptırmanı öneririm
Bzii gaz diye geriye yollayan Dr.umdan israrla ben tahlil istedimde hastaligi farkettik belli ki daha önceden vardı ama işte Dr. Çok önemli yaktı bziim ki bizi
Canım süt için mi ilaca başladın adı ne ilacın?Benim oglumda enfeksiyon var ondan reddediyor diyorlar ama bilmiyorum cok iştahsız. Sütum çok azaldı ilaca başladım 2.günde arttı çok sukur. İçerken alttan sağdan soldan puskurtuyor içim gidiyor süt ziyan oluyor diye
BİZ 32 günlükken idrar da ve kanda enfeksiyon yuuznden 19 gün hastanede yattık canım su anda da enfeksiyon var yine
Bebeğin surekli ağlıyor huzursuz ise tahlil yaptırmanı öneririm
Bzii gaz diye geriye yollayan Dr.umdan israrla ben tahlil istedimde hastaligi farkettik belli ki daha önceden vardı ama işte Dr. Çok önemli yaktı bziim ki bizi
Kızlar burdan anlıyorum ki artık eldiven takmıyorsunuz ben birkaç çıkarmayı denedim elleri çok üşüyor buz gibi oluyor şimdi ara çıkarıyorumTıpkısının aynısından bende de var. Tamam o yumuk eller çok tatlı olabilir ama alışkanlık olacak diye korkuyorum ben de. Çünkü emziği bıraktırmaktan daha zor elini bıraktırmak.
Yarin yine denemelere başlayacağım canım benim oğlan çoğunlukla ağlak günü gününü tutmuyor belki yarın yeniden sevmeye başlar. Ama anne açısından çok rahat bir kanguru bir yerini agritmiyor..Memnun musun diyecektim ki.. Bebis su an ona gelmiyor mus
2.ayinda bize kızmıştı dr, gelişimi icin cok onemli eldiven takmayin artik demisti.. Dokunarak ogrenecekmis beyefendi :)Kızlar burdan anlıyorum ki artık eldiven takmıyorsunuz ben birkaç çıkarmayı denedim elleri çok üşüyor buz gibi oluyor şimdi ara çıkarıyorum
Himmm bende deniyeyim öyle bakayim :))))))))))))))Ben iki tarafıda içe katlıyorum canım çiş dolsada içe kıvrık olunca çıkmıyor dışarı kıvrık olursa atleti ıslanabiliyor.
Yarin yine denemelere başlayacağım canım benim oğlan çoğunlukla ağlak günü gününü tutmuyor belki yarın yeniden sevmeye başlar. Ama anne açısından çok rahat bir kanguru bir yerini agritmiyor..
Birde süt için kullandigin ilacin yan etkisi yok bebege di mi? Benimde aklımda bulunsun..
Peki Canım elleri sıcak mı biz tahliller için çok kan aldırdık acaba benimki kansızlıktaymış çok soguk2.ayinda bize kızmıştı dr, gelişimi icin cok onemli eldiven takmayin artik demisti.. Dokunarak ogrenecekmis beyefendi :)
Bizumki de findik veriyodu bugun. Son anda yakaladik. Cocuklarin hayal gucu cok kuvvetli ne eziyetler ya cesit cesit... Bugun kafa kafaya vermis kasfasiyla cocuga basinc uyguluyo ittiriyo yapma etme derken tek tek saclarini yolmaya basladi daha sonra da digerini tekmelerken xor aldi annem elinden. Cok da kuvvetli bi ysndan elinden cocugu alip bi yandan eziyetini engelleyemiyoruz elini kolunu sıkıyo biraktiramiyoruz. Bazen de dedigin gibi ikizler yetmezmis gibi kendi bebeklerini de getiriyo anne emzir diyeBenim kizimda 2 yasinda bugunlerde kardesini emzirmeye baslayinca gidiyo oyuncak bebegini alip o da onu emziriyo altini acip kaka deyip isalk mendille siliyo :)))Senim dedigin gibi cok seviyo opup duruyo kardess deyip duruyo ama firsatini buldu mu isiriyo cocugu sıķıyogecenlerde cips yedirmis agzindan aldim zannediyo o da yicek all al diye eline vermeye calisiyo bakiyo almiyo agzinin yanina birakip gidiyo ahh ahh neler neler
Cani kv diyarbakira doncek..ben mugladayim..ailem sinopta 18bsaat var arada..esim yardimci cok ama gun boyu yoruluyo isten geliyo 6 gibi anca..oglum krese gidiyor ona ragmen aksamki surede be sabah ilgilenemiyorumAyybcok zor bir durum canım Allah yardımcın olsun. Aklıma şey geldi eğer mümkünse sende kv gitsen veya anennelere gitsen ya ne kadar durmasada bebek onda bir yerden yardımcı olur sana. Kendini bırakma canjm sana ihtiyacı olan iki yavru var güçlü olmaya çalış. Esin ne kadar destek sana?
Cnm bnm ki nin de elleri buz gibi oluyordu ama alıştı ısınıyor artık takma benceKızlar burdan anlıyorum ki artık eldiven takmıyorsunuz ben birkaç çıkarmayı denedim elleri çok üşüyor buz gibi oluyor şimdi ara çıkarıyorum
Eğer sızdırma yapıyorsa bir üst numaraya geçmek gerekiyormuş canım. Ben de bunu öğrenene kadar günde üç dört kez üst değişiyordumcanım genelde kuzım sesli kaka yapıyor o yüzden yaptıktan 5 dk içinde hemen değişiyorum bezini üst üste belinden sızdırma yapınca huggıese geçeyim dedim şimdi hasta devamlı üzerini değiştir üşütecek diye korktum en son kuzımın bezini değiştirdikten hemen sonra yeni beze kaka yapmıştı yine beline sızmıştı dedim ben mi baci bağlamayı beceremiyorum acaba
Yok canım sürekli huzursuz değil benimki.aksamlari gaz sancisi cektik baya ama o da azalmaya başladı haftaya üç ayi dolacak. Geçmiş olsun size Allah şifa versin inşallah
Be
Canım ateşi varmıydı ?
Canım bebeklerin elleri ayakları soğuk olabilir çok hareketliler. benim bebişinde arada buz gibi oluyor bazende sıcacık oluyor. Açıkçası ben kansızlık olabilecegini hiç düşünmemiştim. Eldiven taktığında elleri soğuk olmuyormuydu?Peki Canım elleri sıcak mı biz tahliller için çok kan aldırdık acaba benimki kansızlıktaymış çok soguk
Canım süt için mi ilaca başladın adı ne ilacın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?