2016 Şubat Anneleri

Sana gelen Soruya bak şimdi firkan
içe mi dışa mi katliyon ben göbeği dışa katliyorum. Prima premium kullanıyorum.
Ben iki tarafıda içe katlıyorum canım çiş dolsada içe kıvrık olunca çıkmıyor dışarı kıvrık olursa atleti ıslanabiliyor.

kızlar emziren anneler hashaslı borek yıyebilir mi

Be

Canım ateşi varmıydı ?

Canım süt için mi ilaca başladın adı ne ilacın?

Yok canım sürekli huzursuz değil benimki.aksamlari gaz sancisi cektik baya ama o da azalmaya başladı haftaya üç ayi dolacak. Geçmiş olsun size Allah şifa versin inşallah

Tıpkısının aynısından bende de var. Tamam o yumuk eller çok tatlı olabilir ama alışkanlık olacak diye korkuyorum ben de. Çünkü emziği bıraktırmaktan daha zor elini bıraktırmak.
Kızlar burdan anlıyorum ki artık eldiven takmıyorsunuz ben birkaç çıkarmayı denedim elleri çok üşüyor buz gibi oluyor şimdi ara çıkarıyorum

Memnun musun diyecektim ki.. Bebis su an ona gelmiyor mus
Yarin yine denemelere başlayacağım canım benim oğlan çoğunlukla ağlak günü gününü tutmuyor belki yarın yeniden sevmeye başlar. Ama anne açısından çok rahat bir kanguru bir yerini agritmiyor..
Birde süt için kullandigin ilacin yan etkisi yok bebege di mi? Benimde aklımda bulunsun..

Kızlar burdan anlıyorum ki artık eldiven takmıyorsunuz ben birkaç çıkarmayı denedim elleri çok üşüyor buz gibi oluyor şimdi ara çıkarıyorum
2.ayinda bize kızmıştı dr, gelişimi icin cok onemli eldiven takmayin artik demisti.. Dokunarak ogrenecekmis beyefendi :)

Himm. Nerden aldın canım kanguruyu.momfort sitesinden mi

Benimkide aglak.kucaga alıyorum susuyor. Canim.dr. önerdi bende gözüm.kapalı kullandım ya zaten o adam ne dese yapacak gibyim.. Normal doğum yap dedi yaptım ki çok korkardım dogumdan :)))))
Valla bana çok iyi geldi o ilac

Bizumki de findik veriyodu bugun. Son anda yakaladik. Cocuklarin hayal gucu cok kuvvetli ne eziyetler ya cesit cesit... Bugun kafa kafaya vermis kasfasiyla cocuga basinc uyguluyo ittiriyo yapma etme derken tek tek saclarini yolmaya basladi daha sonra da digerini tekmelerken xor aldi annem elinden. Cok da kuvvetli bi ysndan elinden cocugu alip bi yandan eziyetini engelleyemiyoruz elini kolunu sıkıyo biraktiramiyoruz. Bazen de dedigin gibi ikizler yetmezmis gibi kendi bebeklerini de getiriyo anne emzir diye

Kızlar bebeğimin başının terlediğimi söylemiştim ya bugün dr a gittik başının arkasının terlemesi bebeklerde normal dedi

Cani kv diyarbakira doncek..ben mugladayim..ailem sinopta 18bsaat var arada..esim yardimci cok ama gun boyu yoruluyo isten geliyo 6 gibi anca..oglum krese gidiyor ona ragmen aksamki surede be sabah ilgilenemiyorum

Cnm bnm ki nin de elleri buz gibi oluyordu ama alıştı ısınıyor artık takma bence

Eğer sızdırma yapıyorsa bir üst numaraya geçmek gerekiyormuş canım. Ben de bunu öğrenene kadar günde üç dört kez üst değişiyordum

Peki Canım elleri sıcak mı biz tahliller için çok kan aldırdık acaba benimki kansızlıktaymış çok soguk
Canım bebeklerin elleri ayakları soğuk olabilir çok hareketliler. benim bebişinde arada buz gibi oluyor bazende sıcacık oluyor. Açıkçası ben kansızlık olabilecegini hiç düşünmemiştim. Eldiven taktığında elleri soğuk olmuyormuydu?
Birde motor gelişimi önemli canım herşeyi tutmaya çalışıyor. Hatta bebegin yüzüne yakın konuşurken elini kaldırıp bana dokunmaya çalışıyor bende tutup yanagıma koyuyorum hemen parmaklarını açıyor. Çok tatlı oluyor. Ben bayılıyorum bebegin mememi yüzümü saçlarımı tutmasına.. ensemi tutmaya çalışmasına..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…