- 7 Nisan 2015
- 3.750
- 2.777
- 333
Canım bebeklerin elleri ayakları soğuk olabilir çok hareketliler. benim bebişinde arada buz gibi oluyor bazende sıcacık oluyor. Açıkçası ben kansızlık olabilecegini hiç düşünmemiştim. Eldiven taktığında elleri soğuk olmuyormuydu?
Birde motor gelişimi önemli canım herşeyi tutmaya çalışıyor. Hatta bebegin yüzüne yakın konuşurken elini kaldırıp bana dokunmaya çalışıyor bende tutup yanagıma koyuyorum hemen parmaklarını açıyor. Çok tatlı oluyor. Ben bayılıyorum bebegin mememi yüzümü saçlarımı tutmasına.. ensemi tutmaya çalışmasına..
Y bende bayiliyorum çok acikinca iki eliyle yüzünü tutuyo yüzümü yalamaya calsyoCanım bebeklerin elleri ayakları soğuk olabilir çok hareketliler. benim bebişinde arada buz gibi oluyor bazende sıcacık oluyor. Açıkçası ben kansızlık olabilecegini hiç düşünmemiştim. Eldiven taktığında elleri soğuk olmuyormuydu?
Birde motor gelişimi önemli canım herşeyi tutmaya çalışıyor. Hatta bebegin yüzüne yakın konuşurken elini kaldırıp bana dokunmaya çalışıyor bende tutup yanagıma koyuyorum hemen parmaklarını açıyor. Çok tatlı oluyor. Ben bayılıyorum bebegin mememi yüzümü saçlarımı tutmasına.. ensemi tutmaya çalışmasına..
Canım sadece ateşten sansliydik. Atesimiz yoktu
Annelutfen den aldim canim indirim kuponu falan daha ucuza gelmişti:)Himm. Nerden aldın canım kanguruyu.momfort sitesinden mi
Benimkide aglak.kucaga alıyorum susuyor. Canim.dr. önerdi bende gözüm.kapalı kullandım ya zaten o adam ne dese yapacak gibyim.. Normal doğum yap dedi yaptım ki çok korkardım dogumdan :)))))
Valla bana çok iyi geldi o ilac
Canim ellerini cok hareket ettirince soğuk oluyor ama hemen ısınıyor.. Artık takma çünkü gelişimi icin gercekten önemliymiş arkadaslarda yazmis.. Yüzünü falan cizse bile heme geçiyorPeki Canım elleri sıcak mı biz tahliller için çok kan aldırdık acaba benimki kansızlıktaymış çok soguk
Cikarmakmi sadece dogdugu gun taktim o kadar tirnaklarini sik kes ellerini ac yavrucagin duyulari gelissin[/QUOTE]tırnaklarını kesiyorum zaten bugün açıktı bir ara bazen ara ara açıyorum zaten yanında iken ben mutfakta idim eşimdeydi kuzım ağzını acıtmış elleriyle çığlık çığlığa ağlıyor eşim eldivenleri nerde diyor bana[QUOTE="nisancan, post: 46113085, member: 617tırnaklarını eldivenleri çıkardınızmı kızlar ben cesaret edemedim kuzım sinirlendiğinde elleri hep yüzünde eldivenleri çıkardığımda yüzünü haşat eder diye korkuyorum benim kuzım elini doğduğu günden beri emiyor annekarnında alıştıkları için hatta ben sezeryandan odaya gelene kadar kuzım odada elini emmiş hep şimdide eldivenleri yiyor resmen devamlı değişiyorum emziğe alıştırdım o yüzden hemen emzik veriyorum bazen inatlaşıyor benle almamak için
benimde canım eldivenleri çıkardığımda elleri buz gibi oluyorKızlar burdan anlıyorum ki artık eldiven takmıyorsunuz ben birkaç çıkarmayı denedim elleri çok üşüyor buz gibi oluyor şimdi ara çıkarıyorum
AhahhahahahBizumki de findik veriyodu bugun. Son anda yakaladik. Cocuklarin hayal gucu cok kuvvetli ne eziyetler ya cesit cesit... Bugun kafa kafaya vermis kasfasiyla cocuga basinc uyguluyo ittiriyo yapma etme derken tek tek saclarini yolmaya basladi daha sonra da digerini tekmelerken xor aldi annem elinden. Cok da kuvvetli bi ysndan elinden cocugu alip bi yandan eziyetini engelleyemiyoruz elini kolunu sıkıyo biraktiramiyoruz. Bazen de dedigin gibi ikizler yetmezmis gibi kendi bebeklerini de getiriyo anne emzir diye
bben eldivenlerini gece yatarken takıyorum..gerçi uyku arasında bakıyorum çıkarmış bilebenimde canım eldivenleri çıkardığımda elleri buz gibi oluyor
Kesinlikle kıyas yapma ama gelişim tablosu var oradan hangi yüzdelik dilime girdiğine bakabilirsin.Kızlar kıyası olmaz bunun da gerçi...bebişleriniz ayda kaç gram kilo alıyor? Son kontrolleriniz nasıldı? Kızım 670 gr almış.dr iyi gayet dedi ama ne bileyim....
Hiiiiiii ne güzel olmuş :))Annelutfen den aldim canim indirim kuponu falan daha ucuza gelmişti:)
Yok gülüm dusunmeyecegiz bizde hem idrarda hemde kanda vardı yaniAllahtan ateş yapmamış canım kıyamam.. 'Enfeksiyon olsa ateşi olur' diye düşünmeyeceğiz demekki :) anne kafası
Allah yardımcın olsun canım benim.. İşin zormus senin.ne diyim ki önümüz yaz çok bunaldin çıkın dışarıya bir günes gorun hava alın kendini kapama da eve tikandim kaldım. Çocuklar senin birtanem mecbur sen sağlam duracaksin kendini telkin etCani kv diyarbakira doncek..ben mugladayim..ailem sinopta 18bsaat var arada..esim yardimci cok ama gun boyu yoruluyo isten geliyo 6 gibi anca..oglum krese gidiyor ona ragmen aksamki surede be sabah ilgilenemiyorum
Anaamm o gülüşler yok mu ahhhhh ahhhhYandım ben.gözler faltaşı gibi.suratıma gülüp duruyor
Benimki onda asla durmadı :) Chicco aldm 70lira bayıla bayıla duruyo içinde inşallah alışır tekrar :)Momfortbaby benimki, daha önce icinde hemen uyuyuveriyordu sonradan huy değişti.. Simdi bekliyorum belki yine alışır
70günlük. Mama veriyorum..Ne kadarlık bebiş ve mama takviyesi alıyor mu ?
Canm benm çok sağol inşallah benmde sütüm artar. Ve hhâlâ göğüslerim okadar yara ki sağlıklı emziremiyorum onunda çok etkisi varCanjm ben motillium TB. Başladım sutum baya azalmıştı, 2 güne farketti arttı sutum ilacın yan etkisi süt arttırıyor. Bana kadın doğum Dr.um verdi. İstersen dr.na dsnisip kullanmaya basla
İnsallah canım benim. Günde 3 defa 1tane alıyorum ben tok karına. Ya yakınında sağlık kuruluşu var ise emzirme hemşirelerindrn destek almayı denesene birBenimki onda asla durmadı :) Chicco aldm 70lira bayıla bayıla duruyo içinde inşallah alışır tekrar :)
70günlük. Mama veriyorum..
Canm benm çok sağol inşallah benmde sütüm artar. Ve hhâlâ göğüslerim okadar yara ki sağlıklı emziremiyorum onunda çok etkisi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?