2016 Şubat Anneleri

Ay 20 likler zor ya.genelde ameliyatla aldıklarını biliyorum ben aldırmadım açıkçası sadece duydum. bazilari ise çok rahat normal dış gibi çekebiliyor
Kolay bi şekilde olur inşallah ama işte emzirrken yapıyorlar mı yarısı gömük dişin her sabah bide akşam çok agryo şuan felaket agryo mesela

Ay canım Allah yardımcın olsun geçmiş olsun

Çarşamba gideblrm inşallah yaa cockla her yere çıkıp gezen insanlara ozeniyorm valla benm.içimi.bi korku sariyo durmazsa aglarsa annemgle giderken bile.süt sagyrm arabada aglarsa diye
Ah ah insanlar çıkıp saatlerce dolaşıyor ben de anlamıyorum bunların bebeleri hiç mi ağlamıyor. Ben bi pikniğe gideyim dedim karnı tok altı temiz beyfendi durmadı geldik eve bebe gelince de bi gülücükler bi gülücükler şaştık eşimle.

sadevehuzurlu canım geçmiş olsun (

Dün benim de kalabalık misafirim vardı. Gece yaptım çoğu şeyi o uyurken. Sabah erken kalkıp salata vs leri yaptim. Akşam uzandim ama uyuyamadim. Su anda çok kötüyüm ( basım agriyor oğlum kısa kısa uyuyor

Ben de hamileyken kestirmistim omzumda saclarim daha kisasini istemedim yazin toplayamam ensemi yakar diye korkuyorum
Benim şuanda çıkışıyor toplarken canım yaza kadar ele gelir gelmezse yine kestiririm vallahi çok hafifledim

Metpamid süt mu artırıyormuş ben de içeyim ya faydasını gördünüz mu bebeğe bir zararı olur mu ki
Ben motilium kullandım doktor verdi günde 3 kez ikişer tablet içtim bir kutu metpamidin içeriğide benzer olduğu için kullanılıyormuş diye duydum ama doktora sormadan içmeyin derim birde motiliumun şurubunu bebegimde reflü olduğu için vermişti doktor oyüzden ben kullandım motilium hapını metpamidi sormadan kullanmayın

Hani 3 ay bu cocuk sallanmaya ve ana kucagina alismazdi heeee haniiii

Kundak yapip kucagima almazsam hayatta uyumuyo
Oyle ayakta sallanmakta istemiyor
İlla kucakta sarip sarmalayacagim

Bir tek gece direk yataga koydugumda sessizce etrafa bakip arada ih ih ses yapip kendi kendine uyuyor

Canım benim izin 10 mayısta bitiyo, 11inde devlet hastanesinden heyet raporu almayı denicem, olmazsa 6 ay ücretsiz izin alıcam

Sağdığın sütü annen biberonla mı kaşıkla mı veriyo cnm?

Maşallah enerjine, pozitifliğine, rahatlığına, hayatı herşeyiyle kabullenip tadını çıkara çıkara yaşamana hayranım, instagram fotolarına da...

Off off Allah yardımcımız olsun canlar :) her evde ayrı bir mesai.. Bebekleri sakin olanlara çok ozeniyorum.. Napalim canım sağlıkları yerinde olsun da..

Aynen canım tek canları sağolsun

Evet ya misafir olayı gerim gerim geriyo beni, daha sırada eşimin iş arkadaşları var, yaklaşık 20 kişi gelcek, benim iş arkadaşlarım da 25 kişi gelcek, bi de tuttum apartman gününe katıldım hamileyken, ne cesaretse... Velet göbüşte durduğu gibi değil, mayısta gün bende, şimdiden yiyeceğim ayvaları sayıyorum :)
Ha bu arada kolikliğimiz her gün var da Çarşamba pik yapıyo, zirveye çıkıyoruz morarak ağlamada... 72 günlük oldul, daha ne zaman bitecek yareppimmmm..
Sana da Allah kolaylık versin canım
Koyamam ya o gerginligi yorgunlugu bilirim allah yardimcon olsun

Amin canım inşallah hepimize Rabbim yardım etsin

Ahhh canım yaaa çok geçmiş olsun. Hepimiz zaman zaman böyle şeyler yaşıyoruz. Sakin olunmuyor işte el ayağa dolaşıyor.
Çok çok geçmiş olsun tekrar

Aynen canım hep sakin olamamaktan işte... Teşekkürler

Ay canım Allah yardımcın olsun geçmiş olsun

Amin canım inşallah teşekkür ederim

Sağol canım teşekkür ederim
Ha sahi kalabalık misafire ne hazırladın canım, menünden yararlanmak isterim zira bu aralar pratik şeylere çok ihtiyacım var gurbetteyim kimsem de yok ki el atsın

Seninki yaşından olgun davranıyor demek :)

Ya sorma bizimki de öyle illa kucakta uyuyacak. Memenunum şimdilik bu durumdan ama misafirlikte falan naparız bilemiyorum :)

Ben ben cok yoruluyorum vallahi 3 cocuk perte ciktim resmen gozlerimin alti mosmor oldu
uc cocuklada zor olur tabi ya, ama benim bahsetmek istedigim sey.. sadece evde degil, isede gelmem, ustune az uyumam.. bir kac parcaya bolunmus gibi hissediyorum, bana gunler daha uzun geliyor.. bir gunde bir suru is yapiyorum, evide hep temizliyorum bakici geldiginde daginik gormesin diye, ustelik hergun yemek yapiyorum, kiyafet makineye atiyorum.. bebegi banyo ettiriyorum onla oynayip zaman geciriyorum.. ya ben uc degil 5 cocuga raziyim, ama boyle cok daha agir ve yipratici. Ise baslayacak olanlar beni anliyacak yakinda zaten :)

Sütüm azaldı galiba, memişler yumuş yumuş. Netten baktım normal diyor ama bebeğim akşamları iki saatte bir uyanıyor. Açlıktan mı ki? Kendi anacığım bile telefondan aaa sütün mü yetmiyor diye hep destek tam destek. Eskiden daha sert oluyordu. Göğüslerin terbiye olması diye bir şey var. Öyle bir şey mi ki? Mama desteği yap diyor etrafımdakiler. Off ya bu süt işi bir muamma. Allah tüm annelere bol süt versin, bebişlere şifa olsun.

Tesekkurler tatlim :))

Peki artırdı mi gerçekten bebeğe bir etkisi olmuyorsa sizin kullandığınızdan alayım ben de

Benimde yumuşak iki saatte bir uyanması bende de var. Emerken uyumasa belki doyacak bana hep 3.ayda memelerin rahatlayacak merak etme diyorlardı. Ya ondan ya da yaptığım sıkı diyetten sebep yumuşadılar. Amaa yetmediğini düşünmüyorum. Sende öyle düşünme tabiki yetiyor
Mama desteği için bence kilo almıyorsa başlanmalı.
Mama versen tabi üç dört saat uyur tok tutucu etkisi var öünkü

Seninki yaşından olgun davranıyor demek :)

Ya sorma bizimki de öyle illa kucakta uyuyacak. Memenunum şimdilik bu durumdan ama misafirlikte falan naparız bilemiyorum :)
sizinki en azından bişeye alışmış..biz hanımefendinin keyfine göre gidiyoruz bi kıcakta ister bi memede ister bi sallanmak ister

Gogus terbiyesi ne ola ki?

Can'ım sakın takviye yapma. Memeişkerim terbiye olmuş ne güzel darısı bana inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…