canım artık gece sabaha karşı hariç tüm gün yumuş yumuşuz yetmiyor diye bişey yok bebek kilo alıyomu ona bak senSütüm azaldı galiba, memişler yumuş yumuş. Netten baktım normal diyor ama bebeğim akşamları iki saatte bir uyanıyor. Açlıktan mı ki? Kendi anacığım bile telefondan aaa sütün mü yetmiyor diye hep destek tam destek. Eskiden daha sert oluyordu. Göğüslerin terbiye olması diye bir şey var. Öyle bir şey mi ki? Mama desteği yap diyor etrafımdakiler. Off ya bu süt işi bir muamma. Allah tüm annelere bol süt versin, bebişlere şifa olsun.
Benmki çok ağlayan durmayan bi bebek değil ama ya durmayacagi tutarsa ne biliyim millette ne rahatlık var ben hamileyken esmn evli arkadaşı var onlarla dışarı çıktık daha 2 aylık bile olmamıştı cocuk hiç durmuyo ama onlar surekli dışarı cikiyplardi halada cikiyolar nasl bi rahatlık anlamıyorumAh ah insanlar çıkıp saatlerce dolaşıyor ben de anlamıyorum bunların bebeleri hiç mi ağlamıyor. Ben bi pikniğe gideyim dedim karnı tok altı temiz beyfendi durmadı geldik eve bebe gelince de bi gülücükler bi gülücükler şaştık eşimle.
Smdilik bende memnunum emerken uyumasına amabuyuyunce kollarimiz kopcakSeninki yaşından olgun davranıyor demek :)
Ya sorma bizimki de öyle illa kucakta uyuyacak. Memenunum şimdilik bu durumdan ama misafirlikte falan naparız bilemiyorum :)
canım devlet hastanesinden kolayrapor alabileceğimizi sanmıyorum..özel hastane deneyeceğim benCanım benim izin 10 mayısta bitiyo, 11inde devlet hastanesinden heyet raporu almayı denicem, olmazsa 6 ay ücretsiz izin alıcam
Sağdığın sütü annen biberonla mı kaşıkla mı veriyo cnm?
Maşallah enerjine, pozitifliğine, rahatlığına, hayatı herşeyiyle kabullenip tadını çıkara çıkara yaşamana hayranım, instagram fotolarına da...
Aynen canım tek canları sağolsun
Evet ya misafir olayı gerim gerim geriyo beni, daha sırada eşimin iş arkadaşları var, yaklaşık 20 kişi gelcek, benim iş arkadaşlarım da 25 kişi gelcek, bi de tuttum apartman gününe katıldım hamileyken, ne cesaretse... Velet göbüşte durduğu gibi değil, mayısta gün bende, şimdiden yiyeceğim ayvaları sayıyorum :)
Ha bu arada kolikliğimiz her gün var da Çarşamba pik yapıyo, zirveye çıkıyoruz morarak ağlamada... 72 günlük oldul, daha ne zaman bitecek yareppimmmm..
Sana da Allah kolaylık versin canım
Amin canım inşallah hepimize Rabbim yardım etsin
Aynen canım hep sakin olamamaktan işte... Teşekkürler
Amin canım inşallah teşekkür ederim
Sağol canım teşekkür ederim
Ha sahi kalabalık misafire ne hazırladın canım, menünden yararlanmak isterim zira bu aralar pratik şeylere çok ihtiyacım var gurbetteyim kimsem de yok ki el atsın
Kız sorsana sen o Anneye Nasıl yapıyormuş. Biz niye bu kadar pinpirikliyiz. Onun tecrübesi bizimde işimşze yarar. Seninkinin maşallahı var senin gibi olsak bende çıkarım ama ne Zaman niyetlensem böyle burnumdan getiriyorBenmki çok ağlayan durmayan bi bebek değil ama ya durmayacagi tutarsa ne biliyim millette ne rahatlık var ben hamileyken esmn evli arkadaşı var onlarla dışarı çıktık daha 2 aylık bile olmamıştı cocuk hiç durmuyo ama onlar surekli dışarı cikiyplardi halada cikiyolar nasl bi rahatlık anlamıyorum
Can'ım sen aile genetiğinize bak. Benim kidee az kilo alıyor ama takmıyorum çünkü ben ve eşimde kilolu değildik şimdide öyleyiz. Sağlığı yerinde ise hiç kafana takmaKızlar bebek neden az kilo alır sizce.? Çok şükür güzel emiyor, sütümünde olduğuna inanıyorum. Geçen ay 700, bu ay 600 gr aldı kızım. Dr a tahlil yapsak dedim. 500 ün altına düşmedikçe aldığı kilo normal dedi. E zaten 3. Aydan sonra kilo alımları yavaşlıycakmış ozamana kadar iyi alsa istiyorum. 1-1.5 kilo alanları duyunca biz niye böyleyiz merak ediyorum haliyle
Yok Canm tecrübe degl umursamazlık o cock bide ameliyat oldu o soğukta geziyolar smdi ne zaman knssam cock hasta grip atesi var çünkü surekli dışarı çıkıyorlar o çocuk nasl hasta olmasnKız sorsana sen o Anneye Nasıl yapıyormuş. Biz niye bu kadar pinpirikliyiz. Onun tecrübesi bizimde işimşze yarar. Seninkinin maşallahı var senin gibi olsak bende çıkarım ama ne Zaman niyetlensem böyle burnumdan getiriyor
Ben artik kucagima almiyorum yaa.. yastiga yatiriyorum (genis bir yastigim var) egiliyorum emiyor uyuyor tadaaa :))Smdilik bende memnunum emerken uyumasına amabuyuyunce kollarimiz kopcak
Tamamen yuzustunden sirt ustine donuyor mu masallah ona. Benimkilerden biri de sirtustundrn iyice saga sola donuyor digerinde tik yokbiraz yuksek bi yere bile koymayin. Benim buyuk kizim baya gec dondu 5.5aylikti daha tam donemezken altini degistirip bizim yatagin ortasina koymustum iki adim atip tokasini alayim derken tokaya uzanamadan kizimi yerde buldum mutfakta yere yatiriyordum o sekilde done done evi turluyordu
Canim ilaci var hemende geciriyormus ben alicaktim almadim ismini hatirlayamadim ama yardimci olurlar birazdan sanaKızımın dilindeki pamukçuk karbonatlı gazlı bezle dilini silmeme rağmen geçmiyor, napmalıyım
Kızlar bebek neden az kilo alır sizce.? Çok şükür güzel emiyor, sütümünde olduğuna inanıyorum. Geçen ay 700, bu ay 600 gr aldı kızım. Dr a tahlil yapsak dedim. 500 ün altına düşmedikçe aldığı kilo normal dedi. E zaten 3. Aydan sonra kilo alımları yavaşlıycakmış ozamana kadar iyi alsa istiyorum. 1-1.5 kilo alanları duyunca biz niye böyleyiz merak ediyorum haliyle
Normaliz canım öyle çok minyon da değiliz. Dediğin gibi sağlığı yerindeyse takmam zaten yapacak bişey yok ama kilo almasına engel bi durum varsa diye endişe ediyorumCan'ım sen aile genetiğinize bak. Benim kidee az kilo alıyor ama takmıyorum çünkü ben ve eşimde kilolu değildik şimdide öyleyiz. Sağlığı yerinde ise hiç kafana takma
Bu yöntemi duydum 1 aydır böyle yapıyorum canım. Zaten sık emiyor.. Bilmiyorum inşallah yapısından kaynaklanıyodur600 gr az değil aslında hemen endişelenmemek lazım ama emmesine rağmen az kilo almasının nedeni ön sütle mideyi doldurmasından kaynaklanabilir. kısa süre emiyorsa sadece ön sütü alıyordur, sütün yağlı diyebileceğimiz esas kilo aldıran kısmı memedeki sütün sonlarına doğru gelir, bebek bu kısmı da emerse daha iyi kilo alır vve daha iyi doyar. sık sık emzirince bu ayrım pek olmuyor sütün tamamını almış oluyor, ilk aylar daha çok kilo alması sık sık emzirmekten de kaynaklanıyor sonra sonra emzirme araları uzuyor, ön sütü emdikten sonra bıraktığında bir sonraki emzirmede 2 saat içinde yine aynı memeyi vererek son sütü de almasını sağlayabilirsin. ön sütte şeker oranı daha yüksek olduğundan bebek hızlı ve kısa süre de emince hemen tokluk hissi veriyor ama çabuk geçiyor o yüzden sonraki emmede yine aynı memeyi vermek lazım. benim okuduklarımdan ve tecrübelerimden edindiğim kanaat bu. her bebek farklı bir de kıyaslamamak lazım için rahat olsun
dediğim şekilde emzirip bir dene istersen.
Bu yöntemi duydum 1 aydır böyle yapıyorum canım. Zaten sık emiyor.. Bilmiyorum inşallah yapısından kaynaklanıyodur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?