2016 Şubat Anneleri

canım devlet hastanesinden kolayrapor alabileceğimizi sanmıyorum..özel hastane deneyeceğim ben
Ben özelde doğum yaptım raporu da kadın doğumcudan almalısın dediler, kendi drum rapora karşı, vermiyo ve yaşadığım yerde başka özel hastane yok sen de mi kadın doğumcudan alcan cnm?

Normaliz canım öyle çok minyon da değiliz. Dediğin gibi sağlığı yerindeyse takmam zaten yapacak bişey yok ama kilo almasına engel bi durum varsa diye endişe ediyorum
Bnmki ilk ay 400 gram aldı sadece 2. Ay 1100 gram alms haftaya 3 aylık olcaz bakalm kaç kilo aldı benm bebegm de öyle tombis tombis degl hele yüzü ufacık hiç kilo almıyor yanakları esimde bende zayifiz çok bsy beklemyrm

sadevehuzurlu canım ben de tekin çok beceriksizim. Dondurucu da sarmam vardı. Patates salatası ve şehriye salatası. Yoğurtlu bir salata olabilirdi ama ben ve bir arkadaşım süt ürünü tüketmiyor en azından salata yeriz dedim. Poğaça ve peynirli börek yaptim. Tatlı yapmaya zamanım kalmamıştı birgün öncede misafirim vardı kek yapıp çikolata sosu döktüm. Önceki davetlerde kurabiyenin çok yebilmedigini gorup Hazir aldım. Bebekli kadınlarıZ arkadaşlar az çok tahmin eder. Yaptıklarından kişi sayısına gore çok yapmak daha iyi. Bir de salata daha çok yeniliyor. :)

Yok Canm tecrübe degl umursamazlık o cock bide ameliyat oldu o soğukta geziyolar smdi ne zaman knssam cock hasta grip atesi var çünkü surekli dışarı çıkıyorlar o çocuk nasl hasta olmasn
En çok korktuğum şey hastalık ya. Allah şifa versin o kuzuya. Ne kadar umursamamalık olsa da ağlayan bi bebiş var Nasıl susturuyor bir de hasta. İyi cesaret varmış Can'ım senim arkadaşta he

Ben özelde doğum yaptım raporu da kadın doğumcudan almalısın dediler, kendi drum rapora karşı, vermiyo ve yaşadığım yerde başka özel hastane yok sen de mi kadın doğumcudan alcan cnm?
doktorumla konuşmadım henüz..ailemin yanındayım şimdi istanbula döndüğümde kapısını arşınlayacağım..heyet raporu almak sıkıntı normal rapordan yana sıkıntı yaşayacağımı sanmıyorum..ama heyet raporu almak niyetim var benimde..Allah kolaylık versin hepimize

Normaliz canım öyle çok minyon da değiliz. Dediğin gibi sağlığı yerindeyse takmam zaten yapacak bişey yok ama kilo almasına engel bi durum varsa diye endişe ediyorum
Can'ım daha yeni benim başıma geleni anlatayım sana için rahat etsin he bu arada tabii sen yine araştır aklında şüphe kalmasın. Benim bebeğim 70 günlük bugün. İki ay kontrolünde başka bi doktora götürdüm o Zaman kilo alımını falan hesapladı iyi dedi ama yeni takip hastamız olduğunuzdan iki hafta sonra bir daha çağırdı ve benim iyi kilo alan bebeğim 14 günde sadece 200 gr almış. Tabi çok üzüldüm ve ben meme ve mama ikisini bir veriyordum doktorum ikisini bi düzene sokalım dedi. Ağlamasına göre anne sütü , anne sütü , mama dedi. Ee benim oğlum gündüz uykusu hiç yok gece beni emmediği için mama veriyorum ben bu düzeni Nasıl oturtucsm derken. Facede emziren anneler grubu var orada post açtım ve aynı durumu anlattım. Şimdi ister risk almışsın de ister iyi yapmışsın de ben mamayı azaltıp tamamen anne sütüne döndürüyorum az kilo alımına rağmen. Çünkü bende eşimde kilolu değiliz diyip bu yola girdim. Sen o yüzden içini ferah tut. Sağlığı boyu ve kafa büyümesi iyi ise kiloyu salla gitsin

En çok korktuğum şey hastalık ya. Allah şifa versin o kuzuya. Ne kadar umursamamalık olsa da ağlayan bi bebiş var Nasıl susturuyor bir de hasta. İyi cesaret varmış Can'ım senim arkadaşta he
Öyle valla cnm çok bunlms yazin çocuğu kvdeye bırakıp tatile gtceklerms sen bunalmadn mi diyo insan bunalir mi çocuğundan

Benim iznimde 28inde bitiyor
Böyle iş mi olur yaaa. El kadar bebe nasıl bırakılır kime bırakılır :/ anlamış değilim.
İş yeriyle konuşup çıkışımı yapmasını isteyeceğim en azından işsizlik maaşı alırım :/

En azindan gece kendi kendine uyuyormus canim ya bizim oglani kucakta dolastirarak uyutabiliyorum.. Hemde telli turna sarkisi eşliğinde

Öyle valla cnm çok bunlms yazin çocuğu kvdeye bırakıp tatile gtceklerms sen bunalmadn mi diyo insan bunalir mi çocuğundan
Valla bazen hiç uyumadığın da babasına satıp biraz uyuyayım diyorum 5 dk sonra yanlarında bitiyorum. Ne kadar zor olsalarda bunaldım diye birine bırakıp bi yere gitmek hele ki tatil aklımın ucundan geçmez. Babaya bile 5 dk anca bırakıyorken. O benim herşeyim ya. İyi ki var dediğim.

Kızlar benim oğlanı yuzustu yatryorm içeri gidiyrm bi geliyorm sırt üstü donmus yoruluyo atiyo kendini yana doğru
Aman dikkat et Can'ım. Ben daha küçük dönemez diyip öyle bıraktım bi geldim arkadaş yüz üstü. Allahtan koltuğun diğer yönüne dönmüş diğer yöne dönse alağıya düşüyordu meleğim.

Seninki yaşından olgun davranıyor demek :)

Ya sorma bizimki de öyle illa kucakta uyuyacak. Memenunum şimdilik bu durumdan ama misafirlikte falan naparız bilemiyorum :)

bence arsız bizimkisi babaannesi kılıklı

En azindan gece kendi kendine uyuyormus canim ya bizim oglani kucakta dolastirarak uyutabiliyorum.. Hemde telli turna sarkisi eşliğinde

bizim şarkımız belli atam tutam ben seni gecenin 1 vakti hafifden o çalıyor,
şarkıyı söyeleyen kadına hep dua ediyorum

Öyle tabi canım bende onu anlamaya calsyrm cock ameliyat oldu hiç yatmadi surekli hastaneye gidip geldi ama ne biliyim bu zorluklardan dolayı hiç bırakmaması gerekmez mi
Aman sırt üstü olacaktı o
Zaten uca koymuyorum hiç çok hareketli elleri ayaklari

Bebiş ne kadarlık Can'ım senin bu Arada ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…