- 2 Nisan 2014
- 2.222
- 3.582
- 133
oda sıcaklığı 22-23 derece ise sende atlet ile kal havluyu sarıp göğüsüne bastır üşümez
hem kendini güvende savunmasız hissetmez ben öyle yapıyorum ve cok hızlı sakinleşiyor
Canm çok fazla krem falan denedm ama fayda etmedi görenin içi sızlıyo ikiside berbat.. Sürekli sağarsam gelir mi tekrar sütüm. Ne kadar aralıkla sağmam gerekirbenimde sağ göğüsüm hala cok fena ağrıyor emzrirken
görünürde bi çatlaklık bi tara yok ama ilk gün ki emzirme gibi ağrısı ama mecburen emziriyorum zaten ortalama
3-4 çekmesine ağrısı azalıyor kelebek uc denedin mi birde göğüs ucu kremi falan
sütün içinde pompa al en azından sık sık sağarsın tekrar gelsin
hııııııııhhh en uyuz olduğum durum beklersin ve kimse gelmez yada geç gelir
belkide kız anlatamadı ama en azından kendisi sonradan sorsaymış
bende sağ göğüsümde olmuştu mastit oluyordum az daha sıcak suyla ovlayıp bol bol emzirme yada pompa ile içini sık sık boşaltmaya çalıştım 3cü gün düzeldi, arada toparlanıyor hemen masaj sıcak su ve sürekli aynı yeri emzirmeyle toparlıyorum
ya gazdır ya da cildi kurudur, sırtındaki kıyafetleri batıyordur
Canm sağacak bile sütüm kalmadıGeçmedi mi ya senin yaraların
Uff.. Ya sagmayi nasıl yapıyorsun peki
Sabret yavrum. Hamilelikte nası mide yanması çekmiştik, onlar naısl geçtiyse bu kolik bebede geçecekAynen Nasıl bu kadar benzer olabiliro konuşmaya baslayınca ben kesin trıp atıyor oluyorm zaten cok geçmeden de oldugum yerde sızıp kalıyorum al sana karı koca muhabbetinin güzelliği
Can'ım o kdr guzel bir hamilelik gecirdim ki 2. Cocugu hemen yaparm ben dıyordum eşim desen el üstünde tutuyordu hem fizyolojik hem psikolojık olarak cok iyiydi yani bu durum neyden kaynaklandı bilmiyorum.
Gece ne kadar uykusuz kalsam da güne bebegın için enerjık baslıyorum şarkılar ninniler söyluyorum ama öğleden sonra işler degısıyor sanki o Bebek gidiyor baskası gelıyor. Ama kesinlikle hissediyorlar baslarda cok yansıtıyordum korkuyordum cunku daha beter oluyordu şimdi daha sakin karsılıyorum ama o uyuduğunda bende pert olmus oluyorm saatlerce kucagımda oldugundan.
Annem genelde benimle işte bir kac gun ayrı kaldk wc ye bile gidemez oldum :)
Saol canım benim insallah :)
Aynısı canım havluyu üstğne örttgm an kıyamet kopuyor :))
Saçmalamış resmen:) mama ver dediyse neocate e birşey demez. İnşallah sever :/Sen mama veriyor musun neocate falanbskn benimki bazen saatlerce uyumuyor ve emiyor sut falan kalmıyor. Arada mama takviyesi yapıyordum ama standart mamalar inek sutu içeriyor. Facedeki gruptan biri bana neocate mama gondercek dr sorup vericem. Ama dr diger mamadan verebilirsin dedi. Inek sutu içeriyor dedim bişey olmaz dedi. O zaman ne anlami kaldi diyetinn
buna sukur diyorum hep ama işte istiyorum ki toparlasin kendini 16 günde 17o gr almış .. Kurtulamadik bu lanet enfeksiyondan
Mart annesiyim, beni neler bekliyor diye sizin topiğe bi bakayım dedim gordugum ilk mesaj bu, kismete bak :)Cnm kanal tikanmis belli sut birikmesi diyo nette..devam eder ilerlrerse mastit olurmus..acmam lazim ama nasil..bebe kucagimdan inmiyo..birde tum canim orda toplanmis minnosun eli bacagi degse pyle aciyoki
o bendede oldu.O.kanal tikaniyor.hemen geçmiyor.duşta masaj yap zeytinyağıyla falan yumuşasın.sıcak havlu koy.sağma makinen varsa sağ.öylede diğer kanallardan geliyor.ordan gelmiyor ama.sıcak tuttukça duş aldıkça yumuşuyor.sürekli o göğsünü açken emzirmeye çalış.Ben birgün boyunca uğraştım.ertesi gün açıldı.birde moralini sağlam tut.sonradan duymuştum arkadasın da aynisi olmuş.zıplamış zıplamış açılmış.Allah yardımcın olsunCnm kanal tikanmis belli sut birikmesi diyo nette..devam eder ilerlrerse mastit olurmus..acmam lazim ama nasil..bebe kucagimdan inmiyo..birde tum canim orda toplanmis minnosun eli bacagi degse pyle aciyoki
Canm çok fazla krem falan denedm ama fayda etmedi görenin içi sızlıyo ikiside berbat.. Sürekli sağarsam gelir mi tekrar sütüm. Ne kadar aralıkla sağmam gerekir
Canm sağacak bile sütüm kalmadı
Çok sağol canm Allah razı olsuncanım ben 1 saat emzir 1 saat sağ 1 saat emzir bi saat sağ
1 gün boyunca dene hem sütün tetiklenir hemde inşallah göğüsün alışır birde kalkan dene
sessizyazar normalmis mukuslu kaka..valla ben diyeti biraktim daha iyiyiz ikimizde
canım neden geçmiyor ki enfeksiyon? doktorlar ne diyorlar? o kadar antibiyotiğe rağmen geçmiyorsa acaba en başta enfeksiyon yoktu da boşuna mı verildi antibiyotik diye düşünüyorum, benim büyük çocuğumda başımıza gelmişti de öyle durumlar o yüzden artık hep "acaba" diye düşünüyorum doktorların teşhis ve tedavilerini duyunca. mutlaka farklı bir iki doktor görüşü daha al bence, bir de tahlil sonuçlarını dr. kadir tuğcu'ya bir danış istersen internetten cevap veriyor sorulara.
geçmiş olsun, Allah şifa versin.
Kızlar eşimin memleketine geldik.ev buz gibi.yalıtımı kötüymüş.ısınmıyor.ufoyu yakıyıruz.döndürünce oda anında soğuyor.napcam ben ? Bebişim hasta olmasa bariçok tedirginim.kat kat giydiriyorum ama korkuyorum yani
Keşke kanda çıksabskn kuzum ya bir haftadır süt ürünleri yemiyorum Lidya 3 gundur kaka yapmıyordu bugun yaptı ve oldukça mukuslu bir kaka baska bırseye mi alerjımız acaba? Bunun tek tahlili ıge mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?