2016 Şubat Anneleri

Hadi itiraf edin. Bu unibaby va babyme nin ıslak pamuklarını çıkartmak bebek bakmaktan daha zor
Arkadaş o ne yaaa, eskiden ıslak mendillerden bir tane çekerdin ikinci gelmek için can atardı.
Bunda paketin içine sokuyorum parmağımı da üç beş tane birden anca çıkartabiliyorum
Nefret geldi yeminle

Sen mama veriyor musun neocate falan bskn benimki bazen saatlerce uyumuyor ve emiyor sut falan kalmıyor. Arada mama takviyesi yapıyordum ama standart mamalar inek sutu içeriyor. Facedeki gruptan biri bana neocate mama gondercek dr sorup vericem. Ama dr diger mamadan verebilirsin dedi. Inek sutu içeriyor dedim bişey olmaz dedi. O zaman ne anlami kaldi diyetinn

Canm çok fazla krem falan denedm ama fayda etmedi görenin içi sızlıyo ikiside berbat.. Sürekli sağarsam gelir mi tekrar sütüm. Ne kadar aralıkla sağmam gerekir
Geçmedi mi ya senin yaraların
Uff.. Ya sagmayi nasıl yapıyorsun peki
Canm sağacak bile sütüm kalmadı

Sabret yavrum. Hamilelikte nası mide yanması çekmiştik, onlar naısl geçtiyse bu kolik bebede geçecek son bir ay kaldı gibi düşün. Şu meşhur 3aylık olunca düzelicek davasına inan:)

Saçmalamış resmen:) mama ver dediyse neocate e birşey demez. İnşallah sever :/

Neocate vermiyorum ama 4.ayda rapor çıkartırız dedi. Süt şimdilik yetiyor gibi gibi ama dediğin gibi sürekli emme isteği içinde. Eskiden 3saat uyurdu hatta ben neden 4değil diye uyku düzeni kurmaya çalışıyordum
şimdi 2saati göremiyoruz. Acıkıyor sanırım... Sanırım değil resmen yastıkları yalarken uyanıyor
Aç aç bakınıyor ben aç o aç

Bugün tam 3 aylık olduk. Sağlık ocağına gittik. Boy 61 kilo 6700 olmuş. Maşallah ii gidiyoruz. ☺
Alerji çıktı bizdede. Yeşil kaka ve mukus olunca dr umuz süt ve ürünlerini kes demişti. Ama baktım devam edio. Bide domates yediğim günlerde oluyo. Şimdi domates yeşil biber dokunuo. Süt ve ürünleri i azalttım ama tam kesmedim. Rengi normal oluyo ama arada mukus oluyo. Bakalım deneme yanılma gitcez artık.

buna sukur diyorum hep ama işte istiyorum ki toparlasin kendini 16 günde 17o gr almış .. Kurtulamadik bu lanet enfeksiyondan

canım neden geçmiyor ki enfeksiyon? doktorlar ne diyorlar? o kadar antibiyotiğe rağmen geçmiyorsa acaba en başta enfeksiyon yoktu da boşuna mı verildi antibiyotik diye düşünüyorum, benim büyük çocuğumda başımıza gelmişti de öyle durumlar o yüzden artık hep "acaba" diye düşünüyorum doktorların teşhis ve tedavilerini duyunca. mutlaka farklı bir iki doktor görüşü daha al bence, bir de tahlil sonuçlarını dr. kadir tuğcu'ya bir danış istersen internetten cevap veriyor sorulara.
geçmiş olsun, Allah şifa versin.

Cnm kanal tikanmis belli sut birikmesi diyo nette..devam eder ilerlrerse mastit olurmus..acmam lazim ama nasil..bebe kucagimdan inmiyo..birde tum canim orda toplanmis minnosun eli bacagi degse pyle aciyoki
Mart annesiyim, beni neler bekliyor diye sizin topiğe bi bakayım dedim gordugum ilk mesaj bu, kismete bak :)
10 gun once bunun icin doktora gittim, kitle falan olustu da biz yeni farkettik zannettik esimle cok korktuk, solugu genel cerrahta aldik :)) sol gogsumde agrili bi sertlik vardi, sut birikmesiymis, gogsum yeterince bosalmadigi icin olmus meger, bebek emerken o sertligin oldugu yerlere parmaklarinla bastir dagilip bosalsin dedi, ama mutlaka emerken yapmak lazimmis, emmesi bittikten sonra da bak gogsune bebek tam bosaltamiyosa da mutlaka elle veya pompayla sagmak lazimmis, ilerisi mastitmis. Ben dedigi gibi emzirirken agridan acidan ölsem de gogsume parmaklarimla bastirip durdum, özellikle agriyan sol tarafina, 1-2 gune yumusadi agrisi hafifledi, 1 haftaya da hem birikme hem agri tamamen gecti ama hala iki gogsumu de emzirirken arada bir parmakliyorum ki tekrarlamasin diye, insallah bi faydasi olur sana da..

Cnm kanal tikanmis belli sut birikmesi diyo nette..devam eder ilerlrerse mastit olurmus..acmam lazim ama nasil..bebe kucagimdan inmiyo..birde tum canim orda toplanmis minnosun eli bacagi degse pyle aciyoki
o bendede oldu.O.kanal tikaniyor.hemen geçmiyor.duşta masaj yap zeytinyağıyla falan yumuşasın.sıcak havlu koy.sağma makinen varsa sağ.öylede diğer kanallardan geliyor.ordan gelmiyor ama.sıcak tuttukça duş aldıkça yumuşuyor.sürekli o göğsünü açken emzirmeye çalış.Ben birgün boyunca uğraştım.ertesi gün açıldı.birde moralini sağlam tut.sonradan duymuştum arkadasın da aynisi olmuş.zıplamış zıplamış açılmış.Allah yardımcın olsun

Canm çok fazla krem falan denedm ama fayda etmedi görenin içi sızlıyo ikiside berbat.. Sürekli sağarsam gelir mi tekrar sütüm. Ne kadar aralıkla sağmam gerekir

Canm sağacak bile sütüm kalmadı

canım ben 1 saat emzir 1 saat sağ 1 saat emzir bi saat sağ
1 gün boyunca dene hem sütün tetiklenir hemde inşallah göğüsün alışır birde kalkan dene

bskn kuzum ya bir haftadır süt ürünleri yemiyorum Lidya 3 gundur kaka yapmıyordu bugun yaptı ve oldukça mukuslu bir kaka baska bırseye mi alerjımız acaba? Bunun tek tahlili ıge mi?

Canım ilk başta ki enfeksiyon ve teşhis doğruydu.19 gün kaldık hastaneden temiz ayrıldık. Sonra ben 1ay kadar bir gün geçtikten sonra kontrole gittim torbalı idrar kültürü alındı ah bu arada hastaneden çıktıktan 1o gün sonra tam.idrar tahlili yaptırdım temiz çıktı. Bu em son gittiğimde kültürde üreme çıktı, bulaş olabilir diye -hem özel hem devlete gidiyoruz- sondayla yapıldı tahlil ondada ureme çıktı. Antibiyotiğe başladık. Geçen gün prof. Bir Dr a gittik bana sondayla alınan tahlile pek güvenmedigini söyledi ama ben bebegim huzursuz iştahsız zaten ortada çocuk kilo almamis dediğimde enfeksiyon dan dedi.. Bu nasıl bir iş ben anlamadım. Salı günü de Marmara üniversitesi eğitim.araştırma. nefrolojiye gidicez. Bakalım ne olacak. Ya renas kaka yapıyor ya günde 1 kere yapar , giderim.yikarim.altını. islak mendili kaynayan suyla arındırıp bir defa suruyorum mesela pipiye atıyorum, sol tarafa sur at sağa sur at... O Dr.a nasıl.ulasicam canim

Kızlar eşimin memleketine geldik.ev buz gibi.yalıtımı kötüymüş.ısınmıyor.ufoyu yakıyıruz.döndürünce oda anında soğuyor.napcam ben ? Bebişim hasta olmasa bari çok tedirginim.kat kat giydiriyorum ama korkuyorum yani

Daha sıcak bir eve gecsen, teyzesi ninesi dayısı gibi akrabalarına.. Var mıdır acaba öyle birileri

bskn kuzum ya bir haftadır süt ürünleri yemiyorum Lidya 3 gundur kaka yapmıyordu bugun yaptı ve oldukça mukuslu bir kaka baska bırseye mi alerjımız acaba? Bunun tek tahlili ıge mi?
Keşke kanda çıksa çıkmayabiliyor. Ige alerji aldığını gösteriyor neye olduşunu ayrıca yapıyorlar. Tabii test sonucu pozitif çıkanlarda oluyor.
Deneme yanılma ile belli oluyor daha çok.

Yumurtayı dene sütün yapmadığına eminsen yumurtada tepki var mı veya yeemediğinde düzelme varmı takip et.
Yüksek alerjenlerden başlayıp tek tek denemek lazım.
Atsana kaka gotosu varsa özelden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…