- 28 Eylül 2015
- 5.406
- 15.244
- 248
Uf deme ya ..o kabarcigi siksam nolur..bebis emdikce beyaz kabarcik buyuyo
En azındn zeytinyağı kokuyorelalemin bebesi süt kokar , bebek kokar ıslak mendil kokar
benim bebem saf zeytin yağ kokuyor
cildi çok kuru normal bebek kremleri yağları sürünce ya ağlıyor ya da alerji yapıyor
bende saf zeytin yağını bepantol ile karıştırıp sürüyorum
bildiniz misss gibi zeytin yağ kokuyor ekmek banıp yiyesim gelio
Ay mastittrn hiç anlamam ama orayı kalıp sabunla oyalasan ?Uf deme ya ..o kabarcigi siksam nolur..bebis emdikce beyaz kabarcik buyuyo
En azındn zeytinyağı kokuyor
Bizimkinin kafa resmen erkek kafası gibi kokuyor.
Tuzlamayı unuttuk naptık bu çocuğu bilmem
benimde sağ göğüsüm hala cok fena ağrıyor emzrirken
görünürde bi çatlaklık bi tara yok ama ilk gün ki emzirme gibi ağrısı ama mecburen emziriyorum zaten ortalama
3-4 çekmesine ağrısı azalıyor kelebek uc denedin mi birde göğüs ucu kremi falan
sütün içinde pompa al en azından sık sık sağarsın tekrar gelsin
hııııııııhhh en uyuz olduğum durum beklersin ve kimse gelmez yada geç gelir
belkide kız anlatamadı ama en azından kendisi sonradan sorsaymış
bende sağ göğüsümde olmuştu mastit oluyordum az daha sıcak suyla ovlayıp bol bol emzirme yada pompa ile içini sık sık boşaltmaya çalıştım 3cü gün düzeldi, arada toparlanıyor hemen masaj sıcak su ve sürekli aynı yeri emzirmeyle toparlıyorum
ya gazdır ya da cildi kurudur, sırtındaki kıyafetleri batıyordur
Cnm kanal tikanmis belli sut birikmesi diyo nette..devam eder ilerlrerse mastit olurmus..acmam lazim ama nasil..bebe kucagimdan inmiyo..birde tum canim orda toplanmis minnosun eli bacagi degse pyle aciyokivalla kabarcık için bişy siyemeyeceğim tam olarak ne olduğunu bilmiyorum
sadece göğüs içi topaklanma süt ile alakalı ve masajla sıcak suyle gecebiliyor
Emžirirken ovala Canm orayiCnm kanal tikanmis belli sut birikmesi diyo nette..devam eder ilerlrerse mastit olurmus..acmam lazim ama nasil..bebe kucagimdan inmiyo..birde tum canim orda toplanmis minnosun eli bacagi degse pyle aciyoki
Aman alakası olmuyor zatenhahahaha kız gibi kokmasından iyidirtamam özür soğuk bi espiriydi
ben tuzlamamıştım inşAllah kokan bi cocuk olmaz
aynen canım aynı sorun bizde de varKızlar benim kızım soyunurken ve banyo yaparken pek ağlamıyo ancak banyodan çıkıp giydirirken nefesi kesilene, morarana ve uğunana kadar ağlıyo, eşimle üst giydirirken acayip zorlanıyoruz
Sebebi ne ola ki? Siz de böyle şeyler yaşıyo musunuz?
Sabır canım sabır. İnşallah kısa zamanda düzeliceksiniz. Alerjenler belirledikten sonra iş daha kolay. Ne yencek belli yenmeyecekler belli.bskn sizin alerji durumu nasil. Bizim kaka duzelmeyince surekli gaz hali ve egzema olunca dr kesin alerji dedi. Diyete basladim sifirdan patates yiyorum ama halim hal degil
bizimkisi de sevmiyor banyodan sonra giyinmeyi
küvetten cıkarıp havluya sarıp kucağımda hemen emzirip sakinleştiriyorum
kendini toparlayınca giydiriyorum :)
Canim taze patates yeme ama eski patateslerden ye cunku tazede alerjik misbskn sizin alerji durumu nasil. Bizim kaka duzelmeyince surekli gaz hali ve egzema olunca dr kesin alerji dedi. Diyete basladim sifirdan patates yiyorum ama halim hal degil
Usuyodur belki, al kucagina saril op sakinlestir oyle giyindir.. bizde de olmustu oyle yapmistimKızlar benim kızım soyunurken ve banyo yaparken pek ağlamıyo ancak banyodan çıkıp giydirirken nefesi kesilene, morarana ve uğunana kadar ağlıyo, eşimle üst giydirirken acayip zorlanıyoruz
Ben üşür diye bekleyemiyorum :/
Ayy mastite benziyo kızarıklık var mı aynadan bak bi 2ayda 4-5kez olunca derinbi iç çektimKizlar nolur bi el atin..sol gogsumude ufacik nokta hibi bi beze var sari..gogsun ici yumru yumru..emrken cok aciyo .haftasonuna giriyoruz dr a gidemem..napiim aglicam acisindan.mastot mi bu
Mecbur olunca elbette bırakılıyor ama benim isyanım burada izin haklarımızın olmayışına
Hoş sen grubun en delisi izin bitmeden kalktın işe gittin
Allahtan gönlüne göre bir kadın buldun. Benim etrafımdakilern hepsi kendi bildiğini okuyacak cinsten.
Annem bi emekli olamadı ki :/ ahahhhh.
Bu arada gece aklıma geldi, sen her sabah bez oyuncak vs taşıyorsun değil mi :/
Nesela oyun parkını falan. Oradayken nerde yatırıyor?
Kafamdaki ayrıntılara gel
Onu görünce benimde aklıma gelen oydubu hatun gebeyken de bakımlı elleri vardı @Topitikk
Ahh arkadşım ahhh. Özlemekte çok haklısın. Eskiden derdim ki insanlar evliliklerinden sıkılınca çocuk yapıyor bence.
Keşke bende sıkıldığım an yapsaymışım
Adam yanıma gelmiyor zaten gelse de amaç farklı oluyor. Oturup iki sohbet etmek yok.
Ben anltırken o birşeylerle uğraşıyor oluyor o anlatacakkendr ben tripli oluyorum.
Zaten kısacık bir vakit oluyor o da değerlendirilemiyor:/
Seninki miydi geçen kafasına yumruğu çakan
Geçmiş olsunikinize de...
29buçukkk
Valla kaç hissediyorum tam emin deilim ama 2 8 gibi düşüniyorum hep :)
Bir gün yıkayıp diğer gün yıkamıyorum.
Ben her gün yıkamaya başlıyacsğım ama insanın vakti olmuyor su ayarla vs işi uzuyor diye hala günaşırı yıkıyoruZ.
Hala bir bebe fırçamız yok
Biliyordum çocuk keltoş doğacağını
Canım şöyle bir araştırdımda koliği tetikleyen bir çok sebep olabilir, ama en önemlisi ben bitkinim diyorsun hamileliğinde zorlu geçtiyse bebeğinin kolik olmasını tetikleyebilir. Doğru enerji vermek çok önemli. Bebekler çok duyarlılar, fazlalıkmış gibi olduğunu hissediyor olabilir.
Sinirlerimin bozulduğu bir gün bebeğimin yanında hüngür hüngür ağlamıştım ve henuz bir aylıktı bu arada, yüzüme çaresiz acı dolu bir ifadeyle baktı ve bana dokunmaya çalıştı. Şu evrede bebekler çok hassas oluyolar sanırım. Bu yüzden çok dikkat etmek gerek.
Sana tavsiyem birini çağır o bebeğe bakarken sende güzelce dinlen, çık gez dolaş, bir enerjin değişsinDilerim işe yarar.
Maşallah maşallah maşallah :)
Amin canım inşallah Allah yardımcımız olsun
Maaş almak için canım, Temmuza dek sıkışığız ama gene de alamazsam ücretsiz izne ayrılcam
Seni EN İYİ ANLAYANLARDAN biri benim canım, kolik annesi olmak çok zor ama halimize şükür yavrularımız sağlıklı olsunlar da bugünler de geçecek inşallah sabredelim güzelim, Lidyacığımı öpüyorum
Bizde senı cok öperiz canım seni ig de takıp edıyormuyum ? Herkesi karıştırır oldum ya hu
:)
Canım mesela benim iznim 10 mayısta bitiyo 11inde işbaşı yapmam gerek ama ben hastaneye gidip o gün raporu denicem olmazsa ücretsize ayrılcam
Allah yar ve yardımcınız olsun tatlım
Ayy maşallah nasıl beceriklisin firkancım, ben hayatta beceremem bu suyun altında tutma işini, denemeye cesaretim yok, banyo yaptırıyorum eşimle, o kadar..
Ayy Allah razı olsun çok güldüm çatlakkk yaaa hahahaaa:)
Hımmm anladım canım Allah kolaylık versin moralini bozma çünkü sayende sütünü alıyo canım, üzülme ki sütün azalmasın
Kızlar benim kızım soyunurken ve banyo yaparken pek ağlamıyo ancak banyodan çıkıp giydirirken nefesi kesilene, morarana ve uğunana kadar ağlıyo, eşimle üst giydirirken acayip zorlanıyoruz
Kizariklik yok suan.sizliyor..menevbasinda gozeneklerden birinin ucunda beyaz bi kabarcik var..devaminda yokladim ic taraf yumru yumru olmus.Ayy mastite benziyo kızarıklık var mı aynadan bak bi 2ayda 4-5kez olunca derinbi iç çektim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?