2016 Şubat Anneleri

Uf deme ya ..o kabarcigi siksam nolur..bebis emdikce beyaz kabarcik buyuyo

valla kabarcık için bişy siyemeyeceğim tam olarak ne olduğunu bilmiyorum
sadece göğüs içi topaklanma süt ile alakalı ve masajla sıcak suyle gecebiliyor

En azındn zeytinyağı kokuyor
Bizimkinin kafa resmen erkek kafası gibi kokuyor.
Tuzlamayı unuttuk naptık bu çocuğu bilmem

En azındn zeytinyağı kokuyor
Bizimkinin kafa resmen erkek kafası gibi kokuyor.
Tuzlamayı unuttuk naptık bu çocuğu bilmem

hahahaha kız gibi kokmasından iyidir tamam özür soğuk bi espiriydi
ben tuzlamamıştım inşAllah kokan bi cocuk olmaz

bskn sizin alerji durumu nasil. Bizim kaka duzelmeyince surekli gaz hali ve egzema olunca dr kesin alerji dedi. Diyete basladim sifirdan patates yiyorum ama halim hal degil

Gornedimki hiç. Samimiyet sıfır. Yeni taşındık vs kimseyi bilmiyorum. Neyse artık.

valla kabarcık için bişy siyemeyeceğim tam olarak ne olduğunu bilmiyorum
sadece göğüs içi topaklanma süt ile alakalı ve masajla sıcak suyle gecebiliyor
Cnm kanal tikanmis belli sut birikmesi diyo nette..devam eder ilerlrerse mastit olurmus..acmam lazim ama nasil..bebe kucagimdan inmiyo..birde tum canim orda toplanmis minnosun eli bacagi degse pyle aciyoki

aklıma gelmişken elimde bi folik asit var dr bana vermişti 8 haftalıkken almıştım ama içinden 1 tane içip bi daha da hatırlamamıştım aradan 9 ay kadar zaman geçmiş bişy olmamıştır dimi
hayrına bi hamileye vereyim de içsin

aynen canım aynı sorun bizde de var

bskn sizin alerji durumu nasil. Bizim kaka duzelmeyince surekli gaz hali ve egzema olunca dr kesin alerji dedi. Diyete basladim sifirdan patates yiyorum ama halim hal degil
Sabır canım sabır. İnşallah kısa zamanda düzeliceksiniz. Alerjenler belirledikten sonra iş daha kolay. Ne yencek belli yenmeyecekler belli.
Rabbim inşallah tez zamanda şifa verir

Bizde de kan gelince başka bir doktora gitmiştik.
Test yapana kadar (4.ay da yaparız dedi) denemelerle belirleyelim dedi. Ben bir ksımını belirledim ama tekrar emin olmak için baştan başladım.

Şuan için
pirinç,
zeytinyağı,
zeytin,
ev yapımı ekmek(un su tuz şeker maya ile)
Yiyorum. Dün patates de ekledim, tepkimiz olmadı.

Alerji ile ilgili bir konu var oraya etiketliyeyim seni de.

Sahi biz bugün aşı olduk, yavrucum nasıl ağladı inşallah ateşimiz çıkmaz kaç saatte 1 ölçeyim?

Usuyodur belki, al kucagina saril op sakinlestir oyle giyindir.. bizde de olmustu oyle yapmistim

Kizlar nolur bi el atin..sol gogsumude ufacik nokta hibi bi beze var sari..gogsun ici yumru yumru..emrken cok aciyo .haftasonuna giriyoruz dr a gidemem..napiim aglicam acisindan.mastot mi bu
Ayy mastite benziyo kızarıklık var mı aynadan bak bi 2ayda 4-5kez olunca derinbi iç çektim

Aynen Nasıl bu kadar benzer olabilir o konuşmaya baslayınca ben kesin trıp atıyor oluyorm zaten cok geçmeden de oldugum yerde sızıp kalıyorum al sana karı koca muhabbetinin güzelliği

Can'ım o kdr guzel bir hamilelik gecirdim ki 2. Cocugu hemen yaparm ben dıyordum eşim desen el üstünde tutuyordu hem fizyolojik hem psikolojık olarak cok iyiydi yani bu durum neyden kaynaklandı bilmiyorum.
Gece ne kadar uykusuz kalsam da güne bebegın için enerjık baslıyorum şarkılar ninniler söyluyorum ama öğleden sonra işler degısıyor sanki o Bebek gidiyor baskası gelıyor. Ama kesinlikle hissediyorlar baslarda cok yansıtıyordum korkuyordum cunku daha beter oluyordu şimdi daha sakin karsılıyorum ama o uyuduğunda bende pert olmus oluyorm saatlerce kucagımda oldugundan.
Annem genelde benimle işte bir kac gun ayrı kaldk wc ye bile gidemez oldum :)
Saol canım benim insallah :)

Aynısı canım havluyu üstğne örttgm an kıyamet kopuyor :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…