- 21 Ağustos 2015
- 1.432
- 1.315
- 53
- 35
Keşke kanda çıksaçıkmayabiliyor. Ige alerji aldığını gösteriyor neye olduşunu ayrıca yapıyorlar. Tabii test sonucu pozitif çıkanlarda oluyor.
Deneme yanılma ile belli oluyor daha çok.
Yumurtayı dene sütün yapmadığına eminsen yumurtada tepki var mı veya yeemediğinde düzelme varmı takip et.
Yüksek alerjenlerden başlayıp tek tek denemek lazım.
Atsana kaka gotosu varsa özelden
Bizim kizlar da uyumuyor canim ozellikle ilk 2ay bitun gun ve gece agladilar gazdan dolayi annem ve ben cok yiprandik hatta biyuk kizimin da sinirleri bozuldu iyice. Simdi bazen iyiler bazen yine gaz sıkıstırıyor ama her firsatta buyuk kizima sariliyorum onu cok sevdigimi soyluyorum birini sallarken kizimi da yanima alip konusuyorum hamileligim de agir gectiginden mecburen cizgi film izlemeye basladi ordaki karakterleri konusuyoruz sarkilarini soyluyoruz tabi bu arada bebeklerin dalma sureci de uzuyor ama olsun ben ne kadar stressiz olursam cocuklarim da o kadar huzurlu oluyorKiz hoop uyumuyoki ugrastiriyo beni cok..oglum yine sabirli da dun biraz kizdim ona bugun iyice huysuz oldu.. of buyurler elbet ama psikolojilerine zarar vermekten korkuyorum
Gunde 2kez de cok az degil mi ben sabah oglen aksamustu gece yatarken fiks degistiriyorum kaka yaptiginda ya dadisari ciktigimizda tekrar degistiriyorum zaten 1degistirmeyi biraz aksatsam badisi pijamasi nemleniyor hemen hatta dolu beze kaka yaparsa tasiyor
Canm ya senin işin hepimizinkinden zor benmkide 2 haftadr akşamları hiç durmamaya başlamıştı hatta sabah uyandığında bi neşeli oluyodu iki gundur kimyonla birazcik şekeri kaynatyrm veryrm gazını rahat rahat cikaryoKizlarim 3aylik 2gunluk oldular hala cekiyoruz en son 6.ay degisirldr diue duydum 3ay hayallerim yikildi
Aynen ya bizim kakada hep mukuslu onun dışında bisey yok sanirim bizimki boğazındaki balgami atiyo bu aralar hafif hafif oksuruyodu hastaneye gttgmzde doktorda demişti bebekler grip felan olduğunda kakasindan atarlarmisNerdeyse çoğumuz mukus sorunu yaşıyor
Ya tek başına mukus önemli değil mi yani bizim bide gurultulu kakaa yapma vardı smdi geçti o ama mukus aynı var hala bide bu kaka rengi nasl olcak ya açık sarı mı bizim ki çok açık bi sarı degilMukuslu kaka normal tabi. Gazda yapar mukusu.
Bununla birlikte diğer belirtilerde varsa alerji durumu oluyor. Yoksa tek başına mukus birşey ifade etmiyor
Beyaz kabarcığı ilk defa duydum doktora gidemem haftasonu demişsin sen sürekli o göğüsü boşalttırmaya çalış yine de mastit önlemini al da apse yapmasin sonrasi daha zor olur. Doktor da kesin antibiyotik vercek ama inş apse değildir. Emdikten sonra dayanabildigin kadar da sağ hatta ateş falan yapmaz inş yaparsa doktorum bana minoset iç çıktıkca demistiKizariklik yok suan.sizliyor..menevbasinda gozeneklerden birinin ucunda beyaz bi kabarcik var..devaminda yokladim ic taraf yumru yumru olmus.
Bizimki de cok acık sarı degil normaldir ama hatta bazen cok koyu bile oluyo , cok acık oldugu da oluyo tabi ama genelde dediğin gibiYa tek başına mukus önemli değil mi yani bizim bide gurultulu kakaa yapma vardı smdi geçti o ama mukus aynı var hala bide bu kaka rengi nasl olcak ya açık sarı mı bizim ki çok açık bi sarı degil
Benimkide gündüz aslaa uyumaz emer durur süt kalmaz:) ayni yani. Bende cok arastirmistim golden goat hakkinda hep övgüler görünce onu aldım hemen sonra doktora sormuştum gaz vs yapmadiysa devam edebilirsin demişti ve bi cok kisi gaz , kabızlık sorunu yasatmadigi icin cok memnun zaten .. Keçi sütlü oldugu icin de ekstra içime sindi. Bide dr browns biberon oh missssSen mama veriyor musun neocate falan @bskn benimki bazen saatlerce uyumuyor ve emiyor sut falan kalmıyor. Arada mama takviyesi yapıyordum ama standart mamalar inek sutu içeriyor. Facedeki gruptan biri bana neocate mama gondercek dr sorup vericem. Ama dr diger mamadan verebilirsin dedi. Inek sutu içeriyor dedim bişey olmaz dedi. O zaman ne anlami kaldi diyetinn
Kakalarla kafayı bozduk vllaBizimki de cok acık sarı degil normaldir ama hatta bazen cok koyu bile oluyo , cok acık oldugu da oluyo tabi ama genelde dediğin gibi
Çocuğa bi etki etmez bence canım kısır yagliysa midene dokunmuşturKizlar çok kötüyüm midem bulanıyorkustum. Baya kısır ve patlıcan yedim sadece ikisinden biri dokundu çok kötüyüm ya bu durum da çocuğu emzirmek ne kadar dogru?
Allahim bu anne beni anlatıyor. daha bugun banyo sefasi diye video cektik.cikisinda sefa bitti.bir saat havlu ile dolaştıkKızlar benim kızım soyunurken ve banyo yaparken pek ağlamıyo ancak banyodan çıkıp giydirirken nefesi kesilene, morarana ve uğunana kadar ağlıyo, eşimle üst giydirirken acayip zorlanıyoruz
Sebebi ne ola ki? Siz de böyle şeyler yaşıyo musunuz?
Saol canm tavsiyen icin.o yag olayini da bi deneyeyim.benim kız masallah kafayi dikme meraklisi oldugundan yuz üstü yatirinca hemen köprü kuruyor :) mumkunati yok o kafa yatmiyor.bende gece yan yatiriyorum. Ahhh su gazlar bi biteydiYa alakasız olacak canım ama diken var gibi deyince aklıma geldi.
4-5ay önce birisi demişti sırt dikeni(kılı) oluyor bebeklerde diye.
Banyodan sonra sırtına masaj yap kesinlikle demişti.
Avuç içi ile yağlayıp.
O zman çıkıyormuş o sert kıllar. Yoksa gözükmiyor uş.
Ve o kıllar bebeşi rahatsız edermiş.
Bizimkine yaptım çıkmadı birşey :/
Ayrıca sırt ğstü yatmak istememe sebebi gazdandır.gaz Bağırsaklara baskı yapıyor, o yüzden yan veya yüzüstü yatmayı seviyorlar.
Ben gece de yan yatırıyorum 1saat sonra mıkırdanınca yüz üstüne çeviriyorum.
Altına göğsüne denk gelip yüzü açıkta kalacak şekilde incecik yastık oluyor.
Sakıncalı denşyor ama maşalllah kendi kendine döndürüyor kafayı. Allahın izniyle birşey olmaz
Günaydın kızlar.. Bu sabah ki aktivitemize buyurun ...
4e çeyrek kala.kalkıp, süt sagip bebise içirip , eşe kahvaltısını hazırlayıp ezanin sesiyle yatağa girecekken oğlanın mirildanisina kalkıp başına gitmek annelik bu demek ki iyice tuhaflasmaya başladı ogul aldım kucağıma nefes.alamiyor.gibiydi peşine öksürük derken esimi kaldırdım cin gibi gözlere bak dedi arkasını döndü ki bir kusma hali burnundan bile gelmksti
Ne işe uzerimizi değiştik.. Burnundan hırıltı geldi aha burun tikandi deidm bir güzel.açtım dünyanın tumuku çıktı feryat figan ortalık .. Derkene surat ifadesizlesti gözler gozume dikildi.ahanda alttan kokular geldi.. Birkaç dk bekledim devamı yok.. Altını açtım hafif kaka yapilmis altını silerken devamı gelmez mi bileğime kadar kaka oldum :)))) amaannn oğlum dedim sıpa gülüyor bana. Banyo çok yakın gittim elini yikadim temizliğe devam ederken 3.kez bu sefer sirtimiza.kadar battikishal gibiydi baya cıvık cıvık.. Komple uzerimiz değişti.. Son anda bezin kenarini duzeltmek için acip aralamak.istediimm ciside yaptı çoraplar battı :)) ulen dedimm sabah sabah ne uğraştin benimle..
Su an ağlama krizleri bitti ayağımda sallıyorum. Bende uyku nehinde kalmadı..
Ne masajı istyoms yapma cnm boşver benm annemde abbami alsstridi öyle her gün istiyo eşim her masaj istedgnde yapamam diyorum bendeSabah bebeğimi yıkadım uyuyunca tüm evi sildim süpürdüm dip köşe banyo wc ovaladım ve balkonları yıkadım yemek yaptım akşam üzeri habersiz bebek görmeye misafir geldi allahtan kv yardım etti misafirden sonra kızım çıldırdı 12 ye kadar 10 kez uyudu diye yatırıp geri almışımdır eşim işteydi ben bazen ona masaj yapıyorum gelmiş masaj istiyor dedim çok yorgunum senin bana yapman lazım aman yapmazsan yapma diye bi tripler bi suratlar nasıl sinir oldum anlatamam bişey demedim konuştu durdu yattım uyudum kızım uyur uyumaz hep yaparsın bikere yapmayınca senden kötüsü olmaz lafını onaylattı birkez daha gıcıkbirazcık anlayış bekliyorum ya bu ne hep bana rab bana
Hahahahahahaa sorma yaKakalarla kafayı bozduk vlla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?