2016 Şubat Anneleri

Can'ım cok gecmıs olsun.. Nelerden suphelenıp gittin dr a?
Tesekkurler canim. Gecmeyen ve surekli tekrarlayan agir pisik, gurultulu mikuslu yesil kaka ayrica kakada sindieilmemis sut. Gurultulu ve cok sik bagirsak hareketi kriz seklinde ozellikle memede siddetli gaz sancisi (apazmmis aslinda) uykusuzluk. Alerji demislerdi diyetten sonuc alamadik. Insallah damla cabucak ise yarar

Ah canim allah yardim etsin sana cok uzuldum yaa ama iyi tarafindan bakarsak oglun muhtesem bir cocuk masaallah yerim onu ben allah komseye kaldiramayacagi yuk vermez sukret allah yar ve yardimcin olsun

Herkes kendi yasadigini bilir canim benim yasadiklarim da bana agir geliyor bu siralar. En azindan ikizler uyusa. Sabahtan beri surekli birini uyutmaya calisiyorum yine uyumadilar 4den beri 5dk uyuyorlar 1-2saat uyaniklar

Sessizyazar sende asiyi sali yaptirmistin demi yoksa yanlis mi hatirliyorum bizim asi yerimiz hic belli degil nokta bile yok

Yok canım biz on gün filan olduk. 14 unde yaptırdık. Yeri belli olmayabilirmiş sanırım. Biz de bulamamıştık bir zaman sonra eşimle.

İnşallah canım damla güzel sonuç verir. :)

Diyetisyene ne zaman gideceksin emzirme sureci bitince mi emzirmeden bagimsiz tarih mi belirledin benim de kilo vermem lazim ama o diyet listelerindeki yemeklere yetisemeyecegim su an

Yok canım biz on gün filan olduk. 14 unde yaptırdık. Yeri belli olmayabilirmiş sanırım. Biz de bulamamıştık bir zaman sonra eşimle.
Belli olmasa da oluyor yani baktim yok diger ogluslarda hafif yara gibi olmustu dr sordugumda iyi guzel tutmus demisti bunda hic eser yokk bide kolunun etrafi sert bisey olmus egzama gibi

3ay kontrolumuzu yaptirdik saglik ocagindaki hemsire 4.ayda ek gidalara geceriz dedi ikiz oldugundan sanirim erken geciyoruz 4.ayda yogurt ve meyve suyu tattirarak baslar gittikce cogaltirsin dedi. Yalniz ben ilk kizimda soyle bi sey okudum bebege ilk basta sebze suyu verin. Meyve sulari zaten tatli nasilsa alisir once meyve suyu verirseniz sebze suyunu almayabilir. Cogunuz icin erken ama bilgisi olan var mi sebze suyunun bi etkisi mi var hemsire neden once meyve suyu dedi

Diyetisyene ne zaman gideceksin emzirme sureci bitince mi emzirmeden bagimsiz tarih mi belirledin benim de kilo vermem lazim ama o diyet listelerindeki yemeklere yetisemeyecegim su an
canım önümüzdeki ay gitmeyi planlıyorum emzirirken de kilo verilebilinir sonuçta..beklemeyeceğim emzirmenin bitmesini..sonuçta 2 senw de emebilir 2 sene böyle dolanamam ortalıkta..korkar oldum kendimden

İlk defa 3 saatliğine babaya bıraktım bugün büyük oğlumun gösterisine gittim geldiğmde pili bitmiş yorgun bitkindi.
Eve geldiğimden beri aynı cümleyi söylüyor.
Annelerin hakkı ödenmezmiş yaaa....
ve geldiğimden beri evin işlerini yapıyor arada böyle kocalara bırakıp evden çıkmak lazımmış
Ya bu arada regl oldum ben ya ne kadar mutlu - mesut ve rahattım artık rahatlık dönemi bitti.

Ben sebzeyi pisirip oyle vermistim bazi sebzeler cig iken dokunabiliyor diye duymustum cunku

Bizdede hemen hemen aynı sıkayetler var ama pişik hariç.. Diyetten bende pek sonuc alamayacagım gibi hatta kaka gunden güne dha beter oldu bugünden itibaren kuruyemıs ve yumusttayıda kesip öyle bakıcam.. Laktazim verıyorlar degılmı? Emzirmeden önce mi verıyorsun? İnsallah hemen işe yarar canım benimm yavrularımız Bi rahat etse..

Ben sebzeyi pisirip oyle vermistim bazi sebzeler cig iken dokunabiliyor diye duymustum cunku sebzeleri karistirip sebze corbasi yapiyordum simdi sebzeye bayiliyorlar

Bebeğim 7aylik emmiyor 5. Ayda bıraktı bu zamana kadar pompayla idare ettik artık pompa kullanmak istemiyorum emsin istiyorum çok bunaldim emmek için hiç yanaşmıyor bile yardım istiyorum ne yapmam lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…