Tesekkurler canim. Gecmeyen ve surekli tekrarlayan agir pisik, gurultulu mikuslu yesil kaka ayrica kakada sindieilmemis sut. Gurultulu ve cok sik bagirsak hareketi kriz seklinde ozellikle memede siddetli gaz sancisi (apazmmis aslinda) uykusuzluk. Alerji demislerdi diyetten sonuc alamadik. Insallah damla cabucak ise yararCan'ım cok gecmıs olsun.. Nelerden suphelenıp gittin dr a?
Ah canim allah yardim etsin sana cok uzuldum yaa ama iyi tarafindan bakarsak oglun muhtesem bir cocuk masaallah yerim onu ben allah komseye kaldiramayacagi yuk vermez sukret allah yar ve yardimcin olsunHanimlar Alah rizasi icin bi yol gisterin..cok bunaldim..iki cocukla bas edemiyorum..daha dogrusu bebekle..ogluma yetememek beni mahvediyor.bu sefer bebegede kiziyorum.sabah 7de kalktik ailecek.esim okula gitti.. kizi aspiratorle oyaladim kahvalti hazirladim..oglum tvde kiz 5 saattir uyuycak..yok gazi yok memesi.. sonra uyuttum .neyse oglanida aldim camasir astik.evi topladim.sonra mutfaga gectik ona boya verdim ben bari makarna yapiim semizotu pisiriim acikcaz birazdan..hopp kiz uyandi toplasan 35 40 dk anca uyudu gazi var bilmem ne..oglen oldu bisey yapmadan ..Oglum bitanem deftere gulen yüz cizmis bana..ne dese begenirsin.
"Anne aferin sana gulen yüz." Nedenn .
"Cunku hizlica islerini yapip bebekle ilgileniyosun"
Napcam kizlar cok üzuluyorum.kimse yok yanimizda yardim etsin.zaten kiz benden baskasinda da 10dk durmuyo..baba heran evde degil olsada kiz yine bende
Herkes kendi yasadigini bilir canim benim yasadiklarim da bana agir geliyor bu siralar. En azindan ikizler uyusa. Sabahtan beri surekli birini uyutmaya calisiyorum yine uyumadilar 4den beri 5dk uyuyorlar 1-2saat uyaniklarAynen esimde bunaliyo aslinda gece oglani felan uyutuyo haftaici ama sonucta gunfuz aksam 8e kadar disarda zaten oglsn 9 10 gibi uyuyor.makarnanin dibi tuttu demin kiz catliycak gibi agliyo..uykuya gecmesi saatlerimi aliyo uyumasi 1 saat bile degil..kanguru aldim bakalim onun icine koyup oglani disari cukaraniliesem tabi kiz durursa..
Ahh senin iki kati zor arkadasim
Sessizyazar sende asiyi sali yaptirmistin demi yoksa yanlis mi hatirliyorum bizim asi yerimiz hic belli degil nokta bile yok
Kizlar selam. Cok zorlu bir hafta gecirdik. Bugun gastrowntrolojiye gittik laktoz intoleransimiz varmis. Cok buyuk ihtimalle. Sikintilarimiz son bulsun insallah.yavrum ne cekti su gazdan kakadan pisikten. Kakaya asit yapiyormus yakmis o da yavrumun poposunu. Artik iyi olacak insallah kuzum. Iyi haftasoari herkeseeee
Diyetisyene ne zaman gideceksin emzirme sureci bitince mi emzirmeden bagimsiz tarih mi belirledin benim de kilo vermem lazim ama o diyet listelerindeki yemeklere yetisemeyecegim su ancanım valla benim yazdan yana umudum yok kışa kadar süre verdim kendime..doğumdan öncede kilo almıştım doğumdan sonra da bikaç kilo aldım..diyetisyene gideceğim vermem gereken 25 kilo varzayıflayacağım diye doğrudüzgün bişey de almıyorum kendime yaz için tatil memlekete gitmek vs. planı da yapmıyorum yoksa alışveriş yapmam gerekecek ve aldıklarımı da zayıflaynca giyemeyeceğim boş yere masrafa girmeyeyim diyorum
Belli olmasa da oluyor yani baktim yok diger ogluslarda hafif yara gibi olmustu dr sordugumda iyi guzel tutmus demisti bunda hic eser yokk bide kolunun etrafi sert bisey olmus egzama gibiYok canım biz on gün filan olduk. 14 unde yaptırdık. Yeri belli olmayabilirmiş sanırım. Biz de bulamamıştık bir zaman sonra eşimle.
canım önümüzdeki ay gitmeyi planlıyorum emzirirken de kilo verilebilinir sonuçta..beklemeyeceğim emzirmenin bitmesini..sonuçta 2 senw de emebilir 2 sene böyle dolanamam ortalıkta..korkar oldum kendimdenDiyetisyene ne zaman gideceksin emzirme sureci bitince mi emzirmeden bagimsiz tarih mi belirledin benim de kilo vermem lazim ama o diyet listelerindeki yemeklere yetisemeyecegim su an
Benimkinin 1 ayi geçti olalı ama hiç iz yokBelli olmasa da oluyor yani baktim yok diger ogluslarda hafif yara gibi olmustu dr sordugumda iyi guzel tutmus demisti bunda hic eser yokk bide kolunun etrafi sert bisey olmus egzama gibi
O zamn normaldir herhalde haftaya gidecegim saglik ocagina bakalim ne diyecekBenimkinin 1 ayi geçti olalı ama hiç iz yok
Benimkinin 1 ayi geçti olalı ama hiç iz yok
Benim büyük oğlanın 2 ay sonra kızarıp patlayıp iltihap akmıştı yerini belli etmişti.O zamn normaldir herhalde haftaya gidecegim saglik ocagina bakalim ne diyecek
Ben sebzeyi pisirip oyle vermistim bazi sebzeler cig iken dokunabiliyor diye duymustum cunku3ay kontrolumuzu yaptirdik saglik ocagindaki hemsire 4.ayda ek gidalara geceriz dedi ikiz oldugundan sanirim erken geciyoruz 4.ayda yogurt ve meyve suyu tattirarak baslar gittikce cogaltirsin dedi. Yalniz ben ilk kizimda soyle bi sey okudum bebege ilk basta sebze suyu verin. Meyve sulari zaten tatli nasilsa alisir once meyve suyu verirseniz sebze suyunu almayabilir. Cogunuz icin erken ama bilgisi olan var mi sebze suyunun bi etkisi mi var hemsire neden once meyve suyu dedi
Tesekkurler canim. Gecmeyen ve surekli tekrarlayan agir pisik, gurultulu mikuslu yesil kaka ayrica kakada sindieilmemis sut. Gurultulu ve cok sik bagirsak hareketi kriz seklinde ozellikle memede siddetli gaz sancisi (apazmmis aslinda) uykusuzluk. Alerji demislerdi diyetten sonuc alamadik. Insallah damla cabucak ise yarar
Ben sebzeyi pisirip oyle vermistim bazi sebzeler cig iken dokunabiliyor diye duymustum cunku sebzeleri karistirip sebze corbasi yapiyordum simdi sebzeye bayiliyorlar3ay kontrolumuzu yaptirdik saglik ocagindaki hemsire 4.ayda ek gidalara geceriz dedi ikiz oldugundan sanirim erken geciyoruz 4.ayda yogurt ve meyve suyu tattirarak baslar gittikce cogaltirsin dedi. Yalniz ben ilk kizimda soyle bi sey okudum bebege ilk basta sebze suyu verin. Meyve sulari zaten tatli nasilsa alisir once meyve suyu verirseniz sebze suyunu almayabilir. Cogunuz icin erken ama bilgisi olan var mi sebze suyunun bi etkisi mi var hemsire neden once meyve suyu dedi
Uykuda filan da mi emmiyorBebeğim 7aylik emmiyor 5. Ayda bıraktı bu zamana kadar pompayla idare ettik artık pompa kullanmak istemiyorum emsin istiyorum çok bunaldim emmek için hiç yanaşmıyor bile yardım istiyorum ne yapmam lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?