Kilo alımı yavaş olan bebeklerde 4.ayda başlanabiliyor canım doktorumuzda dedi bazı bebekler ek gıdada kilo atağı yapıyor seninkide ek gıda istiyor diye ama ben blw sabredemem gibi geliyor4 ay çok erken değil mi yaa bende blw dusnyrm
Bende yattığım yerden göreyim diye geceleri hep sağına yatırıyordum gündüzde sola ama tabi gece daha uzun uyuduğu için sağ taraf bizimde düzleşmişti şimdi gece sola gündüz sağa yatırıyorum arkasınada sert bi yastık koyuyorum çeviremesin diye gövdesiyle birlikte yan yatırıyorum sadece başını yan bırakırsam çeviriyorkızlar bebeklerinizin kafası nasıl benim kızın bi tarafı düzlenmeye başlamış hafiften yamulmuş birazyan yatıramadım hiç hep sırtüstü yatıyo uyurken kafasını çevirsem bakıyorm hemen düzlemiş...napacağım
Bende olsam keşke ne kadar olmicaam acabaYani ekstra bişey yapmadım doğal yöntemdi. Ama adet olmaya başladığıma göre ekstra zamanım geldi
Bende blwyi denemek istyrm hoşuma gidiyo internette izlyorumda inşallah yapablrm tabi bu yöntem için 6 aylık olması gerek mutlaka oturablmsi lazmKilo alımı yavaş olan bebeklerde 4.ayda başlanabiliyor canım doktorumuzda dedi bazı bebekler ek gıdada kilo atağı yapıyor seninkide ek gıda istiyor diye ama ben blw sabredemem gibi geliyor
Ekstra bişey yapmıyordum doğal yöntemdi. Ama şimdi ekstralara başlayacagımAAA evet =) ben geçen ayda oldum ama doktorum gelmez bir daha demişti çok sveinmiştim =) cidden korunmuyor muydun
Migros oyuncaklarda indirim var biliyr sunuz dimi?
Canim o zaman once esine bebekle kalabilmeyi ogrwtsen. Sen evdeyken sen yokmusun gibi baksin bir kac kez. Ya da sen bebegi uyutur uyutmaz hemen ogkunla cik o aglamaya baslayinca da donersin.Yok cnm yemek yiyene kadar bile zor duruyo baba pank oluyo cok aglayinca
Blwde sanirim direkt kati gidalara geciliyor ne oldugunu tam anlayamadimBenim bebeğim de boyu iyi maşallah ama kilo alımı yavaş gidiyor diye doktorda ebede 4.ayda ek gıdaya geçeriz dedi ama ek gıda konusunda hiç bilgim yok blw yapan arkadaşlarım var ama oda bana pek sıcak gelmiyor ilk tadımlar ne olmalı neler verilmemeli öğrenmem lazım bian önce
cocuk de muza o kadar kizginim ki soordum bugday alerjisi olabilir mi dedigimde laktoz intoleransi olabilir mi diye yani sormusum arkadasim yanimdaydi sen sanki sormamissin gibi davranmisti diyo duymazdan gelmisYa bungün bir arkadşımı daha zorla başka doktora yönlendirdim ve laktoz int çıktı. (Okean ında öyleymiş. Sonradan okudum)
Sürekli böyle hastalık arar gibiyim ama sebepsiz ağlama krizi diye birşey olduğunu düşünmüyorum. Çocukları ağlatan birşey var bebce.
Lütfen iyi takip edin
Ay bizim elk 45-50gelirdi, 96geldi
Su 30-35 iken 66
Suya hal veriyorum çocupun totoyu sürekli su ile yıkadık, su ısınana kadar bi dinya açık kaldı falan
Ama elkt
Bizde şuan ataktayız galiba. Haftamızı belşrleyemedik biz. Erken doğum olduğj için aynı haftalar tutmuyormuş.
A
@askiminaskiyim bu durumu açıklar.
Kalsiyum kristalleri. Susuzluktan veya bir nevi iyi emmediğinden kaynaklandığını söylemiş doktoru. O daha iyi bilgi verecektir
Valla bu adamı pişik varken keşfettim. Okudum okudum okudum. Tutarsızlık gördüm:) anında bıraktım...
Bizimle kadının soruları aynıydı.
Kadına önce süt ve ürünlerini tüketme ile çocğun pişiğinin alakasız olduğunu söylüyor. Kadına doğal yöntmeler söylüyor. Kadın tekrar geliyor gene kremler veriyor kullan diyor
Kadın gene geliyor ama bana doktor süt ürünü kull dedi diyor
Bu dr hayır alakasız kulllanmaya devam et diyor.
Neyse kremler vs vs hafifliyor tekrar artıyor
Derken kadına sonunda süt dokunuyor olabilir diyorbir buçuk ay sonunda :)
Tek tek okuyup analiz ederken sonunda bu kısmı okuyunca bende kayışlar koptu:)
Ah canım yaaa. Bugün arkadaşım da laktoz int. Dendi. Gelip size de diyecektim acaba böyle böyle mi diye.
O ark 6. aya geldi çocık hala kolik denşyordu :/
Hiç umudunu kaybetme bence dene. Veee bi konu açmıştım oradaki yöntemi uygula. Tabi herşeyi denediyrsen.
Ten tene temas
İnatla biberon vermeme emziği kesme vb yöntemler de sonuç alamadıysan
Denemelisin.
7adet bakara suresi çocuğa okunuyor.o meme reddinin Bıçak gibi kesildiğini uygulayanlar söylüyorlar
Asla umutsuz olma. Bisiklete binmek gibi düşün unutulur mu emmek?
İlk öğrendiğimiz şeyken...
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...-emzirme-problemi-biberon-aliskanligi.921843/
Kizlar bebegim 3 aylik. 1,5 ay sonra ise baslamam gerekiyor, ucretsiz izin de alamayacagim. Bebegim icin evde bakicimiz var yatili. Benim korkum bebegimin beni unutup bakiciyi annesi yerine koymasi... O kadar kafama takiliyor ki bu durum... Simdi bile bebek benden cok bakiciya bakiyor, inanin bakiciyi kiskaniyorum... Bir yerde gozum arkada kalmayacak cunku bakici ve bebek iyi anlasiyorlar. Ama yavrum benim onun annesi oldugumu unutur diye cok korkuyorum... Ya onu annesi zannederse? Maalesef ise donmek zorundayim kredimiz var cunku. Ne dusunuyorsunuz? Boyle bir sey olur mu, bebegim beni unutur, sevmez mi??
Kizlar selam. Cok zorlu bir hafta gecirdik. Bugun gastrowntrolojiye gittik laktoz intoleransimiz varmis. Cok buyuk ihtimalle. Sikintilarimiz son bulsun insallah.yavrum ne cekti su gazdan kakadan pisikten. Kakaya asit yapiyormus yakmis o da yavrumun poposunu. Artik iyi olacak insallah kuzum. Iyi haftasoari herkeseeee
kızlar bebeklerinizin kafası nasıl benim kızın bi tarafı düzlenmeye başlamış hafiften yamulmuş birazyan yatıramadım hiç hep sırtüstü yatıyo uyurken kafasını çevirsem bakıyorm hemen düzlemiş...napacağım
Hadi itiraf edin. Bu unibaby va babyme nin ıslak pamuklarını çıkartmak bebek bakmaktan daha zor
Arkadaş o ne yaaa, eskiden ıslak mendillerden bir tane çekerdin ikinci gelmek için can atardı.
Bunda paketin içine sokuyorum parmağımı da üç beş tane birden anca çıkartabiliyorum
Nefret geldi yeminle
Ay inşallah canım evet laktasm damlaya başladık bugün emmeden önce 3 damla veriyorum. Her vakada pişik olmaz dedi bir görün istersenn canım
Ya bende ilk doğduğunda böyle yapıyordum. Pamuk stoğum bitinceeee ve bu kadar hassas olmama rağmen gene pişik olunca bir daha almadım şimdi hazır paket ıslak sıkıştırılmış pamuk kullanıyorum.Sakin ol ve bim yaptığımı yap :) bi tane saklama kabı al içine bir deste yaklasık 3/1 paket alıyor pamuk koyuyorum üzerine suyunu koyuyorum :) istersen z. Tap yada Hindistan cevizi yağ felan koyabilirsin direk ıslak mendil gibi oluyo hele bekledikçe iki 3 gün gidiyo :) ıslak mendil gibi çantaya da atıyorum kurumuyo akmıyo
Anneme 30yıl önce sütün yaramıyor demişler mesela :/ doktor demiş birdeGitti gittiiii butun diyet çöpe gitti. Bizim kiz sürekli uyanik oldugu icin sut kalmadi. Progomin as icmedi zaten cok kotu tadi kokusu. Artik cildirma noktasina geldim Similac mamayi verdim ve kaka degisti sindirilmemis sut eklendi. O kadar patates yedigimemi ac kaldigimami üzülmeyimsimdi bastan mi basliycam yoksa bosver gitsin mi diycem. Ya ben anlamıyorum su an bu alerjiye sahip olup haberi olmayan insanlar napiyor bu çocuklar ne oluyor.
Sizin evde teksin diye mi acaba ? Tedirginliğin yansıyor olabilir mi ona :/Bütün gün kızım her uykusundan kollarını açarak korku ıcınde uyandı 5 dakıka bile uyusa bu sekılde uyanıyor hala da devam edıyor felak nas okuyorum her koyduğumda besmele cekıyorum evimde kac kerendaha Kuran okutacagım bilmem.. Gecen hafta kurbanını kesip kan akıttık iyi gelir dedik .. Annemdeyken sorun yok kendi evime gecıyorum uykuları azalıyor korkarak uyanıyor ıyıce huzursuzlasıyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?