2016 Şubat Anneleri

kızlar bebeklerinizin kafası nasıl benim kızın bi tarafı düzlenmeye başlamış hafiften yamulmuş birazyan yatıramadım hiç hep sırtüstü yatıyo uyurken kafasını çevirsem bakıyorm hemen düzlemiş...napacağım

Bende yattığım yerden göreyim diye geceleri hep sağına yatırıyordum gündüzde sola ama tabi gece daha uzun uyuduğu için sağ taraf bizimde düzleşmişti şimdi gece sola gündüz sağa yatırıyorum arkasınada sert bi yastık koyuyorum çeviremesin diye gövdesiyle birlikte yan yatırıyorum sadece başını yan bırakırsam çeviriyor

Kilo alımı yavaş olan bebeklerde 4.ayda başlanabiliyor canım doktorumuzda dedi bazı bebekler ek gıdada kilo atağı yapıyor seninkide ek gıda istiyor diye ama ben blw sabredemem gibi geliyor
Bende blwyi denemek istyrm hoşuma gidiyo internette izlyorumda inşallah yapablrm tabi bu yöntem için 6 aylık olması gerek mutlaka oturablmsi lazm

bskn bezin içini actim bezde de öyle şeyler var :) susuzluk mu su mu versem
emme her istediği zaman iki gundur de costuk :) şimdi kullanılmamış bezin içine de bakacağım :)

Yok cnm yemek yiyene kadar bile zor duruyo baba pank oluyo cok aglayinca
Canim o zaman once esine bebekle kalabilmeyi ogrwtsen. Sen evdeyken sen yokmusun gibi baksin bir kac kez. Ya da sen bebegi uyutur uyutmaz hemen ogkunla cik o aglamaya baslayinca da donersin.

Blwde sanirim direkt kati gidalara geciliyor ne oldugunu tam anlayamadim

cocuk de muza o kadar kizginim ki soordum bugday alerjisi olabilir mi dedigimde laktoz intoleransi olabilir mi diye yani sormusum arkadasim yanimdaydi sen sanki sormamissin gibi davranmisti diyo duymazdan gelmis nette gelisim geriligi yazdigi icin elemistim. Bir hafta gozlemleyecegiz test yapmadi tim belirtileri kitap gibi sayiyorsunuz. Bu arada mukusun uzerinde cok durmuyoruz bagirsak iretiyo oni veya genizden gelen akinti da olabiliyor dedi canim

tatlım bizim karşı komşuda bakıcı var ve saat 6ya kadar 2 cocukla ilgilenir yaşları 1,5 ve 3
6da baba 7de anneleri geliyor ev işi yeek bulaşık derken uyku saatleri geliyor ve cok yanyana durmadan uyuuyorlar
annede aşırı oyunbaz değil
ve cocuklar anneden bakıcıya düşkün (bakıcı süper bakıyor hakkını yiyemem)
sabah annesini severek işe yolluyorlar bakıcı gelince cok mutlular

yapacağın sey evde olduğun zaman diliminde cok verimli gecirmek o sadece bakıcı sen annesin
buna o kavramı öğretirsen âla

çok gecmiş olsun canım, inşallah gecer

bizim de arkası çıkık ve sırt üstü yatmıyor artık sağdan soldan yastıkla destek koyuyorum sağa sola cevirmesin diye
ama sevmediği için ağlıyor bu sefer, inşAllah o cıkıntı hayırlısı ile gecer

Sakin ol ve bim yaptığımı yap :) bi tane saklama kabı al içine bir deste yaklasık 3/1 paket alıyor pamuk koyuyorum üzerine suyunu koyuyorum :) istersen z. Tap yada Hindistan cevizi yağ felan koyabilirsin direk ıslak mendil gibi oluyo hele bekledikçe iki 3 gün gidiyo :) ıslak mendil gibi çantaya da atıyorum kurumuyo akmıyo

Eklentiler

• 1461440382486142846906.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 64
Gitti gittiiii butun diyet çöpe gitti. Bizim kiz sürekli uyanik oldugu icin sut kalmadi. Progomin as icmedi zaten cok kotu tadi kokusu. Artik cildirma noktasina geldim Similac mamayi verdim ve kaka degisti sindirilmemis sut eklendi. O kadar patates yedigimemi ac kaldigimami üzülmeyim simdi bastan mi basliycam yoksa bosver gitsin mi diycem. Ya ben anlamıyorum su an bu alerjiye sahip olup haberi olmayan insanlar napiyor bu çocuklar ne oluyor.

Ya bende ilk doğduğunda böyle yapıyordum. Pamuk stoğum bitinceeee ve bu kadar hassas olmama rağmen gene pişik olunca bir daha almadım şimdi hazır paket ıslak sıkıştırılmış pamuk kullanıyorum.
Haaaa bir de çıkan pamuk mendiller çarşaf gibi. Ben kendi totomu anca silerim çıkan medilleri bir de ikiye üçe bölme işi var... Yoksa bir silmede koca mendil gidiyor
Ama tekrar pamuk alıcam. Dediğin gibi O daha kolay oluyordu.
Hem kuru pamukları ile de kuruluyordum.

Bütün gün kızım her uykusundan kollarını açarak korku ıcınde uyandı 5 dakıka bile uyusa bu sekılde uyanıyor hala da devam edıyor felak nas okuyorum her koyduğumda besmele cekıyorum evimde kac kerendaha Kuran okutacagım bilmem.. Gecen hafta kurbanını kesip kan akıttık iyi gelir dedik .. Annemdeyken sorun yok kendi evime gecıyorum uykuları azalıyor korkarak uyanıyor ıyıce huzursuzlasıyor..

Anneme 30yıl önce sütün yaramıyor demişler mesela :/ doktor demiş birde sütü kesmiş.
Ananemlerde onu yeme bunu yeme derlermiş:/ tıpkı kurufasülye nohut olayındaki gibi.
Aslında haberdarlardı da bizim kadar üstüne düşecek vakitleri yoktu bence :/
Haa tabi şuan bizlerle emsal insanlar napıyor bilmiyorum

Ben anlamadım nolduğunu? Similac mama içeriğinde ne vardı?
Kaka ne durumda değilti iyi mi kötü mü?
Sindirlmemiş sütü takma kafaya, bağırsakta çok durmadığı için oluyor bence çok emdikleri için sindirlmeden çokanlar, yani ziyan olan sütlermz onlar

Soru cevaplarına göre çok farklı yol çizelim sana
Ya otur bir güzel yemek ye kendine gel
Ya da salma kndini toparlan güçlü ol desteği

Sizin evde teksin diye mi acaba ? Tedirginliğin yansıyor olabilir mi ona :/
Bizim aşıdan sonra çok olmuştu öyle şimdi şimdi toparlamaya başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…