2016 Şubat Anneleri

Canım bazı söylentilere göre doktorlar kendisine reklam için gelen firmaları öneriyormuş. Ne kadar doğru bilemeyecegim. 1 ay sonrasında ne kadar kg aldığı ortaya çıkar zaten. İnş iyi aldırır.
Mama ölçülerinide bilmiyorum canım ya bir bebek bir seferde ne kadar emiyorda doyuyor hiç bakmadım ben. Ne kadar emerse o kadar verdim hep. Bazen az emdi bazen çok. Aynı memeden bazen hemen doydu bazen uzun sürede..
Acaba verdiğin mama ve süt çokmu doyuruyor? O yüzdenmi acaba çabuk acıkmıyor? Yada açlıkmı hissetmiyor? Bunların cevabı zor.
Ebfeksiyondan dolayımı iştahsızmış bebegin?. İnş çabucak geçer.
Ama sünnet konusuna tekrar dönecegim canım. Hangi doktora gittin bmiyorum ama ben Yüzyıl daki Bekir beyi tavsiye ederim. Genel anestezi yapmıyor. Lokal yapıyor. Sünnet öncesi 4 saat açlık gerekiyor. Bebegin daha büyümeden (eğer hastalığı için sakıncası yoksa ) yaptırsan çok iyi olur.
Çünkü bu enfeksiyon arada böyle tekrar edebilir

Kemik suyuda ek gıdaya geçince 5.6 aylıkken verilmeye başlanıyor canım. Bebek için kemik suyu tarifi yazsan nasıl yapıldığını anlatan siteler var.

Bebeğimin sağ göz kapağında ve burnunun altında kızarıklık var ama burnunun altındaki çok az kabarık duruyor gören herkes aa burnu yaramı oldu diye soruyor çok üzülüyorum geçmezse diye doktor büyük ihtimal 2 yasına kadar tamamı kaybolur dedi ama böyle çevreden tekrar tekrar soruldukça daha çok aklıma takılıyor deneyimli anneler firkan S serppp sizin ilk bebeklerinizde yada çevrenizde bu şekilde doğum lekesi olupta geçmeyip kalan oldu mu?????

Kızlar rota aşısının yan etkileri varmı? akşam uykumuzu ve memeyi reddedik sonra pişman olduk barıştık ama huzursuzduk, sanki ağrısı var gibi geldi bana :/

Canım doğum lekelerinde bazıları geçiyor bazıları kalıcı oluyor. Ama çoğunlukla geçer.
Sadece leke degil mesela benim büyükte şakagında küçük bir kemik çıkıntısı vardı. Herkes bana kafasınımı çarptın gibi sorular soruyord . Bende üzülüyordum hatta kalıcı zannediyordum yaşına girdiğinde küçüldü kayboldu gitti. Yani doğumda olan leke kemik çıkıntısı kafa yapısı düzelebiliyor geçebiliyor.
Allah büyük dert hastalık vermesin canım. Sen takma kafana

Kızlar kilo olayına takılmayın bizim ufaklık çok kilolu değil ama zayıfta değil, hareketli bebekler daha zayıf olur dedi doktor, bunda bir anormallik yok hareket ediyor yakıyor .. Birde genetik yapı diye bir gerçek var :) Yada çok kusuyodur alamıyodur.. Önemli olan 500gr altına düşmemek. Ben şişko bebek olsun hiç istemedim, şeker hastası olma riskinin daha fazla olmasından ötürü... Ailede yaşadığımız için korkuyorum biraz :/

Evet ilaç misali mama mumessilleride çalışıyor Dr lar onları oneriyorlar o an aklıma gelmedi tabii pek bilgim yoktu mamalarla ilgili. Aslında golden goat mama var keçi sütü onu soracagim Dr.a uygun derse onu kullanırım. Evet bakalım ne kadar kilo almış olacak. Herşey yazılı zaten. Bilmiyorum ki ne kadar doyurucu mesela ben süt arttırıcı ilaç aldıktan sonra baya yağlı oldu sutum ondan önce incecik bir yağ tabakası olurdu sindi ise kalın. Öyle diyor canım drlar Enf. Yüzünden iştahsız..
Sünnet olayını semiha şakır onayladı, Pendik bölge onaylamadı Ersoy hast. Siz bilirsiniz dedi.... AA lokal mi yaptı .. Açıkçası genel uyuması pek istemiyorum bende. Enf var iken sünnet olmaz dedi semiha sakirdeki Dr.lar
Bir duzelsin yapacağım yapacağım sunnetjni

Sen hakkını helal et canım. üzülmen sebep oldum inşallah iyi olacak geçecek hepsi.

Helal olsun ne demek. Burası olmasa vallahi daha kötü olurdum. Paylaşıyorum fikir alıyorum .. İyi geliyor burası.. Anlasabiliyoruz .. Buda çok önemli. İnşallah .. Rabbim beterinden sakinsjn.. Ne hastalıklar var.. Buna sukur yarabbim

Canım ermeni olan bir cilt Dr.u tanıyorum.. Lakabı kolsuz agop.. İşinde çok.iyi ama yaşlı baya.. Muayene ücreti de tuzlu maalesef. Eğer çok takildiysn bir ara istersen Danış oraya. İnternete yaz agop kotogyan diye çıkar orada
İstanbul da isen tabii

Öyle tabi hep şükrediyorum Rabbim sağlıkla kucağımda gösterdi diye inşallah bizimkide kaybolup gider canım çok sağol

Ben de öyle canım. Ve hepinizin çocuğu nu sanki yakından tanıyor gibi benimsedim. iyi olacak canım. Gelip geçici şeyler bunlar inşallah. Dediğin gibi çok güçlü bir bebek o. Sukur canım. Üzme de canını.

Kizlar ya vitamin filan kullaniyor musunuz.bizlerin icebilecegi turden olanlari önerdi mi doktorlarnz?benim cogu kez herkes gibi takatim kalmiyor takviye alasim var.
canım bende kansızlık varmış sağlık ocağındaki hemşire çok bitkin göründüğümü söylemişti ısrarla kan tahlilili yapmak istedi bende uykusuzluktan demiştim ilk ay gittiğimizde tahlil yapılmıştı sonuçları almamıştım onlara baktı kansızlık varmış şimdi aklıma gelirse santafer ve decavit almaya çalışıyorum unutmazsam çünkü çok halsiz ve bitkinim her gören aynı şeyi söylüyor tüm gün kızımla ayaktayız sadece kucakta durmuyor ayakta ve şarkı söylemem gerekiyor çünkü buna rağmen çok ağladığu oluyor akşamları saymıyorum zaten her akşam arabayla geziyoruz bence sende kullan vitamin

Evet lokal yapıyor canım. Bence birde o doktora git iyileşir iyileşmez yaptır ki bir daha olmasın kuzucuk.
Mamaya bakarsın canım kg allımı iyiyse devam edersin degilse degiştirirsin. Dediğin mamayıda dene bakalım belki oğlun daha çok sever içer

Kuzum ben bursada yaşıyorum yinede ilgilenip yazdığın için teşekkür ederim burada da hüseyin durmuşlar var ünlü bir doktor yaşına girince kaybolmazsa ona götürmeyi düşünüyorum

işte önemli olan aylık kg alımı büyümesinin nasıl olduğu. maşallah canım ne güzel kg sini alıyor boyu uzuyor allah sağlık versin.çok takılmamak lazım hem minyonlar daha genç duruyor büyüduklerinde:) benim bebis 3.510 gr doğdu her ay aldığı kg de iyi boyu da uzun ona rağmen herkes konuşuyor yüzü minyon diye. takmıyorum sağlıklı olsun minnosum yeter. hepimizinki inşallah

Kızlar rota aşısının yan etkileri varmı? akşam uykumuzu ve memeyi reddedik sonra pişman olduk barıştık ama huzursuzduk, sanki ağrısı var gibi geldi bana :/
Geçmiş olsun canım bende yaptırıcam rota aşısını kaç paraya yaptırdın birde ağızdan damla şeklindemi iğnemi ?

zorlada olsa yedirebiliyorsun okuduğum kadarıyla canım kasikla demiştin sanırım belki yetiyordur canım. Enfeksiyon neresinde canım ben okuyamadim göremedim o msji? dr ne diyor boyu iyi bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…