2016 Şubat Anneleri

Bebeği kolik olan arkadaşlar sanırım benim bebeğimde kolik çok ağlıyor akşamları arada ile gezince sakinleşiyordu ama bugün oda işe yaramadı hala huzursuz ve ağlıyor yağmurda başladı bir daha çıkamayız da offff ooooofff

zorlada olsa yedirebiliyorsun okuduğum kadarıyla canım kasikla demiştin sanırım belki yetiyordur canım. Enfeksiyon neresinde canım ben okuyamadim göremedim o msji? dr ne diyor boyu iyi bence

İdrar yollarında canım enfeksiyon. Kilosu icin en alt düzeyde alıyor diyor. Boyu için ise iyi dedi. Evet, kaşıkla zor bela veriyorum ağlıyoruz karşılıklı

Canim bi tanidigimda vardi hem de oldukca buyuk butun alnini kaplayan bi leke zamanla tamamen kayboldu icini ferah tut

Birde bu durum var değil mi.. Ben prof. Gittiğimde her asiyi yaptırmanızi oneririm demişti
Ilk bebegimde yaptirmadim ama bu bebegimin bagisikligi daha bi zayif hastaliga daha meyilli sanki o yuzden kararsizim.Kararsiz olmamin sebebi de ticari bir asi mi yoksa gercekten koruyor mu virusten bunu bilmemem.

Hal olur merak etme..hepsi geçiyor sonra başka dertler çıkıyor valla..çıkmasın da inşallah..sağlıklı olsunlar yeter zaten..

Canim bi tanidigimda vardi hem de oldukca buyuk butun alnini kaplayan bi leke zamanla tamamen kayboldu icini ferah tut

Rica ederim.canimm. inşallah geçer .. Gerek kalmaz Dr.lara
İnşallah kızlar benim bebeğimdekide yaşına geldiğinde kaybolmuş olur hepinize çok teşekkür ederim cevaplarınız için

Ilk bebegimde yaptirmadim ama bu bebegimin bagisikligi daha bi zayif hastaliga daha meyilli sanki o yuzden kararsizim.Kararsiz olmamin sebebi de ticari bir asi mi yoksa gercekten koruyor mu virusten bunu bilmemem.

Ben ilk bebeğinde yaptırdım.. 2 doz 3.ve 5.ayında..özel sağlık sigortası vardı çok fazla bir şey odemedik..
Ama dün eczaneden aldık rota aşısını 153 TL..sonra anladım ki sağlık ocağı boşuna demedi aşıyı siz eczaneden alacaksınız diye..
Ne yapalım sağlık ilkine yaptirmisiz buna da doktorumuz yapılsın dedi.. :)

Bende yaptiracagim galiba,eger virusu alirsa cocuga baya cektiriyormus tedbir almak bizden takdir Allah tan.Yarin alip yaptirayip bende.Asiyi bir kere mi aldiniz 5. Ayda bir daha mi alinacak ?

Kızlar rota aşısının yan etkileri varmı? akşam uykumuzu ve memeyi reddedik sonra pişman olduk barıştık ama huzursuzduk, sanki ağrısı var gibi geldi bana :/

tüm aşılarda memeyi reddetme, huzursuzluk, ağlama olabilir canım bir de rotadan sonra kabızlık gelişebilir yan etki olarak ama inşallah sizde olmaz. çok geçmiş olsun.

acile gittiğimiz gün ve ertesi gün idrarda pembe kristal vardı bizde ondan korkup gitmiştik acile çok ağlıyordu hala ağlıyor birde ilk doğduğu günden beri beyaz süt kesiği gibi birşeyler var 5 günlük kontrolde doktor normal demişti hala var bende ondan şüpheleniyorum daha sonraki kontrollerde hep unuttum doktora sormayı çünkü hep uykusuz ve bitik olduğum için

Kilo alımı nasıl. Bence kesin idrar tahlili ver canım. Kızlarda olabiliyor o beyaz akıntı .

Doktora gitmeden aklınızdaki soruları kapıda yazın, ben öyle yapıyorum. Doktora girince çok heyecanlanıyorum çnkü :)
Ona tağmen unuttuklarım oluyor.
Şimdi aklıma birşey gelsin tele not ediyorum hemen

Kilo alımı nasıl. Bence kesin idrar tahlili ver canım. Kızlarda olabiliyor o beyaz akıntı .
kilo alımı az canım 500 gr aldı bir ayda ya belki normal ama çık ağlıyor ondan çekiniyorum ve çok zor emziriyorum bazen 6 saat oluyor savaşıyor resmen memeyle eliyle itiyor kasıyor kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…