2016 Şubat Anneleri

Yok cnm gaz olmaz.bir tek limon gaz yapabilir onu da az kullanirsin.hasta olma luksumuz yok bizim bir an once toparlanmk gerekiyor.kadin evi direği cidden.hele bebek varsa hasta yatamiyosun ev elden gidiyor.bir de bebek..yemektr iştir mecbursun toplanmaya.off kadin olmk zor vesselam
cennet annelerin ayaklari altindadir:) her mükafatın bir bedeli olmalii:)

Ya kizlar oyun halisi diyosunuz da anliyolar mi minikler duruyorlar mi oyun halisinda.henüz kucukler ya ilgilerini cekiyor mu.ise yariyosa bende alayim.cunku benim ki beni oyun halisi etmis yok yok paspas etmis resmen ;(
Kıyamam ya valla benim eltim de diyodu kurtarıcım oldu vs diye bende daha erken nasıl olsun diye düsünüyodum kendim için.. Ama şu bi kaç gündür maşallah cok işime yarar oldu bence kesinlikle alin bu hafta olmasa da bir hafta sonra sizi kesinlikle kurtarir hele ki kıpır kıpır bi bebişse hemen şimdi alın

Surekli goruyo canım biyigi battı heralde blmyrm ki ama öyle bi ağladı ki morardi nefesi kesildi zor sakinleşti
Öyle abartı sakal bıyık yoksa onlar değildir ya. Nazar vs de fena olurlar bi okuyun veya okutun isterseniz sonucta bilerek değen bişey değil. Baya kötü olmuş ya kıyamam aklıma baska bişey gelmiyo

Eşimin anneannesine gittik buakşam.. ay kızlar ben galiba kıskanıyorum bebeğimi öptüklerinde falan sizde de oluyor mu yoksa bende mi var anormallik? birde kv gazı çıksın diye poposuna vuruyor hızlıca içim acıyor resmen tamam daha kolay ve hemencecik çıkarıyor ama dayanamıyorum :cry:ama birde herkes konuşup şebeklik yaparken bebeğimin ben yengeyle konuşurken bana dönüp bakması sesimi dinlemesi ne harika geldi:KK36: :KK73:anayım ben anaaaa diye bağırasım var :-):p

Bebeklerinizin lekeli(bez taşması sonucu) çamaşırlarını ne yapıyorsunuz? Lekeleri nasıl çıkartıyorsunuz? Yıkadım hemen ama çıkmadı.
Bende düşükte yıkıyorum aslında ama cıkıyo bir veya iki kez cikmadigi olmustur ikinci yıkamaya cikmis ve öyle hemen de yikamadigim olmustu yani:) dalin kullaniyorum ben granül sabun mu deniyo artik neyse:)) yumusatıcımda dalin

Eşimin anneannesine gittik buakşam.. ay kızlar ben galiba kıskanıyorum bebeğimi öptüklerinde falan sizde de oluyor mu yoksa bende mi var anormallik? birde kv gazı çıksın diye poposuna vuruyor hızlıca içim acıyor resmen tamam daha kolay ve hemencecik çıkarıyor ama dayanamıyorum :cry:ama birde herkes konuşup şebeklik yaparken bebeğimin ben yengeyle konuşurken bana dönüp bakması sesimi dinlemesi ne harika geldi:KK36: :KK73:anayım ben anaaaa diye bağırasım var :-):p
Ay hahahahahahah anayım ben anaa :D :D bende bi kv karşı oluyo. Başkaları sevince hoşuma bile gidiyo ama kv ile sürekli bi gerilim oldugumuz icin dokunmasi bile rahatsiz ediyo o yuzden pek görmez toruncugunu :D

bi sonraki asama ellerini izlemk olacak. hatta ellerini izlerken emmeye calisacakmis. ellerini taniyor iste suanda
Tabi evet benimki superman oldu cıktı basıma hahahaha elini uzatır öne doğru bakar bakar döndürür birden agzına götürür şapur şupur yer bitirir o eli :D

cennet annelerin ayaklari altindadir:) her mükafatın bir bedeli olmalii:)
Orasi oyle tabi.cok sukur bin sukur.anne olmak ne kadar zor olsa da cokta harika bir duygu.bunu isteyipte yasayamayan cok insan var cok cok zor bir sinav.Allah her isteyene nasip etsin

Kıyamam ya valla benim eltim de diyodu kurtarıcım oldu vs diye bende daha erken nasıl olsun diye düsünüyodum kendim için.. Ama şu bi kaç gündür maşallah cok işime yarar oldu bence kesinlikle alin bu hafta olmasa da bir hafta sonra sizi kesinlikle kurtarir hele ki kıpır kıpır bi bebişse hemen şimdi alın
Alirim tabi yeter ki dursun biraz.bakalim bizde de ise yarar umarim.

Ayy ilahi.simdiden boyleysn yandi senin gelin.kiskanc bi kv potansiyeli var sende:p
Gelin dedim de bilemedim belki kizin vardr.erkek anasi diye belledim seni hemen :)
Yok ya sevsinler opsunler kiskanmm ben.hem baksana kuzun sesini dinliyor donup sana bakoyor.istedkleri kadar opsunler onun ilgisi sana:KK200:

Oğlum 2 günde bambaşka bir bebek oldu. Kesinlikle kanepeye, ana kucağına hiç bir yere koyamıyorum. Devamlı ağlıyor. Kakası yeşil idi. Doktora gittik. Kulak ağrısı yok, pamukçuk yok. Gazı yok, kakası yok. Karnı tok. Adam da ne desin ' Karnı ağrıyordur.' dedi yolladı. 79 günlük daha eğer atakta ise daha önce hiç böyle çıldırmamıştı. Popomu koltuğa koyduğuma şükrediyorum.

12. Hafta atağı daha fazla oluyormuş sanirim
Aa atak haftasını ilk defa duydum şimdi netten baktım biraz. Bugun benimki de bi keyifsizdi öyle cıglıklar atıp kıyametleri koparmadı ama aglasam mı uyusam mı arasındaydı hep hasta mı olcak acaba dedim dediginiz atak haftasından kaynaklanıyo olabilir mi?? İnşallah öyledir , hasta olmasınnnnn

İnşallah ben de öyle diyorum. Gazda olabilir benimki ama şimdi yatmak için uzandim. Bütün gün çok yorulmusum bugün ve hiçbir şey yapmadım :(

Ben de bir şey olacak diye korkuyorum bazen :( belki Burda kimse gormuyor birden kalabaliklara giriyoruz o yüzden de öyle hissediyor olabilirim

Ay hahahahahahah anayım ben anaa :KK70: :KK70: bende bi kv karşı oluyo. Başkaları sevince hoşuma bile gidiyo ama kv ile sürekli bi gerilim oldugumuz icin dokunmasi bile rahatsiz ediyo o yuzden pek görmez toruncugunu :KK70:
Bizim aramız iyi bi sıkıntımız hiç olmadı şimdiye kadar aksine kv aşırı destek oluyor bana doğumdada iki yıl önce ameliyat olmuştum ozamanda üzerime titredi hep şuanda bile gündüz çalışıyor ama akşamları her işime yardımcı çamaşırımı yıkar ütüler getirir temizlik yapıyorsam ya kızıma bakar yada eşim evdeyse kıza o bakar kv bana cam falan silmede yardım eder çok iyiyiz yani ama yinede gazını çıkarmak için bile vursa poposuna dayanamıyorum

Sevgili anneler üç dört gündür gözlerim kan çanağı gibi :eek:
Önce sol gözümdü, sağ gözüm olmaya başlamıştı. Epey kanlanmış oda:/
Neden olabilir ki ?

Yorgunluk var eyvallah. Uykusuzluk da var tabi ama iki saat uykulu değilim sonuçta.

Napabilirim ki?
alerjıde olabilir canım iltihapta o kızarıklık

Ayy ilahi.simdiden boyleysn yandi senin gelin.kiskanc bi kv potansiyeli var sende:p
Gelin dedim de bilemedim belki kizin vardr.erkek anasi diye belledim seni hemen :)
Yok ya sevsinler opsunler kiskanmm ben.hem baksana kuzun sesini dinliyor donup sana bakoyor.istedkleri kadar opsunler onun ilgisi sana:KK200:
Evet canım benim kızım var ikinci olurda erkek olursa tespitin doğru olabilir:-) ay nebilim bende öyle kıskanmazdım ama buakşam çekip alaşım geldi çocuğu :KK70:

12. Hafta atağı daha fazla oluyormuş sanirim

İnşallah ben de öyle diyorum. Gazda olabilir benimki ama şimdi yatmak için uzandim. Bütün gün çok yorulmusum bugün ve hiçbir şey yapmadım :KK43:

Ben de bir şey olacak diye korkuyorum bazen :KK43: belki Burda kimse gormuyor birden kalabaliklara giriyoruz o yüzden de öyle hissediyor olabilirim
Aynen bende gündüz falan hep yalnız olduğumuz için buakşam bi yadırgadım galiba biraz kalabalığa karışıp çocuumu paylaşmayı öğreneyim ben en iyisi :-)

Benim oğlumda aynı canım. Elini ağzından çekemiyorum. Basıyor çığlığı. Salyaları vardı 20 gündür ama iice arttı. Hatta bugün önlük taktım artık. Önü ıslanıyor. Herhalde dişlerden diye düşünüyorum. Çünkü alt damağını serçe parmağımla kaşıyınca çok mutlu oluyor. ☺
şimdiden dış kaşıntısi olur mu ya?

Benim sag goyusum digerinden daha iri ve bu yuzden daha cok sut oluyor.. ama iki gundur sagarken zorlaniyorum, dolu olmasina ragmen birden bosalmiyor once onu sagiyorum, sonra digerine derken yine sol gogusume basliyorum bu sefer tam bosaltiyor, ama sanirim sagarken sagma hizida cok onemli yavas ayarda yapmak lazim yoksa kasilip kaliyor :KK43: yavas ayardada daha uzun suruyor
Evet kadir tuğcu ilaç konusunda biraz temkinli davranıyor iyi de yapıyor açıkcası. 2-3 lökosit görülünce hemen antibiyotik veriliyor. Tabi bir de şu açıdan bakmak lazım annenin tutumuna göre de veriliyor olabilir, hadi hatrın kalmasın madem gibi bir tutumda olabilir.
Tabiki el kadar bebeklere ilaç verilmesi en son yapılması gereken şey oluyor.
Tutarsızlığını görmeme rağmen Arada göz atmıyor değilim :p
Sağlık ne halde :/ kesinlikle güveneceğimiz vicdanlı mümessil doktoru olmayan bir doktor bulmak çok önemli. İnşallah hiç ihtiyacımız olmadan grçiririz bu günlerimizi...

İyiki doğmuşş, iyi ki anne olmuşsun:)

Neeeeyyyy. O köpükler susuzluk muymuş :eek:
Ee ben mama vermediğim halde köpürüyor benimki:p
Bana da gazını çıkarıyor dediler:/
Eşimde netten bakmış reflü mü acaba diye tutturmuştu :p
Ben pek takmamıştım :p

Kızzzz niye garip bir durum olsun ki:KK70:
Hepsi emsal bebeler bunlar, gelişimlerinin getirdiği şeyler yapıyorlar:KK66:
Ay yarın öbür gün; ayağını emiyor diye sızlanıcaz:KK70:
Ayağınıdamı emiceklermiş :))

alerjıde olabilir canım iltihapta o kızarıklık
Nırmalde bu vakitler polenlerden ötürü kaşınırdılar ama şuan ev içindeyim. İki gündür de yağmurlu gidiyor hava polenler uçuşmuyordur:/
Bilemedim bende.
İltihap değldir inşallah.
Susuz mu kalıyorlar acaba diye de düşündüm

Benim sag goyusum digerinden daha iri ve bu yuzden daha cok sut oluyor.. ama iki gundur sagarken zorlaniyorum, dolu olmasina ragmen birden bosalmiyor once onu sagiyorum, sonra digerine derken yine sol gogusume basliyorum bu sefer tam bosaltiyor, ama sanirim sagarken sagma hizida cok onemli yavas ayarda yapmak lazim yoksa kasilip kaliyor :KK43: yavas ayardada daha uzun suruyor

Ayağınıdamı emiceklermiş :))
Tabi annesi totosu üstüne durmaya başlasınlar (belki daha da önce, belki de sonra bilemedim şimdi:p) o çoraplar ayaktan çıkacak ve ayakkar ağıza gidecek, keşfedilecek :) ;)

Nırmalde bu vakitler polenlerden ötürü kaşınırdılar ama şuan ev içindeyim. İki gündür de yağmurlu gidiyor hava polenler uçuşmuyordur:/
Bilemedim bende.
İltihap değldir inşallah.
Susuz mu kalıyorlar acaba diye de düşündüm

Canım çayla pamukla sil. Belki iyi gelir . SF de damlatiyorsundur. Ilık su vs.... Yorgunluktab ve görünmez polemlerdeb olabilir

Back
X