2016 Şubat Anneleri

Oyun halısı da var izliyor oyuncakları ama eller aşağıda hep. Ben de oyuncaklar vermeye çalışıyorum eline ama umurunda değil beyefendinin. Yılmadan eline vermek lazım herhalde

Sen bunları yaparken bebişin napıyor ? . Benimki hep yanında istiyor da beni:) çamaşır asabilirsem oh ne ala.ay babası geldi kapıyı açmaya memede birlikte gidiyoruz.sıkıyo bırakmıyo da

Ay bu erkekler anne sutu almayan bebeginde bagisikligi kuvvetli olmuyo isteyken yapsan canim tamam mamayla da buyur ama anne sutu vereblmek varken niye mama alsnki
Canm güya banada kıyamıyo bebeğede ama anlamıyo işte beni.. Annem gelsin dinlemiycem hep meme :))
Allah uzun ömür versin canım maşallah :)) benim kız doğduğundan beri iri bebek. o yüzden bazı şeyler zor oluyor.
Maşallah canm seninkine de Allah hepimizin yavrusuna uzun hayırlı ömürler versin..
TIRMIK Canm annemle konuştum şimdi benm göz damarlarım tıkalıymış ve bebeğiniz kör olur yada çok az görür oda yetersiz kalır demişler hiiç üzülmee :)))

Canım sez.konusu benim de çok çıkıyor karşıma ben de sinir oluyorum ve hemen şu örneği veriyorum. Kuzenimin eşi normal doğum yaptı oğlu sürekli hasta emzirdi de 2 sene. Ben de yaklasik 2 sene emzirdim sez.la doğurdum çok şükür kızımın bagisikligi cok iyi. Gribi 2 günde cooook hafif atlatır anneme gecirir annem normalde hasta olduğunda yatmaz öykü.den hastalık geçince yatar. Bence çocuğun genetiginden ve anne karnında veya emerek kazandığı bagisikliga bagli cok hasta olup olmaması. Sonucta normal doğumda çocuk vajina çıkışındaki mikroplara bağışıklık sagliyor halbuki dünyada daha bir sürü mikrop var keske normal yapsaydim tabi ki bi cok avantajı var ama mecbur kaldik napalim

Ne bileyim canım hangi siteyi açsam aynı şeyler yazınca ben de tedirgin oldum neden yapmıyor bizimki diye.

Ayy ne güzel ben de yemekten nefret edenlere ozeniyorum bende de bir yenek aşkı var sorma. Hele ikizler dogdugundan beri çok yiyorum emzirdigimden midir duygusal açlık mı cekiyorum depresyonda mıyım bilmiyorum

Canım hic acele etme benim ikizler 20 ocak dogumlu Gökçe ellerini cok inceliyordu bilge hic bakmiyordu ikisi aynı gün oyun halisindaki oyuncaklara uzandi 2 gün önce. Bazisinin fiziksel aktiviteleri erken olur bazisi erken konusur bazisi baska seyleri erken yapar merak etme eninde sonunda yaparlar büyük kizim konusmuyo konusmuyo derken 2.5 yasina doğru bi açıldı çenesi simdi hic susmuyor

Oyun halısı da var izliyor oyuncakları ama eller aşağıda hep. Ben de oyuncaklar vermeye çalışıyorum eline ama umurunda değil beyefendinin. Yılmadan eline vermek lazım herhalde

bizimki yeni yeni alıştı ama hala tutmuyor artık eline tutturuyorum kendimde ellerini tutuyorum bırakmıyorum :)
Sen bunları yaparken bebişin napıyor ? . Benimki hep yanında istiyor da beni:) çamaşır asabilirsem oh ne ala.ay babası geldi kapıyı açmaya memede birlikte gidiyoruz.sıkıyo bırakmıyo da

kucağımda, dizimde pusette dibimde mutfakta yemek masasının üstünde evde tur atıyoruz
öğlenleri 15-20 dk kendi kendine oyun halısında oynuyor o arada da kahvaltımı yapıyorum

meme acık emzirirken kocaya kapı açmışlığım coktur benimde

Son düzenleme:

Bence sen hep böyle kal canim seni görsel olarak tanimiyorum ama inan yakin arkadasim kardesim gibi cok seviyorum ve takdir ediyorum ayrica bende bebegim 1 aylik oldugunda birakip calismaya basladim

Ne bileyim canım hangi siteyi açsam aynı şeyler yazınca ben de tedirgin oldum neden yapmıyor bizimki diye.
Sıkma canını sen eline oyuncak tutturmaya devam et. Arada sen kendi parmagını ver tutsun.
Bebeginin elini al sen kendi yanagına koy, kendi dudaklarına koy koyarken ses çıkararak öp seni hissetsin. Benim bebiş avucunu öpmeme bayılıyor. Emerken memeni tuttur ne bileyim tuttur işte birşeyler

Öyle canım ya inan çok üzülüyorum ilki mecbur oldu diye buda öyle doğdu. Ama ne yapayım.
Bagışıklık konusunda haklısın ama ne dersen de illa laf söyleyecek birşey buluyorlar.
Sadece annesütü verirsin neden mamada vermiyorsun çocuk biraz kilo alsın derler. Mama veriyorum dersin ayy sütünm0 yetmiyor derler. Derlerde derler...
Agzınla kuş tutsan yaranamazsın. Artık duymazlıktan geliyorum.

Bende peyniri cok yerm canli kalmisim diyince olu gibiyim suan her yerm agryo ayakta duramyrm basim agriyo bacaklarm agriyo niye boyle oldm ki beb
Ya sorma o ağrılardan bendede var, kolay değil bayağı yıprandık.. Ben yürürken birde ayaklarımın altı ağrıyor, el bileklerimi saymıyorum bile.. Ama hissetmiyor gibi devam ediyorum işte.. Yavaş yavaş geçicektir ağrılar bence yani dilerim :))

Ayy ne güzel ben de yemekten nefret edenlere ozeniyorum bende de bir yenek aşkı var sorma. Hele ikizler dogdugundan beri çok yiyorum emzirdigimden midir duygusal açlık mı cekiyorum depresyonda mıyım bilmiyorum
Benim tatlı krizlerim bitti, bir de şu var ihtiyacın olan şekeri başka birşeyden alınca istekte azalıyor ben bu tatlı krizim hiç bitmicek sandım ama şu ara iyiyim.. Bakalım ne kadar sürücek böyle :)) senin başın kalabalık bizden çok ihtiyacın var enerjiye birde böyle bir gerçek var :)

TIRMIK canımnyaaa rabbim ol der olur. Hiiiççç canını sıkma.
Düzelir inşallah. Pişmiş tavuğa canveren rabbim rabbim inşallah hayırlarla şifa verir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kıızzz bizimki de pinti olacakmış
Eli yumruk halde. Uyurken açılmasa fiziksel bir kusur var sanıcam. Daha bi kere gözü açıkken elimi tutmuşluğu yok
İşte uyku sersemi veya gaz sancısı çekerken
Kısların elini tuttuğunda hatırlatıcam bunları

Hihi bende çok kızardım ama heeep başıma geldi. Çocuk ayagımda köfte yapmışlığımda var
bu hızla yakında açma yufkayla börekde yaparım valla
Şu emziğe ne çare bulacaksın kız bulda bizde kullanalım

Ayyy ben de oyleyim bebek emerken muhallebi karistirmisligim var
Erkek olmak varmış.dizisi var beyefendinin.akşam zarzor 10dk baktı.süpürge açtım biraz.çocuk hasta olcak tozdan diye titizleniyorum.dizi sesini duyamıyo hareketler yapıyo bana.çocuk da zır zır tabii ağlıyor.tahammülü yok ya...uyuz!

Kizlar yataga koyuo bule uykuya dalan veya yatakta uyumaya baslayan bebeği olan var mi.kac gecedir deniyorum ama aglamaktan apartman inliyor hemen kucağıma alıyorum mecbur.sizler ne alemdesiniz uyku eğitimi konusunda. ilerde bensiz uyumamasindan korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…