- 26 Şubat 2015
- 1.223
- 878
- 123
Oyun halısı da var izliyor oyuncakları ama eller aşağıda hep. Ben de oyuncaklar vermeye çalışıyorum eline ama umurunda değil beyefendinin. Yılmadan eline vermek lazım herhaldebizimkide daha yeni yeni ellerini sallamaya başladı o da oyun halısından dolayı
daha oyuncak tutsmıyor ellerimi sıkmıyor
doktora cumartesi sormuştum, eline sık sık birşeyler verin
çıngırak alın kalem kalınlığında seyleri tutturun diye o günden beri
ara ara 10 ar dakikalık alıştırmalar yapıyorum
Sen bunları yaparken bebişin napıyor ?sanırım hepsi bi telaş içinde bugün
ben bi yandan bilgisayarda iş yapıyorum
çamaşır yıkıyorum asıyorum mutfağı temizliyorum
evi sil süpür paspas yaptım malum 1 haftadır evde değildik
birde kandil simiri yapasım var tabi ilk kez yapağaım becerirmiyim bilmiyorum
Canm güya banada kıyamıyo bebeğede ama anlamıyo işte beni.. Annem gelsin dinlemiycem hep meme :))Ay bu erkekler anne sutu almayan bebeginde bagisikligi kuvvetli olmuyo isteyken yapsan canim tamam mamayla da buyur ama anne sutu vereblmek varken niye mama alsnki
Maşallah canm seninkine de Allah hepimizin yavrusuna uzun hayırlı ömürler versin..Allah uzun ömür versin canım maşallah :)) benim kız doğduğundan beri iri bebek. o yüzden bazı şeyler zor oluyor.
Canım sez.konusu benim de çok çıkıyor karşıma ben de sinir oluyorum ve hemen şu örneği veriyorum. Kuzenimin eşi normal doğum yaptı oğlu sürekli hasta emzirdi de 2 sene. Ben de yaklasik 2 sene emzirdim sez.la doğurdum çok şükür kızımın bagisikligi cok iyi. Gribi 2 günde cooook hafif atlatır anneme gecirir annem normalde hasta olduğunda yatmaz öykü.den hastalık geçince yatar. Bence çocuğun genetiginden ve anne karnında veya emerek kazandığı bagisikliga bagli cok hasta olup olmaması. Sonucta normal doğumda çocuk vajina çıkışındaki mikroplara bağışıklık sagliyor halbuki dünyada daha bir sürü mikrop var keske normal yapsaydim tabi ki bi cok avantajı var ama mecbur kaldik napalimHeyyytt neler olmuş burada yaaaa
Kızlar burada biz herşeyi paylaşıyoruz. Yaşadığımız sıkıntıları mutlulukları.. ama doğru ama yanlış.
Tv de duyduğumuz haberleride paylaşıyoruz. Bunda bir art niyet yok ama biz anneler olarak herzaman duygusal olduğumuz için alınabiliyoruz bu çok normal. Ama bunu karşılıklı tartışma haline döndürmemek lazım.
Burada herkes bebegine yaptığı şeyleri paylaşıyor ya.. o anneye göre doğru bir davranış ama bana göre yanlış davranış. Yinede herşeye müdahale etmiyorum. Çünkü o onun bebegi. Ama doğru ama yanlış. Bir anneye herşey mübah.
Birde herkesin hassas olduğu noktalar başka o yüzden yazarken biraz daha duyarlı olursak daha iyi olur.
Mesela benim hassas noktamda sezaryen.. sezaryen ile doğan çocuklar çok hasta olur derler. Benim oğlan hasta oldukça bak işte normal doğum olsa bu kadar hasta olmazdı falan diyorlar. Üzülüyorum ne olurduda normal olsaydı diye... Ama olan olmuş. Yapacak birşey yok.
Yani diyecegim durduk yere birbirimizi kırmayalım. Annesütü yada mama.. önemli olan çocuğun saglıklı olması..
Hepimizin sapasaglam bütün organları yerli yerinde bebeklerimiz var. Ne kadar şükretsek az.
Allaha çok şükür.
Son olarak buradaki herkesi seviyorum. Sonuçta bu kutlu yolculukta birbirimize yoldaşlık ettik arkadaşlık ettik. Hepiniz iyiki varsınız
Ayyy ben de oyleyim bebek emerken muhallebi karistirmisligim varSen bunları yaparken bebişin napıyor ?. Benimki hep yanında istiyor da beni:) çamaşır asabilirsem oh ne ala.ay babası geldi kapıyı açmaya memede birlikte gidiyoruz.sıkıyo bırakmıyo da
Ne bileyim canım hangi siteyi açsam aynı şeyler yazınca ben de tedirgin oldum neden yapmıyor bizimki diye.kız çok gülüyorum yazdıklarına sen boş zamanında hep degişik fikirler düşünüyorsun hee önsüt iyi fikirmiş. Ama benim memeler terbiye oldu herhalde yumuş yumuş süt varmı yokmu anlamıyorum tıkıyorum her türlü ön arka süt gidiyor birşekilde yavrucuk bazen yeşil kaka yapıyorda öyle anlıyorum çok önsüt emdiğini öyle böyle doyuyor işte büyüyorlar çok şükür.
Uyutma işine gelirsek kesinlikle hertürlü uyutuyorum. Son zamanlarda bizim beywfendi gündüzleri uyumadığı için ve aç kaldığım için ayakta sallamayı çok yapar oldum. Bir yandan salla bir yandan yemeklik sebzeleri doğra yada bir yandan yemek ye falan..yakında bebek kucagımda amuda kalkmaya başlayacagım
gündüzleri uyumayan bir bebe doğurmuşum yavv
Canım takılma boşver orada yazanlar genel şeyler bazı bebekler erken bazı bebekler geç öğreniyor. Kıyaslama kimseyle
Normalde eldiveni geç çıkaranlarda biraz geç öğrenme olur ama hiç belli olmaz tabi
Oyy yerim tosunune güzel erkenden başlamışsın çalışmalara.. en iyisini yapıyorsun ne kadar erken o kadar iyi.
heee demi :)) .. bizim babamiz biraz dombilik ama kucukken hatta 8 sene oncesine kadar zayifmis .. bende oyle hep bir zayiflik problemim vardi, bana cekmesinde yemek yemekten nefret ederdimCok zor oluyor, ama iste ben Allahtan yogurt, sut, peynir cok tuketirdimde canli kalabilmisim
Canım hic acele etme benim ikizler 20 ocak dogumlu Gökçe ellerini cok inceliyordu bilge hic bakmiyordu ikisi aynı gün oyun halisindaki oyuncaklara uzandi 2 gün önce. Bazisinin fiziksel aktiviteleri erken olur bazisi erken konusur bazisi baska seyleri erken yapar merak etme eninde sonunda yaparlar büyük kizim konusmuyo konusmuyo derken 2.5 yasina doğru bi açıldı çenesi simdi hic susmuyorKızlar benim bebiş 8 şubat doğumlu uç aylık olduk neredeyse ama ellerini hiç kullanmıyor hep aşağıda elleri.hiçbirşey tutmuyor. Ellerini keşfeder diyorlar hiç bizimkinin keşfetmeye niyeti yok eline oyuncak veriyorum tutmuyor bırakıyor hemen. Daha erken mi ben mi çok şey bekliyorum acaba ama taktım bit kez kafaya.
Oyun halısı da var izliyor oyuncakları ama eller aşağıda hep. Ben de oyuncaklar vermeye çalışıyorum eline ama umurunda değil beyefendinin. Yılmadan eline vermek lazım herhalde
Sen bunları yaparken bebişin napıyor ?. Benimki hep yanında istiyor da beni:) çamaşır asabilirsem oh ne ala.ay babası geldi kapıyı açmaya memede birlikte gidiyoruz.sıkıyo bırakmıyo da
Uandırdınız beniyeme içme hiç birşey değil. En ufak üzüntüye bakıyor. Ve sonrası dediğin gibi kısır döngü işte
Bunu bilip şükrediyorum. En ufak gaz sancısında reddetmesi bile üzüyor.
O yüzden çok şükretmek lazım. Şükredip başkasının yerine koymak...
Beterin beteri var. Çok şükür diyip yola devam
Kendimi başkasının yerine koymaktan ölücem bir gün
Geçen yıl bebeğini kv bırakıp iş başı yapan bir arkadaşım için bir hafta boyunca ağlamıştım
Arkadşım benden daha az içerlemişti hatta
Deliyim biraz deli
Sıkma canınıNe bileyim canım hangi siteyi açsam aynı şeyler yazınca ben de tedirgin oldum neden yapmıyor bizimki diye.
Öyle canım ya inan çok üzülüyorum ilki mecbur oldu diye buda öyle doğdu. Ama ne yapayım.Canım sez.konusu benim de çok çıkıyor karşıma ben de sinir oluyorum ve hemen şu örneği veriyorum. Kuzenimin eşi normal doğum yaptı oğlu sürekli hasta emzirdi de 2 sene. Ben de yaklasik 2 sene emzirdim sez.la doğurdum çok şükür kızımın bagisikligi cok iyi. Gribi 2 günde cooook hafif atlatır anneme gecirir annem normalde hasta olduğunda yatmaz öykü.den hastalık geçince yatar. Bence çocuğun genetiginden ve anne karnında veya emerek kazandığı bagisikliga bagli cok hasta olup olmaması. Sonucta normal doğumda çocuk vajina çıkışındaki mikroplara bağışıklık sagliyor halbuki dünyada daha bir sürü mikrop var keske normal yapsaydim tabi ki bi cok avantajı var ama mecbur kaldik napalim
Ya sorma o ağrılardan bendede var, kolay değil bayağı yıprandık.. Ben yürürken birde ayaklarımın altı ağrıyor, el bileklerimi saymıyorum bile.. Ama hissetmiyor gibi devam ediyorum işte.. Yavaş yavaş geçicektir ağrılar benceBende peyniri cok yermcanli kalmisim diyince olu gibiyim suan her yerm agryo ayakta duramyrm basim agriyo bacaklarm agriyo niye boyle oldm ki beb
Benim tatlı krizlerim bitti, bir de şu var ihtiyacın olan şekeri başka birşeyden alınca istekte azalıyor ben bu tatlı krizim hiç bitmicek sandım ama şu ara iyiyim.. Bakalım ne kadar sürücek böyle :)) senin başın kalabalık bizden çok ihtiyacın var enerjiye birde böyle bir gerçek var :)Ayy ne güzel ben de yemekten nefret edenlere ozeniyorum bende de bir yenek aşkı var sorma. Hele ikizler dogdugundan beri çok yiyorum emzirdigimden midir duygusal açlık mı cekiyorum depresyonda mıyım bilmiyorum
Kıızzz bizimki de pinti olacakmışNe bileyim canım hangi siteyi açsam aynı şeyler yazınca ben de tedirgin oldum neden yapmıyor bizimki diye.
Hihi bende çok kızardım ama heeep başıma geldi. Çocuk ayagımda köfte yapmışlığımda varBende daha çok düşünce var
Boş vakitleri boş uğraşlara harcıyorum
Mesela şu emzik olayına da çözüm düşünüyorum
Bizimki çok aramıyor ama olsun vatana hayırlı olmak isterim
Ay o sebzeleri salobda doğrama işi beni benden alıyor. Anneme çok kızardım mutfakta yapsana diyeahh ahhh.
Ya birsürü alıntım vardı noldu onlara zaten kafamda durmuyorlardı
TIRMIK canımnyaaa rabbim ol der olur. Hiiiççç canını sıkma.
Düzelir inşallah. Pişmiş tavuğa canveren rabbimrabbim inşallah hayırlarla şifa verir.
Erkek olmak varmış.dizisi var beyefendinin.akşam zarzor 10dk baktı.süpürge açtım biraz.çocuk hasta olcak tozdan diye titizleniyorum.dizi sesini duyamıyo hareketler yapıyo bana.çocuk da zır zır tabii ağlıyor.tahammülü yok ya...uyuz!Ayyy ben de oyleyim bebek emerken muhallebi karistirmisligim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?